- 5 Eylül 2018
- 926
- 4.226
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.601
Hala agrıyor spor yapamadım ama oruç devam şükür 29 saat oldu iyiym hala bakalım nereye kadar giderCanım afiyet olsun da eksik hesaplamış olabilir misin ? Sadece 1 kase yoğurt yaklaşık 120-150 kalori arasıdır da emin olamadım
Zaten eğer 369 kalori tüketti isen çok çok az
Sporun süper
Ay Allah kolaylık versin ya gerçekten zor. Sabır canım gittiklerinde bayramı sen edeceksin belli ki. Kaprisli insanlarla hele bir de çoluk çocukla uğraşmak çok zor
Canım çok geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsın acil şifalar
Hiç kafamız ağrımaz olur mu bunlar hep hayatta olan şeyler hiç üzme kendini sağlıkla daha nice mutlu günler seni bekliyor
Afiyet olsun
Tüh çok geçmiş olsun hem bileğin için hem de araban İçin. Bugün üstüne varma bileğinden istersen
Canım afiyet olsun da eksik hesaplamış olabilir misin ? Sadece 1 kase yoğurt yaklaşık 120-150 kalori arasıdır da emin olamadım
Zaten eğer 369 kalori tüketti isen çok çok az
Sporun süper
yok yediğim yemek değil yürüyüş esnasında yaktığım kalori adım sayarda yazanı yazdım ben onun yalancısıyım :) yanlış olabilir mi ?
afiyet olsun canım gayet iyi
ben mgros da denk geldim canım her yerde oluyor mu bilmiyorum
ay kolay gelsin canım
ben bu misafirlere toptan nooooo diyeceğim
ah ah belli ki büyük sıkıntı var, yazma bari ne diyeyim
Afiyet olsun canımBu gün olan menüüm
11:00 kahve
13:00 2 yumurtalı peynirli omlet 2 dilim buğday ekmeği
Akşam 18:30 3 köfte az patates (kokuya dayanamadııııım )
3 litre olucak su bir kaç saat sonrada sporumu yapıcam
Afiyet olsunİyi aksamlar
Sabah
2 közlenmiş kapya biber. 50 gr Kaşar. 2 Haslanmıs yumurta. 50 gr piliç jambon.
Ara
100gr Çiğ yer fıstığı, Türk kahvesi.
Aksam
200gr zeytinyağlı taze fasulye
Yarım saat yüzdüm, yarım saat de ağırlık çalıştım
Afiyet olsunIyi akşamlar arkadaşlar bugün sabah 9 da türk kahvesi içtim şekersiz 12.30 kahvaltı da 1 yumurta lorlu biberli, bir dilim salam 2 zeytin. Akşam 17.30 da ızgara et 70 gr yeşillik salata 1 dilim etimek. Şimdi yeşil çay içiyorum su ya devamm
Hala agrıyor spor yapamadım ama oruç devam şükür 29 saat oldu iyiym hala bakalım nereye kadar gider
Canım kolay gelsin dikkatli ol.Biraz halsiz hissettim sade soda içtim iyi geldi sigara içiyorum dayanamıyorum o midemi mahvediyor yoksa daha kolay olur galibada yarın öğlen diyetisyen. Randevum var yağ kas ölçecek ama öncesini bilmiyoruz oradaki tartı kaç gösterecek evdekini kıyaslama şansım olur en azından yarın güzel bir sonuç çıksın amin iyi geceler kızlar
Evet sadesi meyvelilerden ,üstünde sporcu resimli olan da sadesinden yüksek proteinlitsk ler☺ sizede afiyet olsunbenim oturdugum yerde cogu markette bulunuyo ama tabi cogunlukla meyvelisi sadesinde protein daha yuksek diye hatirliyorum
Canım öncelikle Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanınIyı aksamlar
18/6
Kahvaltı oncesı kahve ve 20 dk yuruyus
12.30 13.00
2 incir 3 hurma 1 avuc kuruyemıs ve cay
15.00 menengıc kahvesı
18.30 19.00
3 adet kucuk boy Bulgurlu kıymalı biber dolması 1 kase salata 2 kase yesıl mercimek corbası Bugun nedense cok acıktım
Spor yapmadım modum dusuktu cunku babamın olum senesıydı Bugun tam 1 yıl oldu
2 lt su ıctım su nedense gitmıyor ya birde asırı aktif mesane sorunum oldugu ıcın beni perısan ediyor daha fazlası
Basiniz sagolsun cok üzüldüm. Allah sevdiklerinize uzun ömur nasip etsin insallah...Iyı aksamlar
18/6
12.30 13.00
15.00 menengıc kahvesı
18.30 19.00
3 adet kucuk boy Bulgurlu kıymalı biber dolması 1 kase salata 2 kase yesıl mercimek corbası Bugun nedense cok acıktım
2 lt su ıctım su nedense gitmıyor ya birde asırı aktif mesane sorunum oldugu ıcın beni perısan ediyor daha fazlası
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Canım kolay gelsin dikkatli ol.
