-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.721
Bende aynıyım haftanın 5 değil 7 günü yapıyorum ama tartıda fazla eksi görmüyorum belki kas yapıyoruz bilmiyorum ama direnci bir kırsak tartıya çok güzel yansıyacak inanıyorumGünaydın kızlar tekrardannn
Bugün farkettim ki sporsuz diyet olmazmış(evet günaydın)
Yani şöyle ki kilo olarak gerçekten 5 kg max 1 beden küçültür ama görüntü olarak 2 beden küçülmüş gibiyim ama tabi ben spora başlayalı 2 ayı geçmiştir ve haftada 5 gün yapmaya çalışıyorum
Belki bu nedenle yüzümde çökme olmadı pek gerçi benim suratım zaten hiç öyle dolgun olmadı da
Ama yine spor kaynaklı mı bilmiyorum kilo kaybım çok az bu durumu yaşayan başka var mı aramızda?
Dün isveç diyetine baya bir bakındımdeneyen var mı?
Afiyet olsun canım. Yüz çökmesi konusunda hiç Bilgin yok maalesef ben yaşamadım
Bugün de chloe ablamiz tamamlandi :)
Bazen de insanlar gıcıklığına veya kıskançlıktan söylüyor bunuBana da insanlar yüzün çökmüş diye diye farkettim ya da artık bana da öyle geliyor
Kiz sen aci cehre ile chloe yaptiysan helal sana
Banada ay daha verme çirkinleşirsin böyle çok güzel ama yeter dahası yakışmaz diyorlar.. çitlerden atlamaya çalışırken kuyruğu kopan tilki hikayesini bilmeyen yoktur.. hani herkese kuyruksuz ne kadar rahat ettiğini kesinlikle herkesin kestirmesi gerektiğini anlatan tilki.. bırakın çöksün yüzünüz, dolgun oluncada yaşlı gösteriyosun diyolar..Bazen de insanlar gıcıklığına veya kıskançlıktan söylüyor bunu
Ben hiç anlam veremiyorum ama aaa yüzün küçücük kalmış e yeter vs diyip moral bozanlar da var hiç takılma bence sen
Maalesef bazı arkadaşlar özellikle iyi giden şeyleri mahvetmek konusunda ihtisas yapmış
Üxülüyorum bunları yazarken ama bakın çevrenize çok sevdiğiniz bazı insanlar sizin değişiminizi gelişiminizi gördükçe Farklı hal ve tavra giriyor
Siz yola devam edin yeter
Bazen de insanlar gıcıklığına veya kıskançlıktan söylüyor bunu
Ben hiç anlam veremiyorum ama aaa yüzün küçücük kalmış e yeter vs diyip moral bozanlar da var hiç takılma bence sen
Maalesef bazı arkadaşlar özellikle iyi giden şeyleri mahvetmek konusunda ihtisas yapmış
Üxülüyorum bunları yazarken ama bakın çevrenize çok sevdiğiniz bazı insanlar sizin değişiminizi gelişiminizi gördükçe Farklı hal ve tavra giriyor
Banada ay daha verme çirkinleşirsin böyle çok güzel ama yeter dahası yakışmaz diyorlar.. çitlerden atlamaya çalışırken kuyruğu kopan tilki hikayesini bilmeyen yoktur.. hani herkese kuyruksuz ne kadar rahat ettiğini kesinlikle herkesin kestirmesi gerektiğini anlatan tilki.. bırakın çöksün yüzünüz, dolgun oluncada yaşlı gösteriyosun diyolar..
Tamamen hikaye o çirkinleşirsin lafları. Onun tercümesi “gelişimini azmini görüyorum ve başarılısın ama ben bunları yapamıyorum ve senin başarını içten içe kendime tehdit olarak algılıyorum “Banada ay daha verme çirkinleşirsin böyle çok güzel ama yeter dahası yakışmaz diyorlar.. çitlerden atlamaya çalışırken kuyruğu kopan tilki hikayesini bilmeyen yoktur.. hani herkese kuyruksuz ne kadar rahat ettiğini kesinlikle herkesin kestirmesi gerektiğini anlatan tilki.. bırakın çöksün yüzünüz, dolgun oluncada yaşlı gösteriyosun diyolar..
