- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.961
Bugün diyetimin 3.ayı dolmuş bulunmakta, aklımda olanı gerçekleştirmek kadar güzel bir şey olmamalı kilo vereceğime inanmayarak başladım ki işin bu noktalara geleceğini hiç düşünmemiştim bile
3 ay sonunda toplam 18 kilo verdim kalan 5,5 kiloyu da bir an önce vermek istiyorum darısı diğer arkadaşlara
En güzel dua. Çok emek veriyoruz, lütfen koruyabilelmTebrik ederim , Allah korumayi nasip etsin
Canım süperBugün diyetimin 3.ayı dolmuş bulunmakta, aklımda olanı gerçekleştirmek kadar güzel bir şey olmamalı kilo vereceğime inanmayarak başladım ki işin bu noktalara geleceğini hiç düşünmemiştim bile
3 ay sonunda toplam 18 kilo verdim kalan 5,5 kiloyu da bir an önce vermek istiyorum darısı diğer arkadaşlara
Amin inşallahTebrik ederim , Allah korumayi nasip etsin
Teşekkür ederimCanım süperBen 3 ayda 9,7 ile övünüyorum Nerdeyse iki katı helal olsun.Apa yapıyorsun demi?
Haklısın kuzum ama onun nedense pek gitmiyor. Kilo almaya müsait. Dün 13 km yürüdü, dikkat etti. Akşam 6'da yemeyi sonlandırdı. 200 gram gitmiş sadece.saol canim.bian evvel görseydik iyi olurdu su 6 lari.
bu arada esinin o kadar az yemesine gerek yok.erkeklerde kas onemli.kasları erir.bide herkesin ihtiyac seviyesi farkli.
nette bununla ilgili hesaplama yapan siteler var.boy kilo ve cinsiyete göre yag protein ve karbonhidrat degerleri var.ona gore ilerleyin.
Face de grubu olan bir adam varya kk da da bir kaç topik gördum 6-7 seviyesi var aylarca yapiliyor filan if mantigi yine Karatay a da benziyorAmin inşallah
Teşekkür ederimapa derken ne demek istediniz anlayamadım
Ayh harika. Çok tebrik ederim, ölçüm de yapmış miydin, ne kadar inceldin,kaç cm, merak ettim.Herkes zaten dile getiriyordur ne kadar zayıfladığını.Bugün diyetimin 3.ayı dolmuş bulunmakta, aklımda olanı gerçekleştirmek kadar güzel bir şey olmamalı kilo vereceğime inanmayarak başladım ki işin bu noktalara geleceğini hiç düşünmemiştim bile
Başlangıç kilolarimiz da nerdeyse aynı desene bende 3 ay if yapsam 9.7 yerineAmin inşallah
Teşekkür ederimapa derken ne demek istediniz anlayamadım
Onunla da övün. Ben 1 ayda 2 kg verdim, onunla da övünüyorumCanım süperBen 3 ayda 9,7 ile övünüyorum Nerdeyse iki katı helal olsun.Apa yapıyorsun demi?
Canımmmm ok mutlu oldum hedefe çok az kalmışGünaydın kızlar
Harika bir gün diliyorum evet bugün diyette 4.ayım bitti ve az evvel tartıldım güzel haberler var çok şükür
71 kiloyum
4 Agustos-4 Eylül dönemi kayıp -5
4 Ayda toplam kayıp -25
Ve artık çizelgede YEŞİL çok çok yakın
( hafta başından beri -1.5 kilo oldu, ana listede tartı günümüzde pazartesi güncelleyeceğim)
Daha ne yazayım bilemedim mutluyum işte ya devamını getirmek için çalışmaya devam
Hoşgeldin fıstık nasılsınCanımmmm ok mutlu oldum hedefe çok az kalmış
Ha ha almamak da marifet boğa burcu olupOnunla da övün. Ben 1 ayda 2 kg verdim, onunla da övünüyorum.
İyiyim tatlım kızı uyuttum tqkılıyorum öyleHoşgeldin fıstık nasılsın
Tatlım varya senin kilona insem 100 gramla da övünürumOnunla da övün. Ben 1 ayda 2 kg verdim, onunla da övünüyorum.
Ayh evet ya, yemeleri ile ünlü burç:)Ha ha almamak da marifet boğa burcu olup
Şükür ya spor yapmadım bugün yorgundum bı huzursuzum insan alisinca eksik hissediyor.İyiyim tatlım kızı uyuttum tqkılıyorum öyle
Sen nasılsın
Ohhhh canım arada dinlendirmek lazım vücuduŞükür ya spor yapmadım bugün yorgundum bı huzursuzum insan alisinca eksik hissediyor.
Yeşilçay içtik bitti şimdi maden suyu ve dizi keyfisi
Yaa yıllarca yediğim için kendimi dünyanın en zengin insanı sayardımAyh evet ya, yemeleri ile ünlü burç:)