Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlar
Nasılsınız? Her şey yolunda mı?
Bugün çok işlerim var onlara girişmeden erkenden yürüyüşümü yaptım geldim şimdi bir yeşil çay koydum kendime ☕
akşama tüm menümü yazacağım

Bayanlar geceleri aç yatıp sabah tok kalkmanın bilimsel bi açıklaması var mı acaba ama süper bir durum!! Gece kıvranırken zayıflama hikayeleri izliyorum bu biraz motive ediyorumsu😅
Sabah 11:00
1 lt su ve fitness -280 kcal
1 yumurta, labne ,1 dilim hindi füme, 1 salatalık ve bir küçük lavaş yaklaşık 400kcal
Bu arada haftaya üç gün kadar yoğurt diyeti yapacağım yani hala hayatta olursam dün okudum çok pis gaza geldim 😁

Bayanlar geceleri aç yatıp sabah tok kalkmanın bilimsel bi açıklaması var mı acaba ama süper bir durum!! Gece kıvranırken zayıflama hikayeleri izliyorum bu biraz motive ediyorumsu😅
1 yumurta, labne ,1 dilim hindi füme, 1 salatalık ve bir küçük lavaş yaklaşık 400kcal
Bu arada haftaya üç gün kadar yoğurt diyeti yapacağım yani hala hayatta olursam dün okudum çok pis gaza geldim 😁
Selam canım süpersin 👏
Gerçekten gece karnım zil çalıyor sabah tok benimde 😂 mutlaka vardır açıklaması
Yoğurt diyeti nasıl bizle de paylaşsana
Belki gaza gelmek isteyen olur 😂

Selam canım süpersin 👏
Gerçekten gece karnım zil çalıyor sabah tok benimde 😂 mutlaka vardır açıklaması
Yoğurt diyeti nasıl bizle de paylaşsana
Belki gaza gelmek isteyen olur 😂
🤣🤣 ya şöyle basit bir tarif

sabah yoğurt içine 1 kaşık yulaf kuru üzüm kayısı fındık baden vs tabi kuru yemişler totalde 1 avuç içi kadar
Akşam yemeği (If diyetini bırakmıyoruz burası çokomelli😁)
150 gr kadar ızgara et (köfte hindi tavuk ne varsa et istemezseniz de ufak bir kase nohut da olabilir) yanında 1 kase yoğurt
Ara öğün için ben tabi tatlıyı es geçemem yoğurdun içine meyve doğrayıp biraz soğutmayı düşünüyorum
Bu benim planladığım tarif yani lütfen yaparsanız bana küfretmeyin ben zaten yaparken kendime yeterince küfredeceğim😅😅
Suyu da 4 lt ye sabitlemek lazım protein ağırlıklı olduğu için böbrekleri yormaması lazım

Bende öyleyim cnm yatarken midemden sesler geliyor sabah tok kalkıyorum hiç kahvaltı yapasım gelmiyor ama eşim işe geç gittiği için mecbur kahvaltı yapıyoruz beraber

Geceleri açlıktan kıvranan bir tek ben değilmişim 😂
Sabah o kadar cnm istemiiyorki 12 de yapmam gereken kahvaltı çoğu zaman saat 4 ü buluyor.. akşam sıkı yiyorum ( tabiiki diyete uyarak) ama 2 saat sonra feci acıkıyorum.. beynim benimle dalga geçiyor diyordumki yanlız değilmişim 😂😂

Günlük ne kadar ev yapımı yoğurt yiyebiliriz ( süzdürülmüş) ara öğün gibi.. çok seviyorum tuzlu atıştırmayı ama tabii abartmak yada diyeti etkilemek istemiyorum

Günlük ne kadar ev yapımı yoğurt yiyebiliriz ( süzdürülmüş) ara öğün gibi.. çok seviyorum tuzlu atıştırmayı ama tabii abartmak yada diyeti etkilemek istemiyorum
Canım belli bir ölçü bilmiyorum. ama ben maksimum günde 2 kase yoğurt yiyebiliyorum normalde de

🤣🤣 ya şöyle basit bir tarif

sabah yoğurt içine 1 kaşık yulaf kuru üzüm kayısı fındık baden vs tabi kuru yemişler totalde 1 avuç içi kadar
Akşam yemeği (If diyetini bırakmıyoruz burası çokomelli😁)
150 gr kadar ızgara et (köfte hindi tavuk ne varsa et istemezseniz de ufak bir kase nohut da olabilir) yanında 1 kase yoğurt
Ara öğün için ben tabi tatlıyı es geçemem yoğurdun içine meyve doğrayıp biraz soğutmayı düşünüyorum
Bu benim planladığım tarif yani lütfen yaparsanız bana küfretmeyin ben zaten yaparken kendime yeterince küfredeceğim😅😅
Suyu da 4 lt ye sabitlemek lazım protein ağırlıklı olduğu için böbrekleri yormaması lazım
İyiymiş sonuçları merakla bekliyorum 👍

ogle 1 bardak aksam 1 bardak yogurt verırdı benım dıyetısyen ama tabıı aralıklı oruc olunca nasıl olur durumlar tam bılemedım

Sanırım günlük almanız gerekenprotein miktarına bakarak belirleyebilirsiniz
Günlük alınması gereken cal miktarı hesaplıyorsun (ben bi siteden buldum ama sanırım burda etik karşılanmıyor)
Aynı şekilde günlük alınması gereken protein karbonhidrat ve yağ miktarı da belirtiyor. Ne kadar yoğurt bunları karşılar diye hesaplayıp bulabilirsin. Ha ben bunu yaptım mı tabi ki de hayır🤣🤣 ama mantıklı olanı bu☝🏻

Ya inşallah sorduğum soru yasak deildir ama bu aralar çpk kanıma giriyorla.. herbalife kullanıp evet işe yaradı diyen varmı aranızda ? Zararsızmış, çok verdiriyormuş kiloyu. Varmı bileniniz, aralıklı oruçta kullansak iyi olurmu?

Sanırım günlük almanız gerekenprotein miktarına bakarak belirleyebilirsiniz

Günlük alınması gereken cal miktarı hesaplıyorsun (ben bi siteden buldum ama sanırım burda etik karşılanmıyor)
Aynı şekilde günlük alınması gereken protein karbonhidrat ve yağ miktarı da belirtiyor. Ne kadar yoğurt bunları karşılar diye hesaplayıp bulabilirsin. Ha ben bunu yaptım mı tabi ki de hayır🤣🤣 ama mantıklı olanı bu☝🏻
Vallahi kahkaha attım.. 😂😂😂

Ya inşallah sorduğum soru yasak deildir ama bu aralar çpk kanıma giriyorla.. herbalife kullanıp evet işe yaradı diyen varmı aranızda ? Zararsızmış, çok verdiriyormuş kiloyu. Varmı bileniniz, aralıklı oruçta kullansak iyi olurmu?
Canım ben hayatımda hiç kullanmadım o tarz ürünler kullanmayı da düşünmem
Bilmiyorum o sebeple

Canım ben hayatımda hiç kullanmadım o tarz ürünler kullanmayı da düşünmem
Bilmiyorum o sebeple
Ya bende bilmiyorum ama o kadar şey yazmışlarki, 100% doğal.. kesin çözüm.. bakanlık onaylı falan die.. ama işte bu konularda yalan söylemekte çok kolay cezası yok
Normal sayfalara sormam , malum reklamını yapan satıcı dolu
Ama burdakiler, halimizi anlarız, kimse birşeyin reklamı için gelmez diye buraya yazdım
Tşkkrlr cvp için 😍

Merhaba arkadaşlar
13.06
Sabah-11:00 iki yumurtalı omlet 2 dilim ekmek domates salata bol yeşillik
Ara öğün:3-4 kaşık mıhlama
Akşam:KK19:00 bir kase tavuk suyu çorba 4-5 kaşık sebzeli bulgur pilavı 1 adet haşlanmış tavuk but bir kase cacık
Bugün annemlerdeydim bütün gün yine fazla oldu öğünlerim :KK43:

Merhaba arkadaşlar
13.06
Sabah-11:00 iki yumurtalı omlet 2 dilim ekmek domates salata bol yeşillik
Ara öğün:3-4 kaşık mıhlama
Akşam:KK19:00 bir kase tavuk suyu çorba 4-5 kaşık sebzeli bulgur pilavı 1 adet haşlanmış tavuk but bir kase cacık
Bugün annemlerdeydim bütün gün yine fazla oldu öğünlerim :KK43:
Günaydın ve merhaba herkese 🥰
Sen zaten fark etmişsin her gün olmadığı sürece sorun yok, bugün biraz protein, salata yoğurt ağırlık verirsin

X