Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhabalar 18/6 IF yapıyorum yanında haftada 3 gün sporda yapıyorum ama kilom 64-64 arasında takıldı kaldı.sizlerde de bu tarz durumlar oldu mu acaba nasıl aştınız birde 50-60 lı saatler çok çok zor süpersiniz ☺
canım hepimizde takılma oluyor herkes kendi vücudunu biliyor ne iyi gelir ama ben düzenimi değiştiriyorum takılma olunca mesela kahvaltı yapmıyorsam oruç saatimi değiştriyorum sabaha kaydırıyorum.... sporun vaktini artırıyorum yada türünü değiştiriyorum kardiyo yapıyorsam stüdyo sporlara dönüyorum... suyun ve bitki çayının sayısını artırıyorum form çayı ile destekliyorum ve uzun oruç yapıyorum 1-2 gün dirensede sonunda kırılıyor vucüt

canım hepimizde takılma oluyor herkes kendi vücudunu biliyor ne iyi gelir ama ben düzenimi değiştiriyorum takılma olunca mesela kahvaltı yapmıyorsam oruç saatimi değiştriyorum sabaha kaydırıyorum.... sporun vaktini artırıyorum yada türünü değiştiriyorum kardiyo yapıyorsam stüdyo sporlara dönüyorum... suyun ve bitki çayının sayısını artırıyorum form çayı ile destekliyorum ve uzun oruç yapıyorum 1-2 gün dirensede sonunda kırılıyor vucüt
Araştırırken sizin grubunuza denk geldim artık her sabah akşam bakarım bana da ilham oldunuz bu akşam spor salanuna asılmaya başlayalım tekrar aslında doğadanın kayısılı form çayını da tüketiyorum günde 1 fincan ayrıca yeşil çay da tüketiyorum ama kayısı çayını fazla içsek bir zararı olur mu acaba

Araştırırken sizin grubunuza denk geldim artık her sabah akşam bakarım bana da ilham oldunuz bu akşam spor salanuna asılmaya başlayalım tekrar aslında doğadanın kayısılı form çayını da tüketiyorum günde 1 fincan ayrıca yeşil çay da tüketiyorum ama kayısı çayını fazla içsek bir zararı olur mu acaba
net bişi diyemem olur diye ama bence fikrim sürekli içmek bağırsaklara tembelliğe alıştırabilir desteksiz de çalışmalı sonuçda demi arada içmeye çalış yeşil çaydan bişi olmaz bol bol su iç özellikle sabahları aç karnına su çok faydalı

Bakalım bu hafta ne kadar gidicek kırarım inşallah şu direnci artık su içmeyi de arttırırsam net durumu görücem aslında hiç veremedim değil pandemi beni yaktı yedi sekiz kilo aldım şimdi hedef 55 olsa hiç fena olmaz sanki vermişken tam verelim 😅😅

aazra canım az önce tartıldım ben şok hemde ne şok
Kilomu yazmıyorum paylaşıyorum 👇
Eki Görüntüle 2678270 ay ben bu orucu bırakır mıyım Allahın izniyle ben hazirandan beri uğraşıyordum çok şükür üç günde 2.3 kg verdim:halay::halay::halay:
Ayyyyyy 🧿❤️🧿❤️
çok sevindim tebrikler 👏🤩
Şifa ile devamı gelsin 🙏🥰
Merhaba kuzular hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsiniz . Ben rahatsızım . Yemek bile yiyemiyorum . Bademciklerim kocaman olmuşlar . Enfeksiyon dedi doktor . Ağrı’dan uyku bile uyuyamıyorum . Onun dışında en koşa sürede gelecem tekrar aranıza İnşAllah
Canım çok geçmiş olsun dikkat et acil şifalar 💐
Birazdan yola cıkacagım ıcın saat 10.00 da kahvaltımı yaptım 1 avuc kuruyemıs cay 1 dılım peynir ve 2 dılım sucuk yedım sımdı kahve ıcıyorum saat 5 6 gıbı aksam yemegı yerim gibime geliyor kofte yaptım fırında pısırdım buyuk ihtimal ayran ile 5 6 tane yerim birde dun yine fırında kabak biber patates kızarttım ondan da yerim 2 3 kasık gunu tamamlarım su belkı cok icemem hem aktif mesane sorunu hemde uzun yol ıskenceye donusmesın ☺
Afiyet olsun canım iyi yolculuklar 👋🥰
Biraz zaman alacak ama bu sefer kararliyim valla . 24 yilimi tombik gecirdim bence yeterli 😂😂en zayif zamaninda bile 68 kiloydum o da en fazla 1 yil surdu sonra 90 a ciktim zaten 😂
Ben cok uzatmicam bugun saat 16.30 gibi bitiririm . Yarin esimin is arkadasina gidicez . O saate kadar bekleyemem bu sefer kesin hastanelik olurum 😂😂😂😂 16.30 gibi tarcinli sutlu kahve icicem . Belki 17.30 gibi bi haslanmis yumurta yerim . Yarina da artik Allah buyuk 😂
Kivi yiyim o zaman . Sutu de yarin icerim.
Bence de çok uzatma. Kötü bir deneyim yaşama ki yine sonradan şevkle yap 🥰🤩
Canım evet açılışta meyve sebze suyu taze sıkılmış, sebze çorbası az meyve yada sebze ile açılış mantıklı bağırsakları sistemi bir anda şoka sokmayalım 😍🙈
Et süt yoğurt vs bir sonraki güne bırakmakta fayda var mümkünse tabi 🥰
Merhabalar 18/6 IF yapıyorum yanında haftada 3 gün sporda yapıyorum ama kilom 64-64 arasında takıldı kaldı.sizlerde de bu tarz durumlar oldu mu acaba nasıl aştınız birde 50-60 lı saatler çok çok zor süpersiniz ☺
Hoşgeldin 🥰
Zor sadece beyinde inan. Bana bundan 5 ay evvel 68 saat oruç tutacaksın deşeler manyak mısınız derdim inan 🙈😂
Takılma hepimizde oluyor tavsiyem çok geç saatlerde yemek yeme, spor tarzını değiştir, sporda gün/saat arttırabilirsin ve karbonhidrat ve şeker tüketimini tekrar gözden geçir

