Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

blondeaddict. Canim beni haftaya kadar izinli sayar.misin. kilomuda 66.5 yazabilirsin onumuzdeki pazartesi icin. menu bile payllasamiyorum suan :KK43: sporumla aralikli orucumla gelecegim insallah
çok öpüyorum
Tamamdır canım 👍🥰
çok teşekkür ederim canım korkuyordum duruyor diye durmamış şükür 😂🙏
Canım tempoma göre 1saat 45 dakika ile 2 saat arası değişiyor kesintisiz yürüyorum 🥰

Bitki çayları otofajiyi bozar. Uzun oruçlarda yeşil çay, sade kahve maden suyu normal siyah çay bol su dışına çıkmamak iyidir 🥰
Tercih senindir bazıları kullanır dirty fasting denir buna ben kullanmıyorum

Afiyet olsun biraz karbonhidrat yüklü gibi ama Sporlar çok iyi olmuş neyse ki 🥰

Çok teşekkür ederim 🥰🙏
Merakla bekliyorum 3 ay sonucunu ❤
İnsanların tepki kısmı Çok ilginç. Herkes seni bir azim abidesi görüyor ve mucize olduğunu düşünüyor bende sadece diyet ve yürüyüş dedikçe yüzleri ekşiyor 😂
Herkes mucize bir içerik filan peşinde olmadığını duyunca bu kadar basit olduğuna inanmıyorlar

Helal olsun 👏😍
O istek zamanla daha da azalacak sonra kontrollü olarak arada yersin hedefe bir ulaşalım da 😍
kaptanim senden bide hamur isi mi istiyorlar.el vicdan.yazik sana.
yapip da yiyememek kötu.
esim de bana baski yapiyor.aşure yapacakmisim.bende yapmam dedim.yapip da yiyemezsem yorgunlugunu cekecem.
yersem diyetim mahvolacak.
en iyisi yapmamak.zaten herseyi yiyor.ondan da eksik kalsin😅
[/QUOTE]
Valla istiyorlar 😂 artık irade savaşı vermekten komando oldum 🙈
yapip da yiyememek kötu.
esim de bana baski yapiyor.aşure yapacakmisim.bende yapmam dedim.yapip da yiyemezsem yorgunlugunu cekecem.

Benim esim de istedi asure , bende yapmam dedim . Cok severim sicak sicak asure yemeyi hic riske atamam tartiys surda 1 gun kalmis zaten 😂
[/QUOTE]
Menu
Sabah 1 elma
Ogle yemegi izgara tavuk ve salata . 2 gundur bi istah kesilmesi var masallah , hic bisi yiyesim gelmiyo .
Spor 2 leslie videosu 15 dk egzersiz 30 dk eliptik.
Afiyet olsun aşure işine girmemek en iyisi çok tehlikeli 🙈
Valla ben 20 22 saat arası yapıorm orucu çoğu zaman tek öğün oluo ama bende yememe artık çok dkkt edemyrm aşure yedim ekmek yiyorum patates kızartma yediimm.. 🤦‍♀️Ama çok sükür Bi duraksama yada artı görmedim tartıda 5 temmuzdan bu yana yapıyrm hiç bozmadım dengeli yapmaya çlştım 77.600 den şuan kilom 67.500-700 arası yavas mı vermişim acaba bilemiyorum bide sporuda bıraktım bnm eski moduma Bi an önce gelmem lazım sanırım kilo verdkce fazlam kalmadıkca gevseme oldu ama 60-63 arası olmak istyrmm :mad: :KK53::KK43:
Spor ya duraksayınca olmuyor bende de öyle
Yapmazsam modum da düşüyor
Az çok demeden yapmak lazım 🥰
selam canlar
Detox level 3..son gün :)
18/6
Aynı detox suyu içine zencefil ekledim zerdeçal ve kara biber yerine.. buzluğa atmıştım biraz soğusun die, temizliğe kaptırınca kendimi :))sanki meybuz içiyorum.. anam güzel oluyormuş ya böylede :)
Akşama fırında somon balığı var evdekilere pilav yapacağım için kendimede kabak yapıcam veee çoban salata
Herkese afiyet olsun kolay gelsin 😍
Afiyet olsun 🥰
İnşallah kaptanım🤗💕
Çok hak veriyorum nasıl verdin diye sorduklarında ekmeği kestim diyorum yalan söylüyorum zannediyorlar😂 gün boyu oturarak yiyip içerek kilo vermeyi beklediklerinden😒😂😂 nefsine hakim olmak tüm mesele mucize bi içecekle kilo verdim de saklıyorum😂😂
Aynen öyle herkes oturduğu yerden vermek istiyor ama bu iş azim kararlılık işi 🤩🥰
İyi aksamlar bugun 1 ana 1 ara öğün yaptım paylaşıyorum 😘
Sabah
2 Haslanmıs yumurta
6 zeytin
100gr dil peyniri
1 dilim domates ve salatalık
1 yemek kaşığı kaşarlı mantar
1 dilim karpuz 100gr

