- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.921
Ne demek canım 1 kişi faydalansa kârölçülerini merak etmedim desem yalan olur
cok tsk ederim canim ya.bide üsenmemis sayfaya yüklemissin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek canım 1 kişi faydalansa kârölçülerini merak etmedim desem yalan olur
cok tsk ederim canim ya.bide üsenmemis sayfaya yüklemissin.
chloe de cok zor ya.
bigun basladim.hazirlandim.spor ayakkabimi giydim.esim bakti.sen bunlari yapamazsin daha kilolusun dedi.sana ağir gelir dedi.
ya cok zor.kilo fazla olunca zaten ne kol kaldiriyor nede yetiyor.
dün degil onceki gün youtubeden bolgesel videolar yaotim.onlar da da cok yoruldum.
niye boyleyim bilmiyorum.hele kol egzersizlerinde kollarim kalkmiyor.kasım mi yok nedir.
Menü paylaşımı
Sabah 1 kayısı 1 ceviz
Sonra oruca başlayım dedim kayınvalidemler yemeğe çağırdı
Akşam 19:30
5 kaşık etti bulgur pilavı
Yağlı tuzlu salata
Yoğurtlu semiz otu
1 bardak şalgam
Üstüne 8 adet üzüm
1 avuç gelmez çekirdik
Bunun üstüne ben 72 saat yapsam yeridir
Kızlar bir de bu kayısılı form çayını yeme penceresi içinde mi içeceğiz
Ben mesela şimdi içiyorum başka vakit bulamadım içmeye
Acaba hatamı yapıyorum ?
Bozuyormu orucu sizce?
Yaaa tühBence bozar canım blondeaddict kaptanım daha iyi yazar amaa
kız o zamanda etimiz sarkar.sıkılaşarak gitmek iyi de biz yapamiyoruz.benim de dizleimde sıvi eksilmesi var.gecenlerde yürüyüs yaparken bi tuttu.3 4 gün ne eğilebilrim ne oturabildim.yürürken bile katır kutur ediyordu.Bende ayni sekilde yaptim kolumu incilttim. Bence kilo fazlaysa tehlikeli. Ilk guzel bir kilo verip 4 5 kilo kala spor yapilmali. Benim hemen dizlerim aksamaya basliyor
ya ben cok tembelin.sendeki spor askinin yarisi bende olsa keske.Kaslarin zayif oldugu icin . Iste o da egzersizlerle kuvvetlenecek . YouTube da oyle kadinlar var ki bizden cok daha kilolu ama hareketleri benden iyi yapiyo
Benim etim. Sıkı canim sadece biraz ic bacak ve dogum göbeği icin calismam laizmkız o zamanda etimiz sarkar.sıkılaşarak gitmek iyi de biz yapamiyoruz.benim de dizleimde sıvi eksilmesi var.gecenlerde yürüyüs yaparken bi tuttu.3 4 gün ne eğilebilrim ne oturabildim.yürürken bile katır kutur ediyordu.
ya ben cok tembelin.sendeki spor askinin yarisi bende olsa keske.
en sorunlu bölgem kol ve alt karin.
bi sıkılaşsa sorun kalmicak.
benim de dogumdan dolayi alt karin sıkıntılı.Benim etim. Sıkı canim sadece biraz ic bacak ve dogum göbeği icin calismam laizm
Form çayı Tokluk penceresinde yada tam açmadan evvel içelimBugünkü 26 saatlik orucum
Akşam
Bamya yemeği(zeytinyağlı) 2-3 yemek kaşığı
Barbunya yemeği(zeytinyağlı) 2 yemek kaşığı
3 adet ızgara köfte
1 yemek kaşığı sarımsaklı semizotu salatası
3 adet kavun
2 litre su ( yatana kadar 2.5 ve fazlası olur)
Akşam yatmadan kayısılı form çayı
( kayısılı form çayı diyeti bozuyormu kızlar ) ?
Tokluk penceresinde içelim ya da tam açmadan evvelKızlar bir de bu kayısılı form çayını yeme penceresi içinde mi içeceğiz
Ben mesela şimdi içiyorum başka vakit bulamadım içmeye
Acaba hatamı yapıyorum ?
Bozuyormu orucu sizce?
HarikasınKilo bildirimim
Geçen hafta 86.4
Bu hafta 84.5
Kilo kaybı 1.9
sarimsaktan once de bu sorun vardi.1 hadtayi askindir kabizim.
ayni durumdayiz.bize uzun oruc yaramadi.
bi daha yapmam.az gitsin ama böyle sıkıntilar cekmiyim.karnımim ağrisi çok feci.
