Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

hekese merhaba hanımlar,
15 gündür yokyum covid 19 atlattım şükür şimdi iiiym takip sürecim bitti,
siiznle olamadım yetemezmiş gibi verdiğim kilolarıda ve fazlasını geri gelsim bugun tekrar başlıyorum doktorum yapabilirisn sıkıntı yok dedi biraz hafiif yap dedi sabah tartıldım 71.5 geldim inşallah yeniden başlayacagım inşallah yeniden adapte olabilirm yardımınızı ihtiyacım olacak

Evet cnm cok artı da sayılmaz belki ögleye doğru tartılsam sabit kilom bile çıkabilir

Büyük geçmiş olsun cnm
kilolarını hiç dert etme bu hastalığı kazasız belasız atlatmışsın yaa gerisini halledersin

Çok geçmiş olsun iyisindir şşimdiinşallah.kolay gelsin şimdiden.

Evet cnm cok artı da sayılmaz belki ögleye doğru tartılsam sabit kilom bile çıkabilir
eksi bile cikarsin canim.ben hep ayni saatte tartiliyorum.cünkü uyaninca yüzüm elim ayahim siş oluyor.biraz hareket edince o sislik gidiyor.
yoksa her hafta erken tartilsam hic morel.kalmaz bende.

cok azmis arti.haftaya fazlasiyla gider.
inşallah yaa....
Günaydın :)

Bu hafta benide listeye alırsanız sevinirim
Boy:153 cm
kilo 17.07.2020 de 60kg
20.07.2020 59.50 kg
Fark: 500 gr.

3 günde bu fark nasıl ?
teşekkürler
bence gayet balarılı...
çok geçmiş olsun.. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.. hastalık geçmişya gerisi kolay..
yeterki sağlığımız yerinde olsun.. kilo dediğin nedir ki..

Ben bir hafta onceki kilomu bilmiyorum 12 gun once 108 idim.
Şuan 103.1 ☺
Fark 4.9 kg.
vaayyyyy süper valla... tebrikler..

merhaba canim.hosgeldin.
kiloyu dert etme simdi.hastaligi en iyi sekilde atlat.kilo verilir.kendine iyi bak canim.
yediklerine dikkat etmen yeterli.zaten kilon cok değil.
Ben bir hafta onceki kilomu bilmiyorum 12 gun once 108 idim.
Şuan 103.1
Fark 4.9 kg.
hosgeldin canim.masallah güzel vermissin.ins darisi 9 lara.
Arkadaşlar ben 4 gündür yapıyorum
Bugünki kilo 90.1
gecen hafta :91.7
Fark: 1.6
hosgeldin canim.masallah.9 lara bisey kalmamis.cabucak gecersin.

Büyük geçmiş olsun cnm
kilolarını hiç dert etme bu hastalığı kazasız belasız atlatmışsın yaa gerisini halledersin
inşallah canım çok zor bir süreçti rabbim kimsewye yaşatmasın gerçekten kilodan daha önemli olan şey sağlık şükür iiiym rabbim hasta olan herkese şifa versin inşallah,
şimdi yeniden başlayacağım bayrama kadar hayallarım vardı

çok şükür geçti canım inşallah kilolarda giderde biraz daha moral bulurum şükür iyiiym artık

amin canım inaşllah rabbim kimseye yaşatmasın dikkat edin ama gerçekten hiç ummudagım şekilde kaptım bu derdi sizleri ailenizi korusun inşallah rabbim

cok gecmis olsun....

Çok sağol canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…