Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Basen bölgem de olanlar keşke kas olsaydı da uğraşmasaydın bunu çok isterdim 😞😞😞
Hareketin bir ismi varmı bilmiyorum ama yere yan yatıp cenin pozisyonu gibi bacaklar karına cekilen bir pozisyon varya. Bunda günlük bacaklari 300 er açıp kapatmanin cok faydasini görenler olmuştu bir ara bende basladim ama kisa sürdürdüm:)) azla baslayip.zamanla arttirabilirsin. Tv izlerken aksam oturdugun yerde kisa.zamandada yapilir. Mesela 1 ay deneyebilirsen gercekten guzel sonuc alırsın

Günaydın herkeseee...... :KK68:
Harikasın.. zaten mahvettim boş ver demek yerine hemen kendime gelip biraz açlığa sokup vücudu , ritmi tekrar yakalayacağım demek çok önemli.. mesela o kaçamak akşam yemeğinde olsaydı gece 10/12 ye kadar sürseydi ? zaten çok erken bırakmışsın yemeği..:)
saolasın canım yaa... yemesem iyyidi yine de ama ortam işte... yediriyor.. :KK43: gerçi salata ağırlıklı yedim ama yinede arada hamurlu yufkalı az da olsa yedim..
1 kere bozdum diye vazgeçer miyim kız..:) arada olur böyle kaçamaklar.. sürekli olmadığı sürece çabucak geçer de etkisi.. bugün dayanabildiğim kadar dedim ama gayet rahatım şuan.. öğlene kadar atarsam kahvaltı olayını 20 saat olacak.. bu da ilk defa bu kadar uzun açlık demek benim için... hem kendimi denemiş oluyorum. ne kadar dayanabiliyorum diye.. :KK39:
Su ve çaya talim.... :super::KK6:

Günaydın herkese
Dün yolculuktaydim yazamadım.dunku menümü şimdi yazayım dedim.
Sabah.yarim haşlanmış yumurta klasik kahvaltı yeşillik
Ara öğün yapamadım.
Saat 4 gibi 1 alabalık yanında salata yeşillik.1 parca ekmek yedim ama.
Şimdi de kahvaltılı yapicam.1 közlenmiş biber haşlanmış yumurta zeytin v.s .

Bayanlar aralıklı oruçla isveç diyetini birleştirsek sonuç ne çıkar fikri olan var mı isveç diyetide çok meşhur biraz yeme listesine baktım zaten bir nevi bizim gibi beslenme düzeni o beslenmeyi bizim saat aralığına koysak çok mu zorlar yoksa vücut ne oluyo diyip geleni depolar mı 😂😂

Günaydın herkese
Dün yolculuktaydim yazamadım.dunku menümü şimdi yazayım dedim.
Sabah.yarim haşlanmış yumurta klasik kahvaltı yeşillik
Ara öğün yapamadım.
Saat 4 gibi 1 alabalık yanında salata yeşillik.1 parca ekmek yedim ama.
Şimdi de kahvaltılı yapicam.1 közlenmiş biber haşlanmış yumurta zeytin v.s .
Afiyet olsun gayet iyi 👍🥰

Bayanlar aralıklı oruçla isveç diyetini birleştirsek sonuç ne çıkar fikri olan var mı isveç diyetide çok meşhur biraz yeme listesine baktım zaten bir nevi bizim gibi beslenme düzeni o beslenmeyi bizim saat aralığına koysak çok mu zorlar yoksa vücut ne oluyo diyip geleni depolar mı 😂😂
Ay İsveç çok zor ve sağlıksız gibi geliyor bana
Ben zaten o kadar az şeyle yetinemem 🙈
Kendi kararın canım ben birşey diyemiyorum 🥰
Merhaba hanimlar
İki gundur feci haldeyim bugun temiz bir sayfa actim inşallah 🤗
Oo hadi hadi kopmak yok 🥰
Devam bugün persembe, hadi pazartesiye az kaldı yarıladık tartı gününü 🥳

