Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

yaşı kaç? Scooter kaykay filan süremez mi? Yada 3 tekerli bisiklet....bazı çocuklar arabayı sevmiyor...

Ama açık havada yapılan spor daha çok kalori harcayiyor....yine de yürümen güzel canım...

Temiz hava güneş d vitamini hepsine ihtiyaç var...

Bı arkadaşim danismana gittiğinde her gün yürümesini söylemişti...psikoloji ye bile iyi geliyor ...
canim tartı almak istiyorsan eğer

Yada takımda tartı ihtiyacı olan varsa

Bu hafta a101 şok bim üçünde de tartı var.
Tefal Felix Sinbo fiyatları da makul..yağ filan ölçüyor biri hatta

Allah şifa versin.
Oğlun çok şanslı senin gibi güçlü bir annesi var

Hayret icersinde mesajini okuyorum bu arada normal if ne kadar aure yapmistim canm belkide 2 defa dir soruyorim k. Bakma 2.5 aymi demistin
Atlamışım mesajı kusura bakma bende inanamıyorum normalde gün içerisinde sık sık acıkırım evet tam 2 ay oldu başlangıçta bilinçli bir şekilde if uygulamıyordum daha doğrusu if yaptığımı bilmiyordum 18/6 yapıyorum çoğu zaman 12-6 arası 2 öğün son günlerde çok uyamadım ama toparlamak için 72 saate başladım ve 72 ye son 1 gerçi sabah açacağım 80 i kesin göreceğim tartıda tam sonucu görmek istiyorum

Ben leslie yapıyorum kuzum, leslie'nin sesini koşuyorum, başka yerden çocuk şarkısı açıyorum, zaten benimle beraber yapmaya çalışırken oyalaniyor.

Selam kızlar
16/8
Sabah:1 yumurta, 1 buçuk dilim ekmek, yeşillik, karpuz, çeçil peyniri,7-8 zeytin, 1 şu bardağı süt
Ara: 4 yk sütlaç, 5-6 kuruyemiş
Akşam:Enginar salatası, yoğurt,yarım dilim ekmek
Spor:Leslie -2 mil ama 4 mil eşdeğerinde olan video-

Teşekkür ederim benim ilk deneyimim 72 saat zorlanmadım açıkçası ama daha tecrübelilerimizde var sağlık açısından da çok faydalı bence 72 olmasa da 24 48leri deneyebilirsiniz
Evet, faydası çok , insanın neler başarabileceğini görmesi açısından da çok güzel. 24 belki, emzirme bitince ama diğerlerini yapanları sadece takdir ederim, o yüzden sizi takdir ediyorum.

Afiyet olsun sütlacı görmedim
Spor iyi olmuş

Ama bilmiyorsun o oruçta içeride ne temizlikler ve ne şifalar getirdiğini
Sen chloe Leslie iyi bir ekiptiniz
Bu hafta mola olur
Haftaya yine sallarsın burayı

Hergun 2 tane chloe videosu yapmaya devam etcem leslie ve eliptik ile yarindan itibaren 20/4 ile devam edicem

Tesekkur ederim , Ben sansliyim asil kucuk bir savascim var

12+6 nedir canim

Gecmis olsun arkadasim. Tanisi neydi bebeginin neden agizdan beslenemeyip sonda takildi?

Umarım yarın sabah hep beraber iyi sonuçlar alırız

Çok merakla bekliyorum bakalım bu hafta bir rekor gelir mi gerçi hala eksiklerimiz var tatil sebebi ile

Bu hafta kilo
Geçen hafta Kilo
Fark
olarak saat 14.00 e kadar bildirimleri bekliyorum

Yeni gelen arkadaşlarıma tekrar hatırlatayım bildirim yapabilirsiniz merakla ve heyecanla bekliyoruz ne yaptınız geldiğinizden beri bir görelim ve alkışlayalım inşallah

İlk sayfadaki listeye konuya 1 hafta katkı ve menü paylaşımı sonu ekliyorum tekrar hatırlatayım

İyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…