Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhabalar ben devam ediyorum hala yılmak yok bu sefer sabah kalktığımda leslie 3 mil yapıyorum yeni başladım aç karnına yapılan spor bir önceki depolanmıs yağdan enerji olarak kullandığı için böyle yapmaya başladım etkilide oluyor daha öncede leslie yaparak bacaklarımı inceltniştim ama benim ilk göbek gitti bakıcaz gelişmeleri yazıcam yine

Merhaba kizlar
Bende malesef dun biraz kacirdim, kotu bi haber aldik, aksaminda annemin kafasi dagilsin diye dondurma yemege ciktik. Ama bugun telafi edicegim diye dusunuyorum
Sizler nasilsiniz Nasil gidiyor ?

Merhaba bende genellikle aç yapıyorum bence kesinlikle etkili.Ne kadar olmuştu başlayalı tartıldın mi hiç ?

Merhaba kizlar
Bende malesef dun biraz kacirdim, kotu bi haber aldik, aksaminda annemin kafasi dagilsin diye dondurma yemege ciktik. Ama bugun telafi edicegim diye dusunuyorum
Sizler nasilsiniz Nasil gidiyor ?
Canım selam, inşallah zaman içinde ferahlar içiniz inşallah her şey düzene girer.
Benim hersey yolunda çok şükür yarın tartı günüm sabırsızım

Maşallah canım senin kadar azimli spor yapmıyorum iki gün kardiyo yaptım iki gün ağrıdan kalkamadım böyle böyle bir gün düzene girecek bu spor hayatıma inşallah
Bende merak ediyorum senin tartı gününü inşallah güzel eksilerle bu haftayı kapatırsın

Ay inan ben birde bu ara evde detay işlere giriştim deyim yerindeyse ağlayacak gibi oluuordum yatağa girerken yorgunluktan
Ama yine de devam ettim vücut bir süre sonra gerçekten alışıyormuş derlerdi de inanmazdım
Bence senin de alışır sadece hafif hafif arttır tempoyu.
bende çok merak ediyorum tartıyı bu hafta hiç bozmadım umarım ödülünü alırım yarın

10/6 Menü 18/6
13: 2 dilim kepekli etimek , 2 kk peynir çay yeşillik
16: 2 kepekli etimek, yoğurtlu semizotu salata
18.30 gibi 2 haşlanmış tavuk but, salata yiyeceğim
7.5 km yürüdüm
Çay, yeşil çay, kahve, su içtim bolca

saat 14:00 2 kepçe mercimek çorbası içtim
saat 19:00 1 kepçe mercimek ( anemi sorunum olduğu için, birçoğumuz gibi , doktorum önermişti mercimeği çok tğketmemi, sevdiğim için 3 öğün yiyebilirim ) fırında tavuk budu derisi alınmış,6 adet Yaprak sarma, yeşil salata
Bu akşam 21:00 ilk defe Leslie ile tanıştım..3 mil yaptım.. bugün yürüyüş yapamadım, çünkü yarın mobilyalarım geleceği için, dün Değişecekleri attık, dip bucak temizlik yaptım bugün o yğzden çıkmadım yürüyüşe
aslında aranızda çok çok aktif olmayı istiyorum ama nedense telimin ekranını tüm reklam kaplıyor, kapattım engelledim bu seferde koca koca çarpılar var.. yazdıklarınızı okumak biraz zor oluyor ( ama çok güzel oluyor ) ama yazmak imkansız nerdeyse.. ekran bir yukarı kayıyor bşr aşağı.. aranızda leslie ile 2..3 mil yapanlar vardı sanırsam..haftada kaç gün yapmak gerek işe yaraması için
Birde yazabildikçe menümü yazacağım ki size zahmet yanlışlarımı söyleyin olurmu.. seviliyorsunuz kızlarrrr

Hanımlar merhaba bugün hiç yazma şansım olmadı
10.06. Sabah kahvaltı 11:00
İnce tost
1 kırılmış yumurta + iki dilim sucuk
4-5 zeytin domates salata bol yeşillik 1 dilim ekmek
Ara öğün: yok ( sabah çok kaçırdığım için)
Akşam:18:00
3 kaşık et sote 1 dilim ekmek azıcık beyaz peynir
Bol su bir fincan Türk kahvesi
9.000 adımla sabah yürüyüşü

Canım selam Leslie çok severim ben bir ara özellikle kışın yapıyordum sonra bırakmıştım bence haftada 3-4 yapsan en az süper olur.
Menü güzel sadece çorba hep ekmek hakkı yerine geçiyor 1 kepçe =1 dilim ekmek ona dikkat yoksa sorun yok bence
Reklam kısmı bana da çıkıyor ama yazmayı engellemiyor bi sorun varsa bilmiyorum canım

Canım merhaba bence Evet biraz ekmek grubu fazla gibi olmuş ama gün içinde dengelemişsin
Yürüyüş

Kızlar günaydın ,

Bildiğiniz gibi bugün tartı günüm ve gece regl oldum.Fakat az evvel tartıldım ve 87 kiloyum 1 kilo gitmiş ❤
Çok mutluyum
İlk sayfada da güncelledim umarım bu hafta tatlı krizi yasamadan biter

Son düzenleme:
Hedefim 60 olmak zaten aşagısı yakışmıyor yüzümden çok veriyorum bir ayda kaç veririm bilmem ama yağlar gitsin Baska bişey istemem

çok sevindim adınıza tebrik ediyorum
Çok teşekkür ederim
Maşallah regl olamaya rağmen 1 kilo..
Evet bende ona sevindim çok teşekkürler
Bence 16 günde çok çok iyi tebrikler

Tebrik ederim siz onu 2 kilo olarak düşünün çünkü regl olunca gerçekten fark ediyor benim de pazar günü tartı günüm bende regl olucam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…