- 18 Mayıs 2009
- 4.481
- 1.039
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.281
Tesekkur ederim canım o kadar alısmıs ki aslında bunyem beni esas korkutan 2 hafta boyunca yapacağım tek ogun pzt ona baslıyor olacagım ınsGayet güzel canım afiyet olsun
Ben mesela kuruyemiş yesem o kadar uzun saat duramıyorum bak seni tutuyor demek ki
İnşallah güzel sonuçlara niyetle başlaTesekkur ederim canım o kadar alısmıs ki aslında bunyem beni esas korkutan 2 hafta boyunca yapacağım tek ogun pzt ona baslıyor olacagım ıns
Sorma bayram banada darbe vurdu spor salonu 3 gün kapalı artık evde duvarlara tırmanırımAynen inşallah araya bayram girmese daha güzel olurdu ama neyse
Ay bende öyleyim utanmasam gece yatarken eşimle arama tartıyı koyucam evladım gibi oldu 2 aydır gözüm gibi bakıyorum sık sık pilini değişiyorum siliyorum fssfggshBen olsam tartimi da yanima alirdim
Sorma bayram banada darbe vurdu spor salonu 3 gün kapalı artık evde duvarlara tırmanırımbelediyenin aletleri falan yapıcam en kötü sahile gidip hahaha
Ay bende öyleyim utanmasam gece yatarken eşimle arama tartıyı koyucam evladım gibi oldu 2 aydır gözüm gibi bakıyorum sık sık pilini değişiyorum siliyorum fssfggsh
Hızlı tempo Yürüyüş ile başlayabilirsin canım en basiti normal ağır tempo değil de:)slm kızlar bugünkü menüm
saat 11.10 da
yarim su bardaği süt + 2 yk yulaf ezmesi+tarçın
saat 12.30 da
minik yeşil elma
sekersiz türk kahvesi
saat 15 de
3 tane firinda pismiş tam kanat derisiyle beraber
13 14 tane süs biberi
1 domates
1 bardak ayran
su yatana kadar 4 lt olur.
akşamüstü yürüyüş yapacam.
bugün çok dinlendim.evin işi bitmisti dünden.
spora da baslamak istiyorum artik ama çok üsengecim.sıkılaşmam lazım.nerden nasil baslasam acaba
Selam kızlar
Bugün ailecek dışardaydık ama bu diyeti bozmama engel olmadıMillet steakhouseları gömerken ben isveç köftenin yanında karnabahar ve brokoli kemirdim
İki üçgen karpuz ve 1 adet üzüm şimdilik
Ama su hiç içmedim daha çocukları yıka evi temizle spor yap
KAÇTIM BEN KIZLAR!!!!
yürüyüsü hergün yapiyorum zaten canim.bikac gündür gitmedim sadece.Hızlı tempo Yürüyüş ile başlayabilirsin canım en basiti normal ağır tempo değil de:)
Hangi bölgende sarkma başladı genelde kollarda oluyoryürüyüsü hergün yapiyorum zaten canim.bikac gündür gitmedim sadece.
farkettim de biraz kilo verince sarkmalar baslamıs.sıkılaşmam lazım.
Ağırlık kesinlikle tavsiye ederimyürüyüsü hergün yapiyorum zaten canim.bikac gündür gitmedim sadece.
farkettim de biraz kilo verince sarkmalar baslamıs.sıkılaşmam lazım.
evet canim.kollarda var ve iç bacakta.biraz da alt karın.Hangi bölgende sarkma başladı genelde kollarda oluyor
biraz açabilir misin?neler yapmaliyim?Ağırlık kesinlikle tavsiye ederim
Buradan link atmak yasak balım özelden 6 hareket atıyorum kollar için onları düzenli yaparsan 2 haftaya fark ettirir kollarını.evet canim.kollarda var ve iç bacakta.biraz da alt karın.
biraz açabilir misin?neler yapmaliyim?
Ortalama ne kadar kalori alıyorsun canım yeme sırasındaTek öğün menüm bugünde her zamanki gibi
Peynir
7 zeytin
Domates Salatalık
Haşlanmış Yumurta
Çay
Peynirle domates salatalığı fazla kaçırmış olabilirim ki bir an bitiremeyeceğimi sandım doyma hissini hissetmek çok güzel
Dün öğleden sonra ufak bir kaçamak yaptım ama kilo aldırmayan cinstenbugün umuyorum yapmayacağım yarın 60lı rakamları görmem çok muhtemel bunun hevesine sabredebilirim
Buradan link atmak yasak balım özelden 6 hareket atıyorum kollar için onları düzenli yaparsan 2 haftaya fark ettirir kollarını.
Normalde kalori hesaplamıyorum ama şimdi baktım yaklaşık 500 kalori olması lazım mesela peyniri genellikle diyet menülerde 1 kibrit kutusu büyüklüğünde olarak görüyorum ama ben biraz daha fazla tüketiyorum zaten tek öğün yiyorumOrtalama ne kadar kalori alıyorsun canım yeme sırasında