Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Sabah kaçtı hatırlamıyorum ama 11-12 civarı
2 h yumurta havuç ve kabak rendeleyip z yağında soteledim yumurtayla yedim
18:00
Haşlanmış hindi göğüs ve salata
2 tane kuru incir
3 lt su
Yarın ben de 24 saat oruç tutacağım inş hayır hayır tartı hilesi değil ptesiye kadar yemeyip ptesi abanmayı düşünmüyorum kesinlikle😅😅

Sabah kaçtı hatırlamıyorum ama 11-12 civarı
2 h yumurta havuç ve kabak rendeleyip z yağında soteledim yumurtayla yedim
18:00
Haşlanmış hindi göğüs ve salata
2 tane kuru incir
3 lt su
Yarın ben de 24 saat oruç tutacağım inş hayır hayır tartı hilesi değil ptesiye kadar yemeyip ptesi abanmayı düşünmüyorum kesinlikle😅😅

Ay valla pazartsi eksi cikmak icin ben de 24 saaf yapsam.mi diye dusunmjyor degilm hahahahah

Bu sefer 30.kiloyu geçmemiz lazım.kizlar

Hedef 30 kilo

Ben bugun yediklerimi soylemek hic ama hic istemiyorum 🙈 ben soyleyemiyorum ama siz anlayin dostlarim 😂 neyse pazar gunu yemek yok tartiya kadar suya abaniyorum 😂 bugun hic spor yapamadim ama 5 dk da oturmadim . Surekli kosturdum sabah Balkon yikadim cam sildim . Bi nevi bayram temizligi gibi de oldu 😂 14000 adim atmisim sporsuz 😂 bence bugun ne Kilo verdim ne Kilo aldim 😂 ama suan acayip midem agriyo . Galiba kuculmus 😂 onceden bugunun 3 kati yerdim bana misin demezdi . Simdi agridan uyuyamiyorum . Bi papatya cayi iciyorum belki rahatlatir biraz da uyurum 😑 hepinize iyi geceler ❤❤

Evet kızlar bu saat oldu anca oturdum desem 😩
Mesajlarınızı okudum menüleri ama tek tek cevap dönmedim ama genelde sıkıntı yok 👍

Ufak tefek şeyleri, abur cuburları,bi ısırıkları, canım çok çektikleri yarın için unutalım ve pazartesi tartıda gümbür gümbür hedefe gidelim ne dersiniz ? 🥰😍🤩

Hadi beraberce hafta kıralım şu 30 kilo barajını 🥳🏆🤩

X