Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Evde hep perde astım başka da bir faydası olmadı ergenlikte çok sıkıntı yaşadım valla iri kıyım bi tip olarak eşimle ben de aynıyız ama herkes beni uzun sanıyor

Canım tebrikler
Sağol canım benim hepimiz veriyoruz iyi ki bu grubu kurmuş başkan blondeaddict yoksa ben bırakırdım çoktan
Canım olsun hiç dert etme haftaya halledersin sen
İyi ki hepinizle beraberiz
Yeni basladim ben 5 gun yada 6 gun oldu.
If baslangic kilosu = 76.8
Pazartrsi. = 74.3
Eksi = 2.5
O süper sonuç tebrikler
herkese günaydın.. bol eksili günler diliyorum..

Geçen hafta : 76.6
Bu hafta : 75.9
Fark : -700 gr

Bugün iş yoğunluğum fazla. ama sizleri takipteyim..
Tebrikler canım
Gunaydın
Gecen hafta. 100.7
Bugün. 100.1
Fark. - 600gr
Buna da şükür, Allah bereket versin
Tebrikler canım
günaydin kaptan.sonuc güzel.eksi candir.
haftaya kolaylikla 74 e düsersin.ondan sonra da ver elini 6 li rakamlar
Ay inşallah
96 kilo iken şöyle hedef koymuştum 85,75,65
75 in altı ikinci hedef gerçekleşti demek olur
6 lar heyecan veriyor yaklaştıkça

Ay sağol canım benim ya inşallah güveniyorum kendime sizin de motivasyonlarınız çok değerli

Başkanım benim ya

Hepinize teşekkür ederim destekleriniz için
EceZ canım ilk gün beni çok motive ettin takımda
Kaptanım etiketini bir türlu yapamıyor um sanada
Süpersin canım bende ne yapayım mezuniyetimi kutluyorum Haftaya 52lerde birşey olsam yeter zaten baya zayıfladım her gün spor salonunda olunca kilo almak mümkün değil bizim için. Grup derslerim de başlıyor bu hafta çarşamba cuma pilates vereceğim artık fiziğim ne hale gelir bilmiyorum bir ay sonra.

Gün gelecek sende bu mesajları yazacaksın hem de çok uzak bir zaman değil en kısa zamanda. Sadece saat aralıklarını kaçırma yeter hadi bakalım haftaya daha güzel rakamlar bekliyorum senden

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
aynı kalıp yada artı çıkanlar eminim haftaya çok güzel sonuçlarla gelecekler....
bende bu grubu çok seviyorum kızlar , bende ilk defa bu kadar uzun süreli istikrarlı diyetisyensiz devam ettim diyette. İnşallah birbirimize destekle hep birlikte hedeflerimize ulaşırız,
saat 6:30 50 gr dil peyniri, 1 dilim ekmek, 8 zeytin, göbek marul, maydanoz, nane
saat 10:00 1 kupa yeşilçay
saat 11:00 1 piliç pirzola fırında, 3 kaşık taze fasulye, 1 bardak kefir
bu günlük yeme olayını bitirdim akşama kadar çay, kahve su dışında birşey kullanmıycam
herkes iyi diyetler

Merhaba. Herkes çok güzel kilolar vermiş. Tebrik ederim motivasyonunuz çok güçlü.
Gruba katılalı daha birkaç gün oldu o zaman başlangıç kilosu 58.1 di. Bugün 58.600 çıktı. Üç dört günde +500 olması çok moralimi bozdu. Aralıklı orucu daha önce denediğimde çok hızlı ve kolay kilo vermiştim. Bu sefer de öyle olur diye düşünmüştüm ama malesef sonuç ortada. Sanırım eksileri göremeyen bir tek ben olacağım. Bu bana ders oldu, umursamaz davranmayacağım artık. Umarım haftaya güzel bir sonuç ile karşınıza çıkarım.

Ya helal helal ne azim tüm alkışlar sana
Gayet iyi gitmiş tebrikler canım
İyi gunler dun daha eksik.cikmistim ama bugun odem oldu farkindayim hissediyorum..
Gecen hafta 69 600
Bu hafta 69 000
Fark _600
daha iyi olacagiz kesinlikle
Tebrikler canım
Canım -500 iyidir tebrikler
İnşallah sıkıntıların çabuk geçer feraha çıkarsın
İstediğin zaman gel bekleriz bu süreçte

İyi gunler dun daha eksik.cikmistim ama bugun odem oldu farkindayim hissediyorum..
Gecen hafta 69 600
Bu hafta 69 000
Fark _600
daha iyi olacagiz kesinlikle
olsun haftaya odemler de gider daha cok veririsin.tebrikler.
500 gr da iyidir.yeterki gitsin.ins sorunlarin cözülunca daha cabuk gider.yeterki kafa rahat olsun.bekleriz.
yarim kilodan bisey olmaz.1 haftada eksiye bile düsersin.yeterki drvam et.

Evde hep perde astım başka da bir faydası olmadı ergenlikte çok sıkıntı yaşadım valla iri kıyım bi tip olarak eşimle ben de aynıyız ama herkes beni uzun sanıyor
Ergenlikte çok sıkıntı oluyor, katılıyorum. Kilo alinca da iri yarı.Araştırmalari hep destekliyoruz, uzun kadınlar , hep orta boylu erkekleri seçiyormuş. Kısa boylu kadınlar da uzun erkekleri.

Kaptanım seni de tebrik ederim.
3 günlük sonucum
Başlangıç:66.7
Bugün:66.3
Fark:-400gr.
Haftaya da denemede mi olacağız? Tam bir hafta tamamlamadım ya henüz kaptanım.

helal sana.az degil kız
o kadar nasil dayandin.
masallah.guzel de gitmis.haftaya rahat 68 i gorürsün biraz daha dikkatle.

Kaptanım seni de tebrik ederim.
3 günlük sonucum
Başlangıç:66.7
Bugün:66.3
Fark:-400gr.
Haftaya da denemede mi olacağız? Tam bir hafta tamamlamadım ya henüz kaptanım.
tebrikler canim.zaten senjn fazla bi kilon yok.yarim kilo bile versen en gec 2 aya hedefine ulasirsin.hemde yemeden icmeden cok kısmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…