- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.301
Hatta durun güzel bir spor videosu atayım
Kollar için 5 dk ama çok etkili
Kollar için 5 dk ama çok etkili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bilmiyorum ban yeriz diye özelden atıyorum öyle şeyleri yaBuradan link atmak yasak değil ya
Spor hareket paylaşımı yapılıyor sıkıntı yok
Yine de emin olmak için soralım @Mune Hanim
550 ile evet kilo verirsin canım ama metabolizma bir süre sonra yavaşlamaya başlıyor sonra geri hızlandırmak için daha zorlu günler geçirirsin. Ve diyet bittikten sonra en ufak bir kaçamak da artılar dolusu kilo olarak geri döner. Hafif hafif kalori arttırıp günden güne 800 900 kaloriye çıkabilirsin ilk etapta. Bende 800 1000 arası besleniyorum vere vere gidiyorum her gün.Normalde kalori hesaplamıyorum ama şimdi baktım yaklaşık 550 kalori olması lazım mesela peyniri genellikle diyet menülerde 1 kibrit kutusu büyüklüğünde olarak görüyorum ama ben biraz daha fazla tüketiyorum zaten tek öğün yiyorum
Dışarı çıkmaya üşendiğim vakitler evde leslie yapıyorum dışarıda yaklaşık 1 saatte attığım mesafeyi evde hem 45 dk da tamamlamış oluyorum hemde kollarımda çalışıyor tavsiye ederim maşallah 4 lt su içebiliyosunuz ben çok su tüketirdim şimdi de içemiyorum 1,5 lt zorlanarak ancaslm kızlar bugünkü menüm
saat 11.10 da
yarim su bardaği süt + 2 yk yulaf ezmesi+tarçın
saat 12.30 da
minik yeşil elma
sekersiz türk kahvesi
saat 15 de
3 tane firinda pismiş tam kanat derisiyle beraber
13 14 tane süs biberi
1 domates
1 bardak ayran
su yatana kadar 4 lt olur.
akşamüstü yürüyüş yapacam.
bugün çok dinlendim.evin işi bitmisti dünden.
spora da baslamak istiyorum artik ama çok üsengecim.sıkılaşmam lazım.nerden nasil baslasam acaba
Bardak bardak üşeniyor insan kendine 1 milyonculardan a101 bimden filan bir tane 10 liralık sporcu matarası al canım içine doldurup doldurup iç evde otururken de yanında gezdir matarayı elinde oldukça içersin 500 ml bir mataradan günde 4 tane bitirsen yeter zaten ilk etapta :)Dışarı çıkmaya üşendiğim vakitler evde leslie yapıyorum dışarıda yaklaşık 1 saatte attığım mesafeyi evde hem 45 dk da tamamlamış oluyorum hemde kollarımda çalışıyor tavsiye ederim maşallah 4 lt su içebiliyosunuz ben çok su tüketirdim şimdi de içemiyorum 1,5 lt zorlanarak anca
Aslında 16/8 yapıyorum fakat geçen hafta biraz saldım ondan dolayı 1,5 kg alınca tek öğüne döndüm aldığımı geri vermek için birkaç gün daha devam edip tekrar 2 öğüne çıkacağım dediğiniz çok doğru bıraktığım an alırım bu kiloyu bunun içinde hedefim 60a düşmek kilo almaya biraz meyiliyyim en azından 65 e inip çıkmak benim için sorun olmazAy bilmiyorum ban yeriz diye özelden atıyorum öyle şeyleri ya
550 ile evet kilo verirsin canım ama metabolizma bir süre sonra yavaşlamaya başlıyor sonra geri hızlandırmak için daha zorlu günler geçirirsin. Ve diyet bittikten sonra en ufak bir kaçamak da artılar dolusu kilo olarak geri döner. Hafif hafif kalori arttırıp günden güne 800 900 kaloriye çıkabilirsin ilk etapta. Bende 800 1000 arası besleniyorum vere vere gidiyorum her gün.
Eskiden bende senin gibi 500 600 yiyordum evet veriyordum ama öyle aman aman bir veriş olmuyordu haftada 1.5 kg civarı. Sonra 700 800 lere çıktım baktım yine aynı kiloyu veriyorum o nedenle geri düşmedim bir daha. Şuanda 1000 altında seyrediyorum. Kilo verişimin sonlarına doğru yavaş yavaş 1200 kaloriye kadar çıkaracağım hayat boyu devam ettirebilmek için diyeti.
Bende matara ile dolanıyorum ama biraz geç su içmeye başlıyorum belli bi yerde tıkanınca da kalıyor öyle çok terleyen biriyim bundan dolayı aşırıda su içerdim kendime şaşırıyorumBardak bardak üşeniyor insan kendine 1 milyonculardan a101 bimden filan bir tane 10 liralık sporcu matarası al canım içine doldurup doldurup iç evde otururken de yanında gezdir matarayı elinde oldukça içersin 500 ml bir mataradan günde 4 tane bitirsen yeter zaten ilk etapta :)
Öğün olayına karışmam ben bende tek öğün yapıyorum yani 4 saatlik yeme aralığı olunca zaten bölemiyorsun bölecek vakit yok. Ben diyet gruplarından mezun olduğum son hafta 400 500 600 kalori aldım 1 hafta boyunca çok da iyi kilo verdim mezun oldum ama olduğum gibi yemeye başlayıp 4 kilo birden aldım geri kabus gibiydi.Aslında 16/8 yapıyorum fakat geçen hafta biraz saldım ondan dolayı 1,5 kg alınca tek öğüne döndüm aldığımı geri vermek için birkaç gün daha devam edip tekrar 2 öğüne çıkacağım dediğiniz çok doğru bıraktığım an alırım bu kiloyu bunun içinde hedefim 60a düşmek kilo almaya biraz meyiliyyim en azından 65 e inip çıkmak benim için sorun olmaz
tsk ederm canim.yapmaya calisacam.Buradan link atmak yasak balım özelden 6 hareket atıyorum kollar için onları düzenli yaparsan 2 haftaya fark ettirir kollarını.
leslie kaç yapiyorusn canim?ben bi türlü spro yapmaya vakit bulamiyorum evdeDışarı çıkmaya üşendiğim vakitler evde leslie yapıyorum dışarıda yaklaşık 1 saatte attığım mesafeyi evde hem 45 dk da tamamlamış oluyorum hemde kollarımda çalışıyor tavsiye ederim maşallah 4 lt su içebiliyosunuz ben çok su tüketirdim şimdi de içemiyorum 1,5 lt zorlanarak anca
Bende sevmiyorum içmeyi ama kilo verişime etki ediyor o nedenle mecbur içiyorum. Yudum yudum iç olayı yok bende içti mi dikiyorum içebildiğim kadar. 750 ml mataram var ondan 4 kere doldurup bitiriyorum 3 lt tamamlıyorum bitki çayı vs da extram oluyorBende matara ile dolanıyorum ama biraz geç su içmeye başlıyorum belli bi yerde tıkanınca da kalıyor öyle çok terleyen biriyim bundan dolayı aşırıda su içerdim kendime şaşırıyorum
83 den 60 a düşersem o arada alacağım 5 kiloyu hiç dert etmeyeceğim gibi geliyor 60-65 aralığında takılmayı planlıyorum 65 e çıkmak tabi istemem o yüzden aldığımda da geri vermeye çalışırım, doğrudur böyle kilo vermekte çok sağlıklı değil ama kilo veremeyeceğime inanarak başladığımdan bu kadar kilo verip sağlık kısmını hiç göz önüne getiremiyorum bundan sonrasını sağlıklı bir şekilde veririm inşallahÖğün olayına karışmam ben bende tek öğün yapıyorum yani 4 saatlik yeme aralığı olunca zaten bölemiyorsun bölecek vakit yok. Ben diyet gruplarından mezun olduğum son hafta 400 500 600 kalori aldım 1 hafta boyunca çok da iyi kilo verdim mezun oldum ama olduğum gibi yemeye başlayıp 4 kilo birden aldım geri kabus gibiydi.
Normalde bırak 500 600ü 800 900 1000 kaloriye bile çok düşük diye taşlıyorlar diyet gruplarında kadınlar Diyetisyenler de genelde 1200-1400 kal arası listeler hazırlıyorlar kilo verimi için. Bizim ufak ufak standart kalorilere yanaşmamız lazım tabi direk 1200 alalım 1000 alalım demiyorum da hafif hafif birkaç günde bir 20 30 kalori arttıra arttıra vücudu şoklamadan yükseltiriz. :)
45 dklık olanı yapıyorum ben 3mil olan, evlisiniz sanırım tabi zaman bulmak çok zor sizin için evin işi gücü bitmez 15dklık olan setlerde var onları vakit buldukça bazen tek set bazen 2 set yapabilirsiniztsk ederm canim.yapmaya calisacam.
leslie kaç yapiyorusn canim?ben bi türlü spro yapmaya vakit bulamiyorum evde
masallah size.
suyu severim.büyük bardakla 1 kereden doymam hic.2.sini de icerim.mevsim yaz.içesim gelir habire.öglen 2 litre sürahiye doldurdum.öncesinde de icmistim.sürahideki bitmek üzere.birazdan yine dolduracam.dolaba koyar
gelir gider içerim.
