Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ben 5 haftada 8.2 Kilo verdim . Basladigimda 87.7 kiloydum . Ama sporla beraber yaptim . Ve sadece belimden 10 cm inceldi gobegim de 12.5 cm inceldi . Sporla beraber yaptiginda tartida eksi gormesen bile vucudunun incelmesini fark ediyorsun . Benim sana tavsiyem her hafta vucut olculerini de yaz . O daha cok Motive ediyo insani .
ay cok iyi vermissin nasil basardin if lemi.
Ben spor yapinca dizlerim inciliyor canim. Ben 70 e duaunce yapicam. Arada yuruyus yapiyorum sadece.
60.saatteyim şaka gibi sıfır açlık 😂 kendimden şüpheleniyorum gece uykudayken kaçamak yapıyorum heralde😂😂
60 ci saatmi 🙄 nasil yani 🙈 60 saattir agzina bir yiyecek girmiyor yani. Su orucumu yapiosun yoksa?

Şükür midem açıldı
Peynir zeytin domates biraz yumurta kahvaltı yaptım şükür çignemeyi unutmuşum resmen 😅😅yerken çenem ağrıdı ama olacak bundan sonra bir hafta 24 de 1 yapacağım uygun bir gündede 36yada48 yapacağım inşallah
Ay pes neler duyuyorum burada 🙄🧿

slm kızlar.ben bugün menü bildirmicek cünkü uzun oructayim.48 saat yapmayi düsünuyorum.
en son dün 16.20 de yemeyi birakmistim.
yarin akşam 16.30 gibi acarim.
dünku yediklerim bana 1100 gr olarak döndü çünkü.üstüne kabız olmam süs biber ekti.
ins geldigi gibi cabuk gider.

bide spor yapanlar nasil yapiyorsunuz.ben basladim mi evdeki minnoş bana engek oluyor.uyumuyor da gündüź.
bana aşırı düskün.babasina gitmiyor.
mekik cekmeye calisiyorum.gelip karnima.oturyor.gobegimi acip sariliyor.
twistere cikiyorum.ağlamaktan heal oluyor.bacagima yapisiyor.
video açsam da durmuyor.
bir şu bebeye 1 saat baksa guzel olacak.
cocugu küçuk olanlar siz nasil yapiyorsunuz spor isini?

Sporun bayagi güzel cnm eminim zayiflaman üzerinde fazlaca etkisi olmustur. Suanda eliptik bisikletim yok arastiriyorum kisa zamanda edinecegim insallah. Gecmiste voitin eliptigini kullandim artik cok ses yapmaya baslamisti tasinirken kiraciya biraktim öyle geldim. Suanda ip atliyorum leslie yapmaya baslayacagim. Bugün ilk günüm insallah bu motivasyonla devam ederim🤲

Eliptik bisikletin cok faydasi oluyor . Yarindan itibaren leslie 5 mil yapmaya baslicam ben . Boosted walk terletmiyo beni artik . Bu arada kac kilosun sen?

Ben spor yapinca dizlerim inciliyor canim. Ben 70 e duaunce yapicam. Arada yuruyus yapiyorum sadece.

60 ci saatmi 🙄 nasil yani 🙈 60 saattir agzina bir yiyecek girmiyor yani. Su orucumu yapiosun yoksa?

Spor yapmadigin icin oluyo o . Eger spor yaparsan bacaklarin eklemlerin guclenir . Kendini zorlamadan yavas yavas yapabilirsin . 1.5 aydir if ve spor yaptim . Bu hafta biraz sallamak zorunda kaldim ama yarindan itibaren Gene onceki duzen ile devam . Onemli olan spor ve su tuketimi. Sadece diyet ile tartida eksiliriz ama vucudumuz sarkar.

Spor yapmadigin icin oluyo o . Eger spor yaparsan bacaklarin eklemlerin guclenir . Kendini zorlamadan yavas yavas yapabilirsin . 1.5 aydir if ve spor yaptim . Bu hafta biraz sallamak zorunda kaldim ama yarindan itibaren Gene onceki duzen ile devam . Onemli olan spor ve su tuketimi. Sadece diyet ile tartida eksiliriz ama vucudumuz sarkar.
yaparken vucudum cok agir geliyor canim ya. Kilom fazla geliyor yani. . Az daha verim yaparim ben hatta sadece gobek yapicam etim sıkı benim. Dogumdan kalan gobek var bi tek. Sanada bravo vallahi. Aksamlari ilk defa tok hissediyorum ya. Ben bu if e bayildim 😍
Yarin sabah tartilip yapacagim ins cnm.
Hayirlisi olsun canim 😊

