- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.761
Tamamdır canımblondeaddict. Canim beni haftaya kadar izinli sayar.misin. kilomuda 66.5 yazabilirsin onumuzdeki pazartesi icin. menu bile payllasamiyorum suan sporumla aralikli orucumla gelecegim insallah
çok öpüyorum
kaptanim senden bide hamur isi mi istiyorlar.el vicdan.yazik sana.çok teşekkür ederim canım korkuyordum duruyor diye durmamış şükür
Canım tempoma göre 1saat 45 dakika ile 2 saat arası değişiyor kesintisiz yürüyorum
Bitki çayları otofajiyi bozar. Uzun oruçlarda yeşil çay, sade kahve maden suyu normal siyah çay bol su dışına çıkmamak iyidir
Tercih senindir bazıları kullanır dirty fasting denir buna ben kullanmıyorum
Afiyet olsun biraz karbonhidrat yüklü gibi ama Sporlar çok iyi olmuş neyse ki
Çok teşekkür ederim
Merakla bekliyorum 3 ay sonucunu ❤
İnsanların tepki kısmı Çok ilginç. Herkes seni bir azim abidesi görüyor ve mucize olduğunu düşünüyor bende sadece diyet ve yürüyüş dedikçe yüzleri ekşiyor
Herkes mucize bir içerik filan peşinde olmadığını duyunca bu kadar basit olduğuna inanmıyorlar
Helal olsun
O istek zamanla daha da azalacak sonra kontrollü olarak arada yersin hedefe bir ulaşalım da
yapip da yiyememek kötu.
esim de bana baski yapiyor.aşure yapacakmisim.bende yapmam dedim.yapip da yiyemezsem yorgunlugunu cekecem.
yersem diyetim mahvolacak.
en iyisi yapmamak.zaten herseyi yiyor.ondan da eksik kalsin
[/QUOTE]
Valla istiyorlar artık irade savaşı vermekten komando oldum
kaptanim senden bide hamur isi mi istiyorlar.el vicdan.yazik sana.
yapip da yiyememek kötu.
esim de bana baski yapiyor.aşure yapacakmisim.bende yapmam dedim.yapip da yiyemezsem yorgunlugunu cekecem.
yersem diyetim mahvolacak.
en iyisi yapmamak.zaten herseyi yiyor.ondan da eksik kalsin
Benim esim de istedi asure , bende yapmam dedim . Cok severim sicak sicak asure yemeyi hic riske atamam tartiys surda 1 gun kalmis zaten
[/QUOTE]
Afiyet olsun aşure işine girmemek en iyisi çok tehlikeliMenu
Sabah 1 elma
Ogle yemegi izgara tavuk ve salata . 2 gundur bi istah kesilmesi var masallah , hic bisi yiyesim gelmiyo .
Spor 2 leslie videosu 15 dk egzersiz 30 dk eliptik.
Spor ya duraksayınca olmuyor bende de öyleValla ben 20 22 saat arası yapıorm orucu çoğu zaman tek öğün oluo ama bende yememe artık çok dkkt edemyrm aşure yedim ekmek yiyorum patates kızartma yediimm.. Ama çok sükür Bi duraksama yada artı görmedim tartıda 5 temmuzdan bu yana yapıyrm hiç bozmadım dengeli yapmaya çlştım 77.600 den şuan kilom 67.500-700 arası yavas mı vermişim acaba bilemiyorum bide sporuda bıraktım bnm eski moduma Bi an önce gelmem lazım sanırım kilo verdkce fazlam kalmadıkca gevseme oldu ama 60-63 arası olmak istyrmm
Yapmazsam modum da düşüyor
Az çok demeden yapmak lazım
Afiyet olsunselam canlar
Detox level 3..son gün :)
18/6
Aynı detox suyu içine zencefil ekledim zerdeçal ve kara biber yerine.. buzluğa atmıştım biraz soğusun die, temizliğe kaptırınca kendimi :))sanki meybuz içiyorum.. anam güzel oluyormuş ya böylede :)
Akşama fırında somon balığı var evdekilere pilav yapacağım için kendimede kabak yapıcam veee çoban salata
Herkese afiyet olsun kolay gelsin
Aynen öyle herkes oturduğu yerden vermek istiyor ama bu iş azim kararlılık işiİnşallah kaptanım
Çok hak veriyorum nasıl verdin diye sorduklarında ekmeği kestim diyorum yalan söylüyorum zannediyorlar gün boyu oturarak yiyip içerek kilo vermeyi beklediklerinden nefsine hakim olmak tüm mesele mucize bi içecekle kilo verdim de saklıyorum
Afiyet olsunİyi aksamlar bugun 1 ana 1 ara öğün yaptım paylaşıyorum
Sabah
2 Haslanmıs yumurta
6 zeytin
100gr dil peyniri
1 dilim domates ve salatalık
1 yemek kaşığı kaşarlı mantar
1 dilim karpuz 100gr
Ara
1 küçük kase Şekersiz aşure
25gr yuzde 85kakaolu bitter çikolata
Şimdilik 2 lt su 4 e tamamlarım inşallah. Aksam da yürüyüş yapacağım ✌