Hadi ya 4 kilo da iyiymişBende aynıyım haftanın 5 değil 7 günü yapıyorum ama tartıda fazla eksi görmüyorum belki kas yapıyoruz bilmiyorum ama direnci bir kırsak tartıya çok güzel yansıyacak inanıyorum
İsveç diyetini yapmıştım 4 kilo verdim diyet listesine birebir uydum 2 hafta hiç kaçamak yapmamıştım yürüyüş ve pilates de yapmıştım çok güzel olmuştum 4 sene önceydi metabolizma yaş ilerledikçe yavaşlıyor şimdi eskisi gibi veremiyorum
Ah canımmmm hemde her konuda böyle insanlar ve hemde en yakınların en sevdiklerin en ummadiklarin degisim yaşıyor senin hayatin iyilestikceBazen de insanlar gıcıklığına veya kıskançlıktan söylüyor bunu
aslinda hayatima girmedi desem yeriAcaba diyorum, onu hayatından çıkartsanda onun yerine sağlığına iyi gelecek yada yağ yakımına yardımcı olacak birşeymi yiyip içsen.. ilk zamanlar çok zor oluyor ama sonra alışıosun.. makarna ve pilav için ağladım gerçekten.. ekmeğide cts pazar çavdar ekmeği tükettim.. şimdi onuda çıkarttım.. onun yerine aynı kaloride olan yulaf tüketiyorum ama sağlığa inanılmaz yararları var.. tabiiki nasıl kolayına gelirse öyle yap, ama onca açlığın üzerine belki bu kalorili içeceği hayatından çıkartıp daha kolay daha çok yağ yakabilirsin
cok içmiyorum.Canım İsveç diyetine bir dönem bende bakmıştım ama şartları çok ağır bana gelmez
Spor kaynaklı düşüncende kesinlikle haklısın ben de aşırı sıkılaştığımı hissediyorum görüntü ve kıyafetlerde görüyorum , daha da arttırmak istiyorum
Eğer vazgeçemiyorsan orucu onla açmakta sıkıntı yok, zamanla azaltabilirsin istersen
Evet evde erkekler olunca iş hiç bitmiyor yeni oturdum
Selam canım ok notumu aldım
Afiyet olsun canım
Canım afiyet olsun9.30 patatesli yumurta, domates, 1 dilim ekmek, 1 kaşık tahin pekmez
Türk kahvesi
15: 5 ufak içli köfte
17: 5 badem, 1 ceviz, 1 hurma, yoğurt
Hedefe yaklaştıkça ve övgü iltifat arttıkça insan ister istemez tamam yetti diye rahatlamaya girebilirYa kızlar bana ne oldu bilmiyorum ağzıma çok sİk ıvır Zıvır atmaya başladım bırakmıştım bu huyunu bi de zararlı şeyler atiyorum niue yapıyorum anlamadim
Ya gaza geldim millet çok iyi zayıflamışsın dedi diye
Ya da spor yapıyorum diye eriyor diye mi düşünüyorum
Niye böyle oldu anlamadim
Merhabalarr,
Bugün tek tek liste tutmadım, biraz kendimi simarttim ama bir o kadar da canımı çıkardım!Börek, pilav, tatlı gibi şeyler yedim, ama köfte yiyerek proteinimi de aldım. Ayrıca 9.4 km bisiklet sürdüm, bacaklarımı hissetmiyorum şuan
Az yemişsin canım . Eğer yemek istemiyorsan mutlaka daha fazla proteini bir şekilde ekle ( kefir ayran vs )slmlar.
bugünku menüm
saat 11 de hizli tempo 30 dakika yürüyüş aç karnına.
saat 12.45 de
1 kücük fincan sekersiz dibek kahvesi
saat 16.00 da
2 kayisi
1 kücük armut
saat 16.30 da
kücük tabak güveç
el kadar bayat lavas ekmek
2 kasik soğuk çorba.
saat 18.45 de
2 ceviz
8 kaju
kapanisi yaptim.
3 4 litre su.birazdan da 1 saat yüricem.
menümdeki güveçte et coktu.Canım afiyet olsun
Az yemişsin aslında, ama patates ekmek ve içli köfte ( haşlanmıştır umarım ) hepsi basit karbonhidrat ağırlıklı
Biraz ona dikkat afiyet olsun
Hedefe yaklaştıkça ve övgü iltifat arttıkça insan ister istemez tamam yetti diye rahatlamaya girebilir
Hedefini yaz çiz beynine kazı, sen bitti diyene kadar bitmesin
O zaman iyi ki spor yapmışsın diyelim
Az yemişsin canım . Eğer yemek istemiyorsan mutlaka daha fazla proteini bir şekilde ekle ( kefir ayran vs )