- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.701
Canım bazıları Hindistan cevizi yağı ile ağız çalkalıyor oil pulling deniyor, bir araştırsanaKızlarrrr, son yemekten 3.4 saat sonra ağızda olan koku beni çok rahatsız ediyor.. ne kadar diş fırçalasamda, su içsemde, içten geliyor.. hani oruçken olan gibi..yağ yakımı başladığında olurmuş bazı yerlerde öyle yazıyor..ama çok rahatsız edici, nasıl geçer ?
14 temmuz menü
10: 2 yumurta, salatalık, 1 dilim ekmek, 4 kaşık ev loru
Kahve
15: 1 kase yoğurt içine 1 kaşık yulaf ezmesi, 2 hurma, 1 ceviz, 5 badem, 3 4 fındık
18.30: 3 kaşık lor, 2 kaşık pekmez tahin, 1 dilim ekmek
(Yine canım başka bir şey istemediği için böyle)
Afiyet olsun canım. Yüz çökmesi konusunda hiç Bilgin yok maalesef ben yaşamadımPeki yüzü çöken var mı 48 kilo iken ne güzel yanaklarım vardı 5 6 yıl önce. 60 ve 70lerde de vardı. Şimdi 57ye düştüm ama yanaklarım gitti. Düz bi kötü oldu Yüzün çökmüş diyorlar. Düzelmez mi bir daha?Nide 48 istiyorum yeniden. Daha da çökse
Canım biraz ağırlık kaldırma vs gibi direnç egzersizleri eklesen nasıl olur ?Günaydın kızlar sabah kahvemi içtim ve sporumu yaptım 50 dk eliptik 40 dk kardiyo vücut alıştımı bu spora ne etkisini görmüyor gibi hissediyorum haftaya 6 rakamları görmeyi çok istiyorum onun için vücudu şaşırtacak başka ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum
Kek, gün içinde başka ekmek,meyve , şeker yoksa çok dert değil meyve vs varsa dikkat, az yemişsin afiyet olsunHerkese günaydın...
14/7 menüm:
12.30: 2 yumurtalı klasik kahvalti+bir-kac dilim karpuz +1 ince dilim kek
Ara yok
19.00 : 1 kase kabak çorbası + 4-5 kaşık karalahana yemeği +1 kase cacık
2 lt su+kırsa sapı cay+normal cay
slm kızlar ben kahvalti yapmadim.
canim istemiyor.acaba 1 fincan sekersiz dibek kahvesi içsem nasil olur?diyette öneriliyor mu?
Glukoz yok ama gördüğün gibi ciddi kalorisi var yani seni oruç fazından çıkartır. Sade kahve iç, oruç açınca içinde dibek kahvesi içebilirsinEki Görüntüle 2662787
böyle bi tabla var.ama glikozu göremedim.
Son düzenleme: