kusura bakmayın kızlar bende günlük yazmayı unuttum haftasonu yoğundum
33. gün cumartesi 18/6
sabah 10:00 yumurta peynir domates salatalık azıcık tahin pekmez
çay kahve türk kahvesi bol su
akşam 16:00 1 minik havuçlu kek az şekerli
akşam yeşil çay papatya çayı
bol su
34. gün pazar 18/6
tartıldım sabah 70 kg
kahvaltı 10:00 domatesli biberli yumurta peynir ekmek kendi yaptığım karabuğdaylı 3 parmak boy ince dilim ekmek
öğlen 15:00 1 köfte bol salata su
akşam 17:00 patlıcanlı güveç 2 kaşık 1 köfte bol salata
35. gün pazartesi
kahvaltı 12:00 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık azıcık tahin pekmez kendi yaptığım ekmekten yedim 3 parmak boy ince dilim
türk kahvesi su
akşam 18:00 de yarım azıcık lahmacun 2 adet çiğ köfte ayran
Canım selam afiyet olsun
Kolaylıklar diliyorum umarım yoğunluğun hafiflemiştir
Bana da uyar 20/4 cüler olarak kendi içimizde toplanabiliriz zaten sanırım 3 kişiyiz
18/6 16/8 cilerde kendi içinde toplanabilir mesela
Spordan yarım saat önce al balım karnitin oranı düşükmüş kahve ile destekleyip etkiyi arttırabilirsin. Ben 2000 mg kullanıyorum buna bile az diyor spor salonu sahibim -,-
Sıvı olduğu için yarım saat sürer kana karışması. Direk alıp spora başlarsan erken başlamış oluyorsun bende öyle yapıyorum sıvı bendeki yarım saat önce alıp sonra başlıyorum spora. :)
CLA göbek ve bel bölgesindeki yağ asitlerinin çözünmesine imkan sağlıyor. Ama göbek bölgende çok bir fazlalık yoksa ben karnitini tavsiye ederim sana. Ağırlıklı olarak kardiyo yapıyorsan karnitinin sana vereceği enerji, metabolizma hızı ve terleme ile daha net sonuçlar alırsın. Ama elinde CLA varsa onu da değerlendir o da faydalı diyet döneminde. Olmadı bitmesine yakın karnitine geçersin 100 TL civarı fiyatları var sıvıların kapsülleri 60 70 lira karnitinlerin hardline marka olanlar tabi. Daha altı üstü de vardır ama marka olarak bunu tavsiye ederim. Zaten 1 ay gidiyor 1 tanesi o da her gün spor yaptığını varsayarsak. :)
Bu arada ikisini bir kullanan manyaklar da var bende eski yıllarda öyleydim acayip bir incelme yakalayıp 48 kiloya kadar düşmüştüm. Kombosu daha etkili ama şuan gerek duymuyorum günlük 2000 mg karnitin 100 mg kafein yetiyor antremanıma fazla fazla terleyip bol bol kardiyo yapıyorum minimum 1-2 saat.
Canım çok güzel bilgiler çok teşekkürler paylaştığın İçin
️sadece tüm arkadaşlara tavsiyem kullandığınız tüm karnitin vs takviyeler zaten protein ve kalori içerir tam orucu bozmaya yakın saatlerinizde ya da yeme penceresi içinde almanızı tavsiye ederim, yoksa oruç fazından çıkarsınız
Herkese selam..
27/7 16/8 menüm
12.00 da : klasik kahvalti ; lor peynirli 2 yumurta+zeytin peynir küçük 1 tost
Akşam 20.30 : 1 kase yayla corbasi+ 5-6 adet firinda pişmiş köfte +salata 1 bardak vişne kompostosu suyu
Gün içinde 1.5.litre su çay felan
Afiyet olsun, komposto az şekerlidir umarım
Tavsiyene uyarak başlıyorum 2 yumurta 3 çorba kaşığı yulaf.salatalık 1 kase yoğurtla başladım. Evvela maydonoz kürü ve 3 kayısı bakalım nasıl gecicek
Maydonoz kürü açlık evresinde değil, orucu tam açmaya yakın veya yeme penceresinde yap yoksa oruç fazından çıkartır
Gün sonunda toplu menü varsa spor içtiklerin toplu olarak atarsan tekrar bakalım
slm kızlar
bugün ben 10.10 da açtim orucu.
hem bayram temizligi hemde misafir derken nerden firsat bulup yicem diye misafire sofrayi indirince bende oturdum yedim.
1 tane ince açilmiş çökelekli börek
3 tane zeytin
6 7 tane firinda patates kızartmasi
sekersiz cay
50 gr tahin helvasi
şuan çok tok hissediyorum.aksama bisey yemeyi düsünmuyorum.olabildiğince cok su içicem.firsat bulursam yeşil cay ve kahve de icerim.
