Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ben cla alayım diyorum derdim göbek

Yazdım da bir sürü farklı farklı çıktı

Tam.olarak ne yazsam çıkar

Ya da bi link var.mi zahmet olmazsa canım ya
Supplementler ve fitbull siteleri güvenilir balım marka olarak da fiyat performans açısından hardline güzeldir başka markalarda var sitedeki müşteri yorumlarını okuyarak bilgi edinebilirsin. Link veremiyorum yasak diye biliyorum ban yemeyelim sonra :KK70: hardline cla diye aratırsan karşına çıkacaktır zaten kapsül ya da sıvı formları. :)

Bu arada illa internetten almak zorunda değilsin ben internette supplementler sitesinde 109 tl ye satılan karnitini oturduğum ilçede bir supplement satıcısından elden aldım 100 tl ye daha ucuza gelmiş oldu yani. Google de supplement satış protein satış gibi kelimelerde arama yaptır haritalar kısmında. Evine yakın satıcılar varsa çıkar direk gidip yerinden görerek alırsın.

Supplementler ve fitbull siteleri güvenilir balım marka olarak da fiyat performans açısından hardline güzeldir başka markalarda var sitedeki müşteri yorumlarını okuyarak bilgi edinebilirsin. Link veremiyorum yasak diye biliyorum ban yemeyelim sonra :KK70: hardline cla diye aratırsan karşına çıkacaktır zaten kapsül ya da sıvı formları. :)

Bu arada illa internetten almak zorunda değilsin ben internette supplementler sitesinde 109 tl ye satılan karnitini oturduğum ilçede bir supplement satıcısından elden aldım 100 tl ye daha ucuza gelmiş oldu yani. Google de supplement satış protein satış gibi kelimelerde arama yaptır haritalar kısmında. Evine yakın satıcılar varsa çıkar direk gidip yerinden görerek alırsın.

Ay canım süpersin

Hardline cla sıvı alayım ben o zaman

Coook teşekkürler:)

Slm kızlarrrr deney faresi geldiii :) evet bu grubun deney faresi ben oldum :) şöyleki, 17/07 den bu yana aralıklı oruç yapamıyorum.. eski çok çok kötü olan alışkanlıklatım tamamen kaybolmuş olmasına rağmen yinede yiyorum.. eskiden hyperproteinli rejimler yapar 10/15 kilo verir 1.2 haftaya fazlasıyla alırdım bırakınca..şimdide aldım kilo ama asla o verdiğim 6 kiloyu geri almış olamam.. yani geldiğimde 1.2 hafta dişimi sıkar güzel bir detoksla eski halime döner kaldığım yerden devam ederim sizlerle.. hep aklımda şu soru vardı” tmm diyelimki verdim 10/15 kilo, peki tekrar yemeye başlayınca alacakmıyım hepsini?” Cevap veriyorum: hayır hepsini almıycaz kısçeler, ben almadım..hepinizi çok özledim 😍

Merhaba hoşgeldin 🥰
Gayet güzel gitmiş bir haftada tebrikler 👏
Tabi ki ilk sayfa ilk postu okumanızı rica edeceğim orada kurallar ve detaylar var
Her gün menü paylaşımı ve her pazartesi 14 e kadar kilo paylaşımı istiyoruz
İlk hafta deneme süreniz onun sonunda listeye katılım durumuna göre ilave ediyorum 🥰

Selam 🥰
En etkili spor aç karnına yapılan ve orucu açmaya yakın saatlerdekidir, direkt yağ yakma fazından faydalanırsın
Bundan sonraki günler için bir not olsun eğer imkan varsa 😉
tamamdır çok teşekkür ederim:KK200:

Valla bende de öyle🙈 akşamları aklımdan türlü türlü şeytanlık geçiyor😈
BEN YEDİĞİM YİYECEĞİM HERŞEYDEN PİŞMANLIK YAŞIYORUM GALİBA BİDE BİAN ÖNCE ZAYIFLAMAK TAKINTIYA DÖNÜŞTÜ BİDE HERKES REJİMDE OLDUGUMU BİLİYOR YA VERDİN Mİ VERDİN Mİ SORULARI BENİ YIPRATIYOR

BEN YEDİĞİM YİYECEĞİM HERŞEYDEN PİŞMANLIK YAŞIYORUM GALİBA BİDE BİAN ÖNCE ZAYIFLAMAK TAKINTIYA DÖNÜŞTÜ BİDE HERKES REJİMDE OLDUGUMU BİLİYOR YA VERDİN Mİ VERDİN Mİ SORULARI BENİ YIPRATIYOR

