Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Tamamdir kaptanım, deniycem bu hafta,yazarım. Bu arada nickini her gördüğümde saçlarımı yeniden sarıya boyatasim geliyor😅. Şimdi bakır ombre var ama aklım sarı ombrede yine, unutuyorum, nick'ini görünce yeniden geliyor aklıma😄
Sarı zor ama seviyorum 😂
Yaptır yaptır değişiklik iyidir 😍

Günaydın kızlar 🥰
Muhteşem bir Eylül ayı olsun yeni ay hedeflerimize biraz daha yaklaştığımız bir ay olsun 🙏

Hoşgeldin 🥰
İlk sayfa ilk postta grupla ilgili tüm kurallarımız mevcut bekleriz 😊

Ay süper yeşil için 👏🏆
Benim de az kaldı yeşile inşallah hepimiz sağlıklı kilolara inelim 😍

Canım selam 😍
Bu konuyu daha öncede konuşmuştuk bilmeyen arkadaşlar için tekrar yazıyorum herkes kendi yönteminde serbest Sen zaten biliyorsun ❤
açlık fazında kalori içeren hersey aralıklı oruçtaki ketosis yani yağ yakma ve otofajiyi bozar. Kimileri senin yaptığın tarzda az kalorili şeyleri tüketir buna dirty fasting denir yani kilo verme konusunda işe yarayabilir ama uzun oruç şifası ve yağ yakma konusunda sistemi tümden kapatmanın faydası ile bir değildir
Herkesin tarzı görüşü ayrıdır ben bildiklerimi yazayım isteyen istediği yöntemi uygular karar kişinin kendisinindir 😘

bekliyoruz menüleri 🥰

Afiyet olsun sporsuz olmuyor ya o kesin 🥰

Afiyet olsun 🥰

Süper tebrikler 👏🤩

İnşallah şifası olsun 20 saatin 🙏🤩
Okulda da başarılar yavruya heyecan vardır şimdi onda 😍
Vallah kapyanim dun 6 da kapattim bugub 800 eksi 😍😍😍💃💃💃

İyi aksamlar
Sabah
400 gr zeytinyağlı taze fasulye
20gr Çiğ fındık
2 tane sahanda yumurta
1 tatlı kasığı tahin pekmez

Ara
2 Türk kahvesi

Akşam
100gr ton balığı
Roka salatası

1 saat ağırlık antremanı. Şimdilik 3 lt su. 4lt tamamlarım. Aksamda 7den sonra kısa bir yürüyüş. ✌️

Menu
Bi kase kiymali makarna bolca salata .
2 leslie videosu 15 dk egzersiz . 2 saat sonra da 30 dk eliptik . 1 lt su koca 1 kupa Maden sulu yesil cay . Yatana kadar 2.5 lt su ve 1 bardak daha yesil cay icerim . Yarin da tum gun oruc olcam . Bide pazar gunu de oruc olmayi planliyorum ki odem falan ne varsa gitsin .

Ya başkanım burdaki havalardan mı ne benim motivem yerlerde çok kasvetli kapalı sürekli yağmurlu hiç bir şey yapmak istemiyorum napmalıyım bilemedim geçen hafta hiç spor yapmadım bu haftada aynıyım 😔bu haftada aryı gelirse 7li rakamalara çıkacam diye korkuyorum

Sarı zor ama seviyorum 😂
Yaptır yaptır değişiklik iyidir 😍
Bende sombre yaptirmayi planliyorum ama esmer oldugum icin ya istedigimi tutturamazlarsa diye korkuyorum 😂 korkumdan 5 yildir kuaföre gitmedim 😂 yani almanyaya geldigimde beri 😂 kendim kesiyorum kendim boyuyorum canim isterse 😂turkiyede bi kuaforum vardi cok ozledim onu 😂😂

Ya başkanım burdaki havalardan mı ne benim motivem yerlerde çok kasvetli kapalı sürekli yağmurlu hiç bir şey yapmak istemiyorum napmalıyım bilemedim geçen hafta hiç spor yapmadım bu haftada aynıyım 😔bu haftada aryı gelirse 7li rakamalara çıkacam diye korkuyorum

Bizi bu kasvetli havalar mahvetti zaten . Bende senin gibiyim ama zorluyorum valla kendimi. Zorla kendini spor yapmaya . Bi hafta birakinca baslamak zor oluyo geri .

Selam kızlar.
Bugün 2 saat tempolu yürüdüm.
Vee müjde 🥰🥰🥰
Toplamda 10 kilo verdim💪💪💪
Hedefime ulaştım 😍😍😍😍
Vee artık yeşil in🤩🤩🤩
Tartı artık bana obese demeyecektir😁😁😁😁
Kilolu hatun olmaktan kurtuldum.
Artık normal hatunum😜😜😜
Darısı hepimizin başına.. dahada eksi olacağın, olacağımız günlere 😍

Bugünkü menü 18/6
12.30: 2 haşlanmış yumurta,10 zeytin,50 gr kasar yeşillik çay
16:10 badem, 2 ceviz, 1 bardak kefir
18: 4 yemek kaşığı kısır, 2 bardak ayran, bol yeşillik salatalık domates
Yeşil çay, kahve maden suyu ve bol su içtim
8 km yürüdüm

Bugünkü menüm: 16/8
Sabah 1 fincan şekersiz Türk kahvesi ,2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç.
Öğle 2 adet haşlanmış yumurta ve bununla birlikte 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam Bol miktarda yeşillikli salata ve 2 parça ızgara kuzu biftek
Aralarda limonlu yeşil çay,maden suyu
Spor 30 dk leslie, 30 dk step aerobic videosu yaptım birazdan yüricem 6 bin kadar

Merhaba hanimlar
Sabah 11.00
Sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Domates
1 wasa

Ogle : 15.30-16.00
Menemen
Beyaz peynir
2 dilim tb ekmegi

Kislik menemen yaptik azcik pisirdik dayanamadim ekmegi kacirdim
Vee kapattim erken oldu olsun guzel gitsin inşallah

13 dk chloe ting yaptım sure olarak az ama beni mahvediyor ve cok terletiyor diyetisyenimde spor yaparken nabzi yuksek tutarsak daha cok yag yaktigini söyledi
Hadi inşallah 🤗

X