Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

İnşallah kaş yapayım derken göz çıkartmam.. sen sağlığın içiz az az yürü, maksat kaslar çalışsın.. diyelimki kilo komple gitti ve deri sarktı.. rahatsızda ediyor,karın germe olursun olur biter.. haa hiç rahatsız etmezsede boşver gitsin

Sağol canım. Dün o sarkıklık çok canımı sıkmıştı baya yazmışım 😀 Aynen ben de eğer düzelmezse gerdirmeyi düşünüyorum. Aslında daha kiloluyken takmıyordum. Zayıflayıkça düzelir sandım. Ama göbek küçüldükçe daha kötü oldu😯 2 günde bir bazen hergün yürüyorum aslında bu ara aksadı. Benim de doğum sonrası alt karnım öyleydi düzeldi falan yazanlar olur sanıyordum ama diyen çıkmadı 😂 Normal değil demek ki.

Bende senin gibi cebellestim durdum 7 ye inene kadar simdi de bi şimarma geldi tutamiyorum bogazimi sanki 55 kiloyum 😂😂😂 verirsin verirsin bozma moralini . Yarin dikkat et pazartesi tarti var 😂 valla baskan komple yollicak hepimizi 😂😂😂
ben bi inseydim iyice motive olacaktim.ben verince değil vermeyince bozuyorum diyeti.
yarin dikkat edicem.pazartesi büyük ihtimal ya sabitim yada artı.
başkan bizden biz bizden bezdik😅
Allah affetsin valla cok kotu tadi ama ben ilik bi sekilde tek nefeste iciyorum koca 1 bardak 😂 zaten 2 bardak icinde bitiyo 😂 gunde 2 kere mide bulantisina katlanabilirim yag yakacaksa 😂😂😂
icemiyorum yine de kuzum.
midem kalkiyor.limona ayri bi antipatiğim zaten.oyle tatlara gelemiyorum hiç.

Yeme düzeninde o zaman birşeyleri değiştirmeyi denemen laziim kuzum, detoks denemek istemezsen.
artik uygulanacak bi rejim kalmadi bence.i ayda yapmadigim kalmadi.bezmislik var.
en son isveç yapacam
ama onda da söylenilgi kadar verecegimj sanmiyorum.en son carem o.

Tutma yerini tutmayinca gobekte de etkili bide cok guzel terletiyor . Bel agrisi falan da yapmiyo ayaklar surekli sabit durdugu icin . Kosu bandinda surekli bedene yuk biniyo. Bence de eliptik bi cok spor aletinden daha iyi . Bacak kalinlasmasi da benim icin sorun degil . Kasli bacak hosuma gidiyo benim 😂😂😂
Göbek kısmını bilmiyorum, doğrudur kuzum. Ben spora giderken spor hocam özellikle ona calistirtmisti. Kas kutlemi baya arttirmistim. Sonra da eve aldım. Kaslı bacak güzel tabi ama kalin gözüküyor tabi biraz:).Yine de sağlık açısından kaslı olsun😀

Süpersiniz tebrik ediyorum çünkü çok zor bir alet ya😀 Bende de vardı 3 4 yıl önce dizlere yük bindirmiyor diye almıştım. Sırf eşim neden aldın demesin diye günde bir iki kere 5er dk yaptım 1 ay kadar ama en son dayanamadım askı oldu kendisi sonra da hediye ettim birine. Şimdi orada askı olmuş 😂

Sağol canım. Dün o sarkıklık çok canımı sıkmıştı baya yazmışım 😀 Aynen ben de eğer düzelmezse gerdirmeyi düşünüyorum. Aslında daha kiloluyken takmıyordum. Zayıflayıkça düzelir sandım. Ama göbek küçüldükçe daha kötü oldu😯 2 günde bir bazen hergün yürüyorum aslında bu ara aksadı. Benim de doğum sonrası alt karnım öyleydi düzeldi falan yazanlar olur sanıyordum ama diyen çıkmadı 😂 Normal değil demek ki.
canim benim de alt karnim biraz sarkti.ama cok degil.toparlanir diye ümit ediyorum.
gerdirme nasil oluyor merak ettim.
bu arada cok ozel degilse görebilir miyim?özelden atar misin?