Su içmeyi seviyordum ama bu ara aramız limoni sanırım evet ilk başlarda bende çok su içmeye çalıştım kesinlikle çok faydası var bende yudum yudum değil direk ne kadar içebilirsemBende sevmiyorum içmeyi ama kilo verişime etki ediyor o nedenle mecbur içiyorum. Yudum yudum iç olayı yok bende içti mi dikiyorum içebildiğim kadar. 750 ml mataram var ondan 4 kere doldurup bitiriyorum 3 lt tamamlıyorum bitki çayı vs da extram oluyor
İyi bayramlar canımMerhaba,
Öncelikle şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim.
07:30 Peynir,3 zeytin,1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay,1 ceviz,1 dilim ekmek
1 bardak kefir,1 nektari,yarım armut,3 kayısı (meyveyi abartmış olabilirim J)
13:00 kapanış öncesi 5 y.kaşığı barbunya, pul biberli yoğurt
Kapanıştan önce 7.000 adım.
Canım ben çok aldım Lc Waikiki bir dönem. O L dediği Long, paça boyu uzun yanlar boyu çok uzunlar için, R dediği Regular yani standart paça boyu. Eğer esnek kalıpsa 46, yoksa 48 olabilir diye düşündüm ama çok net değilim gerekirse ara ve sor Beğendiğin modeli söyleyip herhangi bir mağazasını telefonla Ara yardımcı olurlar ona göre sipariş verirsinslm kızlar
konu dışı ama fikrnizi almak istiyorum.
lcw nin kot pantolonlarinin kalıbi nasil?ben daha önce hic almadim.denemeye kabinlere de girmedim.cünkü 107 kiloydum ve kendime hicbisey alasim yoktu.uzun bi süre siyah taytlardan beli lastikli seylerden giydim hâl böyle olunca.
ama simdi bi tane alayim diyorum.hâlâ tam emin değilim.zayiflayip.da öyle mi alsam düsüncesi de var.
ben kırsalda oturuyorum.burada imkân yok
gitme imkânım da yok..netten siparis vericem.beden ölçüleri var ama güvenemiyorum.
kalıp olarak kaç bedene tekâbül ederim bilmiyorum.
bel 92 cm
karin 109
basen 111
ölcülerim cok fena
boy 174.
bide boy L R var.o ne?
bilen birileri yardimci olursa çok sevinirim.
Afiyet olsun, yağ kısıtı yok zaten çok da yememişsin canım ama kanat yerine fırında tavuk göğüs daha az kalorili ve daha tok tutar bir dahaki sefer için aklında olsunslm kızlar bugünkü menüm
saat 11.10 da
yarim su bardaği süt + 2 yk yulaf ezmesi+tarçın
saat 12.30 da
minik yeşil elma
sekersiz türk kahvesi
saat 15 de
3 tane firinda pismiş tam kanat derisiyle beraber
13 14 tane süs biberi
1 domates
1 bardak ayran
su yatana kadar 4 lt olur.
akşamüstü yürüyüş yapacam.
bugün çok dinlendim.evin işi bitmisti dünden.
spora da baslamak istiyorum artik ama çok üsengecim.sıkılaşmam lazım.nerden nasil baslasam acaba
Helal sana bu azimle bayram kolay geçecek inşallahSelam kızlar
Bugün ailecek dışardaydık ama bu diyeti bozmama engel olmadı Millet steakhouseları gömerken ben isveç köftenin yanında karnabahar ve brokoli kemirdim
İki üçgen karpuz ve 1 adet üzüm şimdilik
Ama su hiç içmedim daha çocukları yıka evi temizle spor yap
KAÇTIM BEN KIZLAR!!!!
İyi bayramlar canımSelamünaleyküm
Sabah
100gr kavurma
1 domates
2 Haslanmıs yumurta
1 şeftali
3 adet fıstık
1 hurma
Ara
3 fıstık, 1 hurma
Küçük kare çikolata (7gr)
Türk kahvesi
Aksam
200gr zeytinyağlı taze fasulye
250gr gogus Izgara
Şimdiye kadar 2 bucuk lt su. Yatana kadar da içerim biraz daha.