Gördüm mesajıaynen bu oructa gündüz caninin istedigi biseyi az bisey yiyebiliyorsun.hic biseyde tamamen yasak yok.dikkat var.
bu arada gözünden kacmamis benim 3 4 tane cipsim
dun gece herüf tepsiye 1 paket cips dökmüs.bide büyük bi bardak buz gibi kola doldurmus karsimda yiyor.yahu ben 30 saatlik oructaydim bide.düsün artik.cok canim gitti ama bozmadim.
43 saat oruç tuttum.canimin istediklerinden az bisey yedim.yemesem kıtlık piskolojisine girecem.hepten bozacam.böyle daha iyi oldu.
sana da afiyet olsun canim.arada yemek iyidir.sadece tartı gününe yakin yapmamak lazim
kaptan bu msji görmesin.kötü örnek diye beni gruptan atar
saf protein kilo verdiyor da ton baligi tuzlu oldugu icin odem yapmasin dikkat et.
yaninda illaki salata tüket ki tuzu dengelesin.yoksa 3 lt su icersin
yine de wc ye cikmazsin.tecrubeyle sabittir.
MerhabaMerhaba bende 35 gündür aralıklı oruç yapıyorum az motivasyonum düştüğü anca açıp mesajlarınızı okuyrm ve motive oluyrm Teşekkür etmek istedim boyum 1.69 baslangıç kilom 77.600 şuan kilom 72 size bakınca sanki Bn biraz az vermişim gibi oldu sporumu da yapmaya çlışyrm ama misafirim vardı aşırıya asla kaçmadım ve saatlerime çok dkkt edyrm en az 18/6 20/4 flan deniyrm bu aralarda 24 saat yapmaya basladm haftada Bi kaç kere inş bnde sizler gibi güzel kilo veririm
E süper tebriklerSelam kizlar az once tartildim
Gecen hafta sali 77.7
Bugun 75.9
Fark 1.8
Hoşgeldin evineMerhaba kızlar bende çok şükür evime dönüş yaptım
En sonki kilom kaçti hatırlamıyorum.
82 ydi galiba şuan 83 olmuş . Annemin evindeyim 1 haftadır bu hafta maruz görün haftaya İnşAllah bol eksili gelirim Artık menü paylaşımları yaparım aktif bir şekilde
Selam gençler size sorum şu şimdi ben 16/8 yapıyorum diyelim ki açlık saatim 16 değil de 17 oldu bu fark eder mi? Yoksa illa 16/8 ya da 18/6 mı olmak zorunda
Saat konusunda sorun yokDünkü yediklerime gelince
11:00kahvaltı 1,5 haşlanmış yumurta bir silim peynir poğaçanın üçte birinden az domates salatalık ve 8 tane zeytin arada sütlü nescafe su ve yeşil çay
16:00 bir dilim karpuz
Su
18:30 yemek
3 kaşık pilav bir tabak tavuk sote bol salata
Yemekten sonra 8 km yürüyüş soda su çay yeşil çay
Yürüyüşün ne zaman yapıldığının bir önemi var mı?
HoşgeldinGünaydın kızlar ne zamandır yazamıyorum tatildeyim bi 10 gün daha kalacağız ama kaçamakları cok yapmıyorum yapsam da akşamları daha cok yürürüz yapmaya çalışıyorum
Okuduğum kadarıyla herkes çok iyi gidiyor 20 sinden sonra ben de artık eskisi gibi dikkat edeceğim
Zayıf zayıf kadınları gördükçe iyice hirslandim
Ay süper işte bak aslında çok şey değişiyorSelam arkadaşlar
Benim motivem düşmüştü ama sizleri okudukça tekrar kendime geldim kabızlık için bir arkadaş kuru erik suda haşlayıp yememi tavsiye etmişti kurusu yoktu bende mürdüm eriğini doğrayıp suda haşlayıp yiyorum bugün 5.günüm tartıda artı çıkmıştım maalesef şimdi ölçülerimi aldım yüzüm biraz güldü belde bu hafta incelme yok ama basen ve göbek bayağı fark var Eki Görüntüle 2673821 Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim sadece
Ay canım sen ne olur bir iki gün tartılma bi sonra inşallah ödülü gelecekBurcum koç yukselenim aslan biraz fazla hirsliyim demistim
Kas agrim yok spora devam sabah yaptim 2 saat sonra bi daha yapcam ben ne guzel 7 li rakan gordum diye seviniyodum gene 8 ciktik iyi mi
Merhaba ilk sayfa ilk postu okursan kurallarımız orada, bekliyoruzKizlar merhaba ben de aranızda katılmak istiyorum müsaadenizle
BozarBence bozar canım blondeaddict kaptanım daha iyi yazar amaa
Geçmiş olsun acil şifalarMerhaba arkadaşlar
Bugünkü menüm;
11: biberli patatesli yumurta 4 5 kaşık, lor peyniri, domates, salatalık, tereyağ bal ceviz vs karışımı 1 tatlı kaşığı, 1 dilim ekmek
16: kavun, 1 kase yoğurt
19: 1 kase mercimek çorbası,1 tabak kabak yemeği
Hemen hemen her gün 1 saat yürüyorum ama hep yazmayı unutuyorum
(Ayrıca hasta olduğumdan zencefil bal limon ve ıhlamur içiyorum günde 1)
Yarin bende alinazik yapmayi planliyorum. Sende görünce aklima yatti. Afiyet olsun...
