Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Oooo bayağı niyetlenen var uzun oruca ne güzel 🤩👏🥰 seviyorum grubumuzu ya 💐

birbeste birbeste 5 Ağustos önermiş bana uyar

Eğer Yapmak isteyen herkese uyarsa 5 Ağustos’u 1.Geleneksel! Otofaji Günü ilan edelim ve Allah ne verdi ise ilerlediğimiz kadar gidelim mi 😂🙈

Varım diyorrrrrrrrrerrrrr

5 ağustos bekle biziiiiii

Biz geliyoruzzzzzzz

Harika. Ama 24 25 die baslamiyoz tamam mi en fazla ne yapabilirsek diyelim ne dersin.. bide 5 ağustos dedim ben siz ne derseniz
Bana fark etmiyor benim zaten hayatım standart her güne uygulayabilirim bayramda izin var bizim iş yerinde salonum kapalı olacak onun yerine bol bol yürücem zaten 31 1 2 sinde 24 saatlik if yapamam evdeyim ya dellenirim iyice. :KK70: benim için 3 4 5 hepsi uygun size ne zaman uyarsa :)

Oooo bayağı niyetlenen var uzun oruca ne güzel 🤩👏🥰 seviyorum grubumuzu ya 💐

birbeste birbeste 5 Ağustos önermiş bana uyar

Eğer Yapmak isteyen herkese uyarsa 5 Ağustos’u 1.Geleneksel! Otofaji Günü ilan edelim ve Allah ne verdi ise ilerlediğimiz kadar gidelim mi 😂🙈
Bence aramızda yarışalım 24 saatten sonra bırakanlar tek tek dökülsün foruma bakalım en sona kim kalacak bakalım aramızda kim gerçekten dirençli :KK70:

bende yapmak ister
nasil yapicaz bu konuda pek bilgim yok 4 agustosta son ogunu yedikten sonra biaey yemiycez ama icebilecegiz mi yani çay,kahve, yesilcay gibi
Aynen bal kalorisiz her türlü sıvı serbest çaylar kahveler vs sütsüz şekersiz. 4 ağustosta akşam için bir saat belirleyip girmemiz lazım ama onu nasıl yapıcaz herkesin düzeni farklı kızlar mesela ben 9-10a kadar yemek yiyorum oruca sonra giriyorum sistemi nasıl kuralım herkes kendi 24 saatini mi sürdürsün

28/7 Tarihli 20/4 IF

18:00 ila 22:00 arasında yediklerim (21:30da kestim yemeği)

1 kabak
110 gram süzme beyaz peynir
9 kaşık yağlı yoğurt
4 yumurta
1 yemek kaşığı keten tohumu
Maydanoz, dereotu

Kabağı peyniri yumurtaları tavada pişirdim efsane oldu yağsız tuzsuz yedim tam sporcu yemeği
Yoğurdun içine de dereotu keten tohumu maydanozu bastım karıştırıp yedim o da güzel oldu

Ortalama 900 ila 1000 kalori arası aldım. Protein yüksek yağ iyi karb düşük bir menü oldu. Diyetkolikten yediklerimi hesap ederek hazırlıyorum her gün.

Su 3 litreyi geçtim
Beyaz çay ve form kayısı içeceğim yatana kadar.

Süzme peyniri bitirmeye çalışıyorum 100 gramı 260 kaloriye yakınmış gittim bugün peymar lor peyniri aldım a101den 100 gramı 202 kalori süzme bitince lor peyniri ile devam edicem daha düşük kalori ile daha çok yiyebilmek için :KK70: Allahım nelerin hesabını yapıyoruz allah insanı açlıkla sınamasın valla :KK70: :KK70:

bende yapmak isterim ama
nasil yapicaz bu konuda pek bilgim yok 4 agustosta son ogunu yedikten sonra bisey yemiycez ama icebilecegiz mi yani çay,kahve, yesilcay gibi
Aynen bal kalorisiz her türlü sıvı serbest çaylar kahveler vs sütsüz şekersiz. 4 ağustosta akşam için bir saat belirleyip girmemiz lazım ama onu nasıl yapıcaz herkesin düzeni farklı kızlar mesela ben 9-10a kadar yemek yiyorum oruca sonra giriyorum sistemi nasıl kuralım herkes kendi 24 saatini mi sürdürsün
Şekersiz çay, şekersiz sade kahve bol su ve bitki çayları , sade maden suyu dışında bir şey yok uzun oruçlarda.

