- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.521
Leslie yapiyorim hatta simdi yapmaya basliycaz 2 mill annemle...dediginide arastiririm..
Benim dedigim de leslie biraz tempolu yapiyo sadece . hareketler hemen hemen ayni zaten .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leslie yapiyorim hatta simdi yapmaya basliycaz 2 mill annemle...dediginide arastiririm..
Selam canlar yine bir menu saati
Kac ev gezdim sabah bile güne 16 kişilik serme kahvalti ile basladim ama hic tatli yemedim bunu niye anlatıyorum menümü hoşgörün diye eve gecince işler düzelecek inşallah 5 agustos bekle biziiii
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin salatalık domates
17:00
Az kavurma sarma 1 kaşık pilav sulu kofte yemeği karpuz
Aksam kabak çiçeği yemeği
Nescafe türk kahvesi
Su 1.5 lt
Spor yok
Buraya geldiğimden beri en vasat menüm resmen ziyafet yazdim ama valla neleri teptim bugün hiç bilmiyonuz
Gel 5 ağustos gelllllll terbiye et beniiiii
Sirf yarin tartida 7 li bi rakam goruyum diye ben bugun uzun oruc yaptim suan varya midem acliktan kasılıyo su icmekten midem bulandi 5 agustosta ilk birakan ben olabilirim
En azından baslayacaksın 24 saat de iyidir Ben katılamayacağım uzun oruca. Ramazan orucunu bile tutamadım bu sene
Günaydın kızlar hayırlı bayramlar....
Yoğun bir hafta oldu elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım...
Geçen Hafta 78.60
Bu Hafta 77.60
Ay maşallah kızlarrrr
Süperdiniz
Ben annemin tartı ile tartılacağım umudum yok ama bakalım:)
cok guzel tebrik ederimGunaydin cok sevgili diyetdaşlarim , bir Kilo bildirimi gunune daha hosgeldikkkk
Baslangic kilom 87.7
Onceki Kilo 81.7
simdiki Kilo 79.5
(regl olmama ve tuvalete cikamamama ragmen )
fark 2.2
5 haftada toplam 8.2 Kilo vermisim
Orucun da 38. Saati icerisindeyim ve mutluluktan acligimi unuttum galibaaa
ben sanirim 14 e kadar kilo bildirimini yetistiremiycem annemlerdeydim annemin baskulune guvenip benimkini yanima almadim sabah denedim ama baskul calismadi suan yoldayim ama 14 e kadar eve yetisemem muhtemelen.... artik haftaya ki kilomu guncellenir. yarin sabah uzun oruc oncesi yinede kilomu yazarim orucun faydasi olup olmadigina bakariz. Tartida herkese bol eksiler....Kızlar selam
Şimdi daha mutfak toplandı yemin ediyorum şiştim iş, servis, yemek yapmaktan
Menüleri okudum tek tek yorum yazamadım kusuruma bakmayın.
Bu hafta planladığımız uzun oruçla ilgili bir iki notum var tüm arkadaşlarıma ;
Uzun oruç bir zorunluluk değil kızlar, hazır hisseden ya da içinde bunu yapmak gibi bir arzu ya da motivasyonu olmayanı zorlayabilir.
Uzun oruca niyetlenen arkadaşlarımın çoğu zaten ya 1-2 kez denemiş ya da çoğunlukla 20/4 ü çokça denemişler.
Dolayısı ile adım adım gitmekte fayda var, herkes kendi bünyesini en iyi tanır
Sabah tartılar umarım yüz güldürsün, tartılma imkanı olmayan veya izinli arkadaşlarım da inşallah dönüşlerinde güzel haberlerle gelsinler
Geçen hafta
Bu hafta
Aradaki fark yazmayı unutmayalım lütfen kilo bildiriminde
İyi geceler
Sabah görüşürüz
Süper çok tebrik ediyorumGünaydın kızlar hayırlı bayramlar....
Yoğun bir hafta oldu elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım...
Geçen Hafta 78.60
Bu Hafta 77.60
Ayyy sonunda geldi 7’ler çok tebrik ederimGunaydin cok sevgili diyetdaşlarim , bir Kilo bildirimi gunune daha hosgeldikkkk
Baslangic kilom 87.7
Onceki Kilo 81.7
simdiki Kilo 79.5
(regl olmama ve tuvalete cikamamama ragmen )
fark 2.2
5 haftada toplam 8.2 Kilo vermisim
Orucun da 38. Saati icerisindeyim ve mutluluktan acligimi unuttum galibaaa
Canım bugün kaçta olursa olsun yazabilirsinben sanirim 14 e kadar kilo bildirimini yetistiremiycem annemlerdeydim annemin baskulune guvenip benimkini yanima almadim sabah denedim ama baskul calismadi suan yoldayim ama 14 e kadar eve yetisemem muhtemelen.... artik haftaya ki kilomu guncellenir. yarin sabah uzun oruc oncesi yinede kilomu yazarim orucun faydasi olup olmadigina bakariz. Tartida herkese bol eksiler....
Canım yol, yemek değişikliği, WC hepsi etkilemiş olabilir dert etme bir iki güne toparlanacakBen 51.3 çıktım kızlar
Hem tartı farkı hem.wc diyorum.valla
Dün 3 tane acı cehre tohumu yuttum hala çıkmadım.saka gibi
Günaydın canımGünaydın kızlar insallahbol eksili bir gun olur .saat 14 e kadar eve gidebilirsem kilo bildirimi yapacağım inşallah.