- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.681
bilmem.az az verio spor yapip sıkılaşınca sonuç daha iyi olur gibi.Onun kötü yanı da, biraz gevşekliğe itmesi maalesef kuzum.
Boy kilo gösteren şemayı nasıl yaptınız?
ay cok sevindim masallahGeçen hafta 55.7
Bu hafta 53.9
Fark 1.8
Valla şok oldumNasıl oldu bilmiyorum. Geçen haftadan farklı olan hasta oluşum ama yemek yememi pek etkilememişti. Gecen hafta 0.1 falan kilo vermistim. Demek ki regl ödemini daha atamadığımdanmış Toplu sonucum geldi
Gevşeklik derken kafa olarak gevşeklik kuzum. Nasıl olsa 3-4 kg, her türlü veririm gibi düşünülüp ya erteleniyor ya da üstüne alınıyor.bilmem.az az verio spor yapip sıkılaşınca sonuç daha iyi olur gibi.
profile girince hesap detaylari var.oraya tikliyorsn.asagiya kadar bilgiler iniyir ya.kilo boy istiyor.oraya yaziyorsun.kaydete tikliyorsun.bitiyor.
ay cok sevindim masallah
Eşim de benden 2 cm uzun. Dediğin gibi ben daha uzun duruyorum.Uzun kızların kaderiEvde hep perde astım başka da bir faydası olmadıergenlikte çok sıkıntı yaşadım valla iri kıyım bi tip olarak eşimle ben de aynıyız ama herkes beni uzun sanıyor
fazla hareket etmediğimden olsa gerek çok zorlanmadım sadece ilk gün 1 saat yürüdüm inşallahhelal sana.az degil kız
o kadar nasil dayandin.
masallah.guzel de gitmis.haftaya rahat 68 i gorürsün biraz daha dikkatle.
canım hiç sıkıntı etme.. bu diyette en ufak bir kaçamak bile hemen artı olarak yansıyor tartıya. haftaya çok daha iyi olacaktır sonuç..Merhaba. Herkes çok güzel kilolar vermiş. Tebrik ederim motivasyonunuz çok güçlü.
Gruba katılalı daha birkaç gün oldu o zaman başlangıç kilosu 58.1 di. Bugün 58.600 çıktı. Üç dört günde +500 olması çok moralimi bozdu. Aralıklı orucu daha önce denediğimde çok hızlı ve kolay kilo vermiştim. Bu sefer de öyle olur diye düşünmüştüm ama malesef sonuç ortada. Sanırım eksileri göremeyen bir tek ben olacağım.Bu bana ders oldu, umursamaz davranmayacağım artık. Umarım haftaya güzel bir sonuç ile karşınıza çıkarım.
WC olayına rağmen sonuç süper bence... ben asla 1 haftada o kadar gr veremedim mesela..slm kizlar.
bu saate kadar wc ye cikmayi bekledim.ne cikabildim.nede sonuc degisti.
kabızlık kilo vermemin önündeki en buyük engel.
gecen hafta 83.7
bu hafta 82.4
fark 1300 gr
haftaya rahatlarsın canım.. ve müthiş dönüş yaparsın eminim..Selam kızlar
Bu saate kadar wc olayını bekliyordum cumadan beri wc çıkamadığım için sonuç üzülerek yazıyorum
Geçen hafta 70,1 kg
Bugün 71,4 kg
Fark +1,3 kg
anladim.ama cok takmak ta iyi degil.hem senin boy kilo endeksin 21 cikmis.ne güzel.Gevşeklik derken kafa olarak gevşeklik kuzum. Nasıl olsa 3-4 kg, her türlü veririm gibi düşünülüp ya erteleniyor ya da üstüne alınıyor.
Çok teşekkür ettim, eskiden başka siteden kopyalayip yapistirirdik kilo çizelgelerini, hey gidi
canım hiç sıkıntı etme.. bu diyette en ufak bir kaçamak bile hemen artı olarak yansıyor tartıya. haftaya çok daha iyi olacaktır sonuç..
WC olayına rağmen sonuç süper bence... ben asla 1 haftada o kadar gr veremedim mesela..
haftaya rahatlarsın canım.. ve müthiş dönüş yaparsın eminim..
Hımmmm.. o zaman ne desem bilemedim..bu sonuc bence iyi degil.cünkü uzun oruc yaptim bu hafta 82.1 e dustum.ertrsi gun yedim. tartida 1200 arttim.43 saat de bugune kadar yaptim. simdi de arti 300 üm.
bu hafta iki kere uzun oruc yaptim yani.
simdiye 80 i görmem lazimdi.boğazimi tutamadim yani.