Bugun spor yapamadım ama saat 10 da temizliğe basladım 3 te bitti. Tüm evi temizledim çok yorukdum ev150m2 camlar dahil temizledim . çok yoruldum. Aksam güç bulabilirsem yürüyüş yapacağım.
Herkese şimdiden hayırlı bayramlar
Bende isterim o hareketleriBuradan link atmak yasak balım özelden 6 hareket atıyorum kollar için onları düzenli yaparsan 2 haftaya fark ettirir kollarını.
Canım afiyet olsun menün az biraz daha protein ile yükseltirsen bence uzun vadede sana daha faydalı olacaktır, metabolizma hızı yönündenTek öğün menüm bugünde her zamanki gibi
Peynir
7 zeytin
Domates Salatalık
Haşlanmış Yumurta
Çay
Peynirle domates salatalığı fazla kaçırmış olabilirim ki bir an bitiremeyeceğimi sandım doyma hissini hissetmek çok güzel
Dün öğleden sonra ufak bir kaçamak yaptım ama kilo aldırmayan cinsten bugün umuyorum yapmayacağım yarın 60lı sayıları görmem çok muhtemel bunun hevesine sabredebilirim
Kaptanım telefonumun kamerası bozuldu video çekemiyorum bayramda yaptırıcam inşallah bayramdan sonra size videolu çeker yollarım hangi bölge istiyorsanız. Ben spor salonunda çalışıyorum ya özel ders verip program vs de yazıyoruz biz her yerimiz alet hareket fitness yaniBende isterim o hareketleri
4 Ağustosa hazırlanıyorum diyorsun kaptinim30/7 menü 20/4 oldu bugünde
Sanırım yavaş yavaş 20/4 düzeni oturuyor çok emin değilim ama
13.30: kıymalı yumurta, yeşillik, domates salatalık 10 siyah zeytin çay
14.30 civarı 1 kefir ve aylar sonra ilk defa zeytinyağlı yaprak sarma (incecik sardım) 4 adet, Bayram için eve sardım
16.45 : lor peynirli bol salata, semizotu yemeği (kıymalı, pirinçsiz) 1 tabak
Çay, yeşil çay, Maden suyu, bol su, kahve içtim form çay içerim daha
Bugün işlerden yürüyemedim.
Bende bacakları inceltmek için bir adet videonuza talibim üst bölge zayıfladı ama bacak ve basen için istediğim şekle henüz gelemedimKaptanım telefonumun kamerası bozuldu video çekemiyorum bayramda yaptırıcam inşallah bayramdan sonra size videolu çeker yollarım hangi bölge istiyorsanız. Ben spor salonunda çalışıyorum ya özel ders verip program vs de yazıyoruz biz her yerimiz alet hareket fitness yani
Bayramdan sonra hatırlat balım direk sonuca yönelticek birkaç hareket çeker yollarım onları düzenli yaparsan 3 haftaya sonuç alırsın. :) Kameranın içine su girdi hiçbir uygulamada açılmıyor tamire vermek lazım işten güçten götüremedim bayramda bir yer bulup yaptırıcam inşallahBende bacakları inceltmek için bir adet videonuza talibim üst bölge zayıfladı ama bacak ve basen için istediğim şekle henüz gelemedim
Çok teşekkür ederim şekil demişim ama tek derdim incelmek yani ip atlıyorum faydası oluyor sanki sadece sol ayağım biraz mızmızlanıyor bu konuda iyi atlayabiliyorum ama ara vermek zorunda kalıyorumBayramdan sonra hatırlat balım direk sonuca yönelticek birkaç hareket çeker yollarım onları düzenli yaparsan 3 haftaya sonuç alırsın. :) Kameranın içine su girdi hiçbir uygulamada açılmıyor tamire vermek lazım işten güçten götüremedim bayramda bir yer bulup yaptırıcam inşallah
Kaptanım telefonumun kamerası bozuldu video çekemiyorum bayramda yaptırıcam inşallah bayramdan sonra size videolu çeker yollarım hangi bölge istiyorsanız. Ben spor salonunda çalışıyorum ya özel ders verip program vs de yazıyoruz biz her yerimiz alet hareket fitness yani
Kol bende de problem4 Ağustosa hazırlanıyorum diyorsun kaptinim
Ağırlık antremanı. Youtu.be da bir sürü video var. Dambıl al bikaç tane ve başlaevet canim.kollarda var ve iç bacakta.biraz da alt karın.
biraz açabilir misin?neler yapmaliyim?