Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bu 65 saati nasil yapiyosunuz baskanim verin sirrini bende yapayim 😂 55. Saatte ben bayilma evresine geliyorum 😂😂😂😂
Valla sır yok 😂🙈
Benim rekor 50 saatlerdi ilk defa bu saate geldim açlık yok bir halsizlik bitkinlik yok
Bence her bünye Farklı zorlandığı noktada tadında bırakmak en mantıklısı 😉🥰
Ondan herhalde ilerledi gidiyoruz bakalım 😍
67.saatten herkese günaydınlar
Orucuma devam ediyorum çok şükür herhangi bir acıkma zorlanma yok
Eki Görüntüle 2678234
Süper 👏🤩😍
günaydın
9:00 türk kahvesi
14:00 bulgur pilavı mantar sote
21:00 tonbalıklı makarna ayran ohhh mis :)
3 ltre su suyun içine limon ve maydonos attım
30 dakka yürüyüs
Afiyet olsun 🥰

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: işte bu işte bu gelsin 6 li rakamalar canım harikasın bende 36. saatteyim geliyorum arkandan tartıldın mı
aazra canım az önce tartıldım ben şok hemde ne şok
Kilomu yazmıyorum paylaşıyorum 👇
20200821_091400.jpg
ay ben bu orucu bırakır mıyım Allahın izniyle ben hazirandan beri uğraşıyordum çok şükür üç günde 2.3 kg verdim:halay::halay::halay:

Eki Görüntüle 2678270 ay ben bu orucu bırakır mıyım Allahın izniyle ben hazirandan beri uğraşıyordum çok şükür üç günde 2.3 kg verdim:halay::halay::halay:
yaaaa harika canım inan kendim vermiş kadar mutluu oldummm tebrikler tebrikler bugün bütün alkışlar sanaaaa :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: güzel ekip olduk biz senle hadi böyle devam canım orucu açma evresine çok dikkat et bianda yüklenme Allah korusun miden rahatsızalnır

Eki Görüntüle 2678270 ay ben bu orucu bırakır mıyım Allahın izniyle ben hazirandan beri uğraşıyordum çok şükür üç günde 2.3 kg verdim:halay::halay::halay:
göstergedeki rakamınıda güncelle unutma insanı motive ediyor:halay::halay:

Merhaba kuzular hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsiniz . Ben rahatsızım . Yemek bile yiyemiyorum . Bademciklerim kocaman olmuşlar . Enfeksiyon dedi doktor . Ağrı’dan uyku bile uyuyamıyorum . Onun dışında en koşa sürede gelecem tekrar aranıza İnşAllah

yaaaa harika canım inan kendim vermiş kadar mutluu oldummm tebrikler tebrikler bugün bütün alkışlar sanaaaa :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: güzel ekip olduk biz senle hadi böyle devam canım orucu açma evresine çok dikkat et bianda yüklenme Allah korusun miden rahatsızalnır
Çok sağol canım burda bir aile olduk inan bende sizler verince çok seviniyordum bugün rüyamda börek ve karpuz yedim hiç sorma açlık yok ama bilinç altımda varmış demek ki:rolleyes::rolleyes:

Merhaba kuzular hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsiniz . Ben rahatsızım . Yemek bile yiyemiyorum . Bademciklerim kocaman olmuşlar . Enfeksiyon dedi doktor . Ağrı’dan uyku bile uyuyamıyorum . Onun dışında en koşa sürede gelecem tekrar aranıza İnşAllah
canım geçmiş olsun inşallah biamn önce düzelirsin. dikkat et ama bnm coronada bogaz agrısı ile başladı.