Aslında kimseye söylememek lazım mümkün oldukça. Ya umudunu kırıyorlar ya da çok zayıflamışsın yakışmamış diyorlar.
eşiniz bilsin yeter. gittiğiniz yere ya da gelene midemi bozmuşun deyin ve kurtulun yemeyin :)

Aslında kimseye söylememek lazım mümkün oldukça. Ya umudunu kırıyorlar ya da çok zayıflamışsın yakışmamış diyorlar.
eşiniz bilsin yeter. gittiğiniz yere ya da gelene midemi bozmuşun deyin ve kurtulun yemeyin :)
çalıştıgımız yerde mecbur anlıyorlar işte bayramda kaynana kayınbaba elti derdi var bide hastalık yüzünden bayrama istediğim kiloyuda veremedim....çok moralsiizm bugün ya

kesinlikle
aileme söyleme gafletinde bulundum
yapmadıkları yorum kalmadı
2 kilo vermeme rağmen fark göremedik dendi düşünün:110:

Valla bazen eşe de söylememek lazım

Benimkii sağolsun 55 kiloyken 60 kilo bizim hanım.derdi

Şimdi geçen 50.7 çıkınca söyledim 52 gibisin dedi tovbeeeee yarabbim

İyi aksamlar
Sabah
200gr köfte (soğan baharat çok az bulgur yumırta içindekiler)
2 yumurta
1 küçük domates

Ara
Türk kahvesi
Yarım muz
3 minik nektarin

Aksam
300 gr sebzeli et sote (domates biber soğan)

Yarım saat yüzdüm evi temizlik yaptm. suyu saymıyorum en az 2 bucuk lt. Sabahtan beri okadar içtim gece 10a kadar da 1 lt daha içerim. Bu gunluk benden bu kadar ✌️✌️😊😊😍

(arkadaslar ben yağdan kg vermek için protein ağırlıklı besleniyorum. Gercekten işe yarıyor çok arastrdım zaten. Benm gibi yağ oranı yuksek olanlar denesin bi) ✌️😊

kusura bakmayın kızlar bende günlük yazmayı unuttum haftasonu yoğundum

33. gün cumartesi 18/6
sabah 10:00 yumurta peynir domates salatalık azıcık tahin pekmez
çay kahve türk kahvesi bol su
akşam 16:00 1 minik havuçlu kek az şekerli
akşam yeşil çay papatya çayı
bol su

34. gün pazar 18/6
tartıldım sabah 70 kg
kahvaltı 10:00 domatesli biberli yumurta peynir ekmek kendi yaptığım karabuğdaylı 3 parmak boy ince dilim ekmek

öğlen 15:00 1 köfte bol salata su
akşam 17:00 patlıcanlı güveç 2 kaşık 1 köfte bol salata

35. gün pazartesi

kahvaltı 12:00 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık azıcık tahin pekmez kendi yaptığım ekmekten yedim 3 parmak boy ince dilim

türk kahvesi su

akşam 18:00 de yarım azıcık lahmacun 2 adet çiğ köfte ayran
Canım selam afiyet olsun
Kolaylıklar diliyorum umarım yoğunluğun hafiflemiştir 🥰
Bana da uyar 20/4 cüler olarak kendi içimizde toplanabiliriz zaten sanırım 3 kişiyiz :KK70: 18/6 16/8 cilerde kendi içinde toplanabilir mesela :KK200:

Spordan yarım saat önce al balım karnitin oranı düşükmüş kahve ile destekleyip etkiyi arttırabilirsin. Ben 2000 mg kullanıyorum buna bile az diyor spor salonu sahibim -,-
Sıvı olduğu için yarım saat sürer kana karışması. Direk alıp spora başlarsan erken başlamış oluyorsun bende öyle yapıyorum sıvı bendeki yarım saat önce alıp sonra başlıyorum spora. :)

CLA göbek ve bel bölgesindeki yağ asitlerinin çözünmesine imkan sağlıyor. Ama göbek bölgende çok bir fazlalık yoksa ben karnitini tavsiye ederim sana. Ağırlıklı olarak kardiyo yapıyorsan karnitinin sana vereceği enerji, metabolizma hızı ve terleme ile daha net sonuçlar alırsın. Ama elinde CLA varsa onu da değerlendir o da faydalı diyet döneminde. Olmadı bitmesine yakın karnitine geçersin 100 TL civarı fiyatları var sıvıların kapsülleri 60 70 lira karnitinlerin hardline marka olanlar tabi. Daha altı üstü de vardır ama marka olarak bunu tavsiye ederim. Zaten 1 ay gidiyor 1 tanesi o da her gün spor yaptığını varsayarsak. :)

