- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.781
Hareketin bir ismi varmı bilmiyorum ama yere yan yatıp cenin pozisyonu gibi bacaklar karına cekilen bir pozisyon varya. Bunda günlük bacaklari 300 er açıp kapatmanin cok faydasini görenler olmuştu bir ara bende basladim ama kisa sürdürdüm:)) azla baslayip.zamanla arttirabilirsin. Tv izlerken aksam oturdugun yerde kisa.zamandada yapilir. Mesela 1 ay deneyebilirsen gercekten guzel sonuc alırsınBasen bölgem de olanlar keşke kas olsaydı da uğraşmasaydın bunu çok isterdim
saolasın canım yaa... yemesem iyyidi yine de ama ortam işte... yediriyor..Harikasın.. zaten mahvettim boş ver demek yerine hemen kendime gelip biraz açlığa sokup vücudu , ritmi tekrar yakalayacağım demek çok önemli.. mesela o kaçamak akşam yemeğinde olsaydı gece 10/12 ye kadar sürseydi ? zaten çok erken bırakmışsın yemeği..:)
Aynen canım.. mümkün olduğunca sakin ve hafif geçirmeliyim bugünü... şimdilik iyiyiz.. hadi bakalımCeza değil vücûd bugün dinlensin de
Bugün hafif geçir sorun olmaz
Afiyet olsun gayet iyiGünaydın herkese
Dün yolculuktaydim yazamadım.dunku menümü şimdi yazayım dedim.
Sabah.yarim haşlanmış yumurta klasik kahvaltı yeşillik
Ara öğün yapamadım.
Saat 4 gibi 1 alabalık yanında salata yeşillik.1 parca ekmek yedim ama.
Şimdi de kahvaltılı yapicam.1 közlenmiş biber haşlanmış yumurta zeytin v.s .
Ay İsveç çok zor ve sağlıksız gibi geliyor banaBayanlar aralıklı oruçla isveç diyetini birleştirsek sonuç ne çıkar fikri olan var mı isveç diyetide çok meşhur biraz yeme listesine baktım zaten bir nevi bizim gibi beslenme düzeni o beslenmeyi bizim saat aralığına koysak çok mu zorlar yoksa vücut ne oluyo diyip geleni depolar mı
Oo hadi hadi kopmak yokMerhaba hanimlar
İki gundur feci haldeyim bugun temiz bir sayfa actim inşallah
Bayanlar aralıklı oruçla isveç diyetini birleştirsek sonuç ne çıkar fikri olan var mı isveç diyetide çok meşhur biraz yeme listesine baktım zaten bir nevi bizim gibi beslenme düzeni o beslenmeyi bizim saat aralığına koysak çok mu zorlar yoksa vücut ne oluyo diyip geleni depolar mı
Kötü kötü şeyler koptum yaYa kızlar yazsam mi yazmasam mi menüyü bilemedim ama
Sabah
Ezme gibi bi şey (ceviz biber salçası peynir zeytinyağı sarımsak karışımı
Azıcık ekmek
3 Koy biberinin içine peynir koyup tost makinasında kızarttım:)
Aralar
Kötü kötü şeyler
Akşam
Ceviz
Kabak rendeleyip sote
Yoğurt
Sarımsak
Bayanlar aralıklı oruçla isveç diyetini birleştirsek sonuç ne çıkar fikri olan var mı isveç diyetide çok meşhur biraz yeme listesine baktım zaten bir nevi bizim gibi beslenme düzeni o beslenmeyi bizim saat aralığına koysak çok mu zorlar yoksa vücut ne oluyo diyip geleni depolar mı
Of isim yazasım yok özelden mi yazsam ahahahah
Biraz araştırdımda cidden saçma geldi 13 günde 12 15 kilo veren var organlara yazık hoş ben harfi harfine zaten yapamam o kadar kilo veremem ama vücuduma eziyet gibi olur kabak detox unda bile saatlere uyarladığım için mahfoldum o yüzden U dönüşü yapıyorumBen isveç no diyorum
Aşırı aşırı sağlıksız daha önce de yazmıştım:)