- 25 Mart 2017
- 366
- 728
- 33
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.881
Hiç sorma ya bende Hiç zayıf olmadım ama dogumdan sonra nasıl olduysa 17 kilo aldım boyum 1.70 70 e inmek istiyorum sonra belki 65 olur :))Anladım şimdi tamamdır. Bende öğrendiklerimi bilgilerimi menülerimi paylasırım insallah. Sevgiler
Valla benim koca ben diyetteyken o rutin yemesine devam ediyor. yetmiyor birde beni yemeye davet ediyor
Mantı kavun birlikte olunca pişman oldum, kavun şeker mantı hamur.. kilo veriş ivmemi etkileyecek diye düşünüyorumneyseki eşim gitti normale dönerim ( normalde ayrı yerlerdeyiz işten dolayı)
Afiyet olMerhabalar kızlar iyisinizdir umarım
Sabah.ceytek gözleme 1 kk peynir 2 zeytin çay
3 te yarim kase yoğurt çorbası 2 kasık pilav 2 kasık tavuklu patlıcan yemeği salata
Bugünlük bu kadar yarın sabaha kadar orucum .
canım hoşgeldin merak ettik, bozmamana sevindim afiyet olsunKızlar bu hafta hiç okuyamadım yazamadım ama diyete tam gaz devam bozmadimda.
Sabah kahvaltı yapasım yoktu saat 1de peynirli omlet. Yaptım
Saat 5 de yoğurt semizotu yerim yeter.
gayet uygun ilave olarak yeşillik domates salatalık yeşil salata vs eklersentok tutarÖncelikle kusura bakmayın lütfen. Büyük harfle yazmışım.
07:30 PEYNİR ,SALATALIK, DOMATES,BİBER,1 TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA
ŞEKERSİZ ÇAY ,2 AD PARMAK GALETE
ARADA SADE SODA
ARADA KEFİR +5 ÇİĞ FINDIK
1 SAAT YÜRÜYÜŞ
15:30 1 ADET KÜÇÜK KUTU TON BALIĞI
2 ADET KÖZLEŞMİŞ BİBER
İNCE BİR DİLİM KARPUZ
15.30 DA BİTTİ YARIN SABAH 7: 30 KADAR ORUÇLUYUM
UYUYANA KADAR YEŞİLÇEY,KAHVE V.S. DENEYECEĞİM
Bu liste ilk deneme için uygun mudur ? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
Artık gitmeme zamanlarımız dikkat etme zamanlarıbenimkide cok cagiriyo canim . Sensin bogazimdan gecmiyo ben seni boyle seviyorum bosver diyeti gel diyo bende gidiyodum
Artık gitmeme zamanlarımız dikkat etme zamanları
Öncelikle kusura bakmayın lütfen. Büyük harfle yazmışım.
07:30 PEYNİR ,SALATALIK, DOMATES,BİBER,1 TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA
ŞEKERSİZ ÇAY ,2 AD PARMAK GALETE
ARADA SADE SODA
ARADA KEFİR +5 ÇİĞ FINDIK
1 SAAT YÜRÜYÜŞ
15:30 1 ADET KÜÇÜK KUTU TON BALIĞI
2 ADET KÖZLEŞMİŞ BİBER
İNCE BİR DİLİM KARPUZ
15.30 DA BİTTİ YARIN SABAH 7: 30 KADAR ORUÇLUYUM
UYUYANA KADAR YEŞİLÇEY,KAHVE V.S. DENEYECEĞİM
Bu liste ilk deneme için uygun mudur ? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
Bence cok guzel . Ama tavuk et yada sebze yemeklerinin yaninda muhakkak 3 4 yemek kasigi yogurt da ye.
Yoğurdum bitmişti yeni mayaladım yoksa yoğurt benim hayatım. Teşekkürler :)
Bamya etki eder inşallah zaten yiyince doymuyorsun bile.bende kaç gündür tartılmıyorum çok merak ediyorum bakalim.Selam kızlar cuma menüsü gelsin
12:15 susuz bamya yemeği
ara türk kahvesi 3 hurma
19:00 susuz bamya yemeği ve karpuz (dünde karpuz ekledim buraya yazmamıştım onu)
bakalım bu detoks hangi sonucu verecek ama bir gün daha yiyemem zannetmiyorum
yarında inşallah protein yükleneceğim sadece
su:2 lt
spor 1 saat leslie zumba karışık
sabah tartıldım aynı çıktımhafta sonu kendimi tutmak yada toparlamak adına cuma ve pazartesi tartılıyorum çok iyi geliyo sizlerede tavsiye ederim.az çıkarsam motive oluyor hafta sonuna, çok çıkarsam tedbir oluyo benim için...