Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Yaa aslında akşam yemeğine kadar bayağı bir acıkmıştım.arada bir şeyler yiyemedim disci randevum vardı.aksam da bunlar yetti.midem mi küçüldü nedir

İsveç diyetin de sana kolay gelsin inşallah istediğin sonucu alırsın bifteği bende yemediğim için köfte yaptım kıymanın içine baharat ve sarımsak katıp tost makinesine yağlı kağıt koyup pişirip yemiştim

evet evet inşAllah bir an önce 79 görelim .
yarışma deme bana nefesini keserim
Aslında kaptanımız Arada bir bizleri 2 Li 3 lü takım yapıp yarışmaya koysa motivasyonumuz dahada artar . Kiloları yakın olan arkadaşları beraber yarışa koyacaz. Eğer kaptan isterse yapalım önümüzdeki haftaya İnşAllah

Sabah
1 bardak limon su
1 kupa yeşil çay

kahvaltı saat 12h00
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
Biraz maydanoz
1 dilim kaşar peyniri
Yeşil soğan

Ara ögün
1 bardak detox cayı
5 çiğ badem

akşam 17h10
1 tabak salata
1 haşlanmış tavuk göğsü .

su yatana kadar 3.5 litre olur
Spor yürüyüşe çıkacam .
gece yazarım onura İnşAllah.

Birde kızlar yarında mı tartı günü ?
Tartı günü pazartesi canım saat 14 e kadar

Yarışma konusu bayağı konuşuldu topicte, biz yarışsız ilerlemeye karar verdik o sebeple bu haftanın birincisi vs bile ilan etmiyoruz toplam kilo ilan edip birbirimize full destek ile ilerliyoruz

Merhaba hanımlar,

Öğleden önce:. Bir kupa sade nescafe

13.00 İki haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, birer domates-salatalik,5 dilim hindi füme, bir çarliston biber, bir kupa kiraz sapı çayı

15.00 iki küçük armut

19.20. 1 buçuk adet mısır, bir tabak zeytinyağlı bamya, 2-3 tane badem ve kaju

Başladığımdan beri bir kere halsiz hissettim. Onda da bi gün öncesi diş telim ağrı yaptığı İçin çok yemek yiyemedim ve kiraz sapı suyu maydonoz suyu ve yeşil çay fazla yüklendim çok samimi uyumadım o gece... elim kolum kalkmadı ertesi gün bitkindim.
genelde dengeli beslenmeye özen gösteriyorum bi gün sebze bigün tavuk et bi gün çorba fazla oluyor. Ama bu hızlı kilo veriş bağışıklığımı etkilemez umarım

Afiyet olsun protein biraz daha artabilir
Gün içi ekmeğin olmaması avantaj Mısır İçin
Afiyet olsun
Şimdi anlaşıldı çok söktürücü şey tüketmişsin Fazla yüklenme dediğim gibi gerekirse kalori takibi yap

Selam kizlar menü saatiii

12:00 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 1 galeta. 2 gün kurusu
Nescafe, 2,5 lt su,
16:00 2 erik 1 kayisı
Akşam salatalik ayran
24 saati yapamadim yerine Bu aksamı hafif gecirmek istedim.
Spor
40 dk leslie
20 dk doris

Afiyet olsun canım
Spor da süper

İnşallah bu azmin sonuçlarını görebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…