Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Herşeyi yiyip kilo almayan ekmeksiz sofradan kalkmayan insanları çok kıskanıyorum ben hep acaba kilo alırmıyım diye düşünmekten bıktım bebek sahibi olmak istiyorum doktor biraz kilo vermen gerek dedi 7 kilo fazlam var inş bu sefer olacak 🙏🙏Birazdan yürüyüşe çıkıcam
Evet bazıları öyle maalesef. Biz onlardan değiliz maalesef 😂
İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alacaksın 🙏
Zaten hamilelik ve sonrasında kilo hep yük oluyor ne kadar rahat girersen o kadar iyi. İyi Yürüyüşler 👋

9/6 Menü 16/8

12.00: incecik kaşarlı tost, yeşillik,çay
18.00: 4 haşlama tavuk baget, yoğurtlu semizotu salatası
Çay, kahve,maden suyu, 1 bardak kola zero🙈
Bolca su
8 kilometre yürüdüm
Çok iyi gidiyorsunuz sizi tebrik ediyorum ama nacizane benim fikrim bundan sonraki hayatınızdan kolayı ve tüm gazlı içecekleri çıkarın gerçekten çok zararlı

Bügün kendimi hem ödüllendirdim hem cezalandırdım :)
Kızlarımla yğrüyüşe çıktık, yanımda küçüğümde olduğu için 6520 adım attık fazlasında yorulur..waffine italien yemek istediler, bende aldım bir tane, 250 gr, 650 kalori imiş.. yarısını yedim 325 kalori yaptı.. akşam yemiycem.. belki meyve ile saat 8 de kapatırım.. ödülümün cezası bu oldu :) ((saat 13:00 te 1 yumurta,1 dilim siyah ekmek yemiştim , domates salatalık yeşil nane ile birlikte..800 kalori almışım bugün))

Çok iyi gidiyorsunuz sizi tebrik ediyorum ama nacizane benim fikrim bundan sonraki hayatınızdan kolayı ve tüm gazlı içecekleri çıkarın gerçekten çok zararlı
Ay biliyorum biliyorum azalttım da arada bi kaçıyor işte
İnşallah komple çıkarmak lazım 🌹😊

Kızlarımla yğrüyüşe çıktık, yanımda küçüğümde olduğu için 6520 adım attık fazlasında yorulur..waffine italien yemek istediler, bende aldım bir tane, 250 gr, 650 kalori imiş.. yarısını yedim 325 kalori yaptı.. akşam yemiycem.. belki meyve ile saat 8 de kapatırım.. ödülümün cezası bu oldu :) ((saat 13:00 te 1 yumurta,1 dilim siyah ekmek yemiştim , domates salatalık yeşil nane ile birlikte..800 kalori almışım bugün))
Çocuklarla olunca olur arada yürüyüş olması iyi olmuş 👍

Ay biliyorum biliyorum azalttım da arada bi kaçıyor işte
İnşallah komple çıkarmak lazım 🌹😊
bazı alışkanlıklar gerçekten çook zor , çıkmıyor bir türlü.. 2.5 paket sigara içen ben bir gece yarısı hadi son sigaram demekle bıraktımda, şu ekmeği bırakamıyorum.. tatlı yemiyorum uzun süredir ama kriz gelmiyor deil

Merhaba kaloriyi nasıl hesaplıyorsunuz

bazı alışkanlıklar gerçekten çook zor , çıkmıyor bir türlü.. 2.5 paket sigara içen ben bir gece yarısı hadi son sigaram demekle bıraktımda, şu ekmeği bırakamıyorum.. tatlı yemiyorum uzun süredir ama kriz gelmiyor deil
Benim en sevdiğim özelliğim tatlı sevmiyor olmam yani bana hiç tatlı krizi gelmez hiç yemiyor değilim davetlerde falan ama kendim yapmak hiç aklıma gelmez benim sorunum da spor yapmayı sevmiyorum ama bugünü biraz önce 9.000 adımla kapattım zor bela 😰😰😰