Geçmiş olsun canım ada çayı varsa onu hem iç hemde boğazına gargara yap enfeksiyona birebir inşallah

Çok sağol canım burda bir aile olduk inan bende sizler verince çok seviniyordum bugün rüyamda börek ve karpuz yedim hiç sorma açlık yok ama bilinç altımda varmış demek ki:rolleyes::rolleyes:
aynen ya bende ilk uzun oruçda yemek pişirdim sabah kalkıp baktım acaba gerçekten pişiridmmi diye :skandal:

Birazdan yola cıkacagım ıcın saat 10.00 da kahvaltımı yaptım 1 avuc kuruyemıs cay 1 dılım peynir ve 2 dılım sucuk yedım sımdı kahve ıcıyorum saat 5 6 gıbı aksam yemegı yerim gibime geliyor kofte yaptım fırında pısırdım buyuk ihtimal ayran ile 5 6 tane yerim birde dun yine fırında kabak biber patates kızarttım ondan da yerim 2 3 kasık gunu tamamlarım su belkı cok icemem hem aktif mesane sorunu hemde uzun yol ıskenceye donusmesın ☺️

nerdeyse 10 kg canım neresi bence süper hiç canını sıkma devam birlikte başaracagız arada hep kaçamaklı yapıyoruz normal bişi böyle olması

Biraz zaman alacak ama bu sefer kararliyim valla . 24 yilimi tombik gecirdim bence yeterli 😂😂en zayif zamaninda bile 68 kiloydum o da en fazla 1 yil surdu sonra 90 a ciktim zaten 😂

Valla sır yok 😂🙈
Benim rekor 50 saatlerdi ilk defa bu saate geldim açlık yok bir halsizlik bitkinlik yok
Bence her bünye Farklı zorlandığı noktada tadında bırakmak en mantıklısı 😉🥰
Ondan herhalde ilerledi gidiyoruz bakalım 😍

Süper 👏🤩😍

Afiyet olsun 🥰

Ben cok uzatmicam bugun saat 16.30 gibi bitiririm . Yarin esimin is arkadasina gidicez . O saate kadar bekleyemem bu sefer kesin hastanelik olurum 😂😂😂😂 16.30 gibi tarcinli sutlu kahve icicem . Belki 17.30 gibi bi haslanmis yumurta yerim . Yarina da artik Allah buyuk 😂

Biraz zaman alacak ama bu sefer kararliyim valla . 24 yilimi tombik gecirdim bence yeterli 😂😂en zayif zamaninda bile 68 kiloydum o da en fazla 1 yil surdu sonra 90 a ciktim zaten 😂
yaparsın canım inanç ve sabır bir günde mi aldık ki bir günde verelim bu kiloları 2 ay sonra 68 oldugunu düşünsene harika olur motivasyonunu bozma ve devam et

Merhabalar 18/6 IF yapıyorum yanında haftada 3 gün sporda yapıyorum ama kilom 64-64 arasında takıldı kaldı.sizlerde de bu tarz durumlar oldu mu acaba nasıl aştınız birde 50-60 lı saatler çok çok zor süpersiniz ☺️

Ben cok uzatmicam bugun saat 16.30 gibi bitiririm . Yarin esimin is arkadasina gidicez . O saate kadar bekleyemem bu sefer kesin hastanelik olurum 😂😂😂😂 16.30 gibi tarcinli sutlu kahve icicem . Belki 17.30 gibi bi haslanmis yumurta yerim . Yarina da artik Allah buyuk 😂
canım uzun oruçlardan sonra hayvansal gıda tüketmeyin diyorlar meyve yada sebze suyu ile aç yavaş yavaş yemeye başla süt yumurta riskli olabilir bir dilim karpuz falan ye önce istersen

yaparsın canım inanç ve sabır bir günde mi aldık ki bir günde verelim bu kiloları 2 ay sonra 68 oldugunu düşünsene harika olur motivasyonunu bozma ve devam et

Motive olmak icin vucut kitle indeksimi hesapladim 2 ayda 1. Sinif obezden ideal kilonun ustunde sinifina indim 😂 2 ay sonra belki kilonuz normal der bende evde bi halay cekerim 😂😂 obez olmadigim icin mutluyum ve umutluyum suan 😂😂😂

X