Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

76.saati doldurmak üzereyim kızlar
Eki Görüntüle 2678530 az önce tekrar tartıldım 500 gr daha gitmiş yaaa :halay: :halay: inşallah pazartesiye kadar bu kiloların üstüne çıkmam gelsin eksiler yaa ben çok mutluyummmm 🤩🤩68.6 gösteriyordu tartım bu gazla ben daha devam ederim Allahın izniyle
Harikasın canim harikaaa kac gitti toplamda

İyi akşamlar. Bugünün menüsü;
15:00 5 ince dilim sucuk, bir küçük domates, 6-7 tane zeytin, biraz dereotu ve maydanoz, bir bardak süt, küçük şeftali ve kırmızı erik, bir kase yoğurt.
19:30 bolca domates-soğan salatası, bir kase yoğurt, bir tane haşlanmış mısır.
2 litre suyu tamamlamak üzereyim. Yatana kadar 2,5 litre içmiş olurum.

Dünkü menum yeme pencerem 12-18:30
Kahvaltı
İki yumurta domates salatalık biraz peynir köz biber 3 zeytin yeşil çay

Ara yok dışardaydim herhangi birşey yemek istemedim zor bı sınavdi😜

Akşam
Sebze sote az zeytinyağı ile sarımsaklı pulbiberli yoğurt
Hemen sonra sutlu kahveli kakaolu tarçınlı karışım

En az 3 litre su
Diyet kankam beni havada karada geçer bu menülerle zayıflama yarişinda👏💙

Diyet kankam beni havada karada geçer bu menülerle zayıflama yarişinda👏💙
Oo kanka🤩 nerdesin ya huuu
Bugünkü menümü yazayım da gör😭😭😭kendimi kaybettim son bı saat yarın uzun oruç yapıp düzeltmem lazım
12-7 arası yeme pencerem
Kahvaltı 2 yumurta yeşilçay 4 zeytin domates salatalık köz biber 2 tane
Ara yulaf yoğurt muz kakao ve tarçınla bir kase karışım yaptım ve 10 fındık
Akşam
Yarım kaseden bira fazla mantı🥺
Veeeee bir dilim künefe 🙁🙁🙁beyimgil hep yoluma taş koyuyor😭
Dukan birasi içtim en az 24 saat oruca başladım hadi bismillah

Bugünkü menümü yazayım da gör😭😭😭kendimi kaybettim son bı saat yarın uzun oruç yapıp düzeltmem lazım
12-7 arası yeme pencerem
Akşam
Tüh beya, keşke maşallah deseydim. Aslında güne güzel başlamışsın, sonrası için kocişkon suçlu😅.Dukan birası güzel mi? Bir de ben deneyeyim.
Eşim de bugün bana taş koymaya çalıştı ama he deyip geçtim😄. Emzirirken bu ara çok midem bulanıyor, daha önce hiç olmamışti, sende oldu mu öyle birşey? Ya da grupta yaşayan var mı acaba? Eşim, açlık, yorgunluk diye okumuş sebeplerini, o yüzden ye, dedi, yemedim. Ama zor geçti günüm, 3 limon yedim bulantı için 😄

12-7 arası yeme pencerem
Akşam

Bu beylerin hepsi ayni heralde 😂😂😂😂
Cok bisi yememissin ki toparlarsin. Ben gecen gun yarim Kilo baklava yemistim o da esim yarim kilo aldi diye 😂 1 Kilo alsa 1 Kilo yerdim 😂😂 ama kilomda etkilemedi cunku ertesi gun deli gibi spor yaptim 😂😂😂 sende toparlarsin yarin , belki etkilemez bile dukan birasindan dolayi .

Tüh beya, keşke maşallah deseydim. Aslında güne güzel başlamışsın, sonrası için kocişkon suçlu😅.Dukan birası güzel mi? Bir de ben deneyeyim.
Eşim de bugün bana taş koymaya çalıştı ama he deyip geçtim😄. Emzirirken bu ara çok midem bulanıyor, daha önce hiç olmamışti, sende oldu mu öyle birşey? Ya da grupta yaşayan var mı acaba? Eşim, açlık, yorgunluk diye okumuş sebeplerini, o yüzden ye, dedi, yemedim. Ama zor geçti günüm, 3 limon yedim bulantı için 😄
Maşallah deme şimdi masallahlik halim kalmadı🤣
Emzirirken böyle bir şey yaşamadım diyet de yaptım, 🍋 la geçmiştir inşallah,eşinin kara tuzaklarına düşme sakın 🥳

Bu beylerin hepsi ayni heralde 😂😂😂😂
Cok bisi yememissin ki toparlarsin. Ben gecen gun yarim Kilo baklava yemistim o da esim yarim kilo aldi diye 😂 1 Kilo alsa 1 Kilo yerdim 😂😂 ama kilomda etkilemedi cunku ertesi gun deli gibi spor yaptim 😂😂😂 sende toparlarsin yarin , belki etkilemez bile dukan birasindan dolayi .
Ağzından 🍯 damliyo kavanoza koyak israf olmasın 😜😜

