- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.021
Afiyet olsun Biraz yoğurt ve ayran İlave ile süper olurBüyük istikrarla yola devam :)
Kahvaltı : 10: haşlanmış yumurta 1
Kaşar peyniri
Akşam 18.: 1 kepçe mercimek çorba
1 kase semizotu salatası
3 köfte
MerhabaMerhaba günlük öğünümü teke düşürdüğümden artık 1 haftalık paylaşım yapıp o tabloya katılmak istiyorum
Saat 12 civarı kahvaltı yapıyorum günde 2 öğün yeme cesaretimi kaybettim diyebilirim kilo almaktan korktuğumdan birkaç gündür tek öğün yiyorum ve gece mide bulantılarım oluyor malesef ama sabır
Kahvaltıda
Peynir, zeytini 7 taneden fazla yemiyorum
sadece çilek reçelinden 1 çilek yedim
Ekmek asla kullanmıyorum
Çok az kaşar yedim
Bol miktarda domates ve salatalık tüketiyorum fakat tuzlamıyorum
Çay
bu sabah tartıldım ve 49 günlük diyetin sonucunda 11,6 kilo vermiş bulunmaktayım ilk 15 gün çok rahat kilo verdim ve verdiğim kilo gözle görülür bir şekilde belli oluyordu fakat artık 60lara yaklaştıkça kilo vermede zorlanıyorum sanırım bu hafta 2 gün diyet bozdum ve 1 haftada biraz kilo aldım ve yinede diyeti bozdum diyerek bırakmadım bu hafta -0,3 kg ile haftayı kapatmış bulunmaktayım
Hedef kilolara geldikçe az vermek normal moralini bozma gayet güzel ilerlemişsin
Yediklerin sadece bu ise çok çok az
Mutlaka biraz protein almalısın bu kadar az yiyerek depo yağlardan kurtulmak zorlayabilir.
Kahvaltında sadece peynir var anladığım
Eğer illa ki tek öğün yapacaksan yumurta da ilave etmelisin hatta ceviz badem vs de.
Bu kadar az yemek(eğer 1-2 gün kür değilse ) metabolizmayı kilitler
Günlük olarak aynısını yesem bile paylaş lütfen
Burada tek öğün ya da 20 saat ya da uzun oruçlar da tutuyoruz günlük bildirim bizi bir yandan sorumlu tutuyor
Bekliyorum günlük menülerini üzerinden konuşalım
Doğru şeyleri yiyerek zayıflıyor işte, deseydinAaaa benimki
Bi de şey diyor
Yemeği bu kadar seven biri zayıflayamaz ahahah evet yemeği sevdiğim.dogrudur