Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

kızlar aralıklı oruç diyetine 3,4 günlüğüne ara verip, İsveç yapmak istiyorum çünkü halen 60lardayım bu haftada kacamaklarım çok çok oldu. inş bu sizin için bir problem olmaz 3,4 gün isvec yapıp tekrardan aralıklı oruca devam edeceğim
Saatlerini aralikli oruca gore uydurabilirsin bence . Bi sorun olmaz . Bakicam Eger takildiysam bende isvec dusunuyorum saatlerini aralikli oruca uydururum .

Saatlerini aralikli oruca gore uydurabilirsin bence . Bi sorun olmaz . Bakicam Eger takildiysam bende isvec dusunuyorum saatlerini aralikli oruca uydururum .
bende etkisi olduğu açin karar verdim. birde dün itibariyle bir karar aldım. oğluma teyzesi bakıyor çoçuk aksama kadar evde ve enerjisini atamıyor dolayısıyla evde spor yapmama izin vermiyor. bu dan sonra her iş çıkışı parka götürmeye karar verdim ki dün oyle yaptık 1 saat aralıksız parkta teyzesi bakarken bende aletlerle spor yaptım İsveç diyetine ek her gün gitmeyi planlıyorum. r an once 57 ye düşüp aralıklı oruca devam edeceğim inş

bende etkisi olduğu açin karar verdim. birde dün itibariyle bir karar aldım. oğluma teyzesi bakıyor çoçuk aksama kadar evde ve enerjisini atamıyor dolayısıyla evde spor yapmama izin vermiyor. bu dan sonra her iş çıkışı parka götürmeye karar verdim ki dün oyle yaptık 1 saat aralıksız parkta teyzesi bakarken bende aletlerle spor yaptım İsveç diyetine ek her gün gitmeyi planlıyorum. r an once 57 ye düşüp aralıklı oruca devam edeceğim inş

Isvec bende denedim guzel de sonuc aldim zamaninda ama Kilo verdim gafletiyle dunyalari yiyince geri aldim 😂

Isvec bende denedim guzel de sonuc aldim zamaninda ama Kilo verdim gafletiyle dunyalari yiyince geri aldim 😂
Evet bende gecen sonbaharda 54 düştüm hemen geri aldım.🤣 bu sefer düşersem 54 de korumak adına herseyin yapacagım. ayy inslahhhhh

Merhaba.
kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum. Pandemi döneminde kendime yapabileceğim en büyük kötülüğü yaptım. Kilo aldım ve almaya devam ediyorum. 6 kg gibi fazlalığım var . yaş ve boy olarak bana çok
60kg yum an itibariyle boyum 153 cm . dün kendimi ufak kaçamaklarla denedim. Bugun bana uygun saatin 7,30 - 15,30 olduğuna karar verdim. çünkü ben sabah kahvaltısındn vazgeçemeyen ve yıllardır erken kahvaltı eden biriyim.
sadece sormak istediğim şey akşam 20,30 gibi yemeğe oturuyoruz. 15,30 da başlayacağım oruçta 20,30 da yoğurt yiyerek eşime eşlik edebilir miyim ? teşekkürler. yediklerimi akşam üzeri toplu olarak paylaşacağım. beni yönlendirirseniz sevinrim. Ayrıca postu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. Sağlıkla kalın :)

Malesef yoğurt olmaz canım.

Onunn yerine kahve versek çay versek :)

Bu hafta benden kesin umudu bi sislik var ki bide bu hafta verememisim gibi hissediyorum .

Benden de umut yok

51.5 in altı imkansız gibi bi şey

Bi de konyada misafirlikte

Arkadaşlar ben orucum yiyeyim akşam.yemegini erkene cekmemiz lazım falan desem

Allah kabul etsin demezler git len işine derler hahahahah

Günaydın canlar.. hayırlı cumalar ❤️
biraz sonra yola çokacağım, pandemi döneminde çok erken varmak gerekiyormuş havaalanına.. her eyvah dediğimde içimi rahatlatan kocaman ailem, yolculuk hali, haklarınızı helal edin 😍🤲
blondeaddict blondeaddict cnm seninde izninle kilo bildirimimi bugün yapıyorum

01/06/2020 75kg
08/06/2020 72,700kg
15/06/2020 72kg
22/06/2020 72,200 (regles)
29/06/2020 69,700kg
06/07/2020 68.600kg
13/07/2020 68.00kg
17/07/2020 67.00kg
7 hafta -8kg
Hepinize çokkk eksili haftalar 😍

Benden de umut yok

Dostluk bu olsa gerek 😂😂😂 şaka bi yana bu kadar ugrasmaya veremediysem cok aglarim, ben kacamak bile yapmadim 😣

Benden de umut yok

Off yaa 51 mi hayallerimdeki kilom🤣

Günaydın canlar.. hayırlı cumalar ❤
biraz sonra yola çokacağım, pandemi döneminde çok erken varmak gerekiyormuş havaalanına.. her eyvah dediğimde içimi rahatlatan kocaman ailem, yolculuk hali, haklarınızı helal edin 😍🤲
blondeaddict blondeaddict cnm seninde izninle kilo bildirimimi bugün yapıyorum

01/06/2020 75kg
08/06/2020 72,700kg
15/06/2020 72kg
22/06/2020 72,200 (regles)
29/06/2020 69,700kg
06/07/2020 68.600kg
13/07/2020 68.00kg
17/07/2020 67.00kg
7 hafta -8kg
Hepinize çokkk eksili haftalar 😍
C capoeira Canım iyi yolculuklar hayırlısı ile sağlıkla sıkıntısız varın inşallah 🙏
Ne hakkı aşkolsun canım helal olsun ❤🥰
Ooooo 1 kilo daha gitmiş ekleyeceğim listeye tebrikler canım 🥳🏆👏

Son düzenleme:
kızlar aralıklı oruç diyetine 3,4 günlüğüne ara verip, İsveç yapmak istiyorum çünkü halen 60lardayım bu haftada kacamaklarım çok çok oldu. inş bu sizin için bir problem olmaz 3,4 gün isvec yapıp tekrardan aralıklı oruca devam edeceğim
canım senin kararın İsveç.Ben önermiyorum.
İsveç diyeti Saatlerini aralıklı oruca uydurabilirsin ki zaten.
Yok O şekilde yapmayacağım dersen de bizlik sıkıntı yok 🥰
Cok bi beklentim yok . Aslinda cok kalorili yiyecekler yemedim dikkat de ettim ama bu hafta suyu az ictim belki odem olmustur o yuzden (umut fakirin ekmegiiii ).
Veremedim gibi geldi hirslandim lesliyi 5 mil yapmaya basladim 😂 5 milde 1.5 Litre suyu da ictim boylece 😂😂😂
Yok yok benim haaalaaa umudum vaaar 🎼🎤

canım senin kararın İsveç.Ben önermiyorum.
İsveç diyeti Saatlerini aralıklı oruca uydurabilirsin ki zaten.
Yok O şekilde yapmayacağım dersen de bizlik sıkıntı yok 🥰

Yok yok benim haaalaaa umudum vaaar 🎼🎤

3 gun boyunca suyu biraz arttiriyim bakiyim belki dedigim gibi odemdir . Belki de bu kilolar benim zorlu vaktimdir . Cunku 4 yildir 80 kilonun altina dusmedim. Kirilmasi zor olabilir . Ama azimle savasa devam 😂 bu sefer ben galip gelicem 😂

Insallahhh , dolabimdaki hic bisi olmuyo artik . Tisortler patlicak gibiydi bide evde yiyip yiyip Kilo almayan bi kocayla yasamak cok zor 😂😂
benimde öyle cnm birde gögüs ler büyük daha bir sinirimi bozuyor. Benim koca da tam tersi kilo almak istiyor bende vermek isteyince orta yolu bulamıyoruz 🤣

benimde öyle cnm birde gögüs ler büyük daha bir sinirimi bozuyor. Benim koca da tam tersi kilo almak istiyor bende vermek isteyince orta yolu bulamıyoruz 🤣

Ayy ayni dert bende de var 😂 koca koca gogusler ben burdayim diyo resmen 😂 benim adam ben diyetteyken yemek yiyemiyo canim ceker diye icine sinmiyomus 😂 o da istedigini yiyemeyince benim icime sinmiyo 😂 bu isin sonu hep benim diyeti bozmamla bitiyodu 😂😂

Ayy ayni dert bende de var 😂 koca koca gogusler ben burdayim diyo resmen 😂 benim adam ben diyetteyken yemek yiyemiyo canim ceker diye icine sinmiyomus 😂 o da istedigini yiyemeyince benim icime sinmiyo 😂 bu isin sonu hep benim diyeti bozmamla bitiyodu 😂😂
Valla benim koca ben diyetteyken o rutin yemesine devam ediyor. yetmiyor birde beni yemeye davet ediyor🤣🤣

X