Ara
1 küçük kase Şekersiz aşure
25gr yuzde 85kakaolu bitter çikolata

Şimdilik 2 lt su 4 e tamamlarım inşallah. Aksam da yürüyüş yapacağım ✌
Afiyet olsun 🥰

Tamamdır canım 👍🥰

yapip da yiyememek kötu.
Valla istiyorlar 😂 artık irade savaşı vermekten komando oldum 🙈

Benim esim de istedi asure , bende yapmam dedim . Cok severim sicak sicak asure yemeyi hic riske atamam tartiys surda 1 gun kalmis zaten 😂
[/QUOTE]

Afiyet olsun aşure işine girmemek en iyisi çok tehlikeli 🙈

Spor ya duraksayınca olmuyor bende de öyle
Yapmazsam modum da düşüyor
Az çok demeden yapmak lazım 🥰

Afiyet olsun 🥰

Aynen öyle herkes oturduğu yerden vermek istiyor ama bu iş azim kararlılık işi 🤩🥰

Afiyet olsun 🥰
[/QUOTE]

Hunharca yerim yaparsam 😂 o yuzden yapmiyorum 😂😂😂

iyi yapmıssin kiz.bende cok severm.hem.yaoicaz hemde yemicez.olmaz öyle.anca beraber kanca beraber😅
kışın yaparim yeriz dedim.

Benim esim yavastan isyan etmeye basladi , boyle diyet mi olur hic bisey yemiyosun diyo 😂 aslinda yiyorum ama onun is saatlerinde 😂 onceden geceleri de beraber yemek yedigimiz icin simdi yemiyorum saniyo 😂
[/QUOTE]

eşinle geceleri biseyler yiyip icmek keyif yapmak cok güzel.bende özledim.o günleri ama kaybeden biz oluyoruz.
heralde senin eşin kilolu seviyor.
benimki hic bana ye boz demez.
zayiflamami istiyor.

Bugünkü menü
Bugün geç açtım ve tek öğün yapmaya karar verdim 🥰
14: zeytinyağlı taze fasülye yarım tabak, 1 kase cacık, 4 köfte ve salata
Hala tok olunca başka bir şey yemeyeceğim şimdilik. Değişiklik olursa yazarım
7 km yürüdüm
Kaptanım sen pztsi kesin yeşildesin .. ay maşallah sana 😍

Valla ben 20 22 saat arası yapıorm orucu çoğu zaman tek öğün oluo ama bende yememe artık çok dkkt edemyrm aşure yedim ekmek yiyorum patates kızartma yediimm.. 🤦‍♀️Ama çok sükür Bi duraksama yada artı görmedim tartıda 5 temmuzdan bu yana yapıyrm hiç bozmadım dengeli yapmaya çlştım 77.600 den şuan kilom 67.500-700 arası yavas mı vermişim acaba bilemiyorum bide sporuda bıraktım bnm eski moduma Bi an önce gelmem lazım sanırım kilo verdkce fazlam kalmadıkca gevseme oldu ama 60-63 arası olmak istyrmm :mad: :KK53::KK43:
Cnm katıl aramıza o zmn :KK8:

Benim esim yavastan isyan etmeye basladi , boyle diyet mi olur hic bisey yemiyosun diyo 😂 aslinda yiyorum ama onun is saatlerinde 😂 onceden geceleri de beraber yemek yedigimiz icin simdi yemiyorum saniyo 😂

eşinle geceleri biseyler yiyip icmek keyif yapmak cok güzel.bende özledim.o günleri ama kaybeden biz oluyoruz.
zayiflamami istiyor.
[/QUOTE]

Benimki yeter iyisin boyle diyo . . Ama ben kararliyim 58 60 falan olmak istiyorum . Onun nasil sevdigiyle ilgilenmiyorum ben kendimi nasil hissedecegim o onemli benim icin 😂 Insan kendi icin yasamali bence .

zayiflamami istiyor.

