Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ay süper süper
Yok ya ahkam kesmek serbest burada rahat ol
Menü gayet iyi devamını bekliyoruz
Selam canım ben eğer acıkmadı isem bazen bekliyorum uzatıyorum. Ama bitiriş saatimi ileri atmıyorum yani atıyorum 18/6 diyelim dün akşam 6 da yedim bugün açılış 12.00 ya onu ileri atıyorum ama akşam 6 ya geçirmiyorum yine
Bence kendi bünyene göre ayarla

merhaba
Bence burda amaç bir düzen kurmak ve vücudu bu düzene alıştırmaksa zamanında yemek önemli olabilir. Aksi takdirde bir gün acıkıp Allah ne verdiyse yemeye başlayıp tüm çabalar boşa gidebilir ( hayatımın özeti)
Küçük porsiyon da olsa yemelisin diye düşünüyorum arkadaşım

İnşallah ya hepimizin derdi o. Bende geri aldım çok tekrar vermeye uğraşıyorum.
Sen çok kibar tatlı konuşurdun unutmam :)
Ne güzel bunları duymak çok teşekkür ederim Senin de motive konuşmaların unutulmaz
Sen ne programı uyguluyorsun?
ben bu aralıklı oruç ile çok rahat ettim yaklaşık 1.5 ay oluyor işte umarım sonuç alırım

Onu yaptım bi arada bıraktım. Kilom yüksek önce 2 öğün yapınca bırakıyorum hep.
3 öğün başlayıp sonra 2 ye indircem inşallah.
Çok güzel sağlıklı bi yöntem.

6.takımdayım aynı zamanda.

Tabi canım kendine uyanı yap. Arada ziyarete gelirim o zaman takımını
Ben kendime güvenemedim bu sefer takım konusunda saat/bildirim istikrarım olmayabilir diye
Çok başarılar diliyorum canım

Bende öyle yaptım ama açlık hissetmediğim zaman yediğim yemek beni rahatsız ediyor o yüzden az yedim ve hala açlık hissetmiyorum akşam da mecbur saatimde yemek yiyeceğim yoksa gece acıkabilirim

Bende öyle yapıyorum akşam ki saatimi geçirmiyorum kesinlikle sadece zorla yediğim zaman kendimi kötü hissediyorum

Merhaba
Tartılma günüz pztsi ama dayanamayıp bugün tartıldım.. inceldiğimi fark ediyorum çünkü..elbiselerden, fotoğraflardan.. ilk hafta 2.300 gitti.. bu haftada gitmiştir süper gidiyor derken 100 gr gitmiş.. şoktayım.. olamaz deyip tekrar tartıldım, ama maalesef 100gr sadece.. hedef 60.. hadi 65 lerde falan olsam anlıyacağım zor gittiğini ama şu an yolum o kadar uzunki, bu sonuç aşırı moralimi bozdu
Hıçkıra hıçkıra ağlamak için mana arıyorum o derece....

Selam canım
Sen çok yürüyordun diye hatırlıyorum kıyafetler filan farklı duruyorsa kas almışsındır bence.
Ne olur kiloya takılma ve şunu unutma birde pazartesiye daha 2.5 gün var
Yolumuz uzun pes etmiyoruz biz pes etmezsek eninde sonunda çözülecek kilolar ben eminim sağlam dur

12 Haziran Menü 18/6

12.30: 2 kepekli etimek, 100 gr lor peynir, domates salatalık, çay
16.00: 2 kibrit kutusu süzme peynir, domates
18.00: 1 tabak haşlanmış kepekli makarna, 2 kaşık yoğurt
7.5 km yürüdüm
Çay, yeşil çay, kahve, maden suyu, bol su

Ya inceldiğini hissediyorsan takılma! 1 kg yağ ile 1 kg kasın kapladığı hacmi görmüşsündür bir de vücudu strese sokmamak lazım bu bir savaş değil hayatımıza yön vermeye çalışıyoruz o kadar yani fedakarlık yapmıyoruz olması gerekeni yapıyoruz bu hafta 100 gr gittiyse haftaya daha çok gider
P tesi kilo veremezsem bu cümleleri bana da hatırlatın olur mu

Saat 18:00
Etli patlıcan yemeği 150 kcal
Ev yapımı probiyotik yoğurt 140 kcal
3 minnak dilim karpuz 100 kcal
Spor - 320 kcal
Bugünü yaklaşık 1500 kalori açığıyla kapadım arkadaşlar Su 3 lt içtim yatana kadar 4 lt tamamlarım inş. Aradaki bitki çayı ve kahveleri yazmıyorum ama yaklaşık bi damacana vardır
Tartılma günü olan yok mu başka?

Menü süper sabah öğününü de ayrı yazmıştın hatırlarsam?
Ben perşembe tartılıyorum bana daha var

Merhaba canım süper
Ben 20/4 hiç denemedim daha cesaret edip ara ara düşünüyorum ama
Umarım güzel eksilir

Selam güzellikler
Kahvaltı 12:00
Bir kase yoğurt içine bir avakado
Ara öğün
3 yeşil erik 2 parça bitter çikolata
Akşam 19:00
Bir tabak etli bamya yanına salata
Bugün sadece bol su bir fincan Türk kahvesi içtim yürüyüş yapamadım kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum regl olamadım hala ondan sanırım

Ya çok imreniyorum size 1 ayda 9 kilo çoookk iyi umarım ben de bir o kadar hafiflemiş olurum
Aslında 1 ayda 8 gitti, 5. Haftada 9 oldu Kilo çok olunca
Umuyorum iyi sonuçlar gelecek senden de, gerçekten hala çok kilom var ama hafiflediğimi hissediyorum ama bu 2.ayda bu kadar olur mu emin değilim, keşke bu ayda bi o kadar gitse
Buradan sözüm olsun , eğer bu 2.ay yine -8 olursa o gün 10 kilometre yürüyeceğim

Selam canım
Menü çok iyi bamyaya da bayılırım afiyet olsun
Gücün gelince hafif hafif başlarsın

Teşekkür ederim motivasyon için. Dilerim Pazartesi kilo vermiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…