Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kızlar bugünkü menü 20/4

13.20: 50 gr beyaz, 30 gr kasar peynir ,10 siyah zeytin, 30 gr pastırma, yeşillik domates salatalık yeşil çay
16.40: lor peynirli yeşil salata, 4 kaşık zeytinyağlı barbunya,1 bardak kefir

8 km yürüdüm
Yeşil çay, form çay, maden suyu, bol su, Türk kahvesi içtim
Yarına sabah ola hayrola tartıda 🙏
Eksi 20 kilo he harika ya massallah 🧿
@fantastikaaa Eddaak Eddaak

Kızlar uzun oruç İçin sorularınız olmuş
Bir kere bu bir şart değil. Ama genelde uzun süre aralıklı oruç yaptıktan sonra denemek istiyorsun 🥰
Uzun oruçlar genelde şifa İçin, yağ yakma İçin ve en önemlisi otofaji denilen hücrelerin kendini yiyerek temizlik yapması İçin, insulinr karşı duyarlılığı arttırmak İçin yapılır.
Uzun orucu belli bir süre denemek isterseniz aşama aşama gitmek işi kolaylaştırır bir süre 18/6 yapmak sonra 20/4 yada omad denilen günde tek öğün (23/1) sonrası denemek işi kolaylaştırır 🥰

Hadi işe yarasın inşallah 🙏🙈

Şifa olsun canım dikkatli ol 🥰
Tamamdir ozman ben sure 18+6 yapayim kendimi hazir hissettigim de 20+4 yaparim 24 falan diye giderim saolasin canm aciklaman icin.
Benim de her sorunu var şimdilik beklemedeyim...belki kışa yürüyüşe gidemeyeceğim zaman düşünebilirim.
inşAllah
incelme süper
kahvaltıya erik ve erik suyuyla başla
Aksam da mutlaka erik tuket yemek bitiminde son yediğin erik olsun.
Öğün için de kefir tuket
canim 10 kilo vermissin.azimli be kararlisin işte.
canim bebek arabasına koy.kulagina da mis gibi hareketli müzik...yürüyüşe çık..

Geçen star TV de bir adam 290 kilodan 85 e düşmüş bol bol yürüdüm diyor

Bazen 15 kilometre yürümüş ve altı ayda 205 kilo vermiş

yürüyüş bence ağrımaz bir yerin
vuuu super vermişsin...başlangıç kilomuz aynı ama ben if yapmadığım için daha az kilo verdim geçen 2 ayda
..darısı bu aya...
bende bekarken 68 kiloydum

Bence sevinmelisin
Bekarlik kilomuza gelirsiniz insallah 🤗

Selam arkadaşlar
Bugünki menümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim ama üstümden bi KFC geçti🙈
Ama bile isteye yedim pişman değilim şimdi olsa yemem çünkü çok doydum😖
Arada bir yapmak lazım valla en az 5 ay oldu fast food yemeyeli ha hiiç de özlememişim sadece ‘bak yedin ok nefsin körlendi ama bu diyeti bozmak değil’ diyorum
Yine de tartı öncesi olmasaydı iyiydi😅😅
Yarın ne olacak çok merak ediyorum da 7 li sayıları bir hafta daha göremeyebilirim😢

Benim de her sorunu var şimdilik beklemedeyim...belki kışa yürüyüşe gidemeyeceğim zaman düşünebilirim.
inşAllah
incelme süper
kahvaltıya erik ve erik suyuyla başla
Aksam da mutlaka erik tuket yemek bitiminde son yediğin erik olsun.
Öğün için de kefir tuket
canim 10 kilo vermissin.azimli be kararlisin işte.
canim bebek arabasına koy.kulagina da mis gibi hareketli müzik...yürüyüşe çık..

Geçen star TV de bir adam 290 kilodan 85 e düşmüş bol bol yürüdüm diyor

Bazen 15 kilometre yürümüş ve altı ayda 205 kilo vermiş

yürüyüş bence ağrımaz bir yerin
vuuu super vermişsin...başlangıç kilomuz aynı ama ben if yapmadığım için daha az kilo verdim geçen 2 ayda
..darısı bu aya...
bende bekarken 68 kiloydum

Bence sevinmelisin
biz esimle her aksam yurüyüs yapiyoruz zaten.oğlani da bebrk arabasina koyuyoruz.ama ne mümkun.ustemiyor.tepiniyor.
görmen lazım bizi.kendini atmalar ayaga kalkmalar.eve artik bitmis hâlde dönuyoruz.
cogu zaman kucagimiza aliyoruz.baze yürütüyoruz.durmuyor.elimizi birakip yola fırlıyor.kavga dövüs bi yürüyüs yapiyoruz.
yine de vazgecmedik ama.
her akşam fix.