Ama ben spor yapamıyorum hiç hoslasmiyyyurum kendilerinden🤣

Bugünkü menüm: 11 kahvaltı menemen,süzme peynir,1 dilim siyez ekmek,salatalık maydanoz taze nane soslu yeşil zeytin ve türk kahvesi
12 ara yoğurt ve hurma
2 öğle yemeği haşlanmış kıyma sadece
4 ara türk kahvesi ve ceviz
6 akşam yemeği haşlanmış nohut ve yoğurt
bol yeşil çay, 3 litre su oldu
spor 6000 adım yürüyüş :KK24:

Bugün spora gidemedim spor arkadaşım yani eşim yan çizdi ama tek öğün ile devam ediyorum saat iki de başladım 20 saate çıkarıcam yarın da az yemeyi ve eşimin hafta sonu sabotaj girişimlerini atlatabilirsem şu 64 direncini kırarım inşallah birde ben koşu bandında 3 km yürüyüp diğer egzersizlere devam ediyordum aslında az yürüyormuşum 🙈🙈🙈farkına varmamı sağladınız hepinize iyi akşamlar hedeflerinize ulaşmanız dileği ile (hiç bir yemeğin tadı zayıf olmak kadar güzel değildir direnin🤪)💗💗💗

Maşallah deme şimdi masallahlik halim kalmadı🤣
Emzirirken böyle bir şey yaşamadım diyet de yaptım, 🍋 la geçmiştir inşallah,eşinin kara tuzaklarına düşme sakın 🥳
Hemen kiloya dönüşmez, yarın bir spor patlatirsin, uçar gider💃.
Şimdilik eşimle farklı şehirlerde olduğumuz için düşmüyorum tuzağa, 20 gün sonra yan yana gelince beraber aralıklı oruç yapicaz diye sözleştik, inşallah birbirimizi yoldan çıkarmayız😅.

Bende misafirlikte olmamam ragmen 10 günde 71 bcuktan 69.3 gördüm yaşasın hiç bozmadm ama orucumu yemek kalitesi değişti tabiiki dun sucuk ekmek bugun etli pide yedim vicdanım sızladı sanki 70 zincirini kırdım die sevndm ama kursağımda kalmaz inş hafta sonu eve gdp tartılınca orucumu uzun yapmıyrm çok baskı altında kalıyorm özellikle kayınvalıdem açlıktan ölceğmi düşünüyor :KK67::olamaz::KK53:

blondeaddict blondeaddict bugün bol yoğurt yedim protein için sağol canım😊

Kendimce detox yapayım dedim ama oldu mu bilmiyorum😂 çok açım zor tutuyorum kendimi. Aklım hep demin yaptığım ekmeklerde😂

9:30
2 haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin, 2 ceviz

Ara: 1 kase yoğurt, 1.5 bardak kadar salatalık maydanoz (smoothie gibi)

19: 1 tabak yoğurtlu kabak hafif kavrulmuş zeytinyağında

1 saat de yürüyüş 💪

Son düzenleme:
İyi geceler
Sabah
1 yumurta 50gr ananas
40gr ananas
40gr tam buğday ekmeği
2 çubuk peynir
3 top peynir
1 yk krem peynir
Domates salata
2 gün kurusu

Ara
Türk kahvesi
26gr bitter çikolata
30gr Çiğ yer fıstığı

Akşam
250 gr Izgara tavuk gogus
5 dal taze soğan

4lt su. 1 saat yürüyüs. 1 yesil çay.
Ben artık uyuyorum sabah 7de uyandım. Herkese iyi geceler 😍😘😊

Listeye ilave için BİR HAFTA deneme süresi vardır.Lütfen başlangıç kilo,güncel kilo,hedef kilo, yaş ve boyunuzu DENEME SÜRESİ SONUNDA paylaşınız.
Özel durumlarda listeye erken ekleme hakkı blondeaddict blondeaddict blondeaddict blondeaddict tarafından değerlendirilebilir.
✳Her gün menü mutlaka paylaşılmalıdır, özel sebeplerle arada menü paylasamayanlar gün içinde konuya farklı katkılar da sunabilir. Bu iki durumun da olmaması durumunda listeden çıkarma hakkı blondeaddict blondeaddict blondeaddict blondeaddict te saklıdır.
✳ Listeye katılacağınız zaman Yaş, boy, başlangıç kilo, güncel kilo, hedef kilonuzu eksiksiz yazın
✳ 2 HAFTA üstüste zamanında yapılmayan kilo bildirimi durumunda listeden kayıt silinir.
✳Seyahat, ara, hastalık vs. Özel durumlarda blondeaddict blondeaddict blondeaddict blondeaddict ile iletişime geçilebilir
HER PAZARTESİ 14.00 e KADAR KİLO BİLDİRİMİ YAPILMALIDIR. Hafta boyu listede başka güncelleme yapılmayacaktır...

Kızlar bende size katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz anlatır mısınız

Hoşgeldin canım. Yukarıdaki alıntıladığım yazıda kurallar var. İlk sayfadan.

X