Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Eksi 20 kilo he harika ya massallah
Tamamdir ozman ben sure 18+6 yapayim kendimi hazir hissettigim de 20+4 yaparim 24 falan diye giderim saolasin canm aciklaman icin.
Bekarlik kilomuza gelirsiniz insallah

Selam arkadaşlar
Bugünki menümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim ama üstümden bi KFC geçti
Ama bile isteye yedim pişman değilim şimdi olsa yemem çünkü çok doydum
Arada bir yapmak lazım valla en az 5 ay oldu fast food yemeyeli ha hiiç de özlememişim sadece ‘bak yedin ok nefsin körlendi ama bu diyeti bozmak değil’ diyorum
Yine de tartı öncesi olmasaydı iyiydi
Yarın ne olacak çok merak ediyorum da 7 li sayıları bir hafta daha göremeyebilirim

biz esimle her aksam yurüyüs yapiyoruz zaten.oğlani da bebrk arabasina koyuyoruz.ama ne mümkun.ustemiyor.tepiniyor.
görmen lazım bizi.kendini atmalar ayaga kalkmalar.eve artik bitmis hâlde dönuyoruz.
cogu zaman kucagimiza aliyoruz.baze yürütüyoruz.durmuyor.elimizi birakip yola fırlıyor.kavga dövüs bi yürüyüs yapiyoruz.
yine de vazgecmedik ama.
her akşam fix.

sen kfc nin üstünden gecmissin canim
neyse afiyet olsun.
zaten sınirdasin.belki de yarin 7 li rakamlari görürsün.
bende 10 gun sonra yicem.herüfe de dicem al çocuğu git avm nin icinde gezdir.
sessiz sedasız tek basima yicem

evet ben de geçmiş olabilirim
Yap valla hak ettik ve en önemlisi de bunun çook iyi ya da çook kötü olmadığını bilmek
Yalnız yarın 80 lerde çıkarsam ağlamam inş reglym bi de

Haklısın ama kahvaltıya Gittiğimiz yerde yoktu onlar sağlıklı sadece domates salata ve peynir vardı. Diğerleri hep bal pekmez yağ çikolata patates kızartma çeşitleri ekmek çeşitleri. Bu şekildeydi

Selam kizlar
20 Saatlik orucun sonunda 14.00 da
Etli patates yemegi vardi susuz 10 15 kucuk parca etinden
1 kucucuk patates
2 yemek kasigi eriste
1 kasede cacik yedim
19.45 te
1 kucuk muz 10 kucuk bogurtlen 4 cilek 2 kasik yogurt 1 tatli kasigi bal 1 yemek kasigi yulaf koyup bowl yaptim onu yedim uzerine de 4 5 tane kuru yemis koydum ve kapattim günü cokmu yemisim bugün bilemedim oglen kayinvalidemdeydim olanlardan anca bu kadar yiyebildim
Suan 2.800 l su icmisim 3e tamaarim hatta gecebilir de
blondeaddict ben tarti sonucumu sali paylassam olur mu acaba? Evimde tartim yok anca anneme gidince tartiliyorum cunku canim.

Selam kizlar bugünki menüm
Tek öğün yaptim bugün.
24. Saatten selam olsun

Pazi yemeği, şehriye çorbası,az kavun, yoğurt icine incir ceviz (sabaha calisma olur bağırsaklarda inş.:) )
Afiyet olsun umarım incir ve kavundan sabaha iyi sonuç gelir
18/6 yaptim bugün...
12.00
1 domates,1 salatalik,7 zeytin, biraz peynir, 2 yumurta

Ara
Şeftali

18.00
Mevsim salata
Yarim tabak et kavurma
Afiyet olsun canım
Umarım çok etkilemez canım
Yemişsin afiyet olsun sürekli yapan biri değilsin toparlarsın kısa zamanda
5 de yemek yedim
Bir isirik muz
Yarimdan biraz fazla seftaliyle agzimi actim
Bir saat sonra
Bir tabak bamya
4 kasik et doner
Karpuz salata ve yogurt
Afiyet olsun canım
Haklısın ama kahvaltıya Gittiğimiz yerde yoktu onlar sağlıklı sadece domates salata ve peynir vardı. Diğerleri hep bal pekmez yağ çikolata patates kızartma çeşitleri ekmek çeşitleri. Bu şekildeydi
O zaman yine iyi kurtarmışsın kahvaltıda durumu
Afiyet olsun
Canım akşam menün biraz yoğun şeker ve karbonhidrat sormuşsun ya kalorili ve doyurucu şeyler hepsi
Bence bu tarz yiyeceğin zaman 1-2 seçenek dışında diğerlerini çok katmasan daha iyi

İlk hafta katılan arkadaşlarımızı zaten listeye hemen dahil etmiyorum canım o sebeple salı da yazarsan sorun yok
Listeye katılınca da sadece pazartesi 14.00 e kadar gelen bildirimleri güncelleme yapıyorum
Sen salı bildir ama merak ederiz, oluyor burada yetişemeyen vs. arkadaşlar yazıyor ben haftasına düzeltiyorum

Son düzenleme:
evet ben de geçmiş olabilirim
Yap valla hak ettik ve en önemlisi de bunun çook iyi ya da çook kötü olmadığını bilmek
Yalnız yarın 80 lerde çıkarsam ağlamam inş reglym bi de
reglsen sıkıntı degil.bahanen de hazir.
benim yiyecegim gün de ben regl olacam.ikisini bir aradan çikarmiş olurum.ama ben bir seyle yetinmem.o gün tavuk döner de yerim.tatli da.baska seyler de.
o günü serbest birakiyorum.
matt stone bilem benim kadar yiyemez

Bu aralar tatli isteği hic birakmiyo pesimi o yuzden boyle oldum. Neyse artik biraz daha frenlerim kendimi

68.saatide yarıladım yarın 70 kg yi görecek gibiyim 69 ları görmek için bir gün daha devam edebilirim ama kahvaltıyı çok özlemiş olabilirim
Ay valla helal olsun ne diyeyim ya
Sağlıkla bedenini dinleyerek hareket et canım
Şifa olsun

68.saatide yarıladım yarın 70 kg yi görecek gibiyim 69 ları görmek için bir gün daha devam edebilirim ama kahvaltıyı çok özlemiş olabilirim
Hayret icersinde mesajini okuyorum bu arada normal if ne kadar aure yapmistim canm belkide 2 defa dir soruyorim k. Bakma 2.5 aymi demistin

Hocam dün gece çoğunuzun bildiği bir yoğutuberın bi videosunu izledim sanırım blumia teşhisi konmuş ve yaşadıklarını anlattı biraz da o gaza getirdi
Şu an cidden yediğime pişman değilim ama hani deseler ki yarın da ye kilo almayacaksın hiiiç işim olmaz canım istemiyor olay bu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…