68.saatteyim 72-73 de açacağım inşallah 🙏🤩

Eklentiler

• F8B63960-2640-4722-8AF0-79431BBF9CB5.png
    F8B63960-2640-4722-8AF0-79431BBF9CB5.png
    239,2 KB · Görüntüleme: 18
Ayyyyyy 🧿❤️🧿❤️

Canım çok geçmiş olsun dikkat et acil
68.saatteyim 72-73 de açacağım inşallah 🙏🤩
ar 💐

Canım evet açılışta meyve sebze suyu taze sıkılmış, sebze çorbası az meyve yada sebze ile açılış mantıklı bağırsakları sistemi bir anda şoka sokmayalım 😍🙈

Hoşgeldin 🥰
Zor sadece beyinde inan. Bana bundan 5 ay evvel 68 saat oruç tutacaksın deşeler manyak mısınız derdim inan 🙈😂
Takılma hepimizde oluyor tavsiyem çok geç saatlerde yemek yeme, spor tarzını değiştir, sporda gün/saat arttırabilirsin ve karbonhidrat ve şeker tüketimini tekrar gözden geçir

Ayyyyyy 🧿🧿

Hoşgeldin 🥰
Amin başkanım şifa ile devamı hepimize gelsin bu grup ve sizlerin sayesinde geldim 😍🤗 iyiki varsınız

Süpersiniz valla denemek isterim çalışmadığım bir hafta sonu aslında birde kullandığınız uygulama nedir acaba sigara bırakırken benzer birşey kullanmıştım bende faydalı görünüyor 😍
Oruç takibi uygulamanın adı
Ağır ağır uzatmakta fayda var mesela ilk 20 sonra 24 vs gibi o zaman daha kolay oluyor 🥰
Amin başkanım şifa ile devamı hepimize gelsin bu grup ve sizlerin sayesinde geldim 😍🤗 iyiki varsınız
Amiiiin hep beraber başarıyoruz 🧿👏❤️🤩
Canlar bugün menüm yok. Açlık yapıyorum her cuma olduğu gibi bakalım kaç saat sürecek...:halay:
Haydi şifa olsun 👏🤩❤️😍

Ayyyyyy 🧿🧿

Hoşgeldin 🥰

Mumkun tabisi baskanim 😌 gerce canim acayip yemek yemek istiyo ama tutuyorum kendimi 😂 Allah gozumu doyursun diye hergun dua ediyorum ama doymak bilmez bi gozum var masallah 😂😂😂

Canim bol bol salatalık ye
Hem kalorisi düşük hemde detoks etkisi var

Ya ben tam bi hamur isi asigiyim . Sabah da esime biseyler yaptim . Aman allahim ne sinandi o zavalli nefsim 😂😂😂 ama yemedim hala oructayim . Bugunu yemeden kapatirsam insallah yarina gecicek canimin istemesi 😂 dedigin gibi oturup salatalik yiyim ben . 😂😂😂

Ya ben tam bi hamur isi asigiyim . Sabah da esime biseyler yaptim . Aman allahim ne sinandi o zavalli nefsim 😂😂😂 ama yemedim hala oructayim . Bugunu yemeden kapatirsam insallah yarina gecicek canimin istemesi 😂 dedigin gibi oturup salatalik yiyim ben . 😂😂😂
Hamurisi ♥️ben🙄🙄🙄🥺

Dünkü menum yeme pencerem 12-18:30
Kahvaltı
İki yumurta domates salatalık biraz peynir köz biber 3 zeytin yeşil çay

Ara yok dışardaydim herhangi birşey yemek istemedim zor bı sınavdi😜

Akşam
Sebze sote az zeytinyağı ile sarımsaklı pulbiberli yoğurt
Hemen sonra sutlu kahveli kakaolu tarçınlı karışım

En az 3 litre su

X