-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.661
Evde hep perde astım başka da bir faydası olmadıCanim Ben kendimi uzun zannediyor dum o nasıl bir boy öyle Maşallah.
Kıyafet filan nasıl buluyorsun?
Ben 175 gibi duruyorum abim filan 75 ondan uzun duruyorum ama gerçek boy profesyonel ölçümde 171.
Bazen topuklu giyip 177 yaptığım oluyor ama nadir haftada bir filan işe giderken
Canım tebriklerGünaydın
Bugünkü kilom 76.1
Geçen pazartesi 76.8
1 haftalık fark 700 gram
Lakin if diyetine 4 Ağustos salı başladı m
Salı kilom 77.3
Bugün 76.1
6 günlük if farkı 1.200
Hepinize teşekkür ederim destekleriniz için
EceZ canım ilk gün beni çok motive ettin takımda
Kaptanım etiketini bir türlu yapamıyor um sanada
Kızlar en güzeli lezzetli yemekler yiyorum.
2 aydır yediğim tatsız tuzsuz yemeklerde n kurtuldum.
Umarım böyle devam eder .
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta:78,9
Bu hafta:79,2
Fark:+0,3
Kusura bakmayın arkadaşlar valla sayemde toplam kilo kaybı azalıyor bir de bu 80-75 arası benim böyle geçecek sanırım umarım herkes çook güzel kilolar vermiştir haftaya ptesi ben de - lerle karşılayacağım haftayı
Canım olsun hiç dert etme haftaya halledersin senSağol canım benim hepimiz veriyoruz iyi ki bu grubu kurmuş başkanblondeaddict yoksa ben bırakırdım çoktan
O süper sonuç tebriklerYeni basladim ben 5 gun yada 6 gun oldu.
If baslangic kilosu = 76.8
Pazartrsi. = 74.3
Eksi = 2.5
Tebrikler canımherkese günaydın.. bol eksili günler diliyorum..
Geçen hafta : 76.6
Bu hafta : 75.9
Fark : -700 gr
Bugün iş yoğunluğum fazla. ama sizleri takipteyim..
Tebrikler canımGunaydın
Gecen hafta. 100.7
Bugün. 100.1
Fark. - 600gr
Buna da şükür, Allah bereket versin
Ay inşallahgünaydin kaptan.sonuc güzel.eksi candir.
haftaya kolaylikla 74 e düsersin.ondan sonra da ver elini 6 li rakamlar
Ay sağol canım benim ya inşallah güveniyorum kendime sizin de motivasyonlarınız çok değerlitebrikler canim.masallah
maşallah.devami da gelir ins.
kız sen ne yaptin.masallah
olsun yine eskidesin.az kaldi zaten.bu hafta anne yiyeceklerindne uzak durursan verirsin.
masallah tebrikler
olsun.vermeye baslicaksin bi sure sonra.
hadi bakalim.kolay gelsin.
hic merak etme.gidecek o kilolar.sen yeterki devam et buraya
reglin olmasaydi rahat 52 yü görürdun.ama yine de harika
cok güzel.kilo vermeye baslamissin.ben rahatlikla 69 a inecegini dusunuyorum
artin cok degil.bir gunde gider.haftaya 77 ye bile inersin.
masallah.tebrik ederim canim
gunaydin canim.fark güzel.devami gelsin ins.
tabiki.sen yeterki devam et.daha fazla da gider.
biz bu grubun devleriyiz
AyKaptanim kilolarimiz yakın kapisalim mi?
Başkanım benim yaCanım tebrikler
Canım olsun hiç dert etme haftaya halledersin sen❤
İyi ki hepinizle beraberiz
O süper sonuç tebrikler
Tebrikler canım❤
Tebrikler canım
Ay inşallah
96 kilo iken şöyle hedef koymuştum 85,75,65
75 in altı ikinci hedef gerçekleşti demek olur
6 lar heyecan veriyor yaklaştıkça
Süpersin canım bende ne yapayım mezuniyetimi kutluyorumHepinize teşekkür ederim destekleriniz için
EceZ canım ilk gün beni çok motive ettin takımda
Kaptanım etiketini bir türlu yapamıyor um sanada
Ya helal helal ne azim tüm alkışlar sanaEki Görüntüle 2673351
Günaydınlar
83.saatte bitiriyorum artık
Geçen hafta: 71,6 kg
Güncel: 70,15
Fark: 1,45
Ayrıca 3 gün önce oruca başlarken 72,45 idim83 saat ile 2,3 kg vermiş bulunmaktayım
Hafta başında ipin ucunu kaçırmamış olsaydım 69 ları görebilirdim ama olsun artık haftaya inşallah artık lütfen
Tebrikler canımİyi gunler dun daha eksik.cikmistim ama bugun odem oldu farkindayim hissediyorum..
