Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Evet kızlar bu haftaki sonuçlarımız aşağıda :KK24:

Listede şu an 37 kişiyiz (çıkarttığım ve eklediklerim oldu )
Toplam bildirim sayımız: 24

TOPLAM BU HAFTA VERİLEN KİLO : 21.8 :KK9::KK5: :KK71:

Katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta bildirim sayımız daha az, biraz kilosu sabit veya kilo alan arkadaşlarımız var. Önümüzdeki hafta herkesin daha iyi bir şekilde toparlayıp, gelecek haftaki rekorumuzu egale edeceğimizi düşünüyorum.

Konuya aktif katılıma ve menü paylaşımına herkesi bekliyorum. Hafta içi listede kapsamlı bir kontrolü tekrar yapacağım.

zeyneppk zeyneppk S Sevincoz birbeste birbeste ekledim, hoşgeldiniz. :KK68:
G gulebilmek mavikara mavikara Nur61_ Nur61_ aktif katılıma devamınız halinde hafta içi ekleyeceğim :KK68:

A Aylakkadin Beyazmelek11 Beyazmelek11 S Sss33301 Kmsl Hnd Kmsl Hnd Nergis 35 Nergis 35 O oslem_ Oaktree Oaktree ada81 ada81 parfumkokusu parfumkokusu Penguen Penguen Mysedef Mysedef Umay- Umay- bildirimlerinizi göremedim, merak ettim

Haydi kızlar kopmadan, istikrarla devam edelim sonuç aldığımız bir sistemde destek olarak devam edelim birbirimize. :KK19:

Katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta bildirim sayımız daha az, biraz kilosu sabit veya kilo alan arkadaşlarımız var. Önümüzdeki hafta herkesin daha iyi bir şekilde toparlayıp, gelecek haftaki rekorumuzu egale edeceğimizi düşünüyorum.

Konuya aktif katılıma ve menü paylaşımına herkesi bekliyorum. Hafta içi listede kapsamlı bir kontrolü tekrar yapacağım.

G gulebilmek mavikara mavikara Nur61_ Nur61_ aktif katılıma devamınız halinde hafta içi ekleyeceğim :KK68:

A Aylakkadin Beyazmelek11 Beyazmelek11 S Sss33301 Kmsl Hnd Kmsl Hnd Nergis 35 Nergis 35 O oslem_ Oaktree Oaktree ada81 ada81 parfumkokusu parfumkokusu Penguen Penguen Mysedef Mysedef Umay- Umay- bildirimlerinizi göremedim, merak ettim

Haydi kızlar kopmadan, istikrarla devam edelim sonuç aldığımız bir sistemde destek olarak devam edelim birbirimize. :KK19:

blondeaddict canım teşekkür ederim inşallah kısa zamanlarda mezunda oluruz hatta kilolarımızı birlikte koruruz buralarda :KK200:
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum inşallah haftaya 30lu rakamlarıda görür en kısa zamanlarda hayalimizdeki o elbiseyi giyeriz sağlıkla :dua:

tsk ederim.hoşbuldum.ins burdan kilolarimi vermis bisekilde ayrilirim.tabi herkes icin gecerli bu duam.gitsin de gelmesin kilolar.

Süpersin kaptan ben olduğum yerdeyim ama mesajın bana heyecan verdi. Hemen topluyorum kendimi

insallah haftaya daha iyi sonuclar alicaz.
Dunku menumu yazamadim ama kacamak yok hic
bugunku menum
11:00 3 tane peynirli firin mantar, 1 tane yumurta, 1 kibrit kutusu peynir domates salatalik, 1 dilim ekmek
16:00 2 kepce mercimek corba, 2 kaşık salata, 1 küçük karnı yarık ( patlicanlar kozleme)
bugunude kapattim

merhaba ben annemlere geçtim onlarda tartı yok en kısa zamanda tartı alıp kilo bildirimi yapmak istiyorum.Regl oldum bitince tartılsam daha iyi olur sanki
Canım tabi nasıl uygunsa. Sadece haberdar edersen çok sevinirim ayrıca menülerini de bekliyorum 🥰

Pazartesileri kendimden geçiyorum kızlar birde sabahtan bir iki mecburi dışarı işim vardı bugün nasıl bitti ne oldu anlamadım şükür gecikmeden yetiştim. Kimsenin hakkına girmeyeyim diye tek tek kontrol yapıyorum filan o biraz uzun sürüyor kusura bakmayın :KK54:
Neyse ki güzel sonuçlarımız azimli arkadaşlarımız var dedim bugün, sizlerin sonuçları beni çok motive ediyor gerçekten çok mutlu oluyorum inşallah daha güzel başarılar yakalayacağız hep beraber :dua:
Herhalde en son 79 kiloyu bir 8-9 sene önce görmüştüm o sebeple ayrıca mutluyum:dua::halay:
Bundan sonraki kısım İçin sabırla inatla sizlerle yürümeye hatta koşmaya devam edeceğim ve biliyorum ki hepimiz başaracağız
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler :KK200::KK50:

