- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
Dolu dolu aaaamiiiiinnn cümlemizeTeşekkür ederim motivasyon için. Dilerim Pazartesi kilo vermiş olursunuz
Selam canım süpersinBayanlar geceleri aç yatıp sabah tok kalkmanın bilimsel bi açıklaması var mı acaba ama süper bir durum!! Gece kıvranırken zayıflama hikayeleri izliyorum bu biraz motive ediyorumsu
Sabah 11:00
1 lt su ve fitness -280 kcal
1 yumurta, labne ,1 dilim hindi füme, 1 salatalık ve bir küçük lavaş yaklaşık 400kcal
Bu arada haftaya üç gün kadar yoğurt diyeti yapacağım yani hala hayatta olursam dün okudum çok pis gaza geldim
Selam canım süpersin
Gerçekten gece karnım zil çalıyor sabah tok benimdemutlaka vardır açıklaması
Yoğurt diyeti nasıl bizle de paylaşsana
Belki gaza gelmek isteyen olur
Bende öyleyim cnm yatarken midemden sesler geliyor sabah tok kalkıyorum hiç kahvaltı yapasım gelmiyor ama eşim işe geç gittiği için mecbur kahvaltı yapıyoruz beraberBayanlar geceleri aç yatıp sabah tok kalkmanın bilimsel bi açıklaması var mı acaba ama süper bir durum!! Gece kıvranırken zayıflama hikayeleri izliyorum bu biraz motive ediyorumsu
1 yumurta, labne ,1 dilim hindi füme, 1 salatalık ve bir küçük lavaş yaklaşık 400kcal
Bu arada haftaya üç gün kadar yoğurt diyeti yapacağım yani hala hayatta olursam dün okudum çok pis gaza geldim
Geceleri açlıktan kıvranan bir tek ben değilmişimBayanlar geceleri aç yatıp sabah tok kalkmanın bilimsel bi açıklaması var mı acaba ama süper bir durum!! Gece kıvranırken zayıflama hikayeleri izliyorum bu biraz motive ediyorumsu
Canım belli bir ölçü bilmiyorum. ama ben maksimum günde 2 kase yoğurt yiyebiliyorum normalde deGünlük ne kadar ev yapımı yoğurt yiyebiliriz ( süzdürülmüş) ara öğün gibi.. çok seviyorum tuzlu atıştırmayı ama tabii abartmak yada diyeti etkilemek istemiyorum
İyiymiş sonuçları merakla bekliyorumya şöyle basit bir tarif
sabah yoğurt içine 1 kaşık yulaf kuru üzüm kayısı fındık baden vs tabi kuru yemişler totalde 1 avuç içi kadar
Akşam yemeği (If diyetini bırakmıyoruz burası çokomelli)
150 gr kadar ızgara et (köfte hindi tavuk ne varsa et istemezseniz de ufak bir kase nohut da olabilir) yanında 1 kase yoğurt
Ara öğün için ben tabi tatlıyı es geçemem yoğurdun içine meyve doğrayıp biraz soğutmayı düşünüyorum
Bu benim planladığım tarif yani lütfen yaparsanız bana küfretmeyin ben zaten yaparken kendime yeterince küfredeceğim
Suyu da 4 lt ye sabitlemek lazım protein ağırlıklı olduğu için böbrekleri yormaması lazım
Günlük ne kadar ev yapımı yoğurt yiyebiliriz ( süzdürülmüş) ara öğün gibi.. çok seviyorum tuzlu atıştırmayı ama tabii abartmak yada diyeti etkilemek istemiyorum
Sanırım günlük almanız gerekenprotein miktarına bakarak belirleyebilirsinizGünlük ne kadar ev yapımı yoğurt yiyebiliriz ( süzdürülmüş) ara öğün gibi.. çok seviyorum tuzlu atıştırmayı ama tabii abartmak yada diyeti etkilemek istemiyorum
Günlük alınması gereken cal miktarı hesaplıyorsun (ben bi siteden buldum ama sanırım burda etik karşılanmıyor)Günlük ne kadar ev yapımı yoğurt yiyebiliriz ( süzdürülmüş) ara öğün gibi.. çok seviyorum tuzlu atıştırmayı ama tabii abartmak yada diyeti etkilemek istemiyorum
Vallahi kahkaha attım..Sanırım günlük almanız gerekenprotein miktarına bakarak belirleyebilirsiniz
Günlük alınması gereken cal miktarı hesaplıyorsun (ben bi siteden buldum ama sanırım burda etik karşılanmıyor)
Aynı şekilde günlük alınması gereken protein karbonhidrat ve yağ miktarı da belirtiyor. Ne kadar yoğurt bunları karşılar diye hesaplayıp bulabilirsin. Ha ben bunu yaptım mı tabi ki de hayırama mantıklı olanı bu
Canım ben hayatımda hiç kullanmadım o tarz ürünler kullanmayı da düşünmemYa inşallah sorduğum soru yasak deildir ama bu aralar çpk kanıma giriyorla.. herbalife kullanıp evet işe yaradı diyen varmı aranızda ? Zararsızmış, çok verdiriyormuş kiloyu. Varmı bileniniz, aralıklı oruçta kullansak iyi olurmu?
Ya bende bilmiyorum ama o kadar şey yazmışlarki, 100% doğal.. kesin çözüm.. bakanlık onaylı falan die.. ama işte bu konularda yalan söylemekte çok kolay cezası yokCanım ben hayatımda hiç kullanmadım o tarz ürünler kullanmayı da düşünmem
Bilmiyorum o sebeple
Günaydın ve merhaba herkeseMerhaba arkadaşlar
13.06
Sabah-11:00 iki yumurtalı omlet 2 dilim ekmek domates salata bol yeşillik
Ara öğün:3-4 kaşık mıhlama
Akşam00 bir kase tavuk suyu çorba 4-5 kaşık sebzeli bulgur pilavı 1 adet haşlanmış tavuk but bir kase cacık
Bugün annemlerdeydim bütün gün yine fazla oldu öğünlerim