Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

beni de alır mısınız gruba hedef kilo 54 onu eklememişim
Canım merhaba daha önce de yazmıştım bir hafta deneme süresi sonrası ekliyorum diye 🥰
Aktif katılımına devam et lütfen, menü paylaşımlarını yap, sonra ekleyeceğim ❤️

A aazra tabiki canım güncellerim
Sen iyi ol da istediğin kilolar yine olacak sadece biraz vadesi uzadı Saglık olsun öyle düşün 🥰
tesekkür ederim inşallah aynen sağlık olunca hepsi olur diye düşünüyorum bende inşallah rabbim kimseye yaşatmasın biran önce kilolarımıda verirsem sağlıkla yoluma devam ederim

Canlar merhabalar..17 sinden bu yana, diyet miyet yok :KK43: tüm sülale toplandı, yarında öyle çarşamba sıkı bir detoxa gireceğim,2.3 günlük..
blondeaddict blondeaddict cnm kilo bildirimi yapamıyorum, zaten şu anki hedefim kilo almamak, vermekten falan vaz geçtim..eylülün ilk haftası bildirimlere tekrar başlarım inşallah, ve umarım 67 olam son kilomu yine 67 olarak bildiririm.. Malum TÜRKİYE yiyecek konusunda cennet, nasıl tutacağım boğazımı bilemiyorum ..

Canlar merhabalar..17 sinden bu yana, diyet miyet yok :KK43: tüm sülale toplandı, yarında öyle çarşamba sıkı bir detoxa gireceğim,2.3 günlük..
blondeaddict blondeaddict cnm kilo bildirimi yapamıyorum, zaten şu anki hedefim kilo almamak, vermekten falan vaz geçtim..eylülün ilk haftası bildirimlere tekrar başlarım inşallah, ve umarım 67 olam son kilomu yine 67 olarak bildiririm.. Malum TÜRKİYE yiyecek konusunda cennet, nasıl tutacağım boğazımı bilemiyorum ..
Canım merhaba
Evet notumu almıştım 67 olarak güncelliyorum
Seninki şu an geçici bir durum öyle düşün yapabileceklerini yap, ekstradan kendin yeme
Dönüşünde toparlarsın sen 🤩🥰

bugünün ilk menü bildiirimi benden gelsin.
bugün 20/4 yapıcam.anladim ki ben akşami erken kapatinca güzel sonuc aliyorum.

saat 11.45 de
tereyağinda 1 yumurta
10 yeşil zeytin
yarim domates
az bisey patates firinda
yarim el kadar pide ekmeği

saat 14 de
az bisey patates firinda
2-3 tane çitos

saat 15.30 da
1,5 biber dolmasi
1 bardak ayran

yemegin üzerine
1 bardak sekersiz çay
1 tane tuzlu kurupasta (minik bisey)

su simdilik 2 litre.yatana kadar 4 litreyi bulacam.
öğle arasinda epey yürüdüm.belki aksama da yürürüm.

X