Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Canım bende uzun oruçtan çıktım kabızlık sorunu çekiyorum cuma gününden beri okadar bitki çayı activa actimel keten tohumu erik hoşafı bana mısın demedi bağırsak tembelliği yapar diye ilaç kullanmıyorum
Canim be kadar uzun tuttun?
Metabolizma yavaşlıyor galiba.
Hızlandırmak lazım.

Canim be kadar uzun tuttun?
Metabolizma yavaşlıyor galiba.
Hızlandırmak lazım.
49 saati doldurmuştum cmtsi pazar if yapmadım dün yaptım bugün if yapmadım ki metabolizmam faaliyete geçsin çalışsın diye 😂 artık beklemedeyim olmazsa akşama sinameki kullanacağım oda bağırsak florasını bozuyor diye kullanmak istemiyorum ama yapacak bir şey yok

Sarımsak mi gaz yaptı aceba bilemedim.
Karnının üstüne yat.
Ben gece öyle yatmaya alıştım karnım yumuşacık oluyor.
Spordan sonra ılık sıcağa yakın duş al hemen
Kaslar yumuşar

Baktın hiç olmuyor . :confused: Biriyle kavga et.:KK4::KK11::KK17:Stres bağırsakları vurur.:KK70:

Kan gurubun iyi et etkilemez herhalde zaten yememissin.
sarimsaktan once de bu sorun vardi.1 hadtayi askindir kabizim.

Canım bende uzun oruçtan çıktım kabızlık sorunu çekiyorum cuma gününden beri okadar bitki çayı activa actimel keten tohumu erik hoşafı bana mısın demedi bağırsak tembelliği yapar diye ilaç kullanmıyorum
ayni durumdayiz.bize uzun oruc yaramadi.
bi daha yapmam.az gitsin ama böyle sıkıntilar cekmiyim.karnımim ağrisi çok feci.

Bugunku menu ,
Sabah 1 haslanmis yumurta 30 gr konserve ananas 1 dilim beyaz peynir 1 dal cecil peyniri bol yesillik limonlu sivri biber
Aksam yemegi haslanmis Brokoli salatadi zeytinyagli limonlu tavuk gogsu yagsiz pismis . Su yesil cay kahve . 30 dk leslie 10 dk eliptik 10 dk egzersiz . 1 saat sonra falan tekrar 30 dk eliptik 30 dk leslie 10 dk egzersiz yapcam .

Gecen hafta bitti regl . Ama 1 hafta hic spor yapamamistim . Belki kaslar sismistir . Bilemiyorum valla cok moralim bozuldu .
morelin bozulmasin.sıkılasiyirsundur belki.
bende 1 kilo fazla ciktim bugün.ama benim sebebim başka.
bu hafta izin verdim.kendime.
bu arada ölcüluyor musun hiç?
bi yere not edip sonra karsilastiriyor musun?

49 saati doldurmuştum cmtsi pazar if yapmadım dün yaptım bugün if yapmadım ki metabolizmam faaliyete geçsin çalışsın diye 😂 artık beklemedeyim olmazsa akşama sinameki kullanacağım oda bağırsak florasını bozuyor diye kullanmak istemiyorum ama yapacak bir şey yok
canim yoğurt denedin mi?zerdeçal zencefil pul biber diyetisyen lerin yazdığı baharatlı yoğurt karışımı ondan dene
Bende bugün 21 saat açlık yaptım hemen başladı...ama kahve daha çok yapıyor sabah kahve içmiştim....açken icmiycem bundan sonra...öğün aralarında fırsat olmuyor diye sabah içtim... metabolizma hızlansin diye ama....oda kabiz yapıyor işte
sarimsaktan once de bu sorun vardi.1 hadtayi askindir kabizim.