blondeaddict blondeaddict senin pozitifliğini yerim 😍
😍 e yolumuz uzun iç karartmadan devam edelim 😍🥰
Ekmek bende çok severdim ama zamanla azalttım darısı inşallah başına
Benim en sevdiğim özelliğim tatlı sevmiyor olmam yani bana hiç tatlı krizi gelmez hiç yemiyor değilim davetlerde falan ama kendim yapmak hiç aklıma gelmez benim sorunum da spor yapmayı sevmiyorum ama bugünü biraz önce 9.000 adımla kapattım zor bela 😰😰😰
Ben de çok üşenirdim ama şöyle alıştırdım ilk 2 km 3, 5,6 derken şimdi genelde 7-8 km arası yürüyorum fazlası şu an yapabilirim ama ay ay arttıracağım . 9.000 süper ama gerçekten tebrikler 🏆 inşallah alışkanlığa dönüşsün 🤩😍

Bende sevmiyorum spor valla :KK43:
Ama artık komşu ekmekçiye değilde her sabah 2km uzaktaki mağzaya gidiyorum.. evde eksik varsa ekmek almaya gittiğimde kesinlikle almıyorumki mecbur birdaha gideyim..zaten gidiş geliş 4km.. evde eksik bitmesiğine göre günde 2 bazen 3 kez gidiyorum.. ama üçüncü kez kendime küfür ederek :))

😍 e yolumuz uzun iç karartmadan devam edelim 😍🥰

Ekmek bende çok severdim ama zamanla azalttım darısı inşallah başına

Ben de çok üşenirdim ama şöyle alıştırdım ilk 2 km 3, 5,6 derken şimdi genelde 7-8 km arası yürüyorum fazlası şu an yapabilirim ama ay ay arttıracağım . 9.000 süper ama gerçekten tebrikler 🏆 inşallah alışkanlığa dönüşsün 🤩😍
9.000 yaptım ama yüzüm pancar gibi oldu:oops:ama durmak yok elimden geldiğince yürüyüş yapıcam benim yağlar hep bacaklarda çünkü

Bende sevmiyorum spor valla :KK43:
Ama artık komşu ekmekçiye değilde her sabah 2km uzaktaki mağzaya gidiyorum.. evde eksik varsa ekmek almaya gittiğimde kesinlikle almıyorumki mecbur birdaha gideyim..zaten gidiş geliş 4km.. evde eksik bitmesiğine göre günde 2 bazen 3 kez gidiyorum.. ama üçüncü kez kendime küfür ederek :))
Ama işte o spor sayılmıyor tabi hiç hareket etmemekten iyi ama spor olması için hızlı tempoda yarım saatten fazla olması gerekiyor :KK51:

Ama işte o spor sayılmıyor tabi hiç hareket etmemekten iyi ama spor olması için hızlı tempoda yarım saatten fazla olması gerekiyor :KK51:
Hızlı tempoda 2 yada 3 kez gelip gidiyorum.. aralarda durmadan.. mesela eve çık ekmeği masaya bırak hemen geri git.. temposuz ve aralı yaptığımda zaten podometre yi çıkartıyorum onları saymıyorum.. çünkü doktorum demişti 30 dakika tempolu yürüşten sonra başlıyor kasların işlevi.. ve eğer 2 saat yapabilirsem , oturduğümda vücut 2 saat daha çalışmaya devam ediyormuş

Hayırlı günler kızlar bugün tartı günümdü 73.5 kg çıktım 200gr fazlalıkla bu haftayı kapattım yılmak yok inşallah eksileri de göreceğim 🤗
Selam 🥰
Bence de 200 gr hiç mesele değil bir yerde gitmeye başlayacak nasılsa 😂
Yarın da ben tartılacağım meraktayım 🙏
Sabah yürüyüşümü yaptım geldim şimdi ev işlerine dalacağım akşam menü paylaşacağım

X