- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.061
Günaydınlar
Geçen haftaki kilo 82,800
Güncel kilo 83,100
Fark +300
bugün isveç diyetine başladım ay kimseyle görüşmicem ya 5 gün diyet spor 2 günde hepsi boşa gitti
Neyse haftaya dönüşüm muhteşem olacak inş
hekese merhaba hanımlar,
15 gündür yokyum covid 19 atlattım şükür şimdi iiiym takip sürecim bitti,
siiznle olamadım yetemezmiş gibi verdiğim kilolarıda ve fazlasını geri gelsim bugun tekrar başlıyorum doktorum yapabilirisn sıkıntı yok dedi biraz hafiif yap dedi sabah tartıldım 71.5 geldim inşallah yeniden başlayacagım inşallah yeniden adapte olabilirm yardımınızı ihtiyacım olacak
tesekkür ederim şükür iyiyimÇok geçmiş olsun iyisindir şşimdiinşallah.kolay gelsin şimdiden.
tesekkür ederim canım allah sizleri korusunCok gecmis olsun.
Ben de bir 6 gün diyeti uygulamayı düşünüyorum eğer verim alırsam 13 gün devam edicem ama sonrasında da dediğin gibi isveçe benzer ama biraz daha soft bi plan düşünüyorumBende isvec seklinde beslencem ama kahvaltida biraz daha bisiler eklicem azcik degistircemuzulme sende hic degilse 300 gr cikmis bende 900 cikti kacamak yapmadigim ve hergun 2 saat spor yaptigim halde
Çok geçmiş olsun ben günde 1 paket sigara içiyorum yakalanırsam kesin kurtulamam ya çok korkuyorum- gerçi bu korku bırakmaya da engel olmuyor amaaynen canım ya sağlık olsunda kilo çok kolay bu süreçde daha net analadım
olsun cok fark yok canim.Günaydınlar
Geçen haftaki kilo 82,800
Güncel kilo 83,100
Fark +300
bugün isveç diyetine başladım ay kimseyle görüşmicem ya 5 gün diyet spor 2 günde hepsi boşa gitti
Neyse haftaya dönüşüm muhteşem olacak inş
benim bi fiktim.var.kacamak yapmadigin halde bide sporlarini da yapiyordun.vücudun sismis.yurüyüş ve spor sonrasi şişlik oluyor.arfindan hen ayaklarini kaldirip uzanirsan sislikler gider.Dedim Size bu haftayi es gecelim diye
Onceki Kilo 82.1
Guncel kilo 83
Ama belimde 1.5 basende ve gobekte 2.5 goguste 2 bacaklarda da 1 er cm incelme varbu 900 gr nerden geldi onu hic anlamadim fikri olan varsa lüften soylesin neyse incelme varsa sorun yok
masallah.cok güzrl.ins bayrama 2 3 kilo daha gider.
yukarda da yazdim.spor ödem yapiyor başlarda.iyi dinlenmelisin.Bende isvec seklinde beslencem ama kahvaltida biraz daha bisiler eklicem azcik degistircemuzulme sende hic degilse 300 gr cikmis bende 900 cikti kacamak yapmadigim ve hergun 2 saat spor yaptigim halde
Çok geçmiş olsun ,sağlık gibisi yok:)hekese merhaba hanımlar,
siiznle olamadım yetemezmiş gibi verdiğim kilolarıda ve fazlasını geri gelsim bugun tekrar başlıyorum doktorum yapabilirisn sıkıntı yok dedi biraz hafiif yap dedi sabah tartıldım 71.5 geldim inşallah yeniden başlayacagım inşallah yeniden adapte olabilirm yardımınızı ihtiyacım olacak
sigara bende kullanıyordum tehlikeyi artıyormuş hastalık sürecinde içmedim ama iyileşince yaktım bi taneÇok geçmiş olsun ben günde 1 paket sigara içiyorum yakalanırsam kesin kurtulamam ya çok korkuyorum- gerçi bu korku bırakmaya da engel olmuyor ama
Allah bi daha göstermesin arkadaşım şükür sağlığına kavuşmuşsun
tedaviniz evden mi yapıldı, bir de ne tür ilaçlar veriliyor? benim de tansiyon rahatsızlığım var. bir de virüsü nasıl aldınız acaba? çok dikkat etsek de mutlaka normal hayata dönüşümüz oldu .sigara bende kullanıyordum tehlikeyi artıyormuş hastalık sürecinde içmedim ama iyileşince yaktım bi tanetiryaki olmak zor anlıyorum sizi ama işte bende bırakmak istiyorum sigara olmayınca dahada kilo alıyorum ah ah
Ben de bir 6 gün diyeti uygulamayı düşünüyorum eğer verim alırsam 13 gün devam edicem ama sonrasında da dediğin gibi isveçe benzer ama biraz daha soft bi plan düşünüyorum
Güzel düşünüyorum da uygulaması nasıl olur bilmiyorum
olsun cok fark yok canim.
1 günde gider.yeterki burda olalim.
benim bi fiktim.var.kacamak yapmadigin halde bide sporlarini da yapiyordun.vücudun sismis.yurüyüş ve spor sonrasi şişlik oluyor.arfindan hen ayaklarini kaldirip uzanirsan sislikler gider.
inanirmisin bu hafta full yürüdüm.arada kacamak yaptim ama vücudum sisiyordu.yorgunluktan da ödem oluyor.
ama cok takma.haftaya eksiye düsersin.
masallah.cok güzrl.ins bayrama 2 3 kilo daha gider.
yukarda da yazdim.spor ödem yapiyor başlarda.iyi dinlenmelisin.
Canım çok büyük geçmiş olsun merak etmiştim senihekese merhaba hanımlar,