Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhaba,
Öncelikle şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim.
07:30 Peynir,3 zeytin,1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay,1 ceviz,1 dilim ekmek

1 bardak kefir,1 nektari,yarım armut,3 kayısı (meyveyi abartmış olabilirim J)

13:00 kapanış öncesi 5 y.kaşığı barbunya, pul biberli yoğurt

Kapanıştan önce 7.000 adım.

Aynen inşallah araya bayram girmese daha güzel olurdu ama neyse😂
Sorma bayram banada darbe vurdu spor salonu 3 gün kapalı artık evde duvarlara tırmanırım :KK70: belediyenin aletleri falan yapıcam en kötü sahile gidip hahaha 😂
Ben olsam tartimi da yanima alirdim 😂😂
Ay bende öyleyim utanmasam gece yatarken eşimle arama tartıyı koyucam evladım gibi oldu 2 aydır gözüm gibi bakıyorum sık sık pilini değişiyorum siliyorum fssfggsh :KK70:

slm kızlar
konu dışı ama fikrnizi almak istiyorum.
lcw nin kot pantolonlarinin kalıbi nasil?ben daha önce hic almadim.denemeye kabinlere de girmedim.cünkü 107 kiloydum ve kendime hicbisey alasim yoktu.uzun bi süre siyah taytlardan beli lastikli seylerden giydim hâl böyle olunca.
ama simdi bi tane alayim diyorum.hâlâ tam emin değilim.zayiflayip.da öyle mi alsam düsüncesi de var.
ben kırsalda oturuyorum.burada imkân yok
gitme imkânım da yok..netten siparis vericem.beden ölçüleri var ama güvenemiyorum.
kalıp olarak kaç bedene tekâbül ederim bilmiyorum.
bel 92 cm
karin 109
basen 111
ölcülerim cok fena😣
boy 174.
bide boy L R var.o ne?
bilen birileri yardimci olursa çok sevinirim.

Sorma bayram banada darbe vurdu spor salonu 3 gün kapalı artık evde duvarlara tırmanırım :KK70: belediyenin aletleri falan yapıcam en kötü sahile gidip hahaha 😂

Ay bende öyleyim utanmasam gece yatarken eşimle arama tartıyı koyucam evladım gibi oldu 2 aydır gözüm gibi bakıyorum sık sık pilini değişiyorum siliyorum fssfggsh :KK70:

Bu sabah tartilirken esim gordu bana tartiya baktigin askla bakmiyosun dedi 😂 dedim sende bana ne guzel kilo verdin de sana da oyle bakiyim 😂 bi donem tartimla inisli cikisli bi iliskimiz vardi ama 1 aydir sahane ilerliyoruz 😂😂😂😂

slm kızlar bugünkü menüm
saat 11.10 da
yarim su bardaği süt + 2 yk yulaf ezmesi+tarçın

saat 12.30 da
minik yeşil elma

sekersiz türk kahvesi

saat 15 de
3 tane firinda pismiş tam kanat derisiyle beraber
13 14 tane süs biberi
1 domates
1 bardak ayran

su yatana kadar 4 lt olur.
akşamüstü yürüyüş yapacam.
bugün çok dinlendim.evin işi bitmisti dünden.
spora da baslamak istiyorum artik ama çok üsengecim.sıkılaşmam lazım.nerden nasil baslasam acaba😕

Selam kızlar
Bugün ailecek dışardaydık ama bu diyeti bozmama engel olmadı💪🏻 Millet steakhouseları gömerken ben isveç köftenin yanında karnabahar ve brokoli kemirdim🥺
İki üçgen karpuz ve 1 adet üzüm şimdilik
Ama su hiç içmedim daha çocukları yıka evi temizle spor yap😱😱😱😱😱
KAÇTIM BEN KIZLAR!!!!

slm kızlar bugünkü menüm
saat 11.10 da
yarim su bardaği süt + 2 yk yulaf ezmesi+tarçın

saat 12.30 da
minik yeşil elma

sekersiz türk kahvesi

saat 15 de
3 tane firinda pismiş tam kanat derisiyle beraber
13 14 tane süs biberi
1 domates
1 bardak ayran

su yatana kadar 4 lt olur.
akşamüstü yürüyüş yapacam.
bugün çok dinlendim.evin işi bitmisti dünden.
spora da baslamak istiyorum artik ama çok üsengecim.sıkılaşmam lazım.nerden nasil baslasam acaba😕
Hızlı tempo Yürüyüş ile başlayabilirsin canım en basiti normal ağır tempo değil de:)

Selam kızlar
Bugün ailecek dışardaydık ama bu diyeti bozmama engel olmadı💪🏻 Millet steakhouseları gömerken ben isveç köftenin yanında karnabahar ve brokoli kemirdim🥺
İki üçgen karpuz ve 1 adet üzüm şimdilik
Ama su hiç içmedim daha çocukları yıka evi temizle spor yap😱😱😱😱😱
KAÇTIM BEN KIZLAR!!!!

Kos koş bu isler bitmez gerce hangi evin isi bitiyo ki. Bak boyle dusununce de amaaan bosver diyesim geliyo da sen beni dinleme 😂😂😂

Selamünaleyküm

Sabah
100gr kavurma
1 domates
2 Haslanmıs yumurta
1 şeftali
3 adet fıstık
1 hurma

Ara
3 fıstık, 1 hurma
Küçük kare çikolata (7gr)
Türk kahvesi

Aksam
200gr zeytinyağlı taze fasulye
250gr gogus Izgara

Şimdiye kadar 2 bucuk lt su. Yatana kadar da içerim biraz daha.
Bugun spor yapamadım ama saat 10 da temizliğe basladım 3 te bitti. Tüm evi temizledim çok yorukdum ev150m2 camlar dahil temizledim . çok yoruldum. Aksam güç bulabilirsem yürüyüş yapacağım.
Herkese şimdiden hayırlı bayramlar 😘😘😘

Tek öğün menüm bugünde her zamanki gibi
Peynir
7 zeytin
Domates Salatalık
Haşlanmış Yumurta
Çay
Peynirle domates salatalığı fazla kaçırmış olabilirim ki bir an bitiremeyeceğimi sandım doyma hissini hissetmek çok güzel😅
Dün öğleden sonra ufak bir kaçamak yaptım ama kilo aldırmayan cinsten🤔😂 bugün umuyorum yapmayacağım yarın 60lı sayıları görmem çok muhtemel bunun hevesine sabredebilirim

Tek öğün menüm bugünde her zamanki gibi
Peynir
7 zeytin
Domates Salatalık
Haşlanmış Yumurta
Çay
Peynirle domates salatalığı fazla kaçırmış olabilirim ki bir an bitiremeyeceğimi sandım doyma hissini hissetmek çok güzel😅
Dün öğleden sonra ufak bir kaçamak yaptım ama kilo aldırmayan cinsten🤔😂 bugün umuyorum yapmayacağım yarın 60lı rakamları görmem çok muhtemel bunun hevesine sabredebilirim
Ortalama ne kadar kalori alıyorsun canım yeme sırasında

Ortalama ne kadar kalori alıyorsun canım yeme sırasında
Normalde kalori hesaplamıyorum ama şimdi baktım yaklaşık 500 kalori olması lazım mesela peyniri genellikle diyet menülerde 1 kibrit kutusu büyüklüğünde olarak görüyorum ama ben biraz daha fazla tüketiyorum zaten tek öğün yiyorum

X