Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Büyük istikrarla yola devam :)
Kahvaltı : 10: haşlanmış yumurta 1
Kaşar peyniri
Akşam 18.: 1 kepçe mercimek çorba
1 kase semizotu salatası
3 köfte
Afiyet olsun Biraz yoğurt ve ayran İlave ile süper olur 🥰
Merhaba günlük öğünümü teke düşürdüğümden artık 1 haftalık paylaşım yapıp o tabloya katılmak istiyorum
Saat 12 civarı kahvaltı yapıyorum günde 2 öğün yeme cesaretimi kaybettim diyebilirim kilo almaktan korktuğumdan birkaç gündür tek öğün yiyorum ve gece mide bulantılarım oluyor malesef ama sabır😑
Kahvaltıda
Peynir, zeytini 7 taneden fazla yemiyorum
sadece çilek reçelinden 1 çilek yedim
Ekmek asla kullanmıyorum
Çok az kaşar yedim
Bol miktarda domates ve salatalık tüketiyorum fakat tuzlamıyorum
Çay

bu sabah tartıldım ve 49 günlük diyetin sonucunda 11,6 kilo vermiş bulunmaktayım ilk 15 gün çok rahat kilo verdim ve verdiğim kilo gözle görülür bir şekilde belli oluyordu fakat artık 60lara yaklaştıkça kilo vermede zorlanıyorum sanırım bu hafta 2 gün diyet bozdum ve 1 haftada biraz kilo aldım ve yinede diyeti bozdum diyerek bırakmadım bu hafta -0,3 kg ile haftayı kapatmış bulunmaktayım😥
Merhaba
Hedef kilolara geldikçe az vermek normal moralini bozma gayet güzel ilerlemişsin 👍
Yediklerin sadece bu ise çok çok az
Mutlaka biraz protein almalısın bu kadar az yiyerek depo yağlardan kurtulmak zorlayabilir.
Kahvaltında sadece peynir var anladığım
Eğer illa ki tek öğün yapacaksan yumurta da ilave etmelisin hatta ceviz badem vs de.
Bu kadar az yemek(eğer 1-2 gün kür değilse ) metabolizmayı kilitler
Günlük olarak aynısını yesem bile paylaş lütfen
Burada tek öğün ya da 20 saat ya da uzun oruçlar da tutuyoruz günlük bildirim bizi bir yandan sorumlu tutuyor 🥰
Bekliyorum günlük menülerini üzerinden konuşalım 🥰
Aaaa benimki

Bi de şey diyor

Yemeği bu kadar seven biri zayıflayamaz ahahah evet yemeği sevdiğim.dogrudur
Doğru şeyleri yiyerek zayıflıyor işte, deseydin 🙈😀

Selam a dostlar menüm gelsinnnn :kk77:
26. Saatte orucumu bozmuş bulunacağım inşallah :halay:
Akşam 8:30
Bol bol bolca salata, ayran, 1 kuzu şiş 2 köfte (ızgara)
Spor yok bacağım geçmedi
Su 2 lt.
Türk kahvesi nescafe

Selam kızlar ben paylaşım yapamadım Bugun 8 de türk kahvesi 11 de 1 dilim kızartılmış kepekli ekmek 1 yumurta 3 zeytin küçük bir avuç yağsız lor yedim.
Akşam 17.00 da 1 kase sebze çorbası ve biraz salata ile günü kapattım.
Adetim leslie 30 dk yapabildim karnım ağrıdı çok.
Bir de canım sürekli tatlı istiyor kendimi mutsuz hissediyorum sanırım adetten dolayı oldu 😞😞😞

Canım gün içinde biraz badem ceviz filan eklesen onlar da kesiyor mesela bende tatlı isteğini ? Yada tarçınlı bir adet elma? Tarçınlı yoğurt ?
Sonunda 24 saatlik orucumu açıcam kızlar
3 yemek kasıgı pirinç pilavi
6 yemek kasıgı sebzeli tava
Ay hadi tebrikler 24 saat İçin 👍👏
Bir de yoğurt ya da ayran eklesen menüye ?🥰

Son düzenleme:
Selam a dostlar menüm gelsinnnn :kk77:
26. Saatte orucumu bozmuş bulunacağım inşallah :halay:
Akşam 8:30
Bol bol bolca salata, ayran, 1 kuzu şiş 2 köfte (ızgara)
Spor yok bacağım geçmedi
Su 2 lt.
Türk kahvesi nescafe
Tebrikler 26 saat İçin 👏
Afiyet olsun 👍🥰