Süpersiniz tebrik ediyorum çünkü çok zor bir alet ya😀 Bende de vardı 3 4 yıl önce dizlere yük bindirmiyor diye almıştım. Sırf eşim neden aldın demesin diye günde bir iki kere 5er dk yaptım 1 ay kadar ama en son dayanamadım askı oldu kendisi sonra da hediye ettim birine. Şimdi orada askı olmuş 😂
Onun kaderi aski olmakmiş, yazık😅. Ben ona binerken kpss çalıştım, yarım kalan dizileri bitirdim, şarkı dinledim 😅. Üzüldüm eliptigine, sana yoldaş olabilirdi😀

ben bi inseydim iyice motive olacaktim.ben verince değil vermeyince bozuyorum diyeti.
yarin dikkat edicem.pazartesi büyük ihtimal ya sabitim yada artı.
başkan bizden biz bizden bezdik😅

icemiyorum yine de kuzum.
midem kalkiyor.limona ayri bi antipatiğim zaten.oyle tatlara gelemiyorum hiç.

artik uygulanacak bi rejim kalmadi bence.i ayda yapmadigim kalmadi.bezmislik var.
en son isveç yapacam
ama onda da söylenilgi kadar verecegimj sanmiyorum.en son carem o.
Olsun vazgeçme kuzum. Bazen öyle yılgınlık hissi geliyor, yine toparlarsin kendini.

canim benim de alt karnim biraz sarkti.ama cok degil.toparlanir diye ümit ediyorum.
gerdirme nasil oluyor merak ettim.
bu arada cok ozel degilse görebilir miyim?özelden atar misin?

Atmayım ya çok kötü 😭 Utanırım😀 Çatlaklarla çevrelenmiş buruşuk bir alt karın 😀 İnternette benzer bir şey görürsem görüntüyü atarım buraya. Araştırmadım aslında ama hep aşırı kilo verenler gerdirme falan yaptırdığından ben de yaparım diye düşündüm.

Olsun vazgeçme kuzum. Bazen öyle yılgınlık hissi geliyor, yine toparlarsin kendini.
ins canim.cok saol.
Atmayım ya çok kötü 😭 Utanırım😀 Çatlaklarla çevrelenmiş buruşuk bir alt karın 😀 İnternette benzer bir şey görürsem görüntüyü atarım buraya. Araştırmadım aslında ama hep aşırı kilo verenler gerdirme falan yaptırdığından ben de yaparım diye düşündüm.
ben o kadar kotü oldugunu zannetmiyorum.baslangic kilon çok degil çünkü.ben 107 den indim.dusün artik.

ins canim.cok saol.

ben o kadar kotü oldugunu zannetmiyorum.baslangic kilon çok degil çünkü.ben 107 den indim.dusün artik.

Benimki daha çok doğum sonrası hiçbir müdahalede bulunmamamdan kaynaklı sanırım. Kiloyu da verince.. Şu çizimdeki gibi benim alt karın😯 Yumuşak ve buruşuk

Eklentiler

• 2020-08-29 22.10.49.png
    2020-08-29 22.10.49.png
    339,1 KB · Görüntüleme: 19
slm kizlar.benim morelim yerlerde.
dünden bugüne tartida +1 kilo ciktim.
eksi cikmiyorsam da bari sabit olayim o da yok.
kabizlik problemini cözdüm.hâlâ nedrn böyle anlamiyorum.
sinirlendim ve ne bulduysam yedim.menü yazmayayim bugün.
Al bendende o kadar nolduki bu hafta artılandık...Biri ciksada keşke ay dolunay cekim etkisi vs. Bisiler dese

Benimki daha çok doğum sonrası hiçbir müdahalede bulunmamamdan kaynaklı sanırım. Kiloyu da verince.. Şu çizimdeki gibi benim alt karın😯 Yumuşak ve buruşuk
kilon cok az.belki de biraz protein ve sporla 1 2 kilo alsan ve kas yapsan duzelir bence.hem incelmiş hemde pürüzsüz bi gorüntuye sahip olursun canim.
Al bendende o kadar nolduki bu hafta artılandık...Biri ciksada keşke ay dolunay cekim etkisi vs. Bisiler dese
aynen kaderdaşim.gözumde o kadda rcok yiyecek kaliyor ki bi de veremiyorum.herüf karsimda çatur çutur yiyor.1 ayda 4 bucuk kilo verdi.
bense cogu zaman ac kalarak 1 ayda 4 bucuk kilo vermisim.aglamak istiyorum😣

kilon cok az.belki de biraz protein ve sporla 1 2 kilo alsan ve kas yapsan duzelir bence.hem incelmiş hemde pürüzsüz bi gorüntuye sahip olursun canim.

aynen kaderdaşim.gözumde o kadda rcok yiyecek kaliyor ki bi de veremiyorum.herüf karsimda çatur çutur yiyor.1 ayda 4 bucuk kilo verdi.
bense cogu zaman ac kalarak 1 ayda 4 bucuk kilo vermisim.aglamak istiyorum😣

İnsallah ya. Hep spora çıkıyor yol😐 şu ağrılarım da belki sporla rahatlar aslında. Başlasam da bırakıyorum hemen. İlk haftayı bi atlatsam belki spor ağır gelmeyecek de işte...

