- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.841
bende cok merak ediyorum umarim kirariz 30 u gecmemiz lazim bu sefer
İyi geceler beni de alır mısınız guruba. Ben 8 9 gun omce basladım diyete. Böyle destek olup motivasyonumuzu artıralım insallah
merhaba hoşgeldinizBeni de alır mısınız. 8 temmuz da 108 kilo ile başladım. Guncel kilom 103.6
28 yasındayım. Hedefim 65
Boyum 165
Aman deme öyle vermişsindirBen bu hafta veremenisim gibi hissediyorum bilemedummmm
Afiyet olsun canımIyı geceler yada iyi uykular mi desem
18/6
Kahvaltı oncesı kahve
12.30 13.00
3 hurma 2 incir karısık bir avuc ceviz fındık 1 bardakta cay
16.00 bir fincan kahve 1 avuc kavrulmamıs cekırdek
18.30 19.00
Dundrn kalma 2 adet Bulgurlu kıymalı dolmanın yanına z.yaglı taze fasulye yaptım 1 tane salatalık ve yogurt
2 lt su 40 dk tempolu yuruyus
Ay çok geçmiş olsun üşütmüşsün belli ki dinlen canım umarım bugün toparlarsıniyi geceler kızlar midem fena yazamadim
kahvaltı peynir zeytin salatalik marul 2dilim ekmek
1parça tavuk
semiz otu bolca
1saat yürüyüş
2lt su
sürekli çıkarıyorum midem yaniyor semizoyu dokundu yada terli içtiğimsoğuk sular maalesef
Günaydın canım kolaylıklar işlerindeGünaydın kızlar
Yoğunluktan yazamıyorum
Bugün de yoğun
Cumartesi pazar da yoğun aahhaahah
Insaah pazartesi güzel sonuclar alırız
Bu postu şuracığa bırakayım haftasonu öncesi kimse bozmaya kalkmasınEveeet ilk sayfa liste güncelememe bitti arkadaşlar.Kontrol etmeniz ricasıyla
Şu an listede 35 kişiyiz
Bu hafta toplam bildirim sayımız: 27
(Bilgisayar başında olduğumdan 2 geç bildirimi de bu haftalık ekledim)
BU HAFTA VERİLEN TOPLAM KİLO: 29.8
Herkesin emeğine azmine sağlık ne diyeyim ki gurur duydum ya iyi ki varsınız
Tesekkür ederim hemen okuyacağım şimdimerhaba hoşgeldiniz
Umarım beraberce veririz
İlk sayfa ilk postta kurallarımız var bir okursanız menü paylaşımı ve Pazartesi haftada bir tartımız var
listeye 1 hafta deneme süresi sonrası ilave yapıyorum bu bir hafta ve Her gün menü paylaşımlarını bekliyoruz
Aman deme öyle vermişsindir
Afiyet olsun canım
Ay çok geçmiş olsun üşütmüşsün belli ki dinlen canım umarım bugün toparlarsın
Günaydın canım kolaylıklar işlerinde
Pazartesi yeni rekoru kıralım inşallah
Inşallah ya doğum da çok kilo aldım vermeye çalışcam bakalım :)Kolay gelsin, umarim istedigin kilo ulasirsin
Canım konu çok ilgi görüyor listeye eklenmek isteyip sonra konuya hiç uğramayan menü paylaşmayan, zamanında kilo bildirimi yapmayan veya katkıda bulunmayan arkadaşları maalesef listede takip etmiyorum daha doğrusu ekle çıkar derken takip edemiyorum.Tesekkür ederim hemen okuyacağım şimdiyalnız bir hafta deneme süresini anlamadım
Merhaba hoşgeldiniz. İlk sayfa ilk postta kurallarımız ve aralıklı oruçla ilgili herşey detaylıca yazıyor ilk onlara bakmanızı rica ederimMerhaba.
kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum. Pandemi döneminde kendime yapabileceğim en büyük kötülüğü yaptım. Kilo aldım ve almaya devam ediyorum. 6 kg gibi fazlalığım var . yaş ve boy olarak bana çok
60kg yum an itibariyle boyum 153 cm . dün kendimi ufak kaçamaklarla denedim. Bugun bana uygun saatin 7,30 - 15,30 olduğuna karar verdim. çünkü ben sabah kahvaltısındn vazgeçemeyen ve yıllardır erken kahvaltı eden biriyim.
sadece sormak istediğim şey akşam 20,30 gibi yemeğe oturuyoruz. 15,30 da başlayacağım oruçta 20,30 da yoğurt yiyerek eşime eşlik edebilir miyim ? teşekkürler. yediklerimi akşam üzeri toplu olarak paylaşacağım. beni yönlendirirseniz sevinrim. Ayrıca postu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. Sağlıkla kalın :)
Merhaba hoşgeldiniz. İlk sayfa ilk postta kurallarımız ve aralıklı oruçla ilgili herşey detaylıca yazıyor ilk onlara bakmanızı rica ederim
eger yeme pencerenizi 15.30 da kapatırsanız akşam yoğurt veya hiçbir sey yiyemezsiniz, sekersiz çay, şekersiz kahve, maden suyu veya bitki çayı vs dışında içecek de içemezsiniz.Orucun amacı sindirimi kapatmaktır.
merhaba hoşgeldiniz
Umarım beraberce veririz
İlk sayfa ilk postta kurallarımız var bir okursanız menü paylaşımı ve Pazartesi haftada bir tartımız var
listeye 1 hafta deneme süresi sonrası ilave yapıyorum bu bir hafta ve Her gün menü paylaşımlarını bekliyoruz
Aman deme öyle vermişsindir
Afiyet olsun canım
Ay çok geçmiş olsun üşütmüşsün belli ki dinlen canım umarım bugün toparlarsın
Günaydın canım kolaylıklar işlerinde
Pazartesi yeni rekoru kıralım inşallah
Inşallah ya doğum da çok kilo aldım vermeye çalışcam bakalım :)
Anladım şimdi tamamdır. Bende öğrendiklerimi bilgilerimi menülerimi paylasırım insallah. SevgilerCanım konu çok ilgi görüyor listeye eklenmek isteyip sonra konuya hiç uğramayan menü paylaşmayan, zamanında kilo bildirimi yapmayan veya katkıda bulunmayan arkadaşları maalesef listede takip etmiyorum daha doğrusu ekle çıkar derken takip edemiyorum.
Deneme süresi bunun için yani konuda devamlılığı olan, her gün menü veya grupta pozitif bir paylaşımı olan arkadaşlarla ilerliyoruz. İlk sayfada detaylı yazdım.
Çok yoğun çaba gösteren ve konsantre arkadaşlar var onlara haksızlık etmek istemiyorum.