Bu arada ikisini bir kullanan manyaklar da var bende eski yıllarda öyleydim acayip bir incelme yakalayıp 48 kiloya kadar düşmüştüm. Kombosu daha etkili ama şuan gerek duymuyorum günlük 2000 mg karnitin 100 mg kafein yetiyor antremanıma fazla fazla terleyip bol bol kardiyo yapıyorum minimum 1-2 saat.
Canım çok güzel bilgiler çok teşekkürler paylaştığın İçin 👏🥰
❗️sadece tüm arkadaşlara tavsiyem kullandığınız tüm karnitin vs takviyeler zaten protein ve kalori içerir tam orucu bozmaya yakın saatlerinizde ya da yeme penceresi içinde almanızı tavsiye ederim, yoksa oruç fazından çıkarsınız
Herkese selam..
27/7 16/8 menüm
12.00 da : klasik kahvalti ; lor peynirli 2 yumurta+zeytin peynir küçük 1 tost
Akşam 20.30 : 1 kase yayla corbasi+ 5-6 adet firinda pişmiş köfte +salata 1 bardak vişne kompostosu suyu
Gün içinde 1.5.litre su çay felan
Afiyet olsun, komposto az şekerlidir umarım 🥰
Tavsiyene uyarak başlıyorum 2 yumurta 3 çorba kaşığı yulaf.salatalık 1 kase yoğurtla başladım. Evvela maydonoz kürü ve 3 kayısı bakalım nasıl gecicek
Maydonoz kürü açlık evresinde değil, orucu tam açmaya yakın veya yeme penceresinde yap yoksa oruç fazından çıkartır 🥰
Gün sonunda toplu menü varsa spor içtiklerin toplu olarak atarsan tekrar bakalım 🤗
slm kızlar
bugün ben 10.10 da açtim orucu.
hem bayram temizligi hemde misafir derken nerden firsat bulup yicem diye misafire sofrayi indirince bende oturdum yedim.
1 tane ince açilmiş çökelekli börek
3 tane zeytin
6 7 tane firinda patates kızartmasi
sekersiz cay
50 gr tahin helvasi

şuan çok tok hissediyorum.aksama bisey yemeyi düsünmuyorum.olabildiğince cok su içicem.firsat bulursam yeşil cay ve kahve de icerim.
şu siralar adetim.4 gündür tartida gr oynamiyor.bian evvel bitsede gitse şu ödemler.
Afiyet olsun
Kolay gelsin canım misafirlerle 🥰
12:00 de 1 büyük bardak şekersiz kahve ile orucumu açtım
13:30 da -sporum ancak bitti- 2 yumurta,lor,nane ve maydanozlu omlet
Küçük bir salkım beyaz üzüm
1 adet şeftali -karbonhidrat olayım bitmiştir bugünlük-😅
Saat 16:00 menümü de yazayım
3 kaşık kuru fasulye ve salata -artık salataları da Allah ne verdiyse diyerek doldurmicam tabağıma😇
Su 2 lt şimdilik ama 4 e tamamlarım
Spor bugün uzun sürdü -1140kcal
Daha ortalığı toparlamadım😱
Afiyet olsun🥰
ay evin de işi hiç bitmiyor ki bizde de öyle 😩
Merhaba,

07:30 2 minik galete,peynir,3 zeytin,peynirli omlet,salatalık,şekersiz çay,1 ceviz

Ara : soda , 2 kayısı

14:30 kapanış öncesi 6 yemek kaşığı susuz barbunya yemeği (fazla oldu ama ) 1 kase yoğurtlu semizotu salatası,1 kayısı