şu siralar adetim.4 gündür tartida gr oynamiyor.bian evvel bitsede gitse şu ödemler.
Afiyet olsun
Kolay gelsin canım misafirlerle
12:00 de 1 büyük bardak şekersiz kahve ile orucumu açtım
13:30 da -sporum ancak bitti- 2 yumurta,lor,nane ve maydanozlu omlet
Küçük bir salkım beyaz üzüm
1 adet şeftali -karbonhidrat olayım bitmiştir bugünlük-
Saat 16:00 menümü de yazayım
3 kaşık kuru fasulye ve salata -artık salataları da Allah ne verdiyse diyerek doldurmicam tabağıma
Su 2 lt şimdilik ama 4 e tamamlarım
Spor bugün uzun sürdü -1140kcal
Daha ortalığı toparlamadım
Afiyet olsun
ay evin de işi hiç bitmiyor ki bizde de öyle
Merhaba,
07:30 2 minik galete,peynir,3 zeytin,peynirli omlet,salatalık,şekersiz çay,1 ceviz
Ara : soda , 2 kayısı
14:30 kapanış öncesi 6 yemek kaşığı susuz barbunya yemeği (fazla oldu ama ) 1 kase yoğurtlu semizotu salatası,1 kayısı
8.906 adım -278 Kcal 5,47 km
Canım afiyet olsun
Barbunya fazla değil takılma ona
Spor da var
Slm kızlarrrr deney faresi geldiii :) evet bu grubun deney faresi ben oldum :) şöyleki, 17/07 den bu yana aralıklı oruç yapamıyorum.. eski çok çok kötü olan alışkanlıklatım tamamen kaybolmuş olmasına rağmen yinede yiyorum.. eskiden hyperproteinli rejimler yapar 10/15 kilo verir 1.2 haftaya fazlasıyla alırdım bırakınca..şimdide aldım kilo ama asla o verdiğim 6 kiloyu geri almış olamam.. yani geldiğimde 1.2 hafta dişimi sıkar güzel bir detoksla eski halime döner kaldığım yerden devam ederim sizlerle.. hep aklımda şu soru vardı” tmm diyelimki verdim 10/15 kilo, peki tekrar yemeye başlayınca alacakmıyım hepsini?” Cevap veriyorum: hayır hepsini almıycaz kısçeler, ben almadım..hepinizi çok özledim
Ayyy
hoşgeldin
Bende çok özlemişim
Merak ediyordum ne güzel kilo durumları da iyi belli ki
Sen hızlıca toparlarsın zaten
Bekliyoruz haberlerini
bnm canım hiç bişi istemiyor ya içim almıyor sizdede oluyor mu ya hiç iştah kalmadı bende sabah beri yarım elmayı yiyemedim içim almadı 1 lt detoks suyu 2lt sade su içtim başka bişi yok
BEN YEDİĞİM YİYECEĞİM HERŞEYDEN PİŞMANLIK YAŞIYORUM GALİBA BİDE BİAN ÖNCE ZAYIFLAMAK TAKINTIYA DÖNÜŞTÜ BİDE HERKES REJİMDE OLDUGUMU BİLİYOR YA VERDİN Mİ VERDİN Mİ SORULARI BENİ YIPRATIYOR
Canım bende iştahsızlık hali yok. Yazdıklarından biraz da etraf kaynaklı kendini baskı altında hissedebileceğim düşündüm. Kilo verme, vermeme, alma, diyet yapmak Veya yapmamak bunlar senin bedenin ve senin tercihin
Ne olur , kim olursa olsun, asla yapılan yorumlara kulak asma
Sen kendi hızında, kendi yolunda yürü
öğle
tarhana çorbası
köfte (2 adet)
yoğurt
1 sade soda
ara
5-6 adet kuru dut ve badem
1 bardak çay
akşam
taze fasulye (3 yemek kaşığı)(henüz akşam öğünüm gelmedi ama planım bu şekilde )
toplamda 2 lt su (gün bitince güncelleyeceğim )
kesinlikle
aileme söyleme gafletinde bulundum
yapmadıkları yorum kalmadı
2 kilo vermeme rağmen fark göremedik dendi düşünün
Afiyet olsun menü iyi akşama fasulye yanına protein olarak yoğurt cacık veya ayran da iyi olur
Ay bir söyledin mi diyet yaptığını yandın zaten herkes meraklı oluyor
Ya resmen oyun oynuyor benle metabolizmam gecen hafta 77.3 cıktım bu hafta 77.0 300 gr verdim diye uzuldum Bugun tartıldım 76.8 aslında 500 vermısım ama pzt sendromuna gırmıs herhalde
Ay güzel iniyor da biraz nazlı galiba