Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlaaaar.

Pazartesi kilom: 56.1
Çarşamba kilom: 55.6
Perşembe yani bugün kilom: 54.9

54leri gördüm işte bu beee. Dünkü karbonhidrat yüklemesi negatif etkilemedi blondeaddict blondeaddict çok uzun zamandır karb yüksek almıyordum sanırım vücuduma iyi geldi kaptanım ha bir de dün lifi 50 gr üzeri alınca bol su ve form çay etkisi ile dün gecede bu sabahta wc çıktım 2 kere. Oradan da bir kilo kaybım var tabi ne varsa temizledim içimde. :KK70:

Günaydın kızlaaaar.

54leri gördüm işte bu beee. Dünkü karbonhidrat yüklemesi negatif etkilemedi blondeaddict blondeaddict çok uzun zamandır karb yüksek almıyordum sanırım vücuduma iyi geldi kaptanım ha bir de dün lifi 50 gr üzeri alınca bol su ve form çay etkisi ile dün gecede bu sabahta wc çıktım 2 kere. Oradan da bir kilo kaybım var tabi ne varsa temizledim içimde. :KK70:
cok sevindim canim.ne güzel 54 olmuşsun.pazartesi 52 ye düsersin bence.

cok sevindim canim.ne güzel 54 olmuşsun.pazartesi 52 ye düsersin bence.
O kadar kısa sürede veremem canım wc de çıktım ya 2 kere atacak birşey kalmadı şuanlık :KK70: ama pazartesi tartısına en azndan 54.0 görmek istiyorum 20/4 if gerçekten çok etkili hızlı verdiriyor spor ile destekleyince

Günaydın kızlaaaar.

Ohhh masallahhhhhhh 😂😂 darisi bosaltim yapamayan arkadaslarimizin basina 😂

Kızlar bizde bugün köye gidecez haftaya salı günü de İzmire gidecez korkuyorum ne yalan söyleyeyim artı gelmekten 😬😱
Meyveyi çok abartma balım bir de zaman aralığını korumaya çalış eğer zaman aralığını bozmazsan köyde sorun olacağını sanmam ama İzmirde kumrular bombalar allah kerim :KK70: :KK70:

Meyveyi çok abartma balım bir de zaman aralığını korumaya çalış eğer zaman aralığını bozmazsan köyde sorun olacağını sanmam ama İzmirde kumrular bombalar allah kerim :KK70: :KK70:
Meyveden çok sebze yiyorum cnm
ama düzen bozulacak hem orda hem İzmir de
en büyük etken burda kopmamak arada giremezsen bir hal hatır sormayı unutmayın kızlar 🤣🤣

Maşallah tartıldın mı pki ne kadar fark etti 3-4 günde

Ben cumartesi başladım 20/4 sisteme 56.7 mi neydi pazartesi 56.1 salı 55.6 böyle ine ine gidiyorum cuma tartılacağım bundan sonra inşallah 54leri göreceğim. :)
Diyeti geçen hafta 2 gün salınca azda olsa aldım 1 buçuk kilo kadar onu toparlamak için başladım ve evet farkediyor dediğin gibi 700 gr rahat veriyorsun hatta dün 6 dan önce kısır kaçamağı yaptım bulgur diyet açısından sorun olmuyormuş sanırım ve yine vermişim bugün 750 gr. Tartıldım 70,60 çok az kaldı🙊

Diyeti geçen hafta 2 gün salınca azda olsa aldım 1 buçuk kilo kadar onu toparlamak için başladım ve evet farkediyor dediğin gibi 700 gr rahat veriyorsun hatta dün 6 dan önce kısır kaçamağı yaptım bulgur diyet açısından sorun olmuyormuş sanırım ve yine vermişim bugün 750 gr. Tartıldım 70,60 çok az kaldı🙊
Bulgur da yeniyor aynen öyle maşallah 69ları göreceksin o zaman hafta sonu kesin hadi bakalım :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Arkadaşlar merhaba
Ben bugun köye geçiyorum pazar akşam döncem orda internet yok. Diyete devam zaten etten çok yiyemiyorum pazartesi tartıda görüşmek üzere 🤗🤗
Canım iyi bayramlar pazartesi görüşürüz 💐
Günaydın kızlaaaar.

Süper tebrik ederim çok sevindim 🤩
Şaşırtma işe yaramış 👍
Kızlar bizde bugün köye gidecez haftaya salı günü de İzmire gidecez korkuyorum ne yalan söyleyeyim artı gelmekten 😬😱
Canım elinden gelenin en iyisini yap inşallah sıkıntısız atlatırsın 🙏🥰
Süper tebrik ederim 👏🤩

X