Yağ kas ölçüm sonucun ne gelecek bende merak ettim yazarsın umarım güzel sonuçlar alırsın
Canım spor ise doğrudur -300 küsür normal
Ay benim aklım hep yemek kalorilerinde görünce direkt öyle yorumladım
Evet sadesi meyvelilerden ,üstünde sporcu resimli olan da sadesinden yüksek proteinli
Canım öncelikle Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın
Belki onun da etkisi ile dirençsiz kalmışsındır yüklenme kendine
Afiyet olsun kuruyemiş de tutmamış olabilir belki akşama kadar.
Evet sadesi meyvelilerden ,üstünde sporcu resimli olan da sadesinden yüksek proteinli
iyi geceler canımBiraz halsiz hissettim sade soda içtim iyi geldi sigara içiyorum dayanamıyorum o midemi mahvediyor yoksa daha kolay olur galibada yarın öğlen diyetisyen. Randevum var yağ kas ölçecek ama öncesini bilmiyoruz oradaki tartı kaç gösterecek evdekini kıyaslama şansım olur en azından yarın güzel bir sonuç çıksın amin iyi geceler kızlar
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun İnşAllah. Üzülmemek elde degilIyı aksamlar
18/6
12.30 13.00
15.00 menengıc kahvesı
18.30 19.00
Baslangıc kg 10818.05 menü
Sabah 11 :şekersiz Türk kahve
Saat 14: 2 beyaz peynir,4 zeytin, yeşillik 1 dilim ekmek çay
Saat 17: 10 erik
Saat 20: 8 yemek kaşık etli türlü Yoğurt salata
Aralarda maden suyu form çay bol su
5 kilometre yürüdüm
günaydin...Günaydın kızlar
39 saatin sonunda artık dayanamadım bir dilim karpuz ile orucumu açtım
Tartı ya göre 600 gr gitmiş hadi inşallah
bnm boyum kısa canım ondan normalde az kilo gibi ama boy küçük olunca şişman oluyorsun daha bnm hedefe bile 10 kilo var yolumuz uuzn bereberce yapacagızgünaydin...
tebrikler canım.hedefe az kaldı desene.ya iste 70 li 60 li kilolarda olunca hedefe hemen ulasiliyor.ben 107 lerden geldim buraya.yol çok uzun.hedefim senin şimdiki kilon.Allah bilir ne zaman olurum.kışa kadar yolu var
bu arada iyi hatirlattin.bende kahvaltida karpuz yiyim.ne zamandir yemiyordum.
Arkadaşlar listelerde tekrar güncelleme yaptım izinli olan arkadaşlarımız var, üzülerek Ulaşmaya çalışmama rağmen haber alamadığım uzun süredir konuya yazmayan arkadaşlarımı takip listesinden çıkarttım , yeni eklemelerimiz de var.
G gulebilmekmavikara jtaime020626 ekledim sizi ilk sayfada listeye tekrar hoşgeldiniz. Bilgilerinizi bir kontrol edin. Başlangıç kilonuz olarak konuya ilk girdiğiniz kiloları yazıyorum onun dışında eksik hata vs varsa yazın lütfen
@nurd35 canım mesaj attım sana özelden eklemek için yazarsan ekleyeceğim.