Gecen hafta 69 600
Bu hafta 69 000
Fark _600
daha iyi olacagiz kesinlikle
Canım -500 iyidir tebriklerSelam.
sabah 57 geldim -500 gr olmuş bu haftada birkaç gündür firemedim ve yazamadım.
biraz sıkıntılarım var bulunduğum ortam birazda benden kaynaklanan sebelerden dolayı giriş yapamayacağım.
teşekkürler.
olsun haftaya odemler de gider daha cok veririsin.tebrikler.İyi gunler dun daha eksik.cikmistim ama bugun odem oldu farkindayim hissediyorum..
Gecen hafta 69 600
Bu hafta 69 000
Fark _600
daha iyi olacagiz kesinlikle
500 gr da iyidir.yeterki gitsin.ins sorunlarin cözülunca daha cabuk gider.yeterki kafa rahat olsun.bekleriz.Selam.
sabah 57 geldim -500 gr olmuş bu haftada birkaç gündür firemedim ve yazamadım.
biraz sıkıntılarım var bulunduğum ortam birazda benden kaynaklanan sebelerden dolayı giriş yapamayacağım.
teşekkürler.
yarim kilodan bisey olmaz.1 haftada eksiye bile düsersin.yeterki drvam et.Merhaba. Herkes çok güzel kilolar vermiş. Tebrik ederim motivasyonunuz çok güçlü.
Gruba katılalı daha birkaç gün oldu o zaman başlangıç kilosu 58.1 di. Bugün 58.600 çıktı. Üç dört günde +500 olması çok moralimi bozdu. Aralıklı orucu daha önce denediğimde çok hızlı ve kolay kilo vermiştim. Bu sefer de öyle olur diye düşünmüştüm ama malesef sonuç ortada. Sanırım eksileri göremeyen bir tek ben olacağım.Bu bana ders oldu, umursamaz davranmayacağım artık. Umarım haftaya güzel bir sonuç ile karşınıza çıkarım.
Canim kapisalim mi seninle de ?
Kaptana da teklif ettim sabah
Kiloma en yakın sizlersiniz.
Ergenlikte çok sıkıntı oluyor, katılıyorum. Kilo alinca da iri yarı.Araştırmalari hep destekliyoruz, uzun kadınlar , hep orta boylu erkekleri seçiyormuş. Kısa boylu kadınlar da uzun erkekleri.Evde hep perde astım başka da bir faydası olmadıergenlikte çok sıkıntı yaşadım valla iri kıyım bi tip olarak eşimle ben de aynıyız ama herkes beni uzun sanıyor
Kaptanım seni de tebrik ederim.Canım tebrikler
Canım olsun hiç dert etme haftaya halledersin sen
İyi ki hepinizle beraberiz
O süper sonuç tebrikler
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Ay inşallah
96 kilo iken şöyle hedef koymuştum 85,75,65
75 in altı ikinci hedef gerçekleşti demek olur
6 lar heyecan veriyor yaklaştıkça
helal sana.az degil kızEki Görüntüle 2673351
Günaydınlar
83.saatte bitiriyorum artık
Geçen hafta: 71,6 kg
Güncel: 70,15
Fark: 1,45
Ayrıca 3 gün önce oruca başlarken 72,45 idim83 saat ile 2,3 kg vermiş bulunmaktayım
Hafta başında ipin ucunu kaçırmamış olsaydım 69 ları görebilirdim ama olsun artık haftaya inşallah artık lütfen
tebrikler canim.zaten senjn fazla bi kilon yok.yarim kilo bile versen en gec 2 aya hedefine ulasirsin.hemde yemeden icmeden cok kısmadan.Kaptanım seni de tebrik ederim.
3 günlük sonucum
Başlangıç:66.7
Bugün:66.3
Fark:-400gr.
Haftaya da denemede mi olacağız? Tam bir hafta tamamlamadım ya henüz kaptanım.
Onun kötü yanı da, biraz gevşekliğe itmesi maalesef kuzum.tebrikler canim.zaten senjn fazla bi kilon yok.yarim kilo bile versen en gec 2 aya hedefine ulasirsin.hemde yemeden icmeden cok kısmadan.
Ergenlikte çok sıkıntı oluyor, katılıyorum. Kilo alinca da iri yarı.Araştırmalari hep destekliyoruz, uzun kadınlar , hep orta boylu erkekleri seçiyormuş. Kısa boylu kadınlar da uzun erkekleri.