Günaydın ☀️ sanki 65 te takılıyorum gibi geliyo hiç inmeyecek gibi hadi hayırlısı
Kahvaltı yapmadım dün tek öğün saat2 de yedim
Musakka
Az bulgur pilavı
Cacık
Dün birbsaat yürüdüm bir de :)
Afiyet olsun umarım patır patır dökülür kilolar 🥰
Gunaydın dun cok yorgundum yollarda gectı gunum yazamadım dun yedıgımı yazayım
Sabah kahve ıctım su ıctım 1 saat yuruyus yaptım 17.30 18. 30 arası etli kabak yemegı salata ve bulgur pilavı yedım 2 saat geçtıkten sonra yesılcay ıctım kahve ıctım su ıctım yattım ☺️
Afiyet olsun canım 🥰
Dün aksam yazmayı unutmuşum 😊
Dünkü Menüm :
Sabah
1 sigara böreği 🙊🙈🙉
3 küçük dilim patates 🙈
1 dilim kepek ekmeği
1 yemek kasığı bal
3 dilim peynir
3 tane siyah çay
Domates salatalık
1 Türk kahvesi
(arkadaslarmıızla kahvaltıya gitmiştik o yuzden böyle oldu yiyecek bısey bulamadım)

Ara
1 Türk kahvesi

Aksam
200gr Izgara göğüs
4 yemek kasığı yogurt
1 Türk kahvesi

3 lt su
1 saat ağırlık antremanı. Dün böyle geçti kaçamak oldu biraz. Ama insallah telafi etmişimdir.
Umarım canım 🥰
Yemişsin afiyet olsun pişmanlık duy diye yazmayacağım ama ; kahvaltıya filan gittiğinde kendini kısıtlanmış hissetme karbonhidrat tüketmek zorunda değilsin ki ?
Bir sürü peynir çeşidi, yumurta türleri belki ceviz kuruyemiş bol salatalık domates yeşillik zeytin mutlaka vardır 🥰 Tabağını dolu dolu doldurur yani 🙈
Beyninden o düşünceyi at 😉

Kızlar yarın başlamak istiyorum ben de. Tahıl ve baklagil önermiyosunuz değil mi? meyve de 1 porsiyon öneriyosunuz sanırım
Merhaba 🥰
Hiç bir porsiyon önermiyoruz canım. Meyve Karbonhidrat sınırlıyoruz ama hiç yememe gibi bir şey yok hiç bir şey için. Sadece protein salata sebze daha fazla tüketiyoruz

Kizlar bende if yapmaya basladim. 10cu yakimda yarisiyorum. Hatta 4 gundur falan yapiorum sanirim 76.8 ile basladim bugun 74.7 yim saskinim. Ben nasil daha once boyle birsey yapmamisim. Konuyu arastirdikca dahada saskinlik icersindeyim. Boyozumu gevregimi dondurmami herseyimi yedim halbuki. Hatta bilmedigim icin strese gireidm acaba daha cok kilo alirmiyim bunları yerken. En en cok ta sasirdigim biz vucudumuza eziyet ediomusuz ya yiyerek
Hoşgeldin canım 🥰
Aynen az yemek sağlıkmış yıllarca tıkamışız kendimizi
Umarım burada doğruları uygularız beraberce 😍
Selam 4. Günden merhabalar
08.08 2020
11.00 Yeşilçay
11:KK30: üç parmak kalınlığında peynir,bir kıymalı yumurta 8 zeytin yarım avuç kuru dut ve çiğ badem içi domates salatalık
16:00 küçük boy elime üç beş badem
Türk kahvesi su
18:30 orta boy dolma üç kaşık taze fasülye ve bir kase yoğurt
Yeşil çay su bu kadar bir de 7 km yürüyüş
Afiyet olsun 🥰
Selamlar sevgili diyetdaslarim yoldaslarim , dun cosmadan canimin her istedigini yiyorum diyen ben bugun kahvaltida bir cosmusum ki anlatamam 😂 ayiptir soylemesi sigara boreginden sosise sosisten pastirmaya herseyden bolca yedim 😂 midem baya kuculmus suan karin agrisi cekiyorum 😂 bugun daha bisey yiyemem, zaten dunyalari yedim daha ne yiyim yani 😂😂 bu hafta biraz salmis gibi oldum ama insanin arada salmaya da ihtiyaci oluyo 😂
Önümüzdeki maçlara bakalım 🙈🥰
60.saatteyim şaka gibi sıfır açlık 😂 kendimden şüpheleniyorum gece uykudayken kaçamak yapıyorum heralde😂😂
Helal bir rekor daha geliyor 🧿🥰😍🤩
Selam kızlar ben dünden beri if yapmıyorum bir kabızlık durumu var cumadan beri keten tohumu, activa yoğurt, actimel, şeftalili çay içiyorum şimdilik tık yok zaten tartıda da artı çıkmıştım moralim de yerlerde 😔
Sabah yarım saat eliptik yaptım kahvaltım da ise acılı menemen 1,5 dilim çavdar ekmeği yedim bugün ki sporum sanırım bu olacak akşama misafirim var ev işi ve hazırlık yapacağım yarına görüşürüz hepimize bol eksili hafta olur inşallah 😍
İnşallah canım kolay gelsin 🥰
slm kızlar.ben bugün menü bildirmicek cünkü uzun oructayim.48 saat yapmayi düsünuyorum.
dünku yediklerim bana 1100 gr olarak döndü çünkü.üstüne kabız olmam süs biber ekti.