Metabolizması farklı herkesin tabi ve yaşa göre de değişiyor. Kardeşinle kıyaslayıp sıkma canını. Önemli olan kalıcı kilo vermen

Canim okul ev kış hazırlığı ise git bide kendinde oku yok sorunlu huylularla ugras koca sevgili cocuk (varsa zor olmuyorsa zor). Bunların eşittiri yani karşılığı KADIN oluyo

Canın sıkılırsa kendini icecege ver. Patlayana kadar meyve suyu iç mesela.kendine evinde yap..Yetmezse bir daha iç. Salata ye bolca...
Beynin icinde zor surec bu diyetler zaten.
Bide güncel sorunlar eklenince beyin acısını mideden cikarmak istiyo.. aman deyim sakın ha izin verme. Güçlü kadınsın filan demeyecem. İNSANSIN.. Bugün güçsüz kadınsın demekki. Bugünde kendini boyle sev ama mutlaka yinede sev.. en cok kendini sev.. seni seviyorum de kendine :)
2 gun sonra böyle hissetmeyecegini biliyorsun.. kaldiramayacagin yük yoktur hayatinda.vermemistir seni senden daha iyi bilen allah..
Ağla bagir ama şükret aynada gördüğün insana... kendini bugün yorgun olarak kabul et... iyiki varsin guzel insan.. yüzünü bile görmediğin kac kadina faydan dokundu.. farkındamısın :KK200:
canımsın ya okurken gözümden yaş geldi sende iyi ki varsın 🙏❤️
Toparlarsın spor yap ve yesıl cay iç hemen geçiyor aç bi kitap oku ruhuna iyi gelir. :KK54:
İnşallah canım teşekkür ederim ❤️
Allah kolaylık versin kaptanım sorumluluk çok olunca zorlanıyorsunuz ister istemez diyet bozulsa bile sorun değil bir hafta da toplanıyor hemen sıkıntı etmeyin☺

Bende tek öğün diyorum ama misafir olunca tek öğünde yapamıyorum yine iki öğün bugün😔 akşam menüyü yazarım
Fakat bu sabah nedense artı çıktım dün iki öğün yediğimden heralde ama diyeti bozacak bir şey de yemedim hedefe yaklaştıkça şüphede kalıyorum sürekli tek öğün beslenmek zorunda kalırım kiloyu korumak için diye
Canım teşekkür ❤️🙏
sana da kolay gelsin evde biri olunca çok zor bilirim
dün 5 folma yedim sabahta 200 kalorilik kahvalti yaptim.
ama bugün sinirden 7000 kalori yemişimdir😣
regl zamanim degil.adetin 12.günü.yumurtlama olabilir mi bilmiyorum.ama grrcekten sıkıldım ya.8 lerden bezdim artik.
bazenoluyor öyle az kaldı biraz sabır sonrası bitecek o 8’ler🙏🥰
Bende senin gibi cebellestim durdum 7 ye inene kadar simdi de bi şimarma geldi tutamiyorum bogazimi sanki 55 kiloyum 😂😂😂 verirsin verirsin bozma moralini . Yarin dikkat et pazartesi tarti var 😂 valla baskan komple yollicak hepimizi 😂😂😂
Valla bu hafta bende çok umutlu değilim bakalım artı çıkmam herhalde ama hiç spor yok emin değilim 🙄

İnsallah ya. Hep spora çıkıyor yol😐 şu ağrılarım da belki sporla rahatlar aslında. Başlasam da bırakıyorum hemen. İlk haftayı bi atlatsam belki spor ağır gelmeyecek de işte...

Metabolizması farklı herkesin tabi ve yaşa göre de değişiyor. Kardeşinle kıyaslayıp sıkma canını. Önemli olan kalıcı kilo vermen
kilon az.spor cok yorucu olmaz sende.
ağri demişken ne ağrisi?
bu arada kardesim degil kiyasladigim kisi.eşim.
benim tiroit hormonumda dengesizlikler vardi.hipotiroite ramak var.
onun ki normal.ben buna bağliyorum.ayni seyleri yesek benim kilom arttikca artiyor.onunki sabit.
bu arada bugün aklima şu geldi.
bi yerde okumustum.
deri kendisini yenileyen bi organ.ama yavaş.
kilo vermenin hızına yetisemiyorsa kendisini toparlayamiyor.haftalik yarim kiloluk bir düsüş ve uzun vadede kilo verimine daha iyi yanit veriyormus.
ama biz hızla verince deri toparlanamiyor.
bu açidan bakinca yavas verdigime kızmiyorum.ama iste sabırsiz olunca böyle oluyor.
bide zamana yayinca kilo daha kalici oluyor.
yaşam bicimine ceviriyoruz.
hesap yaptim ayda 3 kilo versem.ocakta hedefime ulasirim.
zaten insan eskisi gibi yemek icin hemen zayıflamak istiyor.sonra kilo hop geri geliyor.
ben sureci uzatirsam belki yeme isini askiya almis oluyorum.
aman kafamda bi milyon sey var😅

X