Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Proteine abanıcaz olabildiğince yumurta peynir tavuk balık gibi şeyler. Yulaf kepeği ezmesi filan da iyidir midede şişer tokluk verir. Keten tohumu ile destek verilebilir tarçın ile destek verilebilir. Yani işte tok tutan geç acıktıran şeyleri yemek lazım ben öyle yapıcam o güne özel bol yumurtalı bir beslenme şekli yapıcam

Icim disim yumurta tavuk oldu zaten 😂 yakinda gidaklamaya baslicam diye korkuyorum 😂😂

Otofaji 24-48 saat aralığında diyor benim uygulama
blondeaddict blondeaddict üstad 50 saat dayandı ama ben 40 saati zor dayandım. Özetle o kadar saat aç kalınacksa da yani öncesini de elimizi korkak alıştırmasak mı🤣🤣

Bi Hamburger patates gomerim artik 😂😂😂 nasil ozlediysem korkak alistirma diyince aklim direkt oraya gidiyo 😂😂

Icim disim yumurta tavuk oldu zaten 😂 yakinda gidaklamaya baslicam diye korkuyorum 😂😂
Bir ara bende öyleydim her sabah standart 2 yumurta 1 dil beyaz peynir. Yedim yedim yedim en son kabızlık başladı kronik haftada 2 kere filan anca çıkar oldum. :olamaz: Kuru erikler keten tohumları fayda etmedi 1 ay debelendim bekunis ile çıkıyordum tuvalete. Sonra korktum bir müddet yemedim şimdi tekrar başladım ama kayısılı form filan takviye yapıyorum yoksa kesin kabız olurum yumurtaylan :KK70:

Bi Hamburger patates gomerim artik 😂😂😂 nasil ozlediysem korkak alistirma diyince aklim direkt oraya gidiyo 😂😂
İnanır mısın onu bugün yolda bende düşündüm eve gelirken 900 kaloriye tekabül edicek hamburger menü yiyim keyif yapiyim filan sonra da dedim o şekilde yersem kesin geri acıkırım cesaret edemedim şöyle 52 53lere geldiğimde bir gün yapıcam ama :KK70:

Canım saat kısıtı yok herkes gittiği kadar gitsin İlk hedef tabi 24 saat ama zorlanan keser.
Kabak çekirdekli tarifi tutturur mu bilmiyorum yoksa bize zararı yok bilakis çinko
Uzun oruç öncesi beslenme yazıyorum ayrı postta

Gittigi yere kadar o zaman 😂 bugun 22 saat oldu benim bi turöu yemek demeye zaman bulamadim. 24 saat rahat dururum . Biraz zor uyurum ac acina ama dayanirim 😂 Stok yaglar bosuna mi var 😂

Gittigi yere kadar o zaman 😂 bugun 22 saat oldu benim bi turöu yemek demeye zaman bulamadim. 24 saat rahat dururum . Biraz zor uyurum ac acina ama dayanirim 😂 Stok yaglar bosuna mi var 😂
Aynı benimde 6da oruç bitiyordu 5:30da spora başlayınca eve gelişim 9a yaklaştı uygulamayı durdurduğumda 23 saate yakın gösteriyordu dışarda olunca bir türlü başlayamadım eve gelince üstümden kıyafetleri çıkartmadan gömdüm herşeyi valla :KK70:

❗❗️Uzun Oruç Öncesi Ne Yiyelim Nasıl Hazırlanalım?

Sevgili A Amanedenolmuyo arkadaşım harika soru sormuş evet bu oruç evresi kadar önemli aslında 💐🥰

📌Uzun oruçta vucüt yağları yakıt olarak kullansın hedefimiz oraya gitmek. Dolayısı ile öncesinde vücuda şeker ve basit karbonhidrat içerikli şeyleri vermeyelim. Eğer mümkünse kemik suyu sebze çorbaları ,avakado, salatalar, sebze yemekleri, baklagiller, yoğurt,yumurta istenirse et,tavuk, balık ürünleri peynir tercih edilebilir.
Abartılı yağ tüketmeyin ama yağ kısıtı yapmayın.
Kimileri uzun oruç öncesi et,süt türü ürünleri de kısar, tamamen vegan tarzına geçer size kalmış ama bu aşamada acıkma ihtimaliniz yüksek olacaktır diye düşünüyorum tavsiye etmem,
Ama sakın makarna pilav ekmek yemeyin tutsun diye tutmaz

📌İkinci bir konu da buna zihnen hazırlanmak
Yani bunu bedene bir ödül gibi düşünelim, ceza değil. Hür irademizle vücuda kendini tamir için zaman tanıyor vs yağ yakmasına olanak veriyoruz. Şükür ve bu irade gücümüz ile ilerlersek inanın o açlık bir süre sonra kalmıyor 🥰
📌Uzun oruçlarda spor şart değildir bir detoks sürecidir eğer uyumak isterseniz uyursunuz bedeninizi dinleyin ama çoğunuzun enerjisi yüksek olacak yapmak isteyen yapabilir.

Bir ara bende öyleydim her sabah standart 2 yumurta 1 dil beyaz peynir. Yedim yedim yedim en son kabızlık başladı kronik haftada 2 kere filan anca çıkar oldum. :olamaz: Kuru erikler keten tohumları fayda etmedi 1 ay debelendim bekunis ile çıkıyordum tuvalete. Sonra korktum bir müddet yemedim şimdi tekrar başladım ama kayısılı form filan takviye yapıyorum yoksa kesin kabız olurum yumurtaylan :KK70:

Ben dogadanin elma kromlu Form cayiyla cikiyorum 😂 esim bu ay tek gitti alisverise dlma kromlu Form cayi yazdim gitmis elma cayi almis 😂 ben ne anlarim Form cayindan diye bi Ton soylendi 😂😂 Form cayim da az kaldi sonra napcam bilmiyorum 😂😂

20200728_230539.jpg

İnanır mısın onu bugün yolda bende düşündüm eve gelirken 900 kaloriye tekabül edicek hamburger menü yiyim keyif yapiyim filan sonra da dedim o şekilde yersem kesin geri acıkırım cesaret edemedim şöyle 52 53lere geldiğimde bir gün yapıcam ama :KK70:

Senin fazla kilon da yokmus sen oyle diyorsan ben napiyim 😂😂😂😂

Aynı benimde 6da oruç bitiyordu 5:30da spora başlayınca eve gelişim 9a yaklaştı uygulamayı durdurduğumda 23 saate yakın gösteriyordu dışarda olunca bir türlü başlayamadım eve gelince üstümden kıyafetleri çıkartmadan gömdüm herşeyi valla :KK70:

Uzun aclik sonrasi kontrol biraz zor oluyo tabi 😂

X