Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Hala agrıyor spor yapamadım ama oruç devam şükür 29 saat oldu iyiym hala bakalım nereye kadar gider

afiyet olsun canım gayet iyi
ben mgros da denk geldim canım her yerde oluyor mu bilmiyorum

ay kolay gelsin canım
ben bu misafirlere toptan nooooo diyeceğim

ah ah belli ki büyük sıkıntı var, yazma bari ne diyeyim

tsk ler☺ sizede afiyet olsunbenim oturdugum yerde cogu markette bulunuyo ama tabi cogunlukla meyvelisi sadesinde protein daha yuksek diye hatirliyorum

Biraz halsiz hissettim sade soda içtim iyi geldi sigara içiyorum dayanamıyorum o midemi mahvediyor yoksa daha kolay olur galibada yarın öğlen diyetisyen. Randevum var yağ kas ölçecek ama öncesini bilmiyoruz oradaki tartı kaç gösterecek evdekini kıyaslama şansım olur en azından yarın güzel bir sonuç çıksın amin iyi geceler kızlar

Iyı aksamlar
18/6
Kahvaltı oncesı kahve ve 20 dk yuruyus
12.30 13.00
2 incir 3 hurma 1 avuc kuruyemıs ve cay
15.00 menengıc kahvesı
18.30 19.00
3 adet kucuk boy Bulgurlu kıymalı biber dolması 1 kase salata 2 kase yesıl mercimek corbası Bugun nedense cok acıktım
Spor yapmadım modum dusuktu cunku babamın olum senesıydı Bugun tam 1 yıl oldu
2 lt su ıctım su nedense gitmıyor ya birde asırı aktif mesane sorunum oldugu ıcın beni perısan ediyor daha fazlası

Bu gün olan menüüm
11:00 kahve
13:00 2 yumurtalı peynirli omlet 2 dilim buğday ekmeği
Akşam 18:30 3 köfte az patates (kokuya dayanamadııııım )
3 litre olucak su bir kaç saat sonrada sporumu yapıcam
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Hala agrıyor spor yapamadım ama oruç devam şükür 29 saat oldu iyiym hala bakalım nereye kadar gider
Canım kolay gelsin dikkatli ol.
Yağ kas ölçüm sonucun ne gelecek bende merak ettim yazarsın umarım güzel sonuçlar alırsın
Canım spor ise doğrudur -300 küsür normal
Ay benim aklım hep yemek kalorilerinde görünce direkt öyle yorumladım
tsk ler☺ sizede afiyet olsunbenim oturdugum yerde cogu markette bulunuyo ama tabi cogunlukla meyvelisi sadesinde protein daha yuksek diye hatirliyorum
Evet sadesi meyvelilerden ,üstünde sporcu resimli olan da sadesinden yüksek proteinli
Canım öncelikle Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın
Belki onun da etkisi ile dirençsiz kalmışsındır yüklenme kendine
Afiyet olsun kuruyemiş de tutmamış olabilir belki akşama kadar.

Basiniz sagolsun cok üzüldüm. Allah sevdiklerinize uzun ömur nasip etsin insallah...

Evet sadesi meyvelilerden ,üstünde sporcu resimli olan da sadesinden yüksek proteinli

protein konusunda yetersiz biri olarak tam bana goreymis aslinda bunu deniycem...

iyi geceler canım
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun İnşAllah. Üzülmemek elde degil

şükür girebildim sonunda . Sabahtan beri temizlik yapiyorum yarina is kalmasin diye . Hic sevmiyorum misafir agirlamayi da bide benim oglan da durmadi . Hic aglamayan cocuk ben temizlik yapmaya baslayinca agliyo da agliyo .nereye kostursam sasirdim . Menuye gelirsek sabah haslanmis yumurta peynir zeytin domates 1 2 dilim sucuk yedim . Oglen kuruyemis atistirdim . Aksama da 2 tavuk koftesi ve pancar salatasi yedim . Spor olarak 30 dk leslie 3 chloe videosu yaptim bugun sadece. 13.500 de adim atmisim . 2 lt su yesil cay kahve bide Form cayi ictim . Insallah simdi yatcam yarinda gene tum gun kosturmaca

Günaydın kızlar
39 saatin sonunda artık dayanamadım bir dilim karpuz ile orucumu açtım
Tartı ya göre 600 gr gitmiş hadi inşallah
günaydin...
tebrikler canım.hedefe az kaldı desene.ya iste 70 li 60 li kilolarda olunca hedefe hemen ulasiliyor.ben 107 lerden geldim buraya.yol çok uzun.hedefim senin şimdiki kilon.Allah bilir ne zaman olurum.kışa kadar yolu var
bu arada iyi hatirlattin.bende kahvaltida karpuz yiyim.ne zamandir yemiyordum.

bnm boyum kısa canım ondan normalde az kilo gibi ama boy küçük olunca şişman oluyorsun daha bnm hedefe bile 10 kilo var yolumuz uuzn bereberce yapacagız

Günaydın hedef kilomu 53 kg yazarmısınız lütfen :)

olacak mı bakıcaz görücez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…