Selam arkadaşlar
Arada bir yapmak lazım valla en az 5 ay oldu fast food yemeyeli ha hiiç de özlememişim sadece ‘bak yedin ok nefsin körlendi ama bu diyeti bozmak değil’ diyorum
Yarın ne olacak çok merak ediyorum da 7 li sayıları bir hafta daha göremeyebilirim😢
sen kfc nin üstünden gecmissin canim😅
neyse afiyet olsun.
zaten sınirdasin.belki de yarin 7 li rakamlari görürsün.
bende 10 gun sonra yicem.herüfe de dicem al çocuğu git avm nin icinde gezdir.
sessiz sedasız tek basima yicem😅

sen kfc nin üstünden gecmissin canim😅
neyse afiyet olsun.
zaten sınirdasin.belki de yarin 7 li rakamlari görürsün.
bende 10 gun sonra yicem.herüfe de dicem al çocuğu git avm nin icinde gezdir.
sessiz sedasız tek basima yicem😅
🤣🤣evet ben de geçmiş olabilirim😅😅
Yap valla hak ettik ve en önemlisi de bunun çook iyi ya da çook kötü olmadığını bilmek😇
Yalnız yarın 80 lerde çıkarsam ağlamam inş reglym bi de😅😅

Afiyet olsun umarım patır patır dökülür kilolar 🥰

Afiyet olsun canım 🥰

Umarım canım 🥰
Yemişsin afiyet olsun pişmanlık duy diye yazmayacağım ama ; kahvaltıya filan gittiğinde kendini kısıtlanmış hissetme karbonhidrat tüketmek zorunda değilsin ki ?
Bir sürü peynir çeşidi, yumurta türleri belki ceviz kuruyemiş bol salatalık domates yeşillik zeytin mutlaka vardır 🥰 Tabağını dolu dolu doldurur yani 🙈
Beyninden o düşünceyi at 😉

Merhaba 🥰
Hiç bir porsiyon önermiyoruz canım. Meyve Karbonhidrat sınırlıyoruz ama hiç yememe gibi bir şey yok hiç bir şey için. Sadece protein salata sebze daha fazla tüketiyoruz

Hoşgeldin canım 🥰
Aynen az yemek sağlıkmış yıllarca tıkamışız kendimizi
Umarım burada doğruları uygularız beraberce 😍

Afiyet olsun 🥰

Önümüzdeki maçlara bakalım 🙈🥰

Helal bir rekor daha geliyor 🧿🥰😍🤩

İnşallah canım kolay gelsin 🥰

Haydi şifa olsun 🥰
Ufak bebelerle zor be yattığı saate filan denk getirsen geç oluyordur tabi 😩
Haklısın ama kahvaltıya Gittiğimiz yerde yoktu onlar 😊 sağlıklı sadece domates salata ve peynir vardı. Diğerleri hep bal pekmez yağ çikolata patates kızartma çeşitleri ekmek çeşitleri. Bu şekildeydi

Selam kizlar :KK28:
20 Saatlik orucun sonunda 14.00 da
Etli patates yemegi vardi susuz 10 15 kucuk parca etinden
1 kucucuk patates
2 yemek kasigi eriste
1 kasede cacik yedim
19.45 te
1 kucuk muz 10 kucuk bogurtlen 4 cilek 2 kasik yogurt 1 tatli kasigi bal 1 yemek kasigi yulaf koyup bowl yaptim onu yedim uzerine de 4 5 tane kuru yemis koydum ve kapattim günü cokmu yemisim bugün bilemedim oglen kayinvalidemdeydim olanlardan anca bu kadar yiyebildim :stop:
Suan 2.800 l su icmisim 3e tamaarim hatta gecebilir de 😂
blondeaddict blondeaddict ben tarti sonucumu sali paylassam olur mu acaba? Evimde tartim yok anca anneme gidince tartiliyorum cunku canim.

Selam kizlar bugünki menüm
Tek öğün yaptim bugün.
24. Saatten selam olsun

Pazi yemeği, şehriye çorbası,az kavun, yoğurt icine incir ceviz (sabaha calisma olur bağırsaklarda inş.:) )
Afiyet olsun umarım incir ve kavundan sabaha iyi sonuç gelir 🥰
18/6 yaptim bugün...
12.00
1 domates,1 salatalik,7 zeytin, biraz peynir, 2 yumurta

Ara
Şeftali

18.00
Mevsim salata
Yarim tabak et kavurma
Afiyet olsun canım 🥰
Selam arkadaşlar
Umarım çok etkilemez canım
Yemişsin afiyet olsun sürekli yapan biri değilsin toparlarsın kısa zamanda 🙏🥰
5 de yemek yedim
Bir isirik muz
Yarimdan biraz fazla seftaliyle agzimi actim
Bir saat sonra
Bir tabak bamya
4 kasik et doner
Karpuz salata ve yogurt
Afiyet olsun canım 🥰
Haklısın ama kahvaltıya Gittiğimiz yerde yoktu onlar 😊 sağlıklı sadece domates salata ve peynir vardı. Diğerleri hep bal pekmez yağ çikolata patates kızartma çeşitleri ekmek çeşitleri. Bu şekildeydi
İyi aksamlar
Sabah
100gr kaşarlı mantar
2 yumurta
3 minik karper
Domates ve salata