Kızlar bu kitabı tavsiye ederim bazı yerleri biraz biyokimya dersi ama hücresel mantığı kavratıyor

Eklentiler

• CF595035-08D1-46BC-821A-BC56809A1EEB.jpeg
    CF595035-08D1-46BC-821A-BC56809A1EEB.jpeg
    127,4 KB · Görüntüleme: 22
  • 4440F41C-C7D2-47F0-B5A9-A3EF126D5FFC.jpeg
    4440F41C-C7D2-47F0-B5A9-A3EF126D5FFC.jpeg
    176,4 KB · Görüntüleme: 19

Ben isveç no diyorum

Aşırı aşırı sağlıksız daha önce de yazmıştım:)

Ya kızlar yazsam mi yazmasam mi menüyü bilemedim ama

Sabah
Ezme gibi bi şey (ceviz biber salçası peynir zeytinyağı sarımsak karışımı
Azıcık ekmek
3 Koy biberinin içine peynir koyup tost makinasında kızarttım:)

Aralar
Kötü kötü şeyler

Akşam
Ceviz
Kabak rendeleyip sote
Yoğurt
Sarımsak
Kötü kötü şeyler koptum ya🤣🤣

Yıllar önce isveç yapmıştım ya 7 ya 10 gün dayanmıştım tam hatırlamıyorum🤦‍♂️🤦‍♂️ 4 kilo vermiştim ama diğer isveç yapan arkadaşlarım gibi fazlasıyla geri aldım😂

Selam kızlarrrrr bugünki menümü erken yaziyimda menü dışına çıkamayayım :kk77:
Bamya cok hafif geliyo bana ve wc ye cikartiyo o yuzden 2 gun bamya yemeyi düşünüyorum kabak detoks gibi yani...
11:30 susuz bamya yemeği
18:30 susuz bamya yemeği
Su: 2 lt
Nescafe, ayran, soda 1 dilim elma
Spor 1 saat leslie zumba karışık

Günaydın hanımlar sabah kahvemi içtim
1saat 15 dk eliptik 15 dk kardiyo yaptım
12 de müsli yoğurt yedim bugün ev temizliği yarında yemek yapacağım hafta sonu yemekli misafirlerim gelecek yaaa tartı günü pazartesi olması kötü mü oldu ne 5-6 gün çalış çabala pazar ayarın bi kaçsın tartıda hoop artı 😢 artık bu hafta inşallah 6 rakamlara düşerim

Kizlarrrrrrr biz hafta sonu konyaya gidiyoruz

Pazar akşam dönünce yorgun olmazsam chloe yaparım

Cumartesi de rest yapcam mecbur

Bi de insallab yediklerime dikkat ederim saate uyamasam bile

Ben isveç no diyorum

Aşırı aşırı sağlıksız daha önce de yazmıştım:)
Biraz araştırdımda cidden saçma geldi 13 günde 12 15 kilo veren var organlara yazık hoş ben harfi harfine zaten yapamam o kadar kilo veremem ama vücuduma eziyet gibi olur kabak detox unda bile saatlere uyarladığım için mahfoldum o yüzden U dönüşü yapıyorum 😂😂

Dün akşam 16.00 itibari ile başladığım orucumu 12.30 itibari ile bozmuş bulunuyorum.. tam tamına 20,5 saat...:sampiyon:
ilk defa bu kadar uzun süre aç kaldım.. :KK48: ama güzel bir kahvaltı yaptım.. azıcık fazla kaçırdığım şeyler olabilir ama öyle yanlış anlaşılmasın şekerli çikolatalı şeyler değil.. :))) Akşama da menüm az çok belli sayılır.. tahminimce 18.30 gibi yemiş olurum diye düşünüyorm... bi aksilik olmazsa inşallah.. günü de öylece kapatırım.. :) manüyü artık akşam geç saatlerde yazarım.. :KK39:

X