ayni durumdayiz.bize uzun oruc yaramadi.
bi daha yapmam.az gitsin ama böyle sıkıntilar cekmiyim.karnımim ağrisi çok feci.
canim 1 hafta baya olmuş.
Dikkat et bağırsak önemli.
Gecen hafta bitti regl . Ama 1 hafta hic spor yapamamistim . Belki kaslar sismistir . Bilemiyorum valla cok moralim bozuldu .
moral bozmak yok.
Bugunku menu ,
Sabah 1 haslanmis yumurta 30 gr konserve ananas 1 dilim beyaz peynir 1 dal cecil peyniri bol yesillik limonlu sivri biber
Aksam yemegi haslanmis Brokoli salatadi zeytinyagli limonlu tavuk gogsu yagsiz pismis . Su yesil cay kahve . 30 dk leslie 10 dk eliptik 10 dk egzersiz . 1 saat sonra falan tekrar 30 dk eliptik 30 dk leslie 10 dk egzersiz yapcam .
menun cok güzel..spor da çok iyi

Selam kızlar saat 4 te yedım
1 tabak z. Yaglı barbunya 1 kase tavuk cıgerı ve maydanoz sogan salatası ayran kucuk kase kavrulmamıs cekırdek yedim
Sabah kahve su ıctım yemekten 40 dk sonra da yesılcay ıctım
1 saat yuruyus yaptım ama yetersiz geldi enerjim var hala bı iki saat sonra yine yuruyus yapıcam hıc degılse 30 dk yururum suya devam

morelin bozulmasin.sıkılasiyirsundur belki.
bende 1 kilo fazla ciktim bugün.ama benim sebebim başka.
bu hafta izin verdim.kendime.
bu arada ölcüluyor musun hiç?
bi yere not edip sonra karsilastiriyor musun?

Her hafta olcum yapiyorum ben . Bakalim bi dahaki hafta gorcez degisim var mi yok mu 😂

BAĞIRSAK FLORANIZ MI BOZUK GELİNNN:halay:
İSHAL ETMEYEN DOĞAL ÇÖZÜMMMMM:halay:
Demedi demeyin Tiksinen okumasın :duduk::KK70:

Arkadaşlar hepinize selamlar. Bilen bilir sizlere fazla yazamadığım ve yazılarınızı okuyamadığım günlerdeyim. Ama bir denemem oldu sizinle paylaşmak istedim bunu size yazmazsam olmazdı :KK200:

Geçen aksam sizede yazmıştım ibni sinanın sağlık önerilerini. Içlerinden birini denedim. Zeytin yağlı incir tarifi. Valla sadece bir gün yedim incirimden ertesi gün bağırsagimi çalıştırdı. Ama şöyle asla ishal gibi değil çok afedersiniz insanın yediğinden nerdeyse fazlasını attırıyo. Birde yine afedersiniz kaliteli dışkı sağlıyo. Sanki bağırsak çalışmıyo dışkı kendi çalışıp çıkıyo. His olarak çok sağlıklı. Ben her zaman denemek istiyorum hergünde yiyorum artık gittiği yere kadar devam...cok memnunum nerdeyse her gunde çıkarıyor bagirsagi yeniliyo. Araştırabilirsiniz baska faydalarida çok. Haberiniz olsun canlar. Şiddetle tavsiyemdirrrrr... sizi ve sporumu çok özledim :KK37:

Bugünkü menüm gelsin

Sabah 12:30
Omlet ve peynir

Akşam 17:00
Yeşil fasulye, 1 kaşık erişte, 2 kaşık yoğurt karpuz (karpuzu kaçırdım biraz çok güzeldi ama:KK23:)

Kızlar ancak gelebildim
Çok yoğun bir gündü
Önce menüm

13.30: ızgara tavuklu salata, 1 ayran

16.30: 1 sek quark, 10 badem
Maalesef başka bir şey bulamadım
Yürüyüş yok 😊
Bol su, yeşil çay Türk kahve maden suyu içtim

Yazdıklarınıza akşam bakmaya çalışacağım 🙏🥰

X