Kaptanim canim birşey soracağım yada bilen arkadaşlar yorumlarsanız sevinirim

Mesela bugünki 26 saatlik civarindaki orucum gibi oruçları üstüste kac gun uygulayabiliriz
Yani tamam 50/60 saatte yapiyoruz ama onda sirf vücut temizligi vs. Tamamen aclik var ama 24 saat olanda günde bir öğünde olsa hep bi yemek yeme durumumuz var.
Gün sınırı var mıdır 24 saatlikte

Ay maşallah benim de 20 saat dedim ama spor girdi araya 22 oldu gerçi karnitin aldım 5 kalori ama bozdu döngüyü ☺️

Sizde benim gibi proteincisiniz kabız etmese valla proteinden başka yemem :KK70:
Protein kilo vermede çok etkili ondan seviyorum bir de çok tok tutuyor. İşte kabızlık konusunu mutlaka çiğ sebze, arada sebze yemekleri ile aşmak lazım.
Çok sık olmuyor bende kabızlık 🥰

BEN YEDİĞİM YİYECEĞİM HERŞEYDEN PİŞMANLIK YAŞIYORUM GALİBA BİDE BİAN ÖNCE ZAYIFLAMAK TAKINTIYA DÖNÜŞTÜ BİDE HERKES REJİMDE OLDUGUMU BİLİYOR YA VERDİN Mİ VERDİN Mİ SORULARI BENİ YIPRATIYOR

Pismanlik yok , fazla bile yesen iyi ki yedim de gec . Birak herkes konusur diyet yapsan verdin mi derler yapmasan ay cok Kilo almissin , Kilo versen aslinda yuzun guzel bilmem ne bir suru sey derler . Amac zayiflamaktan ziyade saglikli olmak ki sen zaten zor bi donem atlatmistin (Eger yanlis hatirlamiyorsam) . Bosver milleti sen bizi dinle . Cok guzel ilerliyorsun . Yavas olsun saglikli olsun . Biz 1 haftada almadik ki bu kilolari 1 haftada verelim . Bana da soruyolar hedefime ulasmadan bisi demicem diyorum . Takma milleti . Beden senin Kilo senin.

Bir iki hafta sonra yine yapmayı planlıyorum uzun bir oruç bakalım nasip 🥰
Bende istiyorum bayramdan sonra. İstersen ve baska yapmakisteyen arkadaş olursa yapalim hep birlikte. Başlarız bozan bozar. Belki bi destek bi yalniz olmadığını bilmek orucu uzun tutmamızı saglar. Metabolizmamizda guzel şaşırır ne dersiniz arkadaşlar

Kaptanim canim birşey soracağım yada bilen arkadaşlar yorumlarsanız sevinirim

Mesela bugünki 26 saatlik civarindaki orucum gibi oruçları üstüste kac gun uygulayabiliriz
Yani tamam 50/60 saatte yapiyoruz ama onda sirf vücut temizligi vs. Tamamen aclik var ama 24 saat olanda günde bir öğünde olsa hep bi yemek yeme durumumuz var.
Gün sınırı var mıdır 24 saatlikte
Canım bir sınır yok 🥰
O tamamen sana kalmış
Ama genel olarak haftada 1 ya da Ye-dur-ye tarzı birer gün ara vererek uygulayan da var yurtdışındakilerde gördüğüm

Durma dönemine girince güzel olur kaptanım
Aynen gerçekten bi şok etkisi oluyor 🥰

Bende istiyorum bayramdan sonra. İstersen ve baska yapmakisteyen arkadaş olursa yapalim hep birlikte. Başlarız bozan bozar. Belki bi destek bi yalniz olmadığını bilmek orucu uzun tutmamızı saglar. Metabolizmamizda guzel şaşırır ne dersiniz arkadaşlar
Direkt varım 👏🥰🤩

Canım bir sınır yok 🥰
O tamamen sana kalmış
Ama genel olarak haftada 1 ya da Ye-dur-ye tarzı birer gün ara vererek uygulayan da var yurtdışındakilerde gördüğüm

Aynen gerçekten bi şok etkisi oluyor 🥰
Tamam canim sağolasın yarinda yapacagim ben insalalh sonrasi dedigin gibi uygularim ye dur ye guzelmis ama yapabilirsek teşekkür ederim :KK200:

Ne zaman yapiyoruz ? 👍😎

X