bide spor yapanlar nasil yapiyorsunuz.ben basladim mi evdeki minnoş bana engek oluyor.uyumuyor da gündüź.
video açsam da durmuyor.
Haydi şifa olsun 🥰
Ufak bebelerle zor be yattığı saate filan denk getirsen geç oluyordur tabi 😩

90 üzeriyim cnm malesef. Doguma 110 ile girmistim. Ancak bu kdr verebildim.
Verirsin takma kafana . Hersey kafada bitiyo . Mesela ben bugun cok fazla yedim yarin dengelerim aksam sporumu yaparim . 1 ay duzenli yap farki gorunce daha da sevkleniyosun . Kendini taniyosun sistemini buluyosun onemli olan tartida arti da gorsen devam etmek .

yaparken vucudum cok agir geliyor canim ya. Kilom fazla geliyor yani. . Az daha verim yaparim ben hatta sadece gobek yapicam etim sıkı benim. Dogumdan kalan gobek var bi tek. Sanada bravo vallahi. Aksamlari ilk defa tok hissediyorum ya. Ben bu if e bayildim 😍

Hayirlisi olsun canim 😊

Ilk basta bana da cok agir geliyodu . Onceden 5 sn plank duramiyodum simdi 1 kerede 1.5 dk durabiliyorum cok zorlayinca. Kaslarimiz zayif oldugundan oyle oluyo iste .

Afiyet olsun canım 🥰

Umarım canım 🥰
Yemişsin afiyet olsun pişmanlık duy diye yazmayacağım ama ; kahvaltıya filan gittiğinde kendini kısıtlanmış hissetme karbonhidrat tüketmek zorunda değilsin ki ?
Bir sürü peynir çeşidi, yumurta türleri belki ceviz kuruyemiş bol salatalık domates yeşillik zeytin mutlaka vardır 🥰 Tabağını dolu dolu doldurur yani 🙈

Merhaba 🥰
Hiç bir porsiyon önermiyoruz canım. Meyve Karbonhidrat sınırlıyoruz ama hiç yememe gibi bir şey yok hiç bir şey için. Sadece protein salata sebze daha fazla tüketiyoruz

Hoşgeldin canım 🥰

Afiyet olsun 🥰

Haydi şifa olsun 🥰

Aynen . Onumuzdeki maclara bakcaz artik 😂

Afiyet olsun canım 🥰

Umarım canım 🥰

Merhaba 🥰

Hoşgeldin canım 🥰

Afiyet olsun 🥰

Haydi şifa olsun 🥰
saol kaptanim.
bizle birlikte yatiyor.bizden evvel kalkiyor
gece yapsam bile gecede 50 kere kalkiyor.😣

video açsam da durmuyor.
Benim oglan ben sabah spor yaparken cok guluyo 😂😂😂 Komik gorunuyorum galiba bilmiyorum 😂 bide oglusu aksam uyutup o zaman yapiyorum . Gec de olsa spor yapmadan yatmiyorum. Son kalan enerjimle spor yapip yatiyorum .

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Harikasınn canım bi 72 saat daha geliyor süperler tartıldın Mı fark varmı ?
1350 gr fark var şu an ama o da bayram ve bayram sonrası aldığımı verdim gibi 71,1 şuan saat gece 12 de başlattım saati o yüzden bu gece 12de bitecek 72 saat ama tartılmam için sabahı bekleyeceğim heralde 82 saat olur artık😒😂

Evet 72 saatlik ben geç kaldım herkes bitirdi bile😂

1350 gr fark var şu an ama o da bayram ve bayram sonrası aldığımı verdim gibi 71,1 şuan saat gece 12 de başlattım saati o yüzden bu gece 12de bitecek 72 saat ama tartılmam için sabahı bekleyeceğim heralde 82 saat olur artık😒😂

Evet 72 saatlik ben geç kaldım herkes bitirdi bile😂
72 saatlik oruclar hangi asamada yapiliyor cnm. Cok bilgi sahibi deilimde bu konuda...

X