- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.761
Ya kızlar yazsam mi yazmasam mi menüyü bilemedim ama
Sabah
Ezme gibi bi şey (ceviz biber salçası peynir zeytinyağı sarımsak karışımı
Azıcık ekmek
3 Koy biberinin içine peynir koyup tost makinasında kızarttım:)
Aralar
Kötü kötü şeyler
Akşam
Ceviz
Kabak rendeleyip sote
Yoğurt
Sarımsak
Kilo verince beyin özgürlüğüne kavuşmuş gibi oluyor resmen saldiriya geciyor. Daha once yaşadım bunu bende. Ama malesef şöyleoluyor sonu, çabuk aliyirsun kiloyu sebebi ise henuz yeni vermis olman. Arada kacamaklarin olur olsunda normal bu. Ama sakin ve sakin tartilmayi birakmayasin.. yarin kaldığın yerden decam eder 1 günlük cısslarını yakarsın arkadaşımYa kızlar yazsam mi yazmasam mi menüyü bilemedim ama
Sabah
Azıcık ekmek
Aralar
Kötü kötü şeyler
Akşam
Ceviz
Kabak rendeleyip sote
Yoğurt
Sarımsak
Harikasın.. zaten mahvettim boş ver demek yerine hemen kendime gelip biraz açlığa sokup vücudu , ritmi tekrar yakalayacağım demek çok önemli.. mesela o kaçamak akşam yemeğinde olsaydı gece 10/12 ye kadar sürseydi ? zaten çok erken bırakmışsın yemeği..:)Iyi geceler .. bu sabah klasik kahvaltımı yaptim ama öğleden sonra bir davete katıldım...yedim yaa... yalan söyleyemeyecem... ama 16.00 da bitti yemek işi.. daha da bişey yemedim... yarinda dayanabildigim kadar dayanacam.. bozmayacam orucu.. bakalim kac saat olacak. Malum bugünün cezasını çekmem lazım..
Pazıyı etsiz yedim, beyaz peyniri kibrit kutusundan az büyük yemiştimcanım afiyet olsun
Peynir ne kadar yedin bilmiyorum az ise çoğalt çünkü akşam pazı yemişsin (etsiz olduğunu düşündüm , etli ise sorun yok) sadece.
proteinlere dikkat ediyoruz
Çok şükür açlık çekmeden kilo veriyorumNe kadar temiz bir menü
yesa ya süper kilo vermişsin şuan farkettim 59 dan 51,5 a nasıl düştün ne kadar sürede düştün ve hep aralıklı oruç şeklinde mi devam ettin o güzel bilgilerine ihtiyacım var ❤❤
Kilo verince beyin özgürlüğüne kavuşmuş gibi oluyor resmen saldiriya geciyor. Daha once yaşadım bunu bende. Ama malesef şöyleoluyor sonu, çabuk aliyirsun kiloyu sebebi ise henuz yeni vermis olman. Arada kacamaklarin olur olsunda normal bu. Ama sakin ve sakin tartilmayi birakmayasin.. yarin kaldığın yerden decam eder 1 günlük cısslarını yakarsın arkadaşım
Kotu kotu seyler derken ? Ne kadar kotu 10 Stunden kac verirsin mesela ?
Alıntılamadan cevap vermişimGünaydııın evden çıkmadan önce kiloma baktım tekrar 62 leri gördümne güzel 61.6 61.4 ü görmüştüm bişeyde yemiyorum çoğunlukla spor yapıyorum neden olmuyo anlamadım ben 50 leri görmek istiyorum ama daha 60 olamadım of
Basen bölgem de olanlar keşke kas olsaydı da uğraşmasaydın bunu çok isterdimGunaydin kastır o eğer yanlış bir şeyler yapmiyorsan icin cok cok rahat olsun canim hiç telaşlanma. Tartı o kadar inemli değil bu durumda. Ama bir cısın varsa senin en az 2 gün kilo vermeni engelliyo
Of isim yazasım yok özelden mi yazsam ahahahah
Afiyet olsun yoğurt ayran vs unutmayalımKızlaaaar anca oturabildim
Menüm
12:00 yumurta peynir 1 dilim ekmek
19:00 1 tabak taze fasulye 3 kaşık salata
kapanış
Malesef spor yok bu gün
Kötü kötü şeyler harici iyiYa kızlar yazsam mi yazmasam mi menüyü bilemedim ama
Sabah
Azıcık ekmek
Aralar
Kötü kötü şeyler
Akşam
Ceviz
Kabak rendeleyip sote
Yoğurt
Sarımsak
Ceza değil vücûd bugün dinlensin deIyi geceler .. bu sabah klasik kahvaltımı yaptim ama öğleden sonra bir davete katıldım...yedim yaa... yalan söyleyemeyecem... ama 16.00 da bitti yemek işi.. daha da bişey yemedim... yarinda dayanabildigim kadar dayanacam.. bozmayacam orucu.. bakalim kac saat olacak. Malum bugünün cezasını çekmem lazım..
Ay bende merak ediyorum sırt için değil de sürekli reklam çıkıyor ya işe yarıyor mu acaba?Günaydın kızlar
sırt bölgesi yagı için lipolis alıp kullanmak istiyorum. aranızda hiç alıp kullanan var mı?
Zero Arada bende içiyordum ilk başlarda şimdi kurtuldum sayılırgünaydın herkesekızım sağolsun beni avare edip uzuuunn uyutma çabaları sonucu kendi uyumayıp beni uyutuugu için menümü yazamadım şimdi yazıyorum o yüzden 16-8
Kahvaltı10:1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
1 kepekli ekmek
Labne
Akşam 18: 2 adet antrikot
Bol salata
3 tahinli hurma
1 bardak cola zero
Her gün tartılmayın ne olurGünaydııın evden çıkmadan önce kiloma baktım tekrar 62 leri gördümne güzel 61.6 61.4 ü görmüştüm bişeyde yemiyorum çoğunlukla spor yapıyorum neden olmuyo anlamadım ben 50 leri görmek istiyorum ama daha 60 olamadım of