8.906 adım -278 Kcal 5,47 km
Canım afiyet olsun
Barbunya fazla değil takılma ona
Spor da var 👍
Slm kızlarrrr deney faresi geldiii :) evet bu grubun deney faresi ben oldum :) şöyleki, 17/07 den bu yana aralıklı oruç yapamıyorum.. eski çok çok kötü olan alışkanlıklatım tamamen kaybolmuş olmasına rağmen yinede yiyorum.. eskiden hyperproteinli rejimler yapar 10/15 kilo verir 1.2 haftaya fazlasıyla alırdım bırakınca..şimdide aldım kilo ama asla o verdiğim 6 kiloyu geri almış olamam.. yani geldiğimde 1.2 hafta dişimi sıkar güzel bir detoksla eski halime döner kaldığım yerden devam ederim sizlerle.. hep aklımda şu soru vardı” tmm diyelimki verdim 10/15 kilo, peki tekrar yemeye başlayınca alacakmıyım hepsini?” Cevap veriyorum: hayır hepsini almıycaz kısçeler, ben almadım..hepinizi çok özledim 😍
Ayyy 🥰 hoşgeldin
Bende çok özlemişim 😍
Merak ediyordum ne güzel kilo durumları da iyi belli ki
Sen hızlıca toparlarsın zaten
Bekliyoruz haberlerini 🤗
bnm canım hiç bişi istemiyor ya içim almıyor sizdede oluyor mu ya hiç iştah kalmadı bende sabah beri yarım elmayı yiyemedim içim almadı 1 lt detoks suyu 2lt sade su içtim başka bişi yok
Canım bende iştahsızlık hali yok. Yazdıklarından biraz da etraf kaynaklı kendini baskı altında hissedebileceğim düşündüm. Kilo verme, vermeme, alma, diyet yapmak Veya yapmamak bunlar senin bedenin ve senin tercihin
Ne olur , kim olursa olsun, asla yapılan yorumlara kulak asma
Sen kendi hızında, kendi yolunda yürü 🥰
öğle
tarhana çorbası
köfte (2 adet)
yoğurt
1 sade soda
ara
5-6 adet kuru dut ve badem
1 bardak çay
akşam
taze fasulye (3 yemek kaşığı)(henüz akşam öğünüm gelmedi ama planım bu şekilde )

toplamda 2 lt su (gün bitince güncelleyeceğim )
kesinlikle
aileme söyleme gafletinde bulundum
yapmadıkları yorum kalmadı
2 kilo vermeme rağmen fark göremedik dendi düşünün:110:
Afiyet olsun menü iyi akşama fasulye yanına protein olarak yoğurt cacık veya ayran da iyi olur 🥰
Ay bir söyledin mi diyet yaptığını yandın zaten herkes meraklı oluyor 😂
Ya resmen oyun oynuyor benle metabolizmam gecen hafta 77.3 cıktım bu hafta 77.0 300 gr verdim diye uzuldum Bugun tartıldım 76.8 aslında 500 vermısım ama pzt sendromuna gırmıs herhalde 😂😂
Ay güzel iniyor da biraz nazlı galiba 🤩👏

Valla bende de öyle🙈 akşamları aklımdan türlü türlü şeytanlık geçiyor😈

Benim canim bu ara cok kurabiye falan istiyodu kendime diyet grissini yaptim sabah 😂 penirle yedim valla biraz rahatlatti. Bide dun cok az yemistim gece acliktan uyuyamadim 😂 bugun de biraz fazla geldi 4 satte yediklerim 😂

Sıvı olduğu için yarım saat sürer kana karışması. Direk alıp spora başlarsan erken başlamış oluyorsun bende öyle yapıyorum sıvı bendeki yarım saat önce alıp sonra başlıyorum spora. :)

CLA göbek ve bel bölgesindeki yağ asitlerinin çözünmesine imkan sağlıyor. Ama göbek bölgende çok bir fazlalık yoksa ben karnitini tavsiye ederim sana. Ağırlıklı olarak kardiyo yapıyorsan karnitinin sana vereceği enerji, metabolizma hızı ve terleme ile daha net sonuçlar alırsın. Ama elinde CLA varsa onu da değerlendir o da faydalı diyet döneminde. Olmadı bitmesine yakın karnitine geçersin 100 TL civarı fiyatları var sıvıların kapsülleri 60 70 lira karnitinlerin hardline marka olanlar tabi. Daha altı üstü de vardır ama marka olarak bunu tavsiye ederim. Zaten 1 ay gidiyor 1 tanesi o da her gün spor yaptığını varsayarsak. :)

Bu arada ikisini bir kullanan manyaklar da var bende eski yıllarda öyleydim acayip bir incelme yakalayıp 48 kiloya kadar düşmüştüm. Kombosu daha etkili ama şuan gerek duymuyorum günlük 2000 mg karnitin 100 mg kafein yetiyor antremanıma fazla fazla terleyip bol bol kardiyo yapıyorum minimum 1-2 saat.
EceZ verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim benim canisinin var ama göbek bölgeminde gitmesini istediğim için cla yüksek doz 3000 ml vegan kapsül buldum birde onu sipariş verip almayı ve ikisini bir kullanmayı düşünüyorum carnitinim çok fazla değil zaten 1 haftalık kullanım kaldı senin kadar kilo kaybı görmem yani 😊

X