Canım tebrikler 🤩

Bunu avantaja çevir eğer tatlı ise yememek için bir sebep daha😀
Geçmiş olsun gerekirse bir doktora da git canım 💐

Az kaldı bitiyor 80’ler 🤩👏

Çok tebrikler 🤩

Gayet güzel canım tebrikler 🤩

Az bir fark var canım bu hafta toparlarsın 👍🥰

Canım fark çok çok az belki azıcık eksi bile gelirsin yarın
Haftaya çok iyi sonuç geleceğinden eminim 👍🥰

Süper tebrikler 🤩

Fark kaç canım onu da ekler misin 🥰

3 günde süper süper 🤩

çok iyi 🤩👏 90 lar görünmüş tebrik ederim 🥰

Tebrikler süper sonuç 🤩🥰

Olur canım biraz dikkatle olur
Yeter ki vazgeçme 🥰

olsun canım haftaya çok iyi sonuç gelecek senden 🙏🥰
Merakla takipteyim İsveç deneyimini 😊

Bence sen kas alıyorsun bu kadar incelmeye
Sırf kilo olarak bakmıyorum
Haftaya çözülsün insallah tartıya da yansısın 🙏🥰

Ay süpersin tebrikler 👏🤩

Tebrikler canım süper 🤩

Olsun canım bu hafta böyle
Haftaya toparlarsın 🙏🥰

Güzel hafta içi aldığını vermişsin devam devam 👍🥰

Gayet iyi sonuç 🤩

Olsun canım bu hafta full konsantrasyon ile eksi olsun 🙏🥰
Fark 900 gr 🥰 bugün de günü gayet istikrarlı kapattım
Kahvaltı: 1 yumurta
Beyaz peynir
Akşam : 1 kepçe mercimek çorbası (yulaf kepeği De koydum)
Büyük salata kasesinde ton balıklı salata 🥰

Merhaba
birşey soracağım ama gülmeyin lütfen.
diş fırçalamak ve karanfil emmek orucu bozar mı ? :)
Estağfirullah ne demek. Asla bozmayacağını düşünüyorum. Icecek içiyoruz mesela çünkü kahve cay ayran soda vs. Söylediklerinizin bozmasına imkan yok.

20/7 18/6 menü
12.45: 2 haşlanmış yumurta, 2 hindi füme Fit xl salam, 10 zeytin, yeşillik, yeşil çay
15: 20 tane vişne
17.30: 2 haşlanmış tavuk bagetli salata, 1 kase yoğurt
Kahve, yeşil çay, form çay, madem suyu bolca su içtim
Bugün yürüyüş yapamadım

Merhaba
birşey soracağım ama gülmeyin lütfen.
diş fırçalamak ve karanfil emmek orucu bozar mı ? :)
Diş fırçalamak bozmaz sonuçta yemiyorsun ve çiğnemiyorsun. G gulebilmek birbeste birbeste
ayranı oruç iken içemeyiz birbeste birbeste canım
Karanfil emmek çiğnemek bozar çünkü kalorisi var ve çiğneme yolu ile insülin salgılatıyorsun
Ha ne kadar kalorisi var dersen azıcık
Kimi sadece kilo vermek için yapar aralıklı orucu bu ufak kalorilere takılmaz, kimi de otofaji hedefler hücresel saflığa kadar içten yağ yakma kısmı ile ilgilenir ağzına koymaz
Ben ne yaparım dersen, ben oruç olmadığım zamanda ya da açarken çiğneyebilirdim.
Tercih ve karar senindir

Son düzenleme:
bugünün ilk menü bildiirimi benden gelsin.
bugün 20/4 yapıcam.anladim ki ben akşami erken kapatinca güzel sonuc aliyorum.

saat 11.45 de
tereyağinda 1 yumurta
10 yeşil zeytin
yarim domates
az bisey patates firinda
yarim el kadar pide ekmeği

saat 14 de
az bisey patates firinda
2-3 tane çitos

saat 15.30 da
1,5 biber dolmasi
1 bardak ayran

yemegin üzerine
1 bardak sekersiz çay
1 tane tuzlu kurupasta (minik bisey)

su simdilik 2 litre.yatana kadar 4 litreyi bulacam.
öğle arasinda epey yürüdüm.belki aksama da yürürüm.
Bugün hafif kaçmış 🙈 patates, ekmek, cheetos kuru pasta
Azar azar da olsa topladığında hep basit karbonhidrat. Protein yumurta ve biber dolma ve ayranda var o da çok birsey etmez günlük tüketimde. Proteini arttırıp bu basit karbonhidratlardan gelen kalorileri kısalım 🥰

Merhabalar 🙋
Bugün 12.30 da kahvaltı da 1 bardak yeşil çay
1 haşlanmış yumurta yarım domates salatalık 1kk peynir 2 zeytin 1 dilim tahıllı ekmek
Bugün 18.00 da 1 kücük 30 gr haşlanmış patates üstüne 2 kaşık sarımsaklı yoğurt 1 tabak salata Ekmek yemedim ve 2.5 litre suya devam
Bugun alınan 350 kalori leslie yaptım 45 dk ve bugünü kapattım 😃

X