Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kotu kotu seyler derken ? Ne kadar kotu 10 Stunden kac verirsin mesela ?

Kilo verince beyin özgürlüğüne kavuşmuş gibi oluyor resmen saldiriya geciyor. Daha once yaşadım bunu bende. Ama malesef şöyleoluyor sonu, çabuk aliyirsun kiloyu sebebi ise henuz yeni vermis olman. Arada kacamaklarin olur olsunda normal bu. Ama sakin ve sakin tartilmayi birakmayasin.. yarin kaldığın yerden decam eder 1 günlük cısslarını yakarsın arkadaşım

Iyi geceler .. bu sabah klasik kahvaltımı yaptim ama öğleden sonra bir davete katıldım... yedim yaa... yalan söyleyemeyecem... ama 16.00 da bitti yemek işi.. daha da bişey yemedim... yarinda dayanabildigim kadar dayanacam.. bozmayacam orucu.. bakalim kac saat olacak. Malum bugünün cezasını çekmem lazım..

Harikasın.. zaten mahvettim boş ver demek yerine hemen kendime gelip biraz açlığa sokup vücudu , ritmi tekrar yakalayacağım demek çok önemli.. mesela o kaçamak akşam yemeğinde olsaydı gece 10/12 ye kadar sürseydi ? zaten çok erken bırakmışsın yemeği..:)

yesa ya süper kilo vermişsin şuan farkettim 59 dan 51,5 a nasıl düştün ne kadar sürede düştün ve hep aralıklı oruç şeklinde mi devam ettin o güzel bilgilerine ihtiyacım var ❤❤

Canım ben kendim yapamadım online diyetisyen yardım aldım 2 3 hafta oldu sanırım gruplayım

Toplamda 2.5 ay oldu sanırım

Yeme içmeme dikkat ettim

Bi de youtube videolari :)

Aynen canım bugün dikkat edeceğim

Hedefe ulaşacağım :)

Gunaydin kastır o eğer yanlış bir şeyler yapmiyorsan icin cok cok rahat olsun canim hiç telaşlanma. Tartı o kadar inemli değil bu durumda. Ama bir cısın varsa senin en az 2 gün kilo vermeni engelliyo

Alıntılamadan cevap vermişim

Gunaydin kastır o eğer yanlış bir şeyler yapmiyorsan icin cok cok rahat olsun canim hiç telaşlanma. Tartı o kadar inemli değil bu durumda. Ama bir cısın varsa senin en az 2 gün kilo vermeni engelliyo
Basen bölgem de olanlar keşke kas olsaydı da uğraşmasaydın bunu çok isterdim

Günaydın hanımlar
Harika bir gün diliyorum herkese

Kızlaaaar anca oturabildim
Menüm
12:00 yumurta peynir 1 dilim ekmek
19:00 1 tabak taze fasulye 3 kaşık salata
kapanış
Malesef spor yok bu gün
Afiyet olsun yoğurt ayran vs unutmayalım
Kötü kötü şeyler harici iyi
Ceza değil vücûd bugün dinlensin de
Bugün hafif geçir sorun olmaz
Günaydın kızlar
sırt bölgesi yagı için lipolis alıp kullanmak istiyorum. aranızda hiç alıp kullanan var mı?
Ay bende merak ediyorum sırt için değil de sürekli reklam çıkıyor ya işe yarıyor mu acaba?
Zero Arada bende içiyordum ilk başlarda şimdi kurtuldum sayılır
Onun dışında Menü iyi afiyet olsun
Her gün tartılmayın ne olur
Hafta içi gün içi hersey etkileyebilir ödem vardır, tuvalet durumu vardır, kas yapıyorsundur, bir sürü bir sürü
Haftada bir iyidir ve önemli olan aynaya ve eğer aldı isen ölçülerine bak eminim fark ediyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…