Ara
20gr bitter çikolata
Türk kahvesi

Aksam
200gr iliikli paça çorbası
200gr Izgara but
Salata

2 lt su şimdilik
2 yeşil çay
Spor yapmadım ama 9 gbi yıruyus yapacağım. Bugünlük Bu kadar 😊
O zaman yine iyi kurtarmışsın kahvaltıda durumu 👍🥰
Afiyet olsun
Selam kizlar :KK28:
20 Saatlik orucun sonunda 14.00 da
Etli patates yemegi vardi susuz 10 15 kucuk parca etinden
1 kucucuk patates
2 yemek kasigi eriste
1 kasede cacik yedim
19.45 te
1 kucuk muz 10 kucuk bogurtlen 4 cilek 2 kasik yogurt 1 tatli kasigi bal 1 yemek kasigi yulaf koyup bowl yaptim onu yedim uzerine de 4 5 tane kuru yemis koydum ve kapattim günü cokmu yemisim bugün bilemedim oglen kayinvalidemdeydim olanlardan anca bu kadar yiyebildim :stop:
Suan 2.800 l su icmisim 3e tamaarim hatta gecebilir de 😂
blondeaddict blondeaddict ben tarti sonucumu sali paylassam olur mu acaba? Evimde tartim yok anca anneme gidince tartiliyorum cunku canim.
Canım akşam menün biraz yoğun şeker ve karbonhidrat sormuşsun ya kalorili ve doyurucu şeyler hepsi
Bence bu tarz yiyeceğin zaman 1-2 seçenek dışında diğerlerini çok katmasan daha iyi

İlk hafta katılan arkadaşlarımızı zaten listeye hemen dahil etmiyorum canım o sebeple salı da yazarsan sorun yok 😊
Listeye katılınca da sadece pazartesi 14.00 e kadar gelen bildirimleri güncelleme yapıyorum 🥰
Sen salı bildir ama merak ederiz, oluyor burada yetişemeyen vs. arkadaşlar yazıyor ben haftasına düzeltiyorum 😊

Son düzenleme:
🤣🤣evet ben de geçmiş olabilirim😅😅
Yap valla hak ettik ve en önemlisi de bunun çook iyi ya da çook kötü olmadığını bilmek😇
Yalnız yarın 80 lerde çıkarsam ağlamam inş reglym bi de😅😅
reglsen sıkıntı degil.bahanen de hazir.
benim yiyecegim gün de ben regl olacam.ikisini bir aradan çikarmiş olurum.ama ben bir seyle yetinmem.o gün tavuk döner de yerim.tatli da.baska seyler de.
o günü serbest birakiyorum.
matt stone bilem benim kadar yiyemez😅

Afiyet olsun canım 🥰

Afiyet olsun canım 🥰

Afiyet olsun

Canım akşam menün biraz yoğun şeker ve karbonhidrat sormuşsun ya kalorili ve doyurucu şeyler hepsi
Bence bu tarz yiyeceğin zaman 1-2 seçenek dışında diğerlerini çok katmasan daha iyi

İlk hafta katılan arkadaşlarımızı zaten listeye hemen dahil etmiyorum canım o sebeple salı da yazarsan sorun yok 😊
Listeye katılınca da sadece pazartesi 14.00 e kadar gelen bildirimleri güncelleme yapıyorum 🥰
Sen salı bildir ama merak ederiz, oluyor burada yenilemeyen vs. arkadaşlar yazıyor ben haftasına düzeltiyorum 😊
Bu aralar tatli isteği hic birakmiyo pesimi :stop: o yuzden boyle oldum. Neyse artik biraz daha frenlerim kendimi :olamaz:

68.saatide yarıladım🙈 yarın 70 kg yi görecek gibiyim 69 ları görmek için bir gün daha devam edebilirim ama kahvaltıyı çok özlemiş olabilirim😂
Ay 🧿🤩😍 valla helal olsun ne diyeyim ya 👏🏆
Sağlıkla bedenini dinleyerek hareket et canım
Şifa olsun 🙏🤩

68.saatide yarıladım🙈 yarın 70 kg yi görecek gibiyim 69 ları görmek için bir gün daha devam edebilirim ama kahvaltıyı çok özlemiş olabilirim😂
Hayret icersinde mesajini okuyorum 😁 bu arada normal if ne kadar aure yapmistim canm belkide 2 defa dir soruyorim k. Bakma 2.5 aymi demistin

Afiyet olsun canım 🥰

Afiyet olsun canım 🥰

Afiyet olsun

Sen salı bildir ama merak ederiz, oluyor burada yetişemeyen vs. arkadaşlar yazıyor ben haftasına düzeltiyorum 😊
Hocam dün gece çoğunuzun bildiği bir yoğutuberın bi videosunu izledim sanırım blumia teşhisi konmuş ve yaşadıklarını anlattı biraz da o gaza getirdi
Şu an cidden yediğime pişman değilim ama hani deseler ki yarın da ye kilo almayacaksın hiiiç işim olmaz canım istemiyor olay bu yani🥰

X