Benimki yeter iyisin boyle diyo . . Ama ben kararliyim 58 60 falan olmak istiyorum . Onun nasil sevdigiyle ilgilenmiyorum ben kendimi nasil hissedecegim o onemli benim icin 😂 Insan kendi icin yasamali bence .
[/QUOTE]
zaten oyle.bende nasil iyiysem o kiloda olmaliyim.
lafi açılmısken insanlarin beni gördugü yerde yeter artik zayiflama diyisine sinir oluyorum.
yani onlara ne dimi.
gecen bi komsu bana kilo mi verdin dedi.evet dedim.baya gitmis dedi.4 kilo daha ver yeter boyun uzun dedi.
bende 15 kilom falan var dedim.
yok verme o kadar bi ısrarlar bi ikna cabası.
neymis yaş geciyormus yakismazmis.kamburlasirmis insan.
bende yasimda daha bisey yok dedim.
bende kötü durmaz dedim.oncedrn 5t tim iyidim dedim.
öyle bi bakisi varki yasimin kücük olduguna inanmamalar.kendisinin 18 yasinda oglu var.
benimki daha 2 yasinda.
neymis bekarlikla karistirma.ona bakarsan bende bekarliktan 15 kilo fazla.evliyken baska.
ve daha sacma sapan bi sürü laf
karsi komsu da yeter daha verme diyip duruyor.
ben bu kilolari size sorarak almadim.size sorarak da vermiyorum dicem birine bi gün.
eskiden iyi niyetliydim.ama artik anliyorum ki insanlar kıskanc çekemiyor.
zayif olmak manken gibi görünmem zorlarina gidiyor.gözlerinde gorebiliyorum.
sirf bu yüzden sitenin bahçesine artik gidesim gelmiyor.
2 3 gün once morelim cok bozuldu o konusmadan sonra.
buraya da beni anlayanlar olur diye yazdim.icime atinca stresli oluyorum.

Ay bizim evde öyle ya çok zor
Birde sürekli detaylı hamur işi filan istiyorlar
Allah yardımcımız olsun çok iyi anlıyorum seni 😩

Afiyet olsun evet pilav kaçmış biraz önümüzdeki öğünlere bakalım dert etme 🥰

çok teşekkür ederim canım 😍🙏

çok teşekkür ederim canım korkuyordum duruyor diye durmamış şükür 😂🙏
Canım tempoma göre 1saat 45 dakika ile 2 saat arası değişiyor kesintisiz yürüyorum 🥰

Bitki çayları otofajiyi bozar. Uzun oruçlarda yeşil çay, sade kahve maden suyu normal siyah çay bol su dışına çıkmamak iyidir 🥰
Tercih senindir bazıları kullanır dirty fasting denir buna ben kullanmıyorum

Afiyet olsun biraz karbonhidrat yüklü gibi ama Sporlar çok iyi olmuş neyse ki 🥰

Çok teşekkür ederim 🥰🙏
Merakla bekliyorum 3 ay sonucunu ❤
İnsanların tepki kısmı Çok ilginç. Herkes seni bir azim abidesi görüyor ve mucize olduğunu düşünüyor bende sadece diyet ve yürüyüş dedikçe yüzleri ekşiyor 😂
Herkes mucize bir içerik filan peşinde olmadığını duyunca bu kadar basit olduğuna inanmıyorlar

Helal olsun 👏😍
O istek zamanla daha da azalacak sonra kontrollü olarak arada yersin hedefe bir ulaşalım da 😍
[/QUOTE]
Süper hızimiz aynı nerdeyse🤗

lafi açılmısken insanlarin beni gördugü yerde yeter artik zayiflama diyisine sinir oluyorum.
yani onlara ne dimi.
gecen bi komsu bana kilo mi verdin dedi.evet dedim.baya gitmis dedi.4 kilo daha ver yeter boyun uzun dedi.
öyle bi bakisi varki yasimin kücük olduguna inanmamalar.kendisinin 18 yasinda oglu var.
benimki daha 2 yasinda.
neymis bekarlikla karistirma.ona bakarsan bende bekarliktan 15 kilo fazla.evliyken baska.
ben bu kilolari size sorarak almadim.size sorarak da vermiyorum dicem birine bi gün.
[/QUOTE]

Bana da diyolar aynisini . Yuzum cokermis yakismazmis. Cokerse benim yuzum coker kimseyi ilgilendirmez yani . Takma kimseyi . Boyun da varsa tas gibi hatun olursun . Onlar da cekemez halleriyle yaglariyla otursunlar . Sen hangi kiloda mutlu ve saglikli olacaksan o kadar ver . Hayat senin beden senin .

yani onlara ne dimi.
benimki daha 2 yasinda.