canim fikir olsun diye yaziyorum.sabahin abartili degil.İyi geceler
Sabah
2 dilim siyez ekmeği
4 minik top peynir
2 burgu peynir
2 yumurta
3 kucuk dilim sucuk
Sarımsak domates soslu patlıcan
Domates salata
3 tane sekersiz çay
1 yemek kasığı bal
1 yemek kasığı tahin pekmez
Ara
3 tane hurma
2 kuru kayısı
20gr Çiğ yer fıstığı
Turk kahvesi
Aksam
1 yemek kasığı et sote
4lt su. 1 saat ağırlık antremanı, yarım saat yıruyus.
Sabah abartılı oldu diye, aksam sadece yemeğin tadına baktım. Herkese afiyet olsun.
kaptanim aclikla bi sorunum yok.sadece bagirsaklarim bugün feci ağriyor.Ancak okudum Geçmişi kızlar
Menüler genelde iyi tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın
Form çayı Tokluk penceresinde yada tam açmadan evvel içelim
Tokluk penceresinde içelim ya da tam açmadan evvel
Harikasın
Gördüm mesajı
Uzun oruç mutlu etmiyorsa işe yaramıyorsa sağlık olarak bozuyorsa yapma canım bu illa zorunlu olduğumuz bir şey değil
Merhaba
Hiç az değil tebrikler
Bekleriz her zaman
E süper tebrikler
Hoşgeldin evine
İlk sayfadaki kilon en son kilondur canım oraya da bakabilirsin
Artık gelir eksiler evinde düzeninde
Saat konusunda sorun yok
Yürüyüş aç karnına hatta orucu açmadan evvel son saatler içinde yaparsan yağ yakımı maksimum olur
Hoşgeldin
Bekliyoruz paylaşımları
Ay süper işte bak aslında çok şey değişiyor
Ay canım sen ne olur bir iki gün tartılma bi sonra inşallah ödülü gelecek
Merhaba ilk sayfa ilk postu okursan kurallarımız orada, bekliyoruz
Bozar
Geçmiş olsun acil şifalar
kız o zamanda etimiz sarkar.sıkılaşarak gitmek iyi de biz yapamiyoruz.benim de dizleimde sıvi eksilmesi var.gecenlerde yürüyüs yaparken bi tuttu.3 4 gün ne eğilebilrim ne oturabildim.yürürken bile katır kutur ediyordu.
ya ben cok tembelin.sendeki spor askinin yarisi bende olsa keske.
en sorunlu bölgem kol ve alt karin.
bi sıkılaşsa sorun kalmicak.
Ancak okudum Geçmişi kızlar
Menüler genelde iyi tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın
Form çayı Tokluk penceresinde yada tam açmadan evvel içelim
Tokluk penceresinde içelim ya da tam açmadan evvel
Harikasın
Gördüm mesajı
Uzun oruç mutlu etmiyorsa işe yaramıyorsa sağlık olarak bozuyorsa yapma canım bu illa zorunlu olduğumuz bir şey değil
Merhaba
Hiç az değil tebrikler
Bekleriz her zaman
E süper tebrikler
Hoşgeldin evine
İlk sayfadaki kilon en son kilondur canım oraya da bakabilirsin
Artık gelir eksiler evinde düzeninde
Saat konusunda sorun yok
Yürüyüş aç karnına hatta orucu açmadan evvel son saatler içinde yaparsan yağ yakımı maksimum olur
Hoşgeldin
Bekliyoruz paylaşımları
Ay süper işte bak aslında çok şey değişiyor
Ay canım sen ne olur bir iki gün tartılma bi sonra inşallah ödülü gelecek
Merhaba ilk sayfa ilk postu okursan kurallarımız orada, bekliyoruz
Bozar
Geçmiş olsun acil şifalar