Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Tesekkür ederim regl döneminde bir tek karpuz yedim tatlı niyetine ben çok aramadım ama o komşular yokmu komşular eve gelen tatlıydı börekti mahvediyor beni şunu anladım ki benim mide çöplükmüşçünkü ben yemeyince gelenler bitmiyor önceden hep biterdi oysa

Tebrik ederim siz onu 2 kilo olarak düşünün çünkü regl olunca gerçekten fark ediyor benim de pazar günü tartı günüm bende regl olucam ama
Çok teşekkürler merakla bekliyorum pazar günkü sonucu umarım tartıda iyi sonuç çıkar
Karpuza bayılırım. Ben de evde sürekli Pasta, börek pişiriyorum ev halkına bende orada kontrollü olmak için irade gösteriyorum.

Birde benim menülerde görürsünüz neredeyse hiç meyve yok bu ara. Özellikle şu dönem tatlı meyveler yemeyeceğim işte bu zor. Ama öyle karar verdim bir süre. Sürekli kendi içimde değişik sistemleri demiyorum bu ara meyvesiz.

En iyisini yaparsın ben 10 gün yemedim gerçi yaz meyvelerini cok severim tuttum bir tek regl dönemim de karpuz yedim yine yemicem. Ben pasta börek bile yapmıyorum canım istiyor diye bugün yapıcam artık çoluk çocuk istiyor onlar diyette değil malum ne anlarlar

Aha ben :))))))

Evet kızlar bugünkü menü 18/6

12.30: 2 kibrit kutusu peynir, 2 etimek, çay, yeşillik
16.00; Yeşil salata
18.15: birazdan tavuk göğüs ve salata yiyeceğim
Çay, yeşil çay, su, kahve aralarda
Bugün 8 kilometre yürüdüm

Canim tebrik ederim :)
Bende tartildim bugun 1 kilo 200 gram gitmis
Ayyy süper tebrik ederim çok sevindim
Çok teşekkürler bu arada. Benim dijital tartım yok ondan rakamlarım küsüratsız
alayım diyorum bazıları yağ da ölçüyormuş ama o kadar çok marka model var ki kafam karışıyor

Merhabalar herkese..
Bu saatte derdin ne derseniz pazartesiden beri if diyeti yapmaya çalışıyorum saat 11 gibi açlıktan kıvranırken bu bülteni gördüm ve yemedim içmedim 41 sayfayı okudum ve sonuçta gerçekten yemedim
Karantinaya 80 ile girip 88 e ulaşmayı nasıl başardım bilmiyorum ama eylülde okullar açılana kadar 18 kilo vermem şart. Boyum 177 ve yaş da 37 olunca manken gibi olmasam da olur. Pek çok grup yorumu okudum ama burası çok samimi geldi tavsiyeleriniz ve başarılarınız hem faydalı hem motive edici
ptesi tartı günüm ve resmen literatüre yeni bir fobi kazandırmış olabilirim tartılmaktan korkuyorum ama paylaşırım ve umarım paylaşmaya da değer bir eksilme olur zira gram vermemiş gibi hissediyorum
Neyse Manas destanı oldu iyi geceler hepinize
Bu arada bodoslama dalmışım gruba katılabilir miyim acaba

günaydınlar herkese. kendimi incelmiş hissediyordum hergün uyandığımda bugün dayanamadım yine tartıldım -100 yine toplam -200 13 günde.ben önümüzdeki hafta hastaneye gitmeye karar verdim troidlere baktırmak için.koronadan ağır bastı artık bu durum.5 yıl öncesine kadar ben kendimi biliyorum haftada yaklaşık 4 kilo verirdim bu tarz diyetlerle.o sene çok ağır antidepresan kullandım acaba onun mu etkisi oldu.o seneden sonra değişti herşey etkisi var mı bilmiyorum

Merhabaa hoşgeldiniz
Ne güzel anlatmışsınız tabi ki katılabilirsiniz
Bu karantina dönemini tersine çevireceğiz eylüle kadar harika bir zaman dilimi bence aralıklı oruç için. Dikkat ederseniz bence rahatlıkla hedefe ulaşabilirsiniz
Gram vermeseniz de yazın insan yazınca tek başına olmadığını diğer insanların da yaklaşık aynı hata, dert ile mücadele ettiğini anlıyor bence.

Canım selam, tiroidlere baktır birde vucüt yağ ölçümü de yaptırsana arada?
ağır ilaçlar da etkili olabilir tabi en iyisi doktorla etraflıca konuşmak.
İncelmiş hissediyorum Diyorsun ya belki kas da alıyorsundur kilo değişimi olmadan

umarım kastır.teşekkür ederim ilginize gerçekten .. tamam ona da baktırırım bi de inüsilin direncine baktır dediler bana onu da çıkartayım aradan.. umarım bi sebebi vardır ve önüne geçebilirz..

Günaydın tekrar
saat 11:00 kahvaltı
Bol sebzeli menemen
Kiraz saplı bitki çayı
1 lt su(bu uyanıp kahvaltıya kadar)
1 dilim tam buhday ekmeği ve 1 t k tahin pekmez
Yaklaşık 400kcal
Arkadaşlar günlük yediğim her lokmayı yazıyorum bu sayede kontrol edebiliyorum. Kalori sayımı sayılmaz pek ama bakıyorum kalorisi çok yüksekse iştahım kapanıyor zaten
Bir de 30dayfit aplikasyonu var yaktığınız kaloriyi gösteriyor tavsiye ederim
Ay o değil de bu kadar ahkâm kesiyorum kilo veremediysem okeydeki yancılar gibi bakıp bakıp çıkıcam arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar dün çok yoğun Birgün geçirdim oyüzden yazamadım.5 gün oldu bu diyete başlayalı ama şunu fatkettim ben artık acıkmıyorum iki gündür 18 saatlik açlık yapıyorum mesala bu sabah zorla yedim çünkü uyandığımda açlık hissetmiyordum..Sizce acıkana kadar beklemelimiyim yoksa 18 saatten sonra zorla da olsa yemeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…