Bana da diyolar aynisini . Yuzum cokermis yakismazmis. Cokerse benim yuzum coker kimseyi ilgilendirmez yani . Takma kimseyi . Boyun da varsa tas gibi hatun olursun . Onlar da cekemez halleriyle yaglariyla otursunlar . Sen hangi kiloda mutlu ve saglikli olacaksan o kadar ver . Hayat senin beden senin .
[/QUOTE]
saol canim.ama iste cekemeyen insanla muhatap olunca bile tadım kaçıyor.
hani yüzüm de çökmüs degil.bide bana 50 yasinda kadin muamelesi yapmiyorlar mi sinir oluyorum.
evli kadin zayiflayamaz mi ya.genc kız gibi olamazmiş.
bide bana nasil zayifladin ne yaptim diyen bi tayfa var.yahu nasil zayiflanir
boğazini tutacan spor yapacan.bi gün birine dicem ki.çok yedim öyle zayifladim.sende ye😅

İyi akşamlar :) Bugün 21/4 yaptım
17:30 1 bardak süt, 1 tane muz
20:00 ezogelin çorbası, 2 tane zeytinyağlı biber dolması, 1 kase yoğurt, salata.
2,5 litre su. Uyumadan 2 saat önce su alımını yavaşlatacağım. Yarın sınavda zor durumda kalmak istemiyorum. 🙈

Kizlar kiraz sapi yerine kiraz sapli form almisim ya. Buda ise yararmi?

Eklentiler

• IMG_20200905_212821.jpg
    IMG_20200905_212821.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 22
İyi akşamlar :) Bugün 21/4 yaptım
17:30 1 bardak süt, 1 tane muz
20:00 ezogelin çorbası, 2 tane zeytinyağlı biber dolması, 1 kase yoğurt, salata.
2,5 litre su. Uyumadan 2 saat önce su alımını yavaşlatacağım. Yarın sınavda zor durumda kalmak istemiyorum. 🙈
afiyet olsun canim.yarin sinavinda basarilar dilerim.umarim.emeklerinin kaŕsıliğini alırsin.
yarin sınava giderken ac da gitme cok da yeme.sıvi alımini fazla kısitlama.ama lutfen sabah sabah bağırsağini fazla calistiracak seyler tüketme.
hadi bakalim Allah yardimcin olsun😍

yani onlara ne dimi.
benimki daha 2 yasinda.

[/QUOTE]
Ayyy okurken daraldim sen nsil karsina almis dinliosun canim bole insanlari. Demorilize insanlarla selamlasmam bile. Cunku hayatima olumsuz birsey katmasin diye. Muattap bile olma aman

afiyet olsun canim.yarin sinavinda basarilar dilerim.umarim.emeklerinin kaŕsıliğini alırsin.
yarin sınava giderken ac da gitme cok da yeme.sıvi alımini fazla kısitlama.ama lutfen sabah sabah bağırsağini fazla calistiracak seyler tüketme.
hadi bakalim Allah yardimcin olsun😍
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙂 Beslenme rutinimin dışında farklı bir şey yemeyeceğim sabah. Klasik peynir, zeytin, domates vs yiyeceğim. Beslenme çantamı hazırladım bile yolda yemek için. 😂
Şimdiye kadar o kadar çok sınava girdim ki ama hepsinde de aynı korkuyu sınav öncesi çok yaşadım. "Ya tuvaletim gelirse". Şükür bu zamana kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadım ama niyeyse hep aklımın bi köşesinde bu endişe var.

İyi aksamlar bugun 1 ana 1 ara öğün yaptım paylaşıyorum 😘
Sabah
2 Haslanmıs yumurta
6 zeytin
100gr dil peyniri
1 dilim domates ve salatalık
1 yemek kaşığı kaşarlı mantar
1 dilim karpuz 100gr

Ara
1 küçük kase Şekersiz aşure
25gr yuzde 85kakaolu bitter çikolata

Şimdilik 2 lt su 4 e tamamlarım inşallah. Aksam da yürüyüş yapacağım ✌️