- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.742
- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.581
yaşı kaç? Scooter kaykay filan süremez mi? Yada 3 tekerli bisiklet....bazı çocuklar arabayı sevmiyor...biz esimle her aksam yurüyüs yapiyoruz zaten.oğlani da bebrk arabasina koyuyoruz.ama ne mümkun.ustemiyor.tepiniyor.
görmen lazım bizi.kendini atmalar ayaga kalkmalar.eve artik bitmis hâlde dönuyoruz.
cogu zaman kucagimiza aliyoruz.baze yürütüyoruz.durmuyor.elimizi birakip yola fırlıyor.kavga dövüs bi yürüyüs yapiyoruz.
yine de vazgecmedik ama.
her akşam fix.
Ama açık havada yapılan spor daha çok kalori harcayiyor....yine de yürümen güzel canım...
Temiz hava güneş d vitamini hepsine ihtiyaç var...
Bı arkadaşim danismana gittiğinde her gün yürümesini söylemişti...psikoloji ye bile iyi geliyor ...
canim tartı almak istiyorsan eğerSelam kizlar
20 Saatlik orucun sonunda 14.00 da
Etli patates yemegi vardi susuz 10 15 kucuk parca etinden
1 kucucuk patates
2 yemek kasigi eriste
1 kasede cacik yedim
19.45 te
1 kucuk muz 10 kucuk bogurtlen 4 cilek 2 kasik yogurt 1 tatli kasigi bal 1 yemek kasigi yulaf koyup bowl yaptim onu yedim uzerine de 4 5 tane kuru yemis koydum ve kapattim günü cokmu yemisim bugün bilemedim oglen kayinvalidemdeydim olanlardan anca bu kadar yiyebildim
Suan 2.800 l su icmisim 3e tamaarim hatta gecebilir de
blondeaddict ben tarti sonucumu sali paylassam olur mu acaba? Evimde tartim yok anca anneme gidince tartiliyorum cunku canim.
Yada takımda tartı ihtiyacı olan varsa
Bu hafta a101 şok bim üçünde de tartı var.
Tefal Felix Sinbo fiyatları da makul..yağ filan ölçüyor biri hatta
Allah şifa versin.Agliyor meme istiyo diye kizma canim . Şukret ki yapabiliyor bunlari . Ben cok sutum olmasina ragmen 1 kere bile emziremedim once burnundan sonra midesinden hortum bagladilar oyle besledim hep hala da oyle besleniyor belki de bir omur bu sekilde beslenecek. Ama senin bu gunlerin elbet gececek. Sinirlenip kizip kendini uzme. Tam tersi mutlu ol . Rabbim daha buyuk sorunlarla karsilastirmasin kuzunu . En buyuk derdi bu olsun .
Oğlun çok şanslı senin gibi güçlü bir annesi var