- 5 Eylül 2018
- 926
- 4.226
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.801
yapmayın hanımlar yapmayın acıyın bizlere nefsimize yanan yağları düşününCok guzel degil mi amaen kotusu bile guzel bence
Maşallah azmine hayranım canım inşallah bundan sonra bende senin gibi uzun oruçları yapmayı bünyeme alıştıracağım gerçekten burda çok güzel destek görüyoruz güzel ekip oldukharikasın canım tebrik ediyorum seniiii bende 42. saatteyim inşallah sabaah 60 lı bişiler görüürm
aynen canım inaşllah hep bilikte zayıflayacagız ve koruyacagız bu grup olmasa hayatta yapamazdım bende başkanım ve arkadaşlarım sayesinde 2 yılın sonunda ilk kez bu kadar azimli ve uzun süredir yapıyorum orucumuMaşallah azmine hayranım canım inşallah bundan sonra bende senin gibi uzun oruçları yapmayı bünyeme alıştıracağım gerçekten burda çok güzel destek görüyoruz güzel ekip olduk
Tebrikler başkanımEvet kızlar 72.5 saatte bitirdim
Açılış evveli tartıldım 73 çıktı (Pazartesi’den -2 kg) gözlerime inanamadımTabi bunun bir kısmı yarına geri gelir de olsun be görmek güzel tartıda
Açılışı domates suyu ile yapıyorum (püre yapıp suyunu sıktım bol buz an içiyorum
Bu oruçta öğrendiklerim
72 saat sonunda bile aç değilim
Sporumu yaptım hiç sıkıntı çekmedim
Sakin huzurlu idim yemek yaparken bile ev halkına zorlanmadım
Bir sonrakinde daha uzun yapabilir miyim diye düşündüm
Allah’a şükür ettim
günsonunda menü yazacağım
Afiyet olsunDünkü menum yeme pencerem 12-18:30
Kahvaltı
İki yumurta domates salatalık biraz peynir köz biber 3 zeytin yeşil çay
Ara yok dışardaydim herhangi birşey yemek istemedim zor bı sınavdi
Akşam
Sebze sote az zeytinyağı ile sarımsaklı pulbiberli yoğurt
Hemen sonra sutlu kahveli kakaolu tarçınlı karışım
En az 3 litre su
Süper
Maşallah azmine hayranım canım inşallah bundan sonra bende senin gibi uzun oruçları yapmayı bünyeme alıştıracağım gerçekten burda çok güzel destek görüyoruz güzel ekip olduk
Hep beraber yaparız kızlar harikasınız ya valla ben esas teşekkür ediyorum herkes katılımcı, cesaret verici, pozitifaynen canım inaşllah hep bilikte zayıflayacagız ve koruyacagız bu grup olmasa hayatta yapamazdım bende başkanım ve arkadaşlarım sayesinde 2 yılın sonunda ilk kez bu kadar azimli ve uzun süredir yapıyorum orucumu
Çok teşekkür ederimTebrikler başkanımvücut alışınca yemek yapmak spor yapmak hiç zorlamıyor domates suyun afiyet şifa olsun
Ben devam ediyorum şuan 74.saat 30dk yım ve hiç açlık hissetmiyorum böyle devam ederse hafta sonunu çıkarmak istiyorum inşallah
Ben hep yanıma bir arkadaş aramıştım yürüyüşlerde bulamayınca spor yapmak istemiyordum insanı motive edecek arkadaşlar istiyor yoksa kendimi düşünemiyorum 77 kilodan şimdi nereye gelmiştim ben hayatımda bu kiloyu kızıma hamileliğimde görmüştüm o da 79 bu grubu karşıma çıkaran rabbime şükürler olsun hepniz iyi ki varsınızaynen canım inaşllah hep bilikte zayıflayacagız ve koruyacagız bu grup olmasa hayatta yapamazdım bende başkanım ve arkadaşlarım sayesinde 2 yılın sonunda ilk kez bu kadar azimli ve uzun süredir yapıyorum orucumu
Allah razı olsun başkanım teşekkürlerÇok teşekkür ederim
O süpersin haydi yolun açık olsun şifa olsun❤ inşallah
helal olsun sana kaptanim.masallah iyi dayandın.Evet kızlar 72.5 saatte bitirdim
Açılış evveli tartıldım 73 çıktı (Pazartesi’den -2 kg) gözlerime inanamadımTabi bunun bir kısmı yarına geri gelir de olsun be görmek güzel tartıda
Açılışı domates suyu ile yapıyorum (püre yapıp suyunu sıktım bol buz an içiyorum
Bu oruçta öğrendiklerim
Allah’a şükür ettim
Aynen canım sende iyi ki varsın katkın İçinBen hep yanıma bir arkadaş aramıştım yürüyüşlerde bulamayınca spor yapmak istemiyordum insanı motive edecek arkadaşlar istiyor yoksa kendimi düşünemiyorum 77 kilodan şimdi nereye gelmiştim ben hayatımda bu kiloyu kızıma hamileliğimde görmüştüm o da 79 bu grubu karşıma çıkaran rabbime şükürler olsun hepniz iyi ki varsınız
yapmayın hanımlar yapmayın acıyın bizlere nefsimize yanan yağları düşünün
Ayyyyy kokusu tadindan beterYa ben tam bi hamur isi asigiyim . Sabah da esime biseyler yaptim . Aman allahim ne sinandi o zavalli nefsimama yemedim hala oructayim . Bugunu yemeden kapatirsam insallah yarina gecicek canimin istemesi dedigin gibi oturup salatalik yiyim ben .
slm kızlar.bugünkü menüm
saat 10.15 de
2 haslanmis yumurta
2 zeytin
2 lokma peynir
biber domates salatalik
sekersiz cay
saat 13.30 da
1 bardak süt+tarcin+kahve
1 minik kap tuzsuz leblebi
saat 16.30 da
1 tabak firinda köfte ve sebze (köfte 4 tane)
2 yudum ayran (içmek istemedim biraktim)
su 2 lt
40 dakika yürüyüs yapicam.
leslie bosted 20 min
mekik 100 tane
15 dakika twister
bikac sıkılaşma hareketi
aksam da leslie fasted 30 min yapicam.
bundan sonra yavas yavaş spora başlamak istiyorum.sıkılaşmam lazım.
Menü gayet güzel afiyet olsunhelal olsun sana kaptanim.masallah iyi dayandın.
tarti sonucun da cok güzel.darisi en kısa zamanda başima inş.
bugün az yersen yarina da eksi cikacağini düsünuyorum minnoş kaptanim.
bi bakarsin yarin 72.5 çıkmışsın.ay hadi inş
Vaovvvv muhteşemEvet kızlar 72.5 saatte bitirdim
Bu oruçta öğrendiklerim
Allah’a şükür ettim
Ayyyyy kokusu tadindan beter