Daha düşük endeksler sana olsun inşallah sağlıkla. 2 senedir ölçmuyordum nerdeyse. Bu vesileyle tamamını ölçtüm. 82-70-98 kuzum ölçülerim. Beli tam göbek deliğinin üstünden ölçtüm,sanki öyle yapıyorduk.anladim.ama cok takmak ta iyi degil.hem senin boy kilo endeksin 21 cikmis.ne güzel.
darisi basima.sen sadece dikkat et.yefiklerini azalt yine de sonuc super olur
bu arada ben sana bisey soracam.basen ölcün ne?
bu sonuc bence iyi degil.cünkü uzun oruc yaptim bu hafta 82.1 e dustum.ertrsi gun yedim. tartida 1200 arttim.43 saat de bugune kadar yaptim. simdi de arti 300 üm.
bu hafta iki kere uzun oruc yaptim yani.
simdiye 80 i görmem lazimdi.boğazimi tutamadim yani.
Menülere göz gezdirdim cnm. Bana uygun oldugunu düsünüyorm. Merdiven ve yürüyüs konusunda da sana katiliyorm. Ins bu defa basaririm.Canim buraya her gün gel.
Acayip motive oluyorsun.
Doğru yerde diyete başladın.
If çok güzel bence.
Kaptanın menülerine bak ilk sayfadan beri neler yapmış oku.
3 ayda sende 20 kilo verebilirsin.
Bol bol yürü.
Hastanede asansör kullanma merdiven in çık.
Zaten asansör havasız
Bana uyar iyi de olur
Canimfantastikaaa da senin kilonda istersen siz de bu hafta kapışin.
Motivasyon olur.
Birbirinizi gazlarsiniz.
Tebrikler bu arada
9 lara azıcık kalmış
Ins veririm. Yolum uzun ama imkansiz deil. Basarirsam ne mutlu bana.Moralinizi bozmayın bende son zamanlarda artı çıkıyordum o hafta yediğimi anca yakıp 600 gram veriyordum 2 haftadır , diyeti bozduğum oluyor ama kaldığım yerden devam ediyorum bu hafta aldığınızı tekrar verebilirsiniz
canım çok az bir fark var, bir haftada değişir o dert etmeMerhaba. Herkes çok güzel kilolar vermiş. Tebrik ederim motivasyonunuz çok güçlü.
Gruba katılalı daha birkaç gün oldu o zaman başlangıç kilosu 58.1 di. Bugün 58.600 çıktı. Üç dört günde +500 olması çok moralimi bozdu. Aralıklı orucu daha önce denediğimde çok hızlı ve kolay kilo vermiştim. Bu sefer de öyle olur diye düşünmüştüm ama malesef sonuç ortada. Sanırım eksileri göremeyen bir tek ben olacağım.Bu bana ders oldu, umursamaz davranmayacağım artık. Umarım haftaya güzel bir sonuç ile karşınıza çıkarım.
canım süper sonuç -1.3 tebrik ederim üzülecek ne varslm kizlar.
bu saate kadar wc ye cikmayi bekledim.ne cikabildim.nede sonuc degisti.
kabızlık kilo vermemin önündeki en buyük engel.
gecen hafta 83.7
bu hafta 82.4
fark 1300 gr
süper sonuç tebrik ederimGeçen hafta 55.7
Bu hafta 53.9
Fark 1.8
Valla şok oldumNasıl oldu bilmiyorum. Geçen haftadan farklı olan hasta oluşum ama yemek yememi pek etkilememişti. Gecen hafta 0.1 falan kilo vermistim. Demek ki regl ödemini daha atamadığımdanmış Toplu sonucum geldi
canım yarın öbürgün düzene girince normal çıkar bence dert etmeSelam kızlar
Bu saate kadar wc olayını bekliyordum cumadan beri wc çıkamadığım için sonuç üzülerek yazıyorum
Geçen hafta 70,1 kg
Bugün 71,4 kg
Fark +1,3 kg
canım tebrikler güzel sonuçKaptanım seni de tebrik ederim.
3 günlük sonucum
Başlangıç:66.7
Bugün:66.3
Fark:-400gr.
Haftaya da denemede mi olacağız? Tam bir hafta tamamlamadım ya henüz kaptanım.
saol canim.ölculerin cok guzel masallah.Daha düşük endeksler sana olsun inşallah sağlıkla. 2 senedir ölçmuyordum nerdeyse. Bu vesileyle tamamını ölçtüm. 82-70-98 kuzum ölçülerim. Beli tam göbek deliğinin üstünden ölçtüm,sanki öyle yapıyorduk.