- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.941
Bu saatlerde yemiyoruz beslenme araliginda yeniliyorKızlar sizce meyve yemeli miyim fazla ise yarın yiyeyim sonuçta meyve şekeri var onlarda da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saatlerde yemiyoruz beslenme araliginda yeniliyorKızlar sizce meyve yemeli miyim fazla ise yarın yiyeyim sonuçta meyve şekeri var onlarda da
Hımm Cevabın için saol canım tamam bende çay içerim o zaman ☺Bu saatlerde yemiyoruz beslenme araliginda yeniliyor
Canım sen aralıklı oruç yapıyor musun normal diyet mi ? Ve bu konuda ilk postu okudun mu çok Bilgi var orada bu tür temel konulardaHımm Cevabın için saol canım tamam bende çay içerim o zaman ☺
Okudum canım aralıklı diyet yapıyorum parça parça yazmamın sebebi İse çok çabuk unutuyorum maalesef ondan öyle yazıyorum bundan sonra tek seferde yazarımCanım sen aralıklı oruç yapıyor musun normal diyet mi ? Ve bu konuda ilk postu okudun mu çok Bilgi var orada bu tür temel konularda
Birde daha önce de yazmıştım yediklerini hep parça parça yazıyorsun ben anlayamıyorum da?
Süper olur gerekirse not et telefonda uygulamalar var bir sürü FatSecret diyetkolik vsOkudum canım aralıklı diyet yapıyorum parça parça yazmamın sebebi İse çok çabuk unutuyorum maalesef ondan öyle yazıyorum bundan sonra tek seferde yazarım
Tamam canımSüper olur gerekirse not et telefonda uygulamalar var bir sürü FatSecret diyetkolik vs
belki yardımı olur
Bizde böylece tüm menüyü görüp eksik vs varsa katkı yaparız
Ohh super en güzel motivasyon bu ac kalinan gecelere degerBu hafta hiçbir şey anlamadım yakınımızla ilgili kötü bir haber aldık moral olarakta iyi değildim çok veremedim sanırım yarına artı çıkmasam yeter ,
haftaya nasip olursa daha düzenli bir şekilde devam etmek istiyorum
bugün dar gelen bir gömlek ile pantolonumu denedim belimin inceldiğini biliyordum ama kollarım için çok emin değildim kollarımında inceldiğini farkettim bacaklarda aynı şekilde tam oldu üstüme
görenler hep diyor baya vermişsin diye ama kollarımın ve bacaklarımın inceldiğini farkedince zayıfladığıma ikna oldum