Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

biz esimle her aksam yurüyüs yapiyoruz zaten.oğlani da bebrk arabasina koyuyoruz.ama ne mümkun.ustemiyor.tepiniyor.
görmen lazım bizi.kendini atmalar ayaga kalkmalar.eve artik bitmis hâlde dönuyoruz.
cogu zaman kucagimiza aliyoruz.baze yürütüyoruz.durmuyor.elimizi birakip yola fırlıyor.kavga dövüs bi yürüyüs yapiyoruz.
yine de vazgecmedik ama.
her akşam fix.
yaşı kaç? Scooter kaykay filan süremez mi? Yada 3 tekerli bisiklet....bazı çocuklar arabayı sevmiyor...

Ama açık havada yapılan spor daha çok kalori harcayiyor....yine de yürümen güzel canım...

Temiz hava güneş d vitamini hepsine ihtiyaç var...

Bı arkadaşim danismana gittiğinde her gün yürümesini söylemişti...psikoloji ye bile iyi geliyor ...
Selam kizlar :KK28:
20 Saatlik orucun sonunda 14.00 da
Etli patates yemegi vardi susuz 10 15 kucuk parca etinden
1 kucucuk patates
2 yemek kasigi eriste
1 kasede cacik yedim
19.45 te
1 kucuk muz 10 kucuk bogurtlen 4 cilek 2 kasik yogurt 1 tatli kasigi bal 1 yemek kasigi yulaf koyup bowl yaptim onu yedim uzerine de 4 5 tane kuru yemis koydum ve kapattim günü cokmu yemisim bugün bilemedim oglen kayinvalidemdeydim olanlardan anca bu kadar yiyebildim :stop:
Suan 2.800 l su icmisim 3e tamaarim hatta gecebilir de 😂
blondeaddict blondeaddict ben tarti sonucumu sali paylassam olur mu acaba? Evimde tartim yok anca anneme gidince tartiliyorum cunku canim.
canim tartı almak istiyorsan eğer

Yada takımda tartı ihtiyacı olan varsa

Bu hafta a101 şok bim üçünde de tartı var.
Tefal Felix Sinbo fiyatları da makul..yağ filan ölçüyor biri hatta

Agliyor meme istiyo diye kizma canim . Şukret ki yapabiliyor bunlari . Ben cok sutum olmasina ragmen 1 kere bile emziremedim once burnundan sonra midesinden hortum bagladilar oyle besledim hep hala da oyle besleniyor belki de bir omur bu sekilde beslenecek. Ama senin bu gunlerin elbet gececek. Sinirlenip kizip kendini uzme. Tam tersi mutlu ol . Rabbim daha buyuk sorunlarla karsilastirmasin kuzunu . En buyuk derdi bu olsun .
Allah şifa versin.
Oğlun çok şanslı senin gibi güçlü bir annesi var

Hayret icersinde mesajini okuyorum 😁 bu arada normal if ne kadar aure yapmistim canm belkide 2 defa dir soruyorim k. Bakma 2.5 aymi demistin
Atlamışım mesajı kusura bakma😊 bende inanamıyorum normalde gün içerisinde sık sık acıkırım😂 evet tam 2 ay oldu başlangıçta bilinçli bir şekilde if uygulamıyordum daha doğrusu if yaptığımı bilmiyordum 18/6 yapıyorum çoğu zaman 12-6 arası 2 öğün son günlerde çok uyamadım ama toparlamak için 72 saate başladım ve 72 ye son 1🙈😂 gerçi sabah açacağım 80 i kesin göreceğim tartıda tam sonucu görmek istiyorum🤗

slm kızlar.ben bugün menü bildirmicek cünkü uzun oructayim.48 saat yapmayi düsünuyorum.
en son dün 16.20 de yemeyi birakmistim.
yarin akşam 16.30 gibi acarim.
dünku yediklerim bana 1100 gr olarak döndü çünkü.üstüne kabız olmam süs biber ekti.
ins geldigi gibi cabuk gider.

bide spor yapanlar nasil yapiyorsunuz.ben basladim mi evdeki minnoş bana engek oluyor.uyumuyor da gündüź.
bana aşırı düskün.babasina gitmiyor.
mekik cekmeye calisiyorum.gelip karnima.oturyor.gobegimi acip sariliyor.
twistere cikiyorum.ağlamaktan heal oluyor.bacagima yapisiyor.
video açsam da durmuyor.
bir şu bebeye 1 saat baksa guzel olacak.
cocugu küçuk olanlar siz nasil yapiyorsunuz spor isini?
Ben leslie yapıyorum kuzum, leslie'nin sesini koşuyorum, başka yerden çocuk şarkısı açıyorum, zaten benimle beraber yapmaya çalışırken oyalaniyor.

Selam kızlar
16/8
Sabah:1 yumurta, 1 buçuk dilim ekmek, yeşillik, karpuz, çeçil peyniri,7-8 zeytin, 1 şu bardağı süt
Ara: 4 yk sütlaç, 5-6 kuruyemiş
Akşam:Enginar salatası, yoğurt,yarım dilim ekmek
Spor:Leslie -2 mil ama 4 mil eşdeğerinde olan video-

Teşekkür ederim🤗 benim ilk deneyimim 72 saat zorlanmadım açıkçası ama daha tecrübelilerimizde var😊 sağlık açısından da çok faydalı bence 72 olmasa da 24 48leri deneyebilirsiniz😊
Evet, faydası çok , insanın neler başarabileceğini görmesi açısından da çok güzel. 24 belki, emzirme bitince ama diğerlerini yapanları sadece takdir ederim, o yüzden sizi takdir ediyorum😄.

Selam kızlar
16/8
Sabah:1 yumurta, 1 buçuk dilim ekmek, yeşillik, karpuz, çeçil peyniri,7-8 zeytin, 1 şu bardağı süt
Ara: 4 yk sütlaç, 5-6 kuruyemiş
Akşam:Enginar salatası, yoğurt,yarım dilim ekmek
Spor:Leslie -2 mil ama 4 mil eşdeğerinde olan video-
Afiyet olsun sütlacı görmedim 🙈
Spor iyi olmuş 👍🥰

Ama bilmiyorsun o oruçta içeride ne temizlikler ve ne şifalar getirdiğini 🙏
Sen chloe Leslie iyi bir ekiptiniz 😂
Bu hafta mola olur
Haftaya yine sallarsın burayı 🤩🏆

Hergun 2 tane chloe videosu yapmaya devam etcem leslie ve eliptik ile 😂 yarindan itibaren 20/4 ile devam edicem 😂

yaşı kaç? Scooter kaykay filan süremez mi? Yada 3 tekerli bisiklet....bazı çocuklar arabayı sevmiyor...

Ama açık havada yapılan spor daha çok kalori harcayiyor....yine de yürümen güzel canım...

Temiz hava güneş d vitamini hepsine ihtiyaç var...

Bı arkadaşim danismana gittiğinde her gün yürümesini söylemişti...psikoloji ye bile iyi geliyor ...
canim tartı almak istiyorsan eğer

Yada takımda tartı ihtiyacı olan varsa

Bu hafta a101 şok bim üçünde de tartı var.
Tefal Felix Sinbo fiyatları da makul..yağ filan ölçüyor biri hatta

Allah şifa versin.
Oğlun çok şanslı senin gibi güçlü bir annesi var

Tesekkur ederim , Ben sansliyim asil kucuk bir savascim var 🥰

Atlamışım mesajı kusura bakma😊 bende inanamıyorum normalde gün içerisinde sık sık acıkırım😂 evet tam 2 ay oldu başlangıçta bilinçli bir şekilde if uygulamıyordum daha doğrusu if yaptığımı bilmiyordum 18/6 yapıyorum çoğu zaman 12-6 arası 2 öğün son günlerde çok uyamadım ama toparlamak için 72 saate başladım ve 72 ye son 1🙈😂 gerçi sabah açacağım 80 i kesin göreceğim tartıda tam sonucu görmek istiyorum🤗
12+6 nedir canim

Ben oyle dusunmuyorum. O iyi ki benim oglum . Rabbim bana nasip etti . Kotu bi annesi olabilirdi bakmayan sevmeyen ilgilenmeyen . Ama o benim oglum ve ben onu esi benzeri olmayan bi askla seviyorum . Iyi tarafindan bakmak lazim . Yoksa bu hayatta tutunamayiz .
Gecmis olsun arkadasim. Tanisi neydi bebeginin neden agizdan beslenemeyip sonda takildi?

Umarım yarın sabah hep beraber iyi sonuçlar alırız 🤩🏆

Çok merakla bekliyorum bakalım bu hafta bir rekor gelir mi gerçi hala eksiklerimiz var tatil sebebi ile 🏆

Bu hafta kilo
Geçen hafta Kilo
Fark
olarak saat 14.00 e kadar bildirimleri bekliyorum 🥰

Yeni gelen arkadaşlarıma tekrar hatırlatayım bildirim yapabilirsiniz merakla ve heyecanla bekliyoruz ne yaptınız geldiğinizden beri bir görelim ve alkışlayalım inşallah 👏🤩

İlk sayfadaki listeye konuya 1 hafta katkı ve menü paylaşımı sonu ekliyorum tekrar hatırlatayım 😊

İyi geceler hepinize 💐

X