-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.641
Canim yeşil olmana çok az kalmışGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta:78,9
Bu hafta:79,2
Fark:+0,3
Kusura bakmayın arkadaşlar valla sayemde toplam kilo kaybı azalıyor bir de bu 80-75 arası benim böyle geçecek sanırım umarım herkes çook güzel kilolar vermiştir haftaya ptesi ben de - lerle karşılayacağım haftayı
Canim buraya her gün gel.Bu halde olmayi asla istemiyorum cnm. Bu gercek ben deilim ve mutlaka kilo verecegim. Ilk hedefim 9 lu rakamlar haklisin
İnşallah canım mod düşürmek yok ben zaten çok hızlı veremiyorum ama olsun 88 den geldim buralaraCanim yeşil olmana çok az kalmış
Normal kiloya iniyorsun
Haftaya güzel olur
Sporunu aksatma bu hafta
Canim kapisalim mi seninle de ?herkese günaydın.. bol eksili günler diliyorum..
Geçen hafta : 76.6
Bu hafta : 75.9
Fark : -700 gr
Bugün iş yoğunluğum fazla. ama sizleri takipteyim..
Vuuu super canim.İnşallah canım mod düşürmek yok ben zaten çok hızlı veremiyorum ama olsun 88 den geldim buralara
Sağol canım benim hepimiz veriyoruz iyi ki bu grubu kurmuş başkanVuuu super canim.
Çizelge 79 olunca.
Doğru o güncel kilomuz.
Altta yazıyor başlangıç
Canım harika 11 kilo vermişsin.
Canim Ben kendimi uzun zannediyor dum o nasıl bir boy öyle Maşallah.Sağol canım benim hepimiz veriyoruz iyi ki bu grubu kurmuş başkanblondeaddict yoksa ben bırakırdım çoktan
daha cok zayiflicaksin.sen yeter ki devam et.Ben evde spor yaparken daha çok terliyorum.....dışarda en azından biraz esiyor....püfür püfür iyi esen bir rota buldum....dün nereyse ucuracakti beni....dedim ben ne ara bu kadar zayıfladim
haklisin canim
bugün yapicam ins1 mil olandan başla kuzum. 1 hafta sonra 2 mile geçersin. 1 mil 15 dakika zaten. İyice alıştıktan sonra 2 mil ama 4 mil değerinde olan var, onlara geçersin. Yürüyüş de güzel ama bunlar kardiyo. Doğumdan sonra bile herhangi bir sarkmam vs olmadiysa geçmişimde spor yapmış olmaya bağlıyorum. Bir de yaptıkça alışırsın. 15 dk.oglusun seni takip eder ben. Yapmaya çalışır o da. Yazarsın yapinca
günaydin kaptan.sonuc güzel.eksi candir.Günaydın kızlar
Mesajımda düzeltme yaptım unuttum geçen hafta 76 olduğumu uzun oruç sonrası tartılıp 0,5 vermiştim sanki onu geçen hafta bası sonucu gibi okumuşum
Hafta içi tartılınca karıştı
Geçen hafta :76
Bu hafta;75.5
Fark 0,5
Sizlerin sonuçlarını çok merak ediyorum umarım güzel sonuçlar geliyordur hemen bi bakayım
Ayy bakalım bende çok merak ediyorum.daha cok zayiflicaksin.sen yeter ki devam et.
zayif olmak cok guzel bi his.
bugün yapicam ins
Allah'ım sana geliyor um.daha cok zayiflicaksin.sen yeter ki devam et.
zayif olmak cok guzel bi his.
bugün yapicam ins
CanimGunaydın
Gecen hafta. 100.7
Bugün. 100.1
Fark. - 600gr
Buna da şükür, Allah bereket versin
valla normal bi gidişatım olsa kapışırdık ama ben bu hafta eksi çıkarım haftaya artı olurum.. ben biraz dengesiz gidiyorum daCanim kapisalim mi seninle de ?
Kaptana da teklif ettim sabah
Kiloma en yakın sizlersiniz.
Moralinizi bozmayın bende son zamanlarda artı çıkıyordum o hafta yediğimi anca yakıp 600 gram veriyordum 2 haftadır , diyeti bozduğum oluyor ama kaldığım yerden devam ediyorum bu hafta aldığınızı tekrar verebilirsinizKizlar bir süredir kilo aldigimi hissediyordum ama tartiya cikmamistim. Simdi ciktim birde ne göreyim 100ü bile gecmis 101 olmusumilk önce yazmaya bile utandim. Ama sonrasinda zararin neresinden dönersen kardir dedim kendime. Desteklerinize cok ihtiyacim var...
tebrikler canim.masallahgünaydin,
Geçen haftaki kilo 78.2 kg
bu haftaki kilo 76.9 kg
aradaki fark -1.3 kg
herkese tartıda bol eksiler......
maşallah.devami da gelir ins.Gunaydin kizlar
Gecen hafta 70.6
Bugün 69.4
Fark 1200
kız sen ne yaptin.masallahGünaydın kızlar
Bayramda tartılamamıştım
Geçen hafta 66.7
Bugün 63.8
Aradaki fark 2.9
olsun yine eskidesin.az kaldi zaten.bu hafta anne yiyeceklerindne uzak durursan verirsin.Günaydın kızlar
Hafta ici 50.1 bile görmüştüm.ama şimdi 50.7 cıktı
Gece n hafta 51.2.
Bu hafta 50.7
Fark 500
masallah tebriklerGünaydın☀
Bütün partileyebilirim
Çünkü kilo 65 olmuş
Fark 900 gram
En son kilo 65.9 du :)
olsun.vermeye baslicaksin bi sure sonra.Günaydın arkadaşlar
Benim kilom sabit 64
hadi bakalim.kolay gelsin.günaydın arkadaşlar kilom 74.9 bugün bismillah :) saat 10-18 arası besleneceğim bugün.
hic merak etme.gidecek o kilolar.sen yeterki devam et burayaKizlar bir süredir kilo aldigimi hissediyordum ama tartiya cikmamistim. Simdi ciktim birde ne göreyim 100ü bile gecmis 101 olmusumilk önce yazmaya bile utandim. Ama sonrasinda zararin neresinden dönersen kardir dedim kendime. Desteklerinize cok ihtiyacim var...
reglin olmasaydi rahat 52 yü görürdun.ama yine de harikaGünaydın kızlaaaaar
Geçen hafta: 54.4
Bu hafta: 53.1
Fark: 1.3
cok güzel.kilo vermeye baslamissin.ben rahatlikla 69 a inecegini dusunuyorumGünaydın
Bugünkü kilom 76.1
Geçen pazartesi 76.8
1 haftalık fark 700 gram
Lakin if diyetine 4 Ağustos salı başladı m
Salı kilom 77.3
Bugün 76.1
6 günlük if farkı 1.200
Hepinize teşekkür ederim destekleriniz için
@EceZ canım ilk gün beni çok motive ettin takımda
Kaptanım etiketini bir türlu yapamıyor um sanada
Kızlar en güzeli lezzetli yemekler yiyorum.
2 aydır yediğim tatsız tuzsuz yemeklerde n kurtuldum.
Umarım böyle devam eder .
artin cok degil.bir gunde gider.haftaya 77 ye bile inersin.Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta:78,9
Bu hafta:79,2
Fark:+0,3
Kusura bakmayın arkadaşlar valla sayemde toplam kilo kaybı azalıyor bir de bu 80-75 arası benim böyle geçecek sanırım umarım herkes çook güzel kilolar vermiştir haftaya ptesi ben de - lerle karşılayacağım haftayı
masallah.tebrik ederim canimYeni basladim ben 5 gun yada 6 gun oldu.
If baslangic kilosu = 76.8
Pazartrsi. = 74.3
Eksi = 2.5
gunaydin canim.fark güzel.devami gelsin ins.herkese günaydın.. bol eksili günler diliyorum..
Geçen hafta : 76.6
Bu hafta : 75.9
Fark : -700 gr
Bugün iş yoğunluğum fazla. ama sizleri takipteyim..
tabiki.sen yeterki devam et.daha fazla da gider.Gunaydın
Gecen hafta. 100.7
Bugün. 100.1
Fark. - 600gr
Buna da şükür, Allah bereket versin
biz bu grubun devleriyizAllah'ım sana geliyor um.
Kız sende benden uzunsun.
Maşallah
Genelde girdiğim ortamlarda hep tek uzun olmaya alışmış biri olarak şokta yim