Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Onun kötü yanı da, biraz gevşekliğe itmesi maalesef kuzum.
Boy kilo gösteren şemayı nasıl yaptınız?
bilmem.az az verio spor yapip sıkılaşınca sonuç daha iyi olur gibi.
profile girince hesap detaylari var.oraya tikliyorsn.asagiya kadar bilgiler iniyir ya.kilo boy istiyor.oraya yaziyorsun.kaydete tikliyorsun.bitiyor.
ay cok sevindim masallah

Gevşeklik derken kafa olarak gevşeklik kuzum. Nasıl olsa 3-4 kg, her türlü veririm gibi düşünülüp ya erteleniyor ya da üstüne alınıyor.
Çok teşekkür ettim, eskiden başka siteden kopyalayip yapistirirdik kilo çizelgelerini, hey gidi

canım hiç sıkıntı etme.. bu diyette en ufak bir kaçamak bile hemen artı olarak yansıyor tartıya. haftaya çok daha iyi olacaktır sonuç..
slm kizlar.
bu saate kadar wc ye cikmayi bekledim.ne cikabildim.nede sonuc degisti.
kabızlık kilo vermemin önündeki en buyük engel.
gecen hafta 83.7
bu hafta 82.4
fark 1300 gr
WC olayına rağmen sonuç süper bence... ben asla 1 haftada o kadar gr veremedim mesela..
Selam kızlar
Bu saate kadar wc olayını bekliyordum cumadan beri wc çıkamadığım için sonuç üzülerek yazıyorum
Geçen hafta 70,1 kg
Bugün 71,4 kg
Fark +1,3 kg
haftaya rahatlarsın canım.. ve müthiş dönüş yaparsın eminim..

anladim.ama cok takmak ta iyi degil.hem senin boy kilo endeksin 21 cikmis.ne güzel.
darisi basima.sen sadece dikkat et.yefiklerini azalt yine de sonuc super olur
bu arada ben sana bisey soracam.basen ölcün ne?

bu sonuc bence iyi degil.cünkü uzun oruc yaptim bu hafta 82.1 e dustum.ertrsi gun yedim. tartida 1200 arttim.43 saat de bugune kadar yaptim. simdi de arti 300 üm.
bu hafta iki kere uzun oruc yaptim yani.
simdiye 80 i görmem lazimdi.boğazimi tutamadim yani.

Hımmmm.. o zaman ne desem bilemedim..

Daha düşük endeksler sana olsun inşallah sağlıkla. 2 senedir ölçmuyordum nerdeyse. Bu vesileyle tamamını ölçtüm. 82-70-98 kuzum ölçülerim. Beli tam göbek deliğinin üstünden ölçtüm,sanki öyle yapıyorduk.

Menülere göz gezdirdim cnm. Bana uygun oldugunu düsünüyorm. Merdiven ve yürüyüs konusunda da sana katiliyorm. Ins bu defa basaririm.

Ins veririm. Yolum uzun ama imkansiz deil. Basarirsam ne mutlu bana.

Kızlar birazdan listelere geçeceğim heyecanla

canım çok az bir fark var, bir haftada değişir o dert etme

slm kizlar.
bu saate kadar wc ye cikmayi bekledim.ne cikabildim.nede sonuc degisti.
kabızlık kilo vermemin önündeki en buyük engel.
gecen hafta 83.7
bu hafta 82.4
fark 1300 gr
canım süper sonuç -1.3 tebrik ederim üzülecek ne var
süper sonuç tebrik ederim
Selam kızlar
Bu saate kadar wc olayını bekliyordum cumadan beri wc çıkamadığım için sonuç üzülerek yazıyorum
Geçen hafta 70,1 kg
Bugün 71,4 kg
Fark +1,3 kg
canım yarın öbürgün düzene girince normal çıkar bence dert etme

Kaptanım seni de tebrik ederim.
3 günlük sonucum
Başlangıç:66.7
Bugün:66.3
Fark:-400gr.
Haftaya da denemede mi olacağız? Tam bir hafta tamamlamadım ya henüz kaptanım.
canım tebrikler güzel sonuç
hayır bir haftalık süreçte konuya katılımda bulunup menü paylaşan herkesi ekliyorum, arada kopup unutursam yazın ama bana

bugünku menum
saat 12 de
4 zeytin
kk kadar peynir
süs biberi sekersiz cay 1 dilim ekmek
kahvaltilik sos

saat 14 de
2 tane minik kandil simdi
3 4 tane sade patates cipsi
cay bardaginin dibinde kola

saat 16 da
az bisey yag ve baharatlarla pisirilmis sebze ve uzerine yogurt yicem minik bi tabak.

aksam yine yürüyüş.

saol canim.ölculerin cok guzel masallah.
bel ölcüsü belin en ince yerinden yapilir.belin en kalin noktasi ise karindir.
benim ölculer feci.
kalcam 110

10.08.2020 GRUP KILO BILDIRIMI

Toplam bildirim sayısı : 24

Verilen kilo : 31.95

Listede Kendinizi kontrol edin lütfen, bilgilerinizde eksiğim hatam varsa özelden yazabilirsiniz . Özelden yazan, listede güncelleme bekleyen vs. arkadaşlarımız var hafta içi düzenlemeler yapacağım yine.

Daha izinli arkadaşlarımız, artıda olan arkadaşlarımız var bayram sonrası hızlı toparlanmışız yine de.
Haftaya daha fazla bildirim olmasını Ümit ediyorum, yeni gelen arkadaşlarımızın da katkısı ile daha iyi sonuçlar alacağız.

Emeklerimizin karşılığını alalım kızlar haydi bu hafta bozmadan, doğru beslenerek,sporlarımızı, suyumuzu aksatmadan, yapmamız gerekenleri yaparak ilerleyelim yeni rekorlara imza atalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…