Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
1 kase kadar yurmurtali patates
Cay sekerli (sadece kahvaltida sekersiz asla içemiyoru)
Zeytin peynir domates biber

Oglen seftali

Aksam 6 da
Patlican yemegi
sarimsakli yogurt 1 kase
2 dilim cavdar ek.
2 dilim karpuz
2 litre su
45 dakka yuruyus

18+6 yapiyorum

Afiyet olsun
bir şey diyemiyorum şekerli çaya belki şekersiz bitki çayı alternatifi düşünebilirsin ?
Menünde dikkatimi çeken 4 dilim çavdar ekmeği ve patates
Bunları azaltıp biraz proteini arttırsan süper olur bence

Agliyor meme istiyo diye kizma canim . Şukret ki yapabiliyor bunlari . Ben cok sutum olmasina ragmen 1 kere bile emziremedim once burnundan sonra midesinden hortum bagladilar oyle besledim hep hala da oyle besleniyor belki de bir omur bu sekilde beslenecek. Ama senin bu gunlerin elbet gececek. Sinirlenip kizip kendini uzme. Tam tersi mutlu ol . Rabbim daha buyuk sorunlarla karsilastirmasin kuzunu . En buyuk derdi bu olsun .

keşke bu olanlar hic olmasaydi da sende buraya hic yazmasaydin.ne desem bilemedim.çok üzüldüm.Allah sifa versin

keşke bu olanlar hic olmasaydi da sende buraya hic yazmasaydin.ne desem bilemedim.çok üzüldüm.Allah sifa versin

Ben oyle dusunmuyorum. O iyi ki benim oglum . Rabbim bana nasip etti . Kotu bi annesi olabilirdi bakmayan sevmeyen ilgilenmeyen . Ama o benim oglum ve ben onu esi benzeri olmayan bi askla seviyorum . Iyi tarafindan bakmak lazim . Yoksa bu hayatta tutunamayiz .

Canm ben baslayali 4 gun oldu ife nerdeyse 2 kg gitti. Oyuzden kendimi cok kasmak istemiyorum acikcasi. Bu sekilde verioken bunu degerlendirmek istiyorum. Ama ekmeklerin boyutu avuc ici kadar. 2 ye dusururum. Patateste herzaman olmuyor zaten tesekkur ederim ilgin icin

Bugün aralıklı oruç şeklim 12/12. Dün 23:30 da sayacı başlatabildim. 22:30- 23:30 arası biraz çerez atıştırdım. Bugün ise;
14:30 ev yapımı tavuk dürüm, 1 bardak ev yapımı meyve suyu.
18:30 1 kupa şekersiz sütlü kahve
21:30 hindi fümeli tost, ev yapımı meyve suyu.
3 litre su.
Bugünkü menü hiç içime sinmedi. Ani bir kararla balık tutmaya geldik. Apar topar evden çıkarken anca tost yapabildim.
Ayrıca sizlere sormak istediğim birkaç şey olacak. Daha önce aralıklı orucu denedim. Günlük 1 saat spor ve aralıklı oruç ile 8 kg verdim. Sadece 7-8 gibi akşam yemeğini yiyor, başka da bir şey yemiyordum. Her gün tartıda eksi değerler görüyordum. Bu sefer öyle olmadı, bugün +200 gr gördüm, çok moralim bozuldu. Eylül'de sınava gireceğim için günün yarısından fazlası masa başında ders çalışarak geçiyor. Spor da yapamıyorum bu sefer. Bu değerler acaba bu yüzden mi? Ek olarak uyku düzenim berbat oldu. Gece 3-4 gibi yatıp, öğlen 1 de 2 de uyanır oldum. Sanırım düzensiz ve uygun saatlerde olmayan uyku da bu süreci olumsuz etkiliyor. Bu iki konuda ne yapabilirim? Tavsiyelerinize açığım.

Kapanış çok geç olduğu için ve çerezden bence

Kapanış çok geç olduğu için ve çerezden bence
Haklısınız, kapanış dün de bugün de çok geç oldu. Genelde çerez, meyve gibi gıdaları geceye bırakmadan beslenme penceresi içinde yiyordum. Kendi hatam yüzünden eşimi suçlamak istemiyorum ama bazen vakitsiz yemek yeme konusunda çok ısrarcı olabiliyor.

Bizim gibi ekip mi var ya bak bide yarin gor ben arti cikinca nasil moral verecek canim blondeaddict baskanim ve cok sevgili diyetdaslarim
Sesli güldüm
Bugün ki menüm
11:30 gibi
Zeytin peynir domates yumurta çay
18:00
2 kaşık patlıcan bir kaşık pilav salata yoğurt yedim
Kapattım bakalım ne zaman açarım
Afiyet olsun
Canım kilo verirken geç yemek yemek gerçekten sıkıntı birde sürekli ders vs olunca artı hareket kısıtlı. Üstüne uyku saatlerini düzenlemek şart bence
Ayşegül Çoruhlu nun bir kitabı var instagramda gfilan da bak sirkadiyen ritim ile ilgili bir araştır bedenin işlevi için etken kapanış önemli
O saat 17 de kapanış öneriyor bu herkese uymayabilir ben o noktada çok karışmıyorum ana gece 11-12 yemek yemek özellikle de yağ ve doğal da olsa şeker içerikli ( Çerez meyve suyu)
Sistemi tıkar

Gulme baskanim aglanacak halime 48 saat oruc olcup 100 gr bile verememisim spor yapmadan Kilo veremiyorum ben onu anladim bu hafta kesin arti cikicam

Canım kasma zaten
Ben sadece öneride bulunurum karbonhidrat ve protein dengelemesi yönünden sağlıklı ilerleme için Zaten zamanla görürsün genelde az yemişsin şunu ye vs yazarım
Yani ekmekleri de kesip o menüyle kalma sadece seni daha tok tutacak ve kilo vermene yardım edecek proteinleri kat menüne
Değerlendirmek sana kalmıştır

Gulme baskanim aglanacak halime 48 saat oruc olcup 100 gr bile verememisim spor yapmadan Kilo veremiyorum ben onu anladim bu hafta kesin arti cikicam
Ama bilmiyorsun o oruçta içeride ne temizlikler ve ne şifalar getirdiğini
Sen chloe Leslie iyi bir ekiptiniz
Bu hafta mola olur
Haftaya yine sallarsın burayı

Dediğiniz kitaba ve hesaba bir bakacağım. Uyku saatlerimi düzene koyabilirsem sanki her şey düzene girecekmiş gibi geliyor. Gündüz yapmam gerekenleri gece yapmak durumunda kalıyorum böyle olunca.

Dediğiniz kitaba ve hesaba bir bakacağım. Uyku saatlerimi düzene koyabilirsem sanki her şey düzene girecekmiş gibi geliyor. Gündüz yapmam gerekenleri gece yapmak durumunda kalıyorum böyle olunca.
Çok iyi olur faydalı olacaktır
Uyku düzene girerse bence de işin önemli bir kısmı çözülecektir

Tamam canim bir sure bole devam edeyim. Sonra saglikliya döneyim. Sonra da 1 gun ac kalmaya donerim Aclik hic yok hic hissetmiyorum.Yarin bildirim gunu mu sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…