Bence şöyle yapalım isteyen herkes 4 Ağustos kapanışını kendi takvimine göre yapıp paylaşsın
5 Ağustos günü de herkes ilerlemesini paylaşır hatta uzatan olursa onu da görürüz bakalım Ne dersiniz ?
❤️

Şekersiz çay, şekersiz sade kahve bol su ve bitki çayları , sade maden suyu dışında bir şey yok uzun oruçlarda.

Bence şöyle yapalım isteyen herkes 4 Ağustos kapanışını kendi takvimine göre yapıp paylaşsın
5 Ağustos günü de herkes ilerlemesini paylaşır hatta uzatan olursa onu da görürüz bakalım Ne dersiniz ?
Bana uyar Oruç Takibi diye bir uygulama var telefonlarda onu da yükleyip oruç durumundan foto paylaşabiliriz ben kendi IFmi o şekilde takip ediyorum kaç saat geçti kaç saat kaldı gösteriyor bana. Ben 4 ağustos akşam 8e doğru bitirip uygulamamı başlatıp 24 saate girerim. O değil de benim oruç uzarsa gece 11 12 de filan yicem herhalde inşallah hepiniz benden önce pes edersiniz de geceye kalmam ahahaha :KK70: :KK70: :KK70:

Bana uyar Oruç Takibi diye bir uygulama var telefonlarda onu da yükleyip oruç durumundan foto paylaşabiliriz ben kendi IFmi o şekilde takip ediyorum kaç saat geçti kaç saat kaldı gösteriyor bana. Ben 4 ağustos akşam 8e doğru bitirip uygulamamı başlatıp 24 saate girerim. O değil de benim oruç uzarsa gece 11 12 de filan yicem herhalde inşallah hepiniz benden önce pes edersiniz de geceye kalmam ahahaha :KK70: :KK70: :KK70:
Evet kullanıyoruz uygulamayı canım bilmeyen varsa indirsin faydalı olur 👍

ok uyarim ben

Merhabalar 🤗

Sabah klasik kahvalti omlet domates salatalık peynir zeytin

3 gibi çeyrek simit ayran

1 muz bir bardak süt

Aksam barbunya yogurt

Karpuzlada kapanışı yaptım.
Şuan yürüyorum 💪💪
Afiyet olsun ve iyi yürüyüşler 👍
Simit muz karpuz üçlüsü miktar olarak çok olmasa da üçü aynı gün olmasın karbonhidratları kontrol altında tutalım 🥰
28/7 Tarihli 20/4 IF

18:00 ila 22:00 arasında yediklerim (21:30da kestim yemeği)

1 kabak
110 gram süzme beyaz peynir
9 kaşık yağlı yoğurt
4 yumurta
1 yemek kaşığı keten tohumu
Maydanoz, dereotu

Kabağı peyniri yumurtaları tavada pişirdim efsane oldu yağsız tuzsuz yedim tam sporcu yemeği
Yoğurdun içine de dereotu keten tohumu maydanozu bastım karıştırıp yedim o da güzel oldu

Ortalama 900 ila 1000 kalori arası aldım. Protein yüksek yağ iyi karb düşük bir menü oldu. Diyetkolikten yediklerimi hesap ederek hazırlıyorum her gün.

Su 3 litreyi geçtim
Beyaz çay ve form kayısı içeceğim yatana kadar.

Süzme peyniri bitirmeye çalışıyorum 100 gramı 260 kaloriye yakınmış gittim bugün peymar lor peyniri aldım a101den 100 gramı 202 kalori süzme bitince lor peyniri ile devam edicem daha düşük kalori ile daha çok yiyebilmek için :KK70: Allahım nelerin hesabını yapıyoruz allah insanı açlıkla sınamasın valla :KK70: :KK70:
Hakkaten tam sporcu yemeği olmuş bir an bir bodybuildingci öğünü sandım 👍👏
Sürülebilen peynirler yağlı yapıda oldukları İçin kalorisi daha yüksek. Yağ konusunu zaten uygulamada takip ediyorsan sorun yok.
Ay ben de bakayım peymar’a ama bulunsun evde bazen salatalara bile ilave edince güzel öğün oluyor lor 🥰

X