- 25 Mart 2017
- 366
- 728
- 33
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.241
Yaa aslında akşam yemeğine kadar bayağı bir acıkmıştım.arada bir şeyler yiyemedim disci randevum vardı.aksam da bunlar yetti.midem mi küçüldü nedirAfiyet olsun ,biraz ayran yoğurt protein artabilir 2 saat yürüyüş oluyor çünkü
Hiç fazla değil afiyet olsun
Ben direkt atlıyorum yada dışarıdan dönemeyecek isen erken yiyip çıkıyorum
Tavsiyem çantana badem vs Alman. Dışarıda 1 de ayran alsan al sana protein deposu bir öğünçeşitleri oluşturabilir
işte herkesin bünyesi Farklı.umarım iyi sonuçlar alırsın fazla zorlanmadan sağlıkla
Canım afiyet olsun, sende biraz az yemişsin bugün.
Afiyet olsun ,biraz ayran yoğurt protein artabilir 2 saat yürüyüş oluyor çünkü
yarın kefir ekliycem insallah
yesa bende 2 hafta chloe yapmaya karar verdim aksamlari da 30 dk eliptik bos gunlerde de leslie yapcam onerilerin var mi bana bu yolculukta sen tecrubelisin malum
afiyet olsun canım güzelLeslie de varselamlar
11 sucuklu kaşarlı yumurta
zeytin domates salatalik
18
1tabak kuru fasulye
3kaşık pilav
1 kase yogutlu semiz otu
2lt su
leslie
dert değilyeniyim ya eklenti yapmayida pek beceremiyorum kusura bakmayin
İsveç diyetin de sana kolay gelsin inşallah istediğin sonucu alırsın bifteği bende yemediğim için köfte yaptım kıymanın içine baharat ve sarımsak katıp tost makinesine yağlı kağıt koyup pişirip yemiştimSelamlar
Bugün isveç diyetinin 2.günü sabah spor yaparken zorlandım gibi ama yaptıkça açıldım
14:00
Tavuklu salata normalde biftek olması lazım ama kırmızı eti köfte dışında yiyemiyorum gerçekten yiyemiyorum dişim kesmiyor yani
18:30
şimdi de 100g salam ve yoğurdumu yedim
Arada 1 nektarin yedim hain evlatlarım yemedi ben de ziyan olmasın diye
sporda bugün kendimi aştım 2,5saat ve -948kcal
Yarın tartılınca ne olacak bakalım
evet evet inşAllah bir an önce 79 görelim .bakayim.nasil bi plânçok aç kalmada canim.
ay cok zor ya.keske karpuz yerine tok tutan bisey yeseydin.meyveler daha cok aciktiriyor.
hadi bakalim.ins veririz kilolari.ben simdi 86.3 üm.aramizda 900 gr var.
bende listede kilolularda 2.yim diye üzüluyordum.bezdim artik 90 lardan 80 lerden.bian evvel 70 lere inelim.
bu arada yarista nasilsin?hırslı misin?
evet evet inşAllah bir an önce 79 görelim .
yarışma deme bana nefesini keserim
Aslında kaptanımız Arada bir bizleri 2 Li 3 lü takım yapıp yarışmaya koysa motivasyonumuz dahada artar . Kiloları yakın olan arkadaşları beraber yarışa koyacaz. Eğer kaptan isterse yapalım önümüzdeki haftaya İnşAllah
Tartı günü pazartesi canım saat 14 e kadarBirde kızlar yarında mı tartı günü ?
Başladığımdan beri bir kere halsiz hissettim. Onda da bi gün öncesi diş telim ağrı yaptığı İçin çok yemek yiyemedim ve kiraz sapı suyu maydonoz suyu ve yeşil çay fazla yüklendim çok samimi uyumadım o gece... elim kolum kalkmadı ertesi gün bitkindim.Canım afiyet olsun ve tebrikler 1 kilo daha gitmiş
Bence menün az zaten. biraz yoğurt kefir ayran biraz daha et, tavuk, balık hadi onlar olmuyorsa ne bileyim lor peyniri, badem, barbunya filan ilave edebilirsinDaha sağlam ilerlersin
Kilonun Hızlı gidip gitmediğini bilemiyorum ama rahatsız isen mutlaka aldığın kalorileri takip et.
Afiyet olsun protein biraz daha artabilirSabah
1 bardak limon su
1 kupa yeşil çay
kahvaltı saat 12h00
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
Biraz maydanoz
1 dilim kaşar peyniri
Yeşil soğan
Ara ögün
1 bardak detox cayı
5 çiğ badem
akşam 17h10
1 tabak salata
1 haşlanmış tavuk göğsü .
su yatana kadar 3.5 litre olur
Spor yürüyüşe çıkacam .
gece yazarım onura İnşAllah.
Gün içi ekmeğin olmaması avantaj Mısır İçinMerhaba hanımlar,
Öğleden önce:. Bir kupa sade nescafe
13.00 İki haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, birer domates-salatalik,5 dilim hindi füme, bir çarliston biber, bir kupa kiraz sapı çayı
15.00 iki küçük armut
19.20. 1 buçuk adet mısır, bir tabak zeytinyağlı bamya, 2-3 tane badem ve kaju
Şimdi anlaşıldı çok söktürücü şey tüketmişsinBaşladığımdan beri bir kere halsiz hissettim. Onda da bi gün öncesi diş telim ağrı yaptığı İçin çok yemek yiyemedim ve kiraz sapı suyu maydonoz suyu ve yeşil çay fazla yüklendim çok samimi uyumadım o gece... elim kolum kalkmadı ertesi gün bitkindim.
genelde dengeli beslenmeye özen gösteriyorum bi gün sebze bigün tavuk et bi gün çorba fazla oluyor. Ama bu hızlı kilo veriş bağışıklığımı etkilemez umarım
Vaay iyi fikirmiş sen kaç kilo vermiştin?İsveç diyetin de sana kolay gelsin inşallah istediğin sonucu alırsın bifteği bende yemediğim için köfte yaptım kıymanın içine baharat ve sarımsak katıp tost makinesine yağlı kağıt koyup pişirip yemiştim
Afiyet olsun canımSelam kizlar menü saatiii
12:00 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 1 galeta. 2 gün kurusu
Nescafe, 2,5 lt su,
16:00 2 erik 1 kayisı
Akşam salatalik ayran
24 saati yapamadim yerine Bu aksamı hafif gecirmek istedim.
Spor
40 dk leslie
20 dk doris
Canım aslında birsey söylemek çok zor herkesin bünyesi ve adaptasyonu Farklı.
spor yapıyorsan onun etkisi olabilir belki kas yönünden. Protein alımın iyi mi ve bol su tüketiyor musun? Burada birde uyku düzenine çok dikkat etmeni az uyku uyumamak da önemli . Eğer bunlar hep tamamsa günlük aldığın kalorileri bir takip et, üzerinden tekrar konuşalım
Kolay gelsin canım yoğunluk olmuş işlerinde birsey diyemiyorum menüye
20/4 de